Mick 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Res. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 daaannnnnnnn.....na zapadu ništa novo...dočakala dan, ki sem ga iskala ves teden.....njami...petek.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Jutro Astra, a tkole v Ljubljano se tud pripelješ posodo pomit? saj jaz to sam enkrat na teden rabim OK, sem se odločla, da bo danes noro luštkan dan... pa uspela spat 9 ur (sem se spravla brat knjigo v postelji, pa me je ob 9h začelo zmanjkovat)... Uf, kaj vse me čaka dons mejte se naj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 9 ur.... ...sploh ne vem kako zgleda če spiš 9ur ...mal se zezam, sam je pa res, da se zbudim po kakih 6urah spanja....kaj bo šele tam okrog 90ih....bom kr skoz budna al kaj.... aliana you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 .....jao, kak od Astrinega pranja posode glava boli pa žeja...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ....nisem še zasledila tega efekta...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 .....jao, kak od Astrinega pranja posode glava boli pa žeja...... Zdajle nastopi moj momentum, ko lahko rečem :''A sm ti rekla??'' Br jutr včeraj bolj pooozno prišla nazaj, zaružili na enem obisku, pa saj vedno skoraj. Za vse, ki vas zanima Pohištveni sejem na GR v LJ traja do 13.11, da boste še ujeli. Pobož vsem bolančkanim Lep dan Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 dobro jutro lunatki - lahko dopoldne Onixu Mega dober žur namesto hip-hopa v znani mi kleti, ki je bila skoraj prazna, me je pot zanesla v klub blizu Kersnikove, narodnjaki do jutranjih ur egocentrik v meni je sveže nahranjen še v ETija bi manj buljil kot v mene outfit sem mel bolj za kak death-metal koncert, črno usnje, bulsi, ... pa na Ceco noret sem par vabil na njen koncert dobil po moje so me mel za redarja ne pa obiskovalca zdaj pa mlo v horizontalo sem opoldan obljubil eni deklici prevoz v službo, pa ne bi rad z...bu bom kar vse budilke pripravil kolk je lajf lahko lep Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Aiwek za izpit tenkju. sm se kr opremla. tko da upam, da bo. če ne pa lahk še kdo kej pomagal drugač pa grem po moje dons kr spat. sm šla včer spet laufat pa me dons mal meča bolijo. bom dons počivala pa jutr spet lep dan spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Avtor Prijavi Deli 11. november 2005 zivjo folk! sploh se nisem mislila javljat, ker sem ze sita jamranja in se bedast je, pol sem pa v sco 'morala' komentirat (ker sem vidla, da se je Valkirinemu sinku nekaj podobnega 'zgodilo'). Namrec - vcer zvecer me je nenadoma zacela bolet noga... tik pod palcem, da sem se se hecala, ces, protin pa to (taprava, nisem kandidat, to majo bolj debeli pa nasiceni, jaz sem kar preciscena kar se tega tice, poleg tega pa ni palec, pac pa blazinica pod palcem)...skratka, NOBENE poskodbe ne nic - samo nenadoma me je zacel bolet... vse bolj in bolj, da sem cist shepala ze zvecer....na pritisk strasno boli, kot bi imela zlomljeno.Sem se zmasirala s kitajsko mastjo, dala sem slan obkladek (2x menjala clo) in vso noc mela gor.Zjutraj - nic boljs, se slabs!!!sploh ne morem hodit, na nogo niti mal stopit!!! in sem prav besna in sem ze jokala... (*ko sem ugotovila, da nimam mleka za kavo, pa sem se se do kuhne komaj privlekla)...pol je pa se mitja rekel vcer, da sem res en jeremija ze ratala, sem pa se bolj besna.In kaj naj?grem k dr. in recem, nic se ni zgodilo..Bo 'psihicno' (saj to itak), sam mene na najrahlejsi pritiskec zverinsk boli. mislim ej, fak, kok sem slabe (sem mela take plane blazne dons!!! )... ce se se do wc-ja komaj privlecem, prisepam.... :|||sem upala, bla ziher, da bo cez noc dobro - da bo zginlo kot je prislo.... pa ni, je se slabs. nc, mejte se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 mogoce mas pa res protin!! sem slisala za take ljudi, da ga imajo, da nisem mogla verjet. *zdravkoti* ta pravi pol jih pa kej takega trofi v bistvu zna bit se kar sitna rec, ker se pac moras drzat diete pa baje boli ko hudic. drz se! da bi blo cimprej boljse. pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 brezveze. zih se kej dogaja na energetskih nivojih a? :xx!: ja, pa zgleda da res dans DOGAJA, kot je mateja pisala v 3 tisocletje free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Avtor Prijavi Deli 11. november 2005 nimam protina, lea. Hvala za skrb in prijazne misli. saj vem kaj je (sam se mi je zdel prebedast): vnet zivec od japank, ki sem jih nosila na nogavice, pa me je skoz motilo pa 'cvikalo' zivec, sam si nisem mislila, da lohk pride do cesa takega..Pa pri protinu ti palec zateche pa kljuva not, mene pa kost boli, pod palcem, ta clenek ta velik.ziher je zivec (sem imela ze kot mlajsa kar ene take odstekane fore - recimo vnetje rebrnega zivca, bolelo ko shus, pa sploh nismo vedeli, kaj je...).. * ej folk, sem ze napisala, pa ne vidte, pa ne vem, kam naj to dam, da boste videl: NE MOREM ODGOVARJAT NA OS-E - mi nekaj ne dela - tako da jih ze 3 dni dobivam not, pozdrave, vprasanja in vse zivo, pa ne morem odgovorit. Ce je kaj tacga, pejte v Tehnicna vprasanja, Informacije o temah (ali v drugo primerno temo), pozdrave sprejemam pa tud tule. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 k jih lih sprejemas, na 1 pozdrav: Pozdravljena Marsa pozdrav in cim prej se pozdrav free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 oh poglej jo našo Marso Očitno je čas, da mi še tebe malo potolažimo, ti kakšno lepo besedo namenimo, ker ti takole vedno opaziš, če je nekomu hudo, je v bolečinah ipd. En gromozanski pobož od mene Upam, da bolečina čimprej mine Lep dan vsem skupaj, Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Marsa, sem ti že mislila napisat, da protin ziher ni...kvečjemu vnetje živca ali pa še druga možnost, kalcinacija.Boli kt svina...ampak mine, če ti to kaj pomaga... če bo šlo tako naprej, bo bolnica lnf potrebovala dodatne postelje. za vse, da čimprej ozdravite... Nataly...pozdravi očeta Rabla bi enga, ki bi mojga mucka danes nahranil, nekaj cvili... profipomivalkaposode.press Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 astra...a brez spremljajočih pojavov pa ne pomivaš posode (glavobol+žeja) .... jh...pol pa nič....bom kar sama... marsa...še en pozdrav... sam kako si to napisala....prav v grofovskem slogu....."sprejemam pozdrave...."....hi hi hi.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Amis, vsak ima svoj stil... ..kaj pa ti veš, kako to počnemo profiji... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Amis, vsak ima svoj stil... ..kaj pa ti veš, kako to počnemo profiji... Astra šmrc...sej vem, da sem sam amater..... ....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Ej, pa kaj to dogaja, čista zblojada.Za vse prehlade, angine, boleče ude, naj težave čimprej izginejo Tukaj tudi noro... sem morala pod nujno nekaj iz službe (ža nazaj), frend nikakor ni parkinga ubodel, sodelavko danes obvestili, da ji je umrl tast, na en sestanek bi morala, pa nisem utegnila... pa ena take čudne energije čutim, da sem čisto omamljena (al je to bolj za v Tretje tisočletje)... ma, saj bo... mejte se vsi *aja, a sem omenila, da me svinjsko (sori, Pujsa) boli koleno... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ne grem se več :xx!: ačiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhh, tkole se sliši odmev v stanovanju...pa neki se dogaja ja, ful... vsaj v meni... in po dolgem času sem včeraj spet pričela pisat, no sej, danes je navdih minil...pobož vsem v LNbolnišnici..Marsa - glina?tamala včeraj "nabila" prst, tko da jo glina danes že čaka, ko pride domov... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 nimam protina, lea. Hvala za skrb in prijazne misli. se dobr no, pol pa ne nosit japonk vec. itak: a te ne zebe zdejle novembra v njih bols kaksne mehke ala odeja dormeo varianta astra, kalcinacija...kajto pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Kalcinacija ena ful zoprna zadeva... :xx!: ..sem imela pol leta ali pa še več težave s peto, sem komaj stopila na nogo, včasih tut tega nisem mogla.Kalcij se izloča namesto v kosti...okol kosti...potem pa nastane bolečina. jabolčni kis je zakon x!x za take zadeve. Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 no vis! pa si hit navrgla en nasvet bravo jaz se tri objave pa jih bom mela 300kar je zame velik, prsezem kaj, ko mi jih barabin kar sam zdruzuje v eno pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2005 Avtor Prijavi Deli 11. november 2005 thanx Free, Sonck, hvala (ampak saj ze en mesec sam jamram, nisem glih tolazilnih enegrij ) Astra, thanx! ja, vnetje zivca (kalcinacija tud ne more bit - jaz sem prakticno skoz 'na dieti', tako da ne more bit nic tacga, kar kazhe na kaksen presezhek cesarkoli - protin pa je itak tezhava uzitkarjev, pretiranih jedcev ipd., no mlecnih zadev pa tud zlo mal uzivam).....mine ja, jaz sem mislila da bo ze do dons...saj vas vec pozna tole, ko te nenadoma zacne recimo peta bolet al pa tud tko kaj tacga, kot mene dons.,.. sam navadno zlo hitro mine... pa ne boli spet tolk... men pa prav na pritiskec, kot da bi blo zlomljeno, pismu..sam se mi zdi da je morda mal boljs. Amis - grofovsko? ja kaj pa naj napisem? Selene - nimam gline, je pa hec, da sem ravno predvcerajsnjim al kdaj razmisljala, da bi se 1x do tunjic zategnila. ampak saj mam sol (tud zlo pomaga, sam dons ni - morda zato, ker je bla mokrota, pa pol hladno, pa zivec vnet ne mara glih tega). Hvala vsem!! *saj na nek nacin mi je kar zal da sem sploh kaj rekla, pa itak ze to, da jamram skoz - pol pade nesteto diagnoz, pa psihicno pa to, pa protin pa taksno... in tud zato pa sem bla tko besna pa jokala ze clo.ker kaj?saj lohk se pa sam mal ufuravam, kao, *psihicno* pa to... problemi v glavnem... :xx!:tako da pa se hotla sem it mal ven dons koncno, ze tolk cajta nisem bla.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts