Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mystica, škoda za kužiko :sori: Mah, mogoče pa je prav tako, čeprav neprijetno za vse vas, mogoče bo pa sedaj dobila toliko bolj fajne lastnike x;)x xcrossfingx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

morgen..... :o|o: :o|o: :o|o:

dvignu rolete....pa mi skor zhal.....bi blo fletno she mal po drimoforniji brskat... :vio: x:o)x

meu ktake fulkjut sanje... x:)x x:)x x:)x

zej pa kava...pol mal klofanja po mashini....pol pa spet nochna x:px x:Dx x:o)x

zlomk....tralala

ino seveda she 777 x:Xx -ou na ushesek x:)x x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ojla, aakhut, te pa neky cajta nisem vidla al se pa ne srecava. xDDx

jaz tud sanjala te dni ful, pa se nic ne spomnim...

*

ej, eni ste mi ose poslal - ne morem odgovarjat, nekaj se mi je pobrkal - dobila pa sem jih, thanx za pozdrave. :palec:

tud blog mi nekaj strajka, pa koledar mi ne dela. :\\\

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kokr sm pa dons na šihtu fizično delal, pa že dolg nism x:o)x ...no, pa včeri tud ful, tko, da sploh ne rabim fitnessa ta teden...v bistvu sem bil ta teden "plačan" za to, da sem se fitnessiral x;)x...

pravite, da razsaja angina? Vsem božčkom želim hitro okrevanje xwizardx xokx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:hepko: ...preživu. Zdej pa grem na enih 8 pirov...... xcivx x:Dx x;)x

:eek: A greš k Astri posodo pomivat?

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Angina pravte :sori: shit :eek:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

No, zdej je pa uradno! Tečna sm. Polhn kufr mam tega grla, k non stop peče, pa boli, pa čajev, pa tablet, k za en klinac pomagajo, jebemo. Vsakič, k pogoltnem, zaboli, k svina, jebemo. Pa neb rekla, da se ne pazm in napol naga okol hodm! Že 1 mesc v bundi okol laufam in mi fotr govori, da se folk zihr norca iz mene dela, k me vid. Jebemo! Popizla bom, a bi lahko ti klinčevi antibiotiki že prjel! Mamu vam! :vragec: :vragec: :vragec:

Joj :sori: Upam, da bodo kmalu prijel :palec: Če ne pa niso tapravi za to angino. Katere pa imaš Ospen 1000?

Jaz pa študirat xrolleyesx Drugač se bom kar po rit xDDx x:Dx Kot Pika nogavička....

aja, prav na antibiotikih si, Pikica.... ni blo pol nic boljs al kaj....

ja nic, vcas pac.... ocitno ne gre drugace...

vseen - ne zanemari obzdravljenja (domace alternative - ki so lohk zraven, neskodljive ob souporabi xDDx)...

xcrossfingx :detelca:

pejt v postlo, kaj tle delas... muzkico si daj, cajcek si skuhaj, toplo se zavij in... - uzivaj v pocitku, v katerega so te prisilile okoliscine, ki pa ti je ocitno ful potreben. :palec: xwizardx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Danes berem Armstronga.

Kul dedc. :palec: Malo prepotenten bil(kaj malo)in fajn se mi zdi, da je tole sam priznal.

Aja - vsem bolnim -dobre vibre :vio:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mam ospen 1500...jebemo, bi človk mislu, da bo zdej že kej pomagal! :vragec: Pa sej skos ležim in počivam...na netu sm po 5 min vsake 2, 3 ure. Pol pa včas vmes zaspim in se grlo čist osuši in spet boli ....že 4. lekadol sm vzela...ful mal ublaži bolečino ampak vsaj mal jo. Pa še v ušes se mi rateza taka pekoča bolečina iz grla. :xx!: :V:

joj,kva se ta gnil dan vleče.ceu dan gledam čez okno pa je taka megla,da sm prvič, ko sem pogledala, mislila, da je zuni že sneg pa je samo ta mrzla, vlažna megla. brrr,to se pa tko filmsko psiho sliš.

še mal pa bom konc s šihtom pol pa mal nečakinje pogledat od lubija k sta take dve luškane bejbike za pocrklat.

mene se tut neki loteva,se bo treba dobr naspat

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Pred pol ure sm vzela že ta tret antibiotik. Ful mi je čudno, ker me tok peče v grlu. Do zdej me pri angini nikol ni...zdej pa ful na trenutke. Pri požiranju me sicer ne boli tolk, samo je pa skos tisti pekoč občutek zravn, ki boli in moti. :vragec: Joj, dej nej že primejo antibiotiki!!! PROSIM! :xx!:

xscratchx ....sn se globoko zamislu.........sej (Astra) mi je sicer posodo pomila..........toda cena je bila strašljiva......šele mal prej je odšla. :OO!: xcivx x:Dx Ajd, nočko, mujceki x:Xx x:o)x

K. Čapek

Malo soli vrži, čez levo ramo :vragec: . A pa si jo pospremil do avta in zazihral, da ne bo še nazaj pršla? :O:

Bistvo je, da je posoda pomita. Saj je pomila, ne :inocent:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:o|o: ...je glihkar pršla nazaj.....gsm pozabla x8Dx ...pih, te pa nekaj nad strelci benti, da stvari pozabljamo pa iščemo non-stop xcivx Ja, posodo pa je pomila :palec: , sn prav užival zravn xDDx

K. Čapek

Pol je pa Astra, res mož beseda :palec: !!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...