Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

uf kak dan xrolleyesx x:Dx bla v mb, kupla avto, gredoč bla še na pogrebu :o|o: umru moj pradedek, k ga sploh nism poznala, mami je šla na pogreb, men je pa glih pasal k sm po avto šla, tk da sm silom prilike bla na pogrebu.......blo nas je mogoč 10 :o|o: pa to serijsko šibajo, v pol ure dobre vsega konc :eek: pol sma z mami se zgubile, ona spred, js pa kr za njo k je zalutala in sma se pol ure vozle po mb, same enosmerne predn sma najdle vn x:Dx crkneš

drgač sm pa fajn, čist hepi, res se mi je usral tole z avtom, kr na blef sm šla pa ful dobr filing sm mela in res, navdušena totalno x:px x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jst tut ne... sam to je sam začasna rešitev... :palec:

... pol k bova spedenali vse... kako bova pa živeli s vso to srečo... to bo šele groza... :eek:

sej si bova potožle kdaj... x:Dx

Evo, še zadnjič žaljbelj zgrgrala, zdej pa grem...mislm, da se je kašelj umiril, sam zdej me pa grlo začenja bolet...ampak sm vzela bonbone s sabo, pa sok, tko da...držte pesti, da nom krehala v eter. Se pridm pol pred spanjem še pofočkat. x;)x xsrcx x:Xx

uživaj max...navdušla jih boš tako al tako :palec:

uf kak dan xrolleyesx x:Dx bla v mb, kupla avto, gredoč bla še na pogrebu :o|o: umru moj pradedek, k ga sploh nism poznala, mami je šla na pogreb, men je pa glih pasal k sm po avto šla, tk da sm silom prilike bla na pogrebu.......blo nas je mogoč 10 :o|o: pa to serijsko šibajo, v pol ure dobre vsega konc :eek: pol sma z mami se zgubile, ona spred, js pa kr za njo k je zalutala in sma se pol ure vozle po mb, same enosmerne predn sma najdle vn x:Dx crkneš

drgač sm pa fajn, čist hepi, res se mi je usral tole z avtom, kr na blef sm šla pa ful dobr filing sm mela in res, navdušena totalno x:px x:Dx

čestitke za avto...pa sori za pogreb...

dans moram pa mal prej spat...drgač bom jutri ko zgažen burek....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:eek: pismo, to me je že 1x nekdo reku, sam nisn opazu....... x:Ix Ke te nis trobla k si se mim mene pelala, in to z novim avtom.....pih :o|o: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest sstane
x:Dx ja sej sm vidla da jih je ful x:Dx sm cel mb prevozla k je mati zabluzla, tk da sm si ogledala čuda xrolleyesx

Si šla čez Koroško domov :o|o:

Si šla čez Koroško domov :o|o:

ja skor.....ni dost falilo.....zaka pa tak fris

Nisn vedu kaj bi tvoja mama rekla....... :wOOt: x:Dx

sej mama je bla u drugmu avtu x:Dx mogoč bi pa misla da njej mahaš x:Dx

Bora

Guest sstane
ja skor.....ni dost falilo.....zaka pa tak fris

Ker se mi nisi javila, bi te povabil na pir x;)x

Piki Uauuu :2src:... bravo bravo... ful lep glasek, pa LNF nasvete za glasek bereš... pa tipo te kar Pika kliče :o|o: ... tko bojo pa kmal vsi vedel... pa čist domača si... frajerka :palec:

Jea... jst pa Pikico poznam x8Dx

xsrcx xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx x:Xx

xflirtx xredx Ej, bejba, to je to ....moj sanjski poklic!

x:px

Hvala. x:Xx

Končno doma x:o)x

Se mi zdi, da me komunikativnost zadnje čase zapušča :xx!: ne da se mi pogovarjat, pri poslušanju me pa vse moti in ljudem cinično najedam :xx!: samemu sebi grem na živce

Edino kar me noče zapustit so moji "strateški umiki" :o|o: sem (se) spet presenetil z izgovori :vragec: V srcu strahu prebiva nepovezanost-grafit na Celovški

Moram se zbrcat in, še letos, vsaj najnujnejše spremembe udejanit samemu sebi ne morem izgovorov prodajat :vragec:

Sem se (končno) odločil dokončat tatoo na ramenu x:)x tokrat me bo ženska bodla in pikala

Minice :palec: x:px

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

... ostala doma...

zjutraj sem se še nekaj trudila, da se zvlečem v službo, potem pa sem videla, da se nima smisla matrat, ker itak ne bo nič koristnega od mene... čist hin :sick: :ill: xzzzx ... čajčka pa nazaj u pojstlo :sleeping:

pobož ostalim kompanjonom :palec: (makaronstyle.press)

pa tipo te kar Pika kliče :o|o: ... tko bojo pa kmal vsi vedel... pa čist domača si... frajerka :palec:

O, kul, a zdej si Pika.. Kul, much better x;)x x:)x

Jao, maček je eno uro skakal po men in me napadal navsezgodaj, men se pa ni dal vstat, da bi ga v kuhinjo šla zapret.. Sem šla pa mal prej spat včeraj in ful čutim, da sem 8 ur spala in sem spočita :palec: Nekaj smrkam, upam da je samo jutranja alergija na kaj...

Tako levčkasto frizuro mam dons... sem šla z mal vlažnimi lasmi spat...

Megla in dež in 5 stopinj... :o|o: :xx!: sej bo kmal pomlad... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

daaannnnn.....

pobože za piko pikico, matejo, selene.....in kdor pač rabi x:Xx ...pocajtite se xwitchx

pika pikica.....čestitke.... :onfire:

mejte se....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Aja, hrana xrolleyesx ej, še dobro, da mam tko kul prebavo, po vsej logiki bi zdajle morala bit že pujsek. (nič osebnega, Pujsa x:o)x ).. skoz sam jem pa spim... Grem na faks, po dveh urah ratam lačna, pridem domov jest, grem spat, ker sem še utrujena, pol vstanem in sem spet lačna :o|o: Kriza.. Pa it na faks ni neko strašno fizično delo, da bi ful energije porabljala :o|o: Ma ja, itak nimam tehtnice tlele v LJ, tko da se ni kej sekirat x:)x x:o)x

Ja sej jst s kilami v bistvu nimam nekih problemov še x:o)x , ampak sem rpebrala da kok da želodec z nenehnim filanjem obremenjujemo, da bi bilo pametno mu dat mal dopusta. In zdaj to testiram. Sem si dala sredo za svoj dan. Ni kake krize, nobene lahkote ne občutim, sam je pa hecno kok zlo se kile spremenijo. Včeraj zjutraj recmo sem imela 59,3 mislim da, no dons zjutraj pa 53,2 kg . Pa mi ni v bistvu point hujšat, pa tudi vem, da bo dons spet 2 kg ziher gor, sam tko kot zanimivost tole gledam. Bi pa rada kakšne dodatke dol spravla sam to bo šlo pa z vajo.

Kar se pa minic tiče, pa Marsa x8Dx , ti pačejo, of kors, na tvojo postavo, za Astro ne vem, ker je nisem vidla še, Selene ti si jo pa tudi lahko privoščiš. Jaz jih tudi rada nosim, ker gre tudi meni opletanje na živce, pa tut fajn se v njih počutim. Tko da en mojih najljubših koščkov oblek.

jz pa končno eno oreng turo prelaufala. mami je kriva :fiju: hehehe... kwa je pa celo pot o teku nakladala. pol sm pa kr tekla pa tekla. večk k 4km... tm okol 5 bi lahk blo. sam kaj k nimam metra na nogah. :OoO:

zakon! :palec:

Bravo Aiwek :palec:. super, tvoja mami res izvleče moči, ki jih sploh nimaš. Jst tut z njo 4 kmje rpetekla. Sam zdej me pa še vedno desn kolen boli, moram prvo pocajtat, preden se bom spet to šla. Ampak zdaj pa vsaj tibetančkam.

sestrin sin bo še danes sprjet na pedo psihiatrični oddelek na Vrazovem trgu....

pri celih 14ih letih je resno razmišljal o samomoru...

meni se dobesedno srce trga :V:

živim njegovo bolečino oz. tisto, ki je bila včasih moja

Tole so pa žalostne zgodbe. xwizardx za pot navzgor.

... ostala doma...

zjutraj sem se še nekaj trudila, da se zvlečem v službo, potem pa sem videla, da se nima smisla matrat, ker itak ne bo nič koristnega od mene... čist hin :sick: :ill: xzzzx ... čajčka pa nazaj u pojstlo :sleeping:

pobož ostalim kompanjonom :palec: (makaronstyle.press)

:detelca: xupx pa Zlato svinjo na pomoč za ozdravitev tebi in vsem, ki rabijo, mislim da bi tut Pikici kej prou prišla x;)x .

Nič, zdejle pa šihtek, popoldan pa eno budnico lila pogledat, mi je v uč padla, ta lev x:Dx , pa če ni kaka divja cena, gre dons z mano x:px :palec: .

Včeraj sem spet z Alojzijo imela randi, full rada jo prebiram xsrcx :palec: . Ženskica obvlada.

Nič pujsam pal oddelat še.

Mejte se, pa 666 x:Xx za :vragec: , ko bodo blagovolili ruletke dvignit x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsek :2src: -bi še nekaj hujšala ali kaj x;)x x:px Pol bojo same kosti ovite v kožo po svetu hodile..si hecna??

Da se hitro javim..

Sem terenska te dneve. Dom- Pohorje..dom..okoli kaj..in pade noč.

Oče staknil pljučnico ta hude sorte. Ga prejšnji petek vozila okrog zdravnikov..in nato v bolnico na Pohorje..skratka..zdaj pa smo redni gostje tamle gor.

Se mi pa že zdi malo boljši -itak čudež antibiotikov..

Mama se kar dobro drži in zdajle visita cele ure na telefonih. Kako dobro, da se imata rada..res. Tole bi rada tudi jaz na starost doživela. Mama pravi, da ne spi ponoči ker pogreša smrčanje x:Dx x:Dx

Sicer pa šola. Ocene se nabirajo. Ta mlajša zatežila skoraj vsem starejšim občanom, da so ji zbirali papir in danes sem pol - in to čisto poln avto starega papirja peljala v šolo. Logično, da ga je imela največ x:Dx

Me nekaj boli glava. In oko..tak da ne vem kako bom kaj na netu visela. Nikak x:px

In privajam se misli, da bomo same...Gospod(tale izraz izposodila od Astre x:px ) bodo dan pred mojim rojstnim dnevom odšibali na usposabljanje..in jih cel mesec ne bo doma...mater bo veselo :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ker se mi nisi javila, bi te povabil na pir x;)x

:eek: a ti si s koroške.....a veš da je to čist drugje kt celje :o|o:

drgač pa tok smotana pa spet nism da bi iz maribora se čez koroško vozla v mozirje x:o)x

Bora

Joj, kaj se men ne zgodi vse... xrolleyesx

Ob pol 4h vstala, ker me je tok sekal v grlu in se sama lepo odpelala na urgenco ...ANGINA! In to tretjič v 3 letih!!! In sm fasala ospen 1500 :xx!: pa lekadole. Antibiotik valda še n prjel, zato se še z lekadoli filam. Glas mam tak, k v grozljivki, ampak zdej pa res. Službi sm odpovedala, ni blo panike. :o|o: Boli me, spet, k sm do zdej spala, k ponoč nč nism in je valda vmes lekadol popustu, pa šw grlo se je čist osušilo zarad pomanjkanja tekočine....zdej čaj spet pijem, lekadol tud vzela, tko da bo kmal ok. :o|o: Fak. Nikol v življenju mela angine, zdej pa že ta 3.! Sranje!

Pobož Matejčiki in Selene, ki sta tud v podobnem zosu, pa seveda Mystici in pa še vsem :ill: pa vsem :V: in :C: pa tudi x:)x .

Pikanaslabemglasu.press :o|o:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...