Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

pikec :sori: pocajti se xsrcx

no jz sem se pa včeri pol še mal učila. jutr izpit... mam da ga nardim :palec: ni druge. dons mam tud eno predavanje... se mi prov ne da. ampak bom šla. k sem že 2x spustila :inocent: v soboto pa spet laufat... sej bi šla že dons, pa se morm res mal bl na izpit prpraut...

včeri k sva z mami laufale je blo ful fajn. sam zoprno k je tok hmal tema... v mostecu pa nbenih luči :o|o: lahk bi dal kšno sem pa ke... ne pa da si gležn zviješ k v kšno lukno stopš... mau je mankal x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pobožkoti kripl-makaron luna bendu x:Xx , Selene, Mateja in Pikanaslabem glasu x;)x ter seveda ostalim manj glasnim pacientom.

Danes upam, da bom bolj pridna za tisto, kar bi morala biti. Zgleda, da sem se trenutno izvila virusu, k sem že včeraj imela paniko z vsemi znaki napovedi virus vojne...

Tajpkam tale post, mimo mene se pa vozijo eni fejst fantje gor pa dol, po zunanji strani, :vragec: k človek ni vajen videvat ljudi v 10 štuku na zunanji strani x:Dx Čekirajo fasado, pa ful so pridni teli fantje, zunaj tak mraz oni pa delajo k urce.

Lep dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:o|o: bemu sej je, ko bolnišnica na koncu mesta :O: še pomnite tovariši....bolnišnica Franja :vio:

xrainbowx

*

berem tam tretje tisočletje...sprostite se pa boste zdravi, japajade x^x

*

pa še moji lepi rdeči športni copatki razpadli xcivx mamicu jim vidim, treba spet po mizi fsekat pa nazaj v trgovino :vragec:

*

drgač pa ni da ni....petindvajsetletnica z neoperativnim rakom na pljučih, podivjana ščitnica pri 33 letnici, 22 letnik na invalidskem vozičku k je zdrevesa padel, enajstletnica v kritičnem stanju.....za popent, kaj da rečeš v tolažbo x:Ix

*

grem na bankomat, ne najdem kartice, brskam po torbici, tip kakih sto kil pred mano pobira dnar iz stroja, men zakuha, tristo zlodjev ...vsa polna adrenalina najdem in sunkovito potegnem ven iz torbice...tip dvigne roke v vis, s kešem zmečkanim v pesti in s okami na pecljih, prava omara....in zajeclja: "Sem mislu, da mate pištolo.... :O: :OoO:

xrolleyesx toliko o strahu...mene krhke, podhranjene, neoborožene starice takle dedc

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:o|o: bemu sej je, ko bolnišnica na koncu mesta :O: še pomnite tovariši....bolnišnica Franja :vio:

xrainbowx

in sunkovito potegnem ven iz torbice...tip dvigne roke v vis, s kešem zmečkanim v pesti in s okami na pecljih, prava omara....in zajeclja: "Sem mislu, da mate pištolo.... :O: :OoO:

xrolleyesx toliko o strahu...mene krhke, podhranjene, neoborožene starice takle dedc

Pozabla si še Malo kliniko in pa Švarcvald klinik mit Udo Brinkmann in pa švester Elke x:Dx

*xg:Dx se mi je kr zdel, da nevarno izgledaš :vtz:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Dx ja pa Urgenca-....žoržkluni x:px xcivx x:Dx x;)x ...sicer pa itak,vesolje poskrbi da se dopolni ne,

NMK -dr. Muc ...mijaw x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx si me spomnila na ŽoržKljunime x:px ... Ko smo bili na Sardiniji, kao na oni isti plaži, kamor si hodi zadnjico nastavljat tudi ŽoržKljunime, je frendica ful zjala naokol Đorđ Kljunimeeeee x:Dx ... in računala, da je nihče ne razume najbrž

Pol pa s sestro v enem bifeju spazive tipa, čist njemu podobnega in ga hočeva slikat, da bi pokazale frendici, kasneje, da smo res srečal Đorđa in ko sva se s tamalo slikali kao že ene 10x, da bi ujele onega tipa in ga ravno sliknile iz kota v katerem mu je bil res podoben, je njegova ženska že malce :blink: gledala. No in nama rata en posnetek od 10-ih in neseve ponosno pokazat, kaj sva **ujele** je dobila čist peno okol ust taprvi moment x:Dx ....pol je pa dojela, da sva sfintirale :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Ne morm gor namalat, sem ti poslala na email x:Dx si boš lahko dala sliko v spalnico x;)x

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Žorž Kljunime x:Dx x:o)x Haha, Lia, strah in trepet.... xcivx Pikica, pozdrav se :detelca:

Laufa mi že trideseta ura več al manj delovna, vmes pa le 5 ur spanja......heh, še dobre 4 ure, pa petek, pol pa fraj končno.... x:px Bemu, s kako rito je ena migala pred mano na poti na sestanek x:px :vragec: ......pa ja take hlače na seb, da se vid tko k se spodob, babnce xrolleyesx x:Dx xsrcx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

:eek: ...kaj ti tko pujsasto zavijaš z okami, k da bi te na zakol gnal, ha? :o|o: x:Dx A zarad rite? Ah, jebi ga, če je blo tko oblečena pa tko je migala, da se ni dal spregledat...... xnckrivx Verjetn bil to eden izmed mehčalnih (haha, spod trdo, zgor mehko x:o)x) ženskih atributov uporabljenih z namenom doseč ugoden razplet sestanka, k sva v bistvu bla na nasprotni strani......zlo verjetn. x;)x Take ste, ja.... xcivx x:Dx

K. Čapek

cosma, lia! :palec: x:Dx

Še kr boli, jebemo, prim, antibiotik!!! :vragec: Tok se mi ne da več pit ničesar, bljak. Pa morm, k je tok suh gru, da bljak. :xx!: :V: Au, au, au...sej se lohk mal sama seb smilm in sikam kle, a ne? Mi je dovoljeno? Sej, lohk ignorirate, v tem primeru ne rabm spodbude, mi je že tko lažje, k lohk jamram. x:px x:Dx Au, au, au.... :V: :C: x:Dx

A veste, kaj je pa najhuj? K sm skor brez glasu in ne morm/smem gvort, k boli. :eek: :eek: :eek: A veste kaj to zame pomen? Počasno smrt! :eek: x:Dx Kaj pa vem, zakuga me je bogc tkole štrafnu? :inocent: Namest, da b končno kej pametnga blo. :inocent: Aja, še to...au, au, au. :V: :C: x:Dx x;)x x:Xx

Pobož in x:Xx za vse bolnike xwizardx xgoldfishx :detelca:

Aiwek xcrossfingx za izpit

Lia, strah in trepet x:Dx , jaz že skoz trdim, da ste sco hudo nevarne bejbe :vragec:

Meni se tud zdravje kar noče popravit :xx!: kreham kot Wartburg, ta star, dvotakten :xx!: ampak ne zdržim v pojstli, mogoče bi še šlo, če bi imel družbo x:px

Grem čaj pripravit in še kakšno urco odležat, noč bo še doooooolga :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

x:o)x Piky, še dobr, da maš prste cele, da lahk vsaj pišeš :)

iščemopozitivno.press

Ja, a si predstavlaš, da mam še obe roki polomleni? :eek: Pol bi pa direkt kuli v usta dala in z njim prtiskala tipke...ne dam se kr tko! :vtz: x:Dx x;)x

kolk se tolažiš, jaja ženske delamo vse zaradi moških...tud hojo prilagajamo situacijam ;)

sej že grem ;) sem si sam nov čajček šla skuhat...

A nje a nje x:o)x Sploh nism rekel, da zarad moških.......ampak zarad kazga interesa v tem primeru, k moški smo kao tupiglupi, pa se kar stopimo, če nam ena fino z ritko pomiga.......tko nekak. x:o)x Mal se hecam, mal pa resno mislim, verjem al ne, tud take obstajajo, pa jih tud ni tko zlo zanemarljivo mal.......No, pa vseen, mal pa mi je polepšala pogled x:px .......na današnji dan. x:o)x :inocent:

K. Čapek

Ej, bejba! Ne mi kle srt, da si tečna. Ti dam mojo angino prec, pa si pol lohk! :vragec: x;)x x:Dx Kaj te pa miči? Sej bom šla vseen v kino s tabo! x:px Mogoče clo v nedeljo....sej, k antibiotik prime, sm čist kul...to bo pa dons al pa jutr. :onfire: Kumi čakam. x:px

By the way : It's antibiotik time! x:px Sam klinc, k je tok ogromn, da umreš zravn, k ga pogoltneš....sej ga bom napol dala, sam vseen...konjski je! :eek:

Aja, še moj najnovejši podpis ....au, au, au :V: :C: x:Dx

:C: :cry: :V: Kakšen lep film na HRT 2... :sori:

a o prijateljstvu dveh fantov, enga bolnega?

*jaz sme namrec to gledala pa ful jokala zraven kot dezh....

sem hotla gledat neky druzga, pa me ni pritegnilo... teh *resnicnih zgodb* neke xy produkcije navadno ne maram in ne gledam, tu pa so mepotegnili duhoviti dialogi pa dobra igra tamalih obeh.... ful kul film, tolk da sem sla pogledat kaj je en od tamalih ogralcev po horoskopu (lev.. xDDx).

**

Ahoj! :)

Tle sem vskocila, sem pa brala tudi za nazaj..

Mana, :V: xcrossfingx

(*malo sem pa skepticna do tega, da to tu pises... si dala ze kako fotko gor in tko... ne vem no.... si pac napisala)

Mystica, grozno zoprno in me je kar zjezilo ko sem vidla.. pa saj bi lohk prej racunal na to moznost, pa ce druzga ne, zmest psicko... :xx!:

sam po drugi strani pa, ok, boljse pol cimprej pa da ni z njimi ce so tko negotovi pa nespametni....

Upam da cimprej uleti kaj super boljsega! xcrossfingx

**

Tamal je zbolel, pa ga mam doma.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Zdele bi spet :bomb: :bomb: metala na našo ljubo administrativno državo. Na ljudi, ki niso poučeni od države o razno raznih neumnih predpisih in postopkih, so pa uslužbenci le te.

Kako naj si duševno prizadet otrok uredi zdravstveno zavarovanje, če živi in dela v zavodu požegnanem od države? Konec konce, kdo mu je kriv, da je tok prizadet, da se sam ne spomne in gre uredit zdravstveno zavarovanje, ja saj to je čist pis of kejk :vragec: Najbrž se to ureja na višji inštanci SPIZ in ZZZS pa še kaj kar zraven paše, se ve da staršev nima..... ne oni samo pokličejo, da ne dela... ja p***a kwa zdej. A jest pa naj iz svoje slame tapravo slamco ven potegnem in kr vem kaj je treba narest :vragec: :OO!: razpizdjotka tole mene čist. Saj sem drugače miroljubna žival, ampak tle imam pa čedalje krajši ventilček.

Marsa pobožki za Tima.

Pika, kwa ga tok sekaš si na čist slabem glasu?

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Cosmic o naši državi sploh ne razmišljam več, ker je ves sistem totalno glup, enako mnenje imam o zdravstvu...

:detelca: za Tima, pa še enkrat za vse ostale...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

ja, vsak je sam stevilka, briga jih.... ta ves leni negibni blazotni organizem birokratski... :o|o:

Cosma - kok se ti vedno ven vrzes za kake otroke, v pomoc! x:Xx :palec: :palec:

Thanx za Tima, saj je kar ok... kot kaze se je nalezel od frenda, ki je nalasc vanj kihal, kao fora. x:o)x :o|o: - kao da saj se ne bo nalezel.

Morda pa se je tud mal prehladil, pac, pride tko....

so tud skoz nekaj pisali v soli pa tko, pa se je mal izcrpal tud on...

zdaj lezi v sobi in caj pije - sem mu dala kilo medu not. :D

Pa tud jaz ga pijem, sam seb se mi ga ne da kuhat, ce sem ga pa tamalemu, sem ga pa pac se zase.

Drugac je zbircen, pac enih stvari noce niti probat, pa ce je ne vem kaj, sam pri tehle zdravilskih zadevah pa mava kar zlo fajn ustimano, mu svasta lohk podturim. x;)x xDDx x8Dx

sam tezko pociva pa je pri miru, no zdaj bere agatho christie... se dobr da je sel glih vceraj v knjiznico (je rekel, ziher nom nc dubu, sem rekla, pol pa se pri kriminalkah poglej xDDx x:px - in ocitno je)...

:palec: mejte se vsi! x:)x

**

Kaksen podpis mas, Pujsa! xDDx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...