Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

marsa, verjamem, da si :!!: ....pr nas je sonce...in je treba gnilit u pisarni....namest da bi zunaj nekje sedela...pa pila sončne žarke....ko spužva....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

:palec: xsrcx (se dobr da vas mam x^x x;)x x:Xx)

saj je res mal boljs, clo po tursko sedim zdajle (sem nasla en centimeter placa, da nikjer nic ne pritiska xDDx).

Pride frendica in mi bo prinesla kruh pa mlek, ostalo pa imam (hvalabogu). xDDx

sory ker v dveh temah s tem tezim - je naneslo, ker nisem mislila jamrat, pol me je pa 'potegnilo', ko sem vidla da je imel Valkirin sin nekaj cist podobnega.

pa se frendica me je klicala, pa ji povem, pa mi pove, da se je njej na morju letos zgodilo cist isto. :eek:

in je trajal par dni in nehal, kot se je zacel - na lepem. xnckrivx

lohk bi bla recimo tud kaka alergija - sam ne vem, na kaj - japank nima nic kovinskega la pa tacga.

ja in tolk sovrazim bit nemocna - glih k seb sem prisla, mam spet svojo energijo ze skor... sem bla ze vsa hepy, sme ze pozabila kok je lusten, ce nimas tezav.

na, pol pa prec dobim za vrat se nekaj! :xx!:

ampak JE boljs - kot da mi pretok boljs siba tam zdaj...

nisem dobr nardila da sem dala moker obkladek - ni nic *zdravilno kljuvalo*, pac pa me je se bolj bolelo - sam sal volnen bi morala dat, pa bi blo dobr.

trapa. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja in tolk sovrazim bit nemocna - glih k seb sem prisla, mam spet svojo energijo ze skor... sem bla ze vsa hepy, sme ze pozabila kok je lusten, ce nimas tezav.

xyesx

Men tud to tok mori. K en pussy se počutm n takih filingov ne maram!

Marsek, popih na tvojga palčka. xsrcx x:Xx

Jst sm bolš...antibiotiki prjel in ne peče več. Kašelj je spet bl tko ampak vsaj boli ne tok svinjsk. Glas mam pa tak, k Cupi iz bara, sam 5x tišje...to zato, k sm se skos nrca iz nje delala....prov mi je, a ne? :o|o: x;)x

SM do zdej spala...sicer sm bla vmes budna od 5h do 7h...vzela antibiotik in pol nism mogla zaspat, k je tok bolel, pol pa od 9h do 11h mal tv gledala, pol sm šla pa kr spat in kot zanalašč 2 klica in 2 msga. Sam se ne javljam...ker itak kumi govorim in NEMA! :vragec:

Joj, kok sm vesela, da je prjel... x:)x

Hvala za spodbuden OS, sem ga bila zelo vesela! xsrcx AJa, by the way, jst jih pa lahko dobivam in odgovarjam, tko da kr navalite! x:px x;)x No, sej ni res treba, k se mi ne da viset za compom cel dan in hvala nazaj pisat! x:Dx

Vsem bolanim pobože in x:Xx in xsrcx .

Pikc ma vas rad...kreh, kreh, smrk, smrk, aapčihaaaaaaaaaa. :ill:

Za popizdit! Sploh nism mogla objavlat komentarjev....mi je pisal, da je stran potekla... :o|o: Zihr je mela spet Marsa prste vmes, k mi je fovš, da jst lohk ose berem! :vragec: x;)x x:Dx

Ja, ste kr navalili z njimi! Mi je prec bolš. x:px Šeeeeeee... :onfire: Ne, sej ne, dost, ne morm več kle sedet!

Lov ju. xsrcx

Spet treba mal popihke pa pobožke talat x:Xx x:Xx x:Xx

Marsa, mene je tud enkrat tko, sm mislla, da je revma al kaj vem kaj.. da čimprej neha :sori:

Kul, ful že naredila danes.. Zdaj pa nekaj skuhat, pa eno močno kavo.. Shit, kavo sem dejansko za zbujanje začela uporabljat, to ni fajn :sori: jo mam ponavad sam tko, včasih, ker mi okus paše.. Sam če pa drugač spim z odprtimi očmi :o|o:

Zdele ob 5h me pa ena kul delavnica čaka.. bomo mal a-rti-ku-li-ral xcivx x:o)x Pol pa še sestrično obiskat, sem ji zbrskala ene 10 obnov iliade na netu, upam, da bo kej pomagal..

Oblubl, da bo keš drug teden.. močno upam, da res :o|o:

---Aja, Samson, dej sprazn OSe..---

Grem brskat po hladilniku, kaj kej mam.. se mi ne da v trgovino hodt zdele :o|o:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

---Aja, Samson, dej sprazn OSe..---

x:Dx x:Dx on bi rabu vsaj 10x večji inbox x:Dx

no jz se pa za izpit prpravlam. pol bom pa verjetno kr u postlo padla k domov pridem x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

lohk bi bla recimo tud kaka alergija - sam ne vem, na kaj - japank nima nic kovinskega la pa tacga.

Marsa, baje so 2 leti nazaj (k je prišlo do japankabuma x!x) našli 40 vrst (modelov) japank, ki vsebujejo v plastiki strupene snovi, ki se zažirajo oz pronicajo žez kožo x!x x!x x!x

Res x!x x!x x!x

Drugače pa upam, da boš hitro ok x!x

Tudi meni filing nemoči bljak :xx!:

Drugače imam ful težk teden...samo spala bi...zebe me...

nobene pametne jakne niamam

za učit se je 100/h pa sem tko lena, da se bom v lenivca spremenla

xrolleyesx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

xsrcx xDDx

se dobr da sem rekla. x:o)x

(*prej sem rekla, da skoda ker sem sploh jamrala kaj xDDx)..

bila frendica, sem pri miru sedela, pa je velik boljs... ni tolk skoncentrirana bolecina vec, pac pa je vse skup mal mravljincasto (kar mi potrjuje razlago, da je zivec).. ampak se mi taka toplota hkrati tud razliva, tko da.... prav cutim, da gre na boljse. x8Dx

Fajn ko so ti prijeli antibiotiki Pikica (ce jih ze mros jest) in da si boljs, hvala za popihke. x:Xx

Tud teb Aliana (ja jaz sem tud na revmo pomislila, ker bosa lazim, sam je kar zivc najbrz).

Uzivaj na delavnici! :palec:

mana a daj nehaj!!! ja, verjamem, evo no vidis, pismu... kaj je vse lohk - kako bodo postekal dohtarji pol kaj! xrolleyesx

jaz tud rabim jakno...

sam.... hocem res kaj nad... pol je bla pa 100 jurjev, ona ki mi je edina bla vsec. x:o)x (tak kratek plascek, zivordec usnjen x;)x)...

Morda pa je zato boljs, ker sem en snopcek spila. x:o)x x:px x;)x

Mi je frendica prinesla literco ful dobrega domacega snopsa, ki sicer ni brinjevec, ma pa to tud not (pa brez cukra, 100% naravno vse in dbest, ne da sem expert, sam ga prec zacutim).

kdaj jaz jokam... xscratchx (mi je ta hip v glavo priletel tole): ko je kaj lepega, ganljivega, ko je kaksno prijateljstvo, plemenitost al pa volja totalna...

In ko sem besna, nemocna... recimo dons, ko nisem mogla hodit.

In NE, ko sem zalostna... x:o)x

a ni hec? x:o)x x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

blo fletno vcheraj.... x:)x

sm dobu...aja...shitt...ne smem reklame delat.... x:Dx x:Dx x:Dx

no...u glavnem fajn je blo :vio:

dons pa mega zhur: DJ HAL

zlomk....tralala

pa jasn she 777 x:Xx -ou tja x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

jojjjjjjjj....

ne mi skominov delat...jaz bi tut en martini zdejle... x^x

ja sej jakne...

jaz sem tut že par lepih vidla, sam moji dnarnci niso ble všeč :xx!:

imam en plašč (puhovka) Champions...sem 40jurčkou dala 2 let nazaj zdej je pa zadrga šla...in ker je perje mi noben noče menjat xrolleyesx

no sam me je danes kolegica klicala, da je našla enga krojača, ki mi bo zamenju zadrgo,,,jupi-I-I-I-i-i x!x

potem imam še en črn plašč (tak k mi stoji k ulit) sam je šou trakec za pas (ima tko mal višji pas, kar je men res lepo) in morm tut to nest popravt...

sam upam, da se da to od zunaj nazaj popravt, nočem, da ga trenajo... x!x x!x x!x

sem v turčiji eno usneno jaknco s kapuco (rdeča, bela) našla, mi je super stala, sam je bla predraga xrolleyesx (taka ful oprijeta...res huda jakna)

zdej bi pa eno tako športno-elegantno rabla...tako za vmes

mogoče bom šla dons ml pogledat...

ima kdo kak predlog?

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

blo fletno vcheraj.... x:)x

sm dobu...aja...shitt...ne smem reklame delat.... x:Dx x:Dx x:Dx

no...u glavnem fajn je blo :vio:

dons pa mega zhur: DJ HAL

zlomk....tralala

pa jasn she 777 x:Xx -ou tja x:)x

no pol priznaš, da je bla reklama...

x?x x?x x?x

x:o)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

aakhut. x;)x x:Dx (saj ves, v cem je fora, lohk vse, sam ne mi s ceniki pa s tem, lohk pa poves vtise xDDx)

Mana, pojma nimam... men ni nikjer nic vsec, ker je sama plastika.. ce pa ni, je pa prevec elegantno al pa kaj tacga zame...

tko da ti ne vem povedat, kje bi kaj dobila.

no zadnjic sem v cityparku nasla v eni trgovinci (sam ne vem keri) ful enih dobrih stvari, ki bi kar vec si jih kupila..... pa so ble tud jakne hude pa plascki kratki (sam tedaj sem hlace kupovala xDDx)... hm, mroda tom taylor al morgan al kaj... xscratchx

Daj povej se sem za krojaca (se je frendici ki je bla dons tu cist isto zgodilo)

Picasso

V svinjski gužvi bla dons, nič prebirala, skjuzmi.

Sam vidim, da Marso spet neki boli xrolleyesx , zdejle pa res imaš serijo :xx!: . En svinjski zdravilni pobož x:Xx .

Pa še 666 x:Xx :vragec: x;)x

Obema pa še vsem ostalim pa jasno en navihano prikupen vikend xflirtx :flower: :onfire:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

marsa... x:o)x x;)x

ok.....dons je tole:

Pet/11.11./22.00

FUSION BREAKS

01:

HAL (UK) + MC Jay Thomas, Nova Viator, Elektricutes, Zvuk Broda VJ (Cro)

02:

ZVUK BRODA Live! (CRO), Mique, Krizs

..............................

kolk je vstopnina pa ne smem napisat x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala x:Dx

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

V Kapitlu (to je tam pri Pravni fakulteti...palača Kapitelj) je gor nad Šparom ena čistilnica kjer tudi popravljajo oblačila...zraven je še ena papirnica, pa fotograf...pa še par stvari

Je treba baje samo zadrgo kupit (torej pravo dolžino oz. velikost) x!x

Evo, to je to...

Jaz grem jutri zjutri nest plašč...če ne že dons, če bom okol še hodila.

:vio: :vio: :vio:

sončkeeeeeee

afriški pregovor

eh ja aakhut....

event sam po sebi ni nezdravilen, ne pelje v kaksen rizik glih... tud ni prepovedan...

reklama pa pac je lohk al pa ne nenazadnje tud mal po tem kriteriju. :)

Picasso

Marsa xwizardx :detelca: da bo noga vsaj za naslednji teden OK

ker si ne predstavljam tebe pri miru ob milih zvokih DJ Zvuka xsuperx

Jaz pa končno naspan, nasmejan in dobre volje x:)x pa zdravje se mi tud kaže nekje v daljavi x:o)x en objem zjutraj pa tako velika razlika x:Ix

Pa že tretji klic na temo "a si ti res bil včeraj v Tramontani :eek: ?!"

Vmes pa vabilo na performance nekih oboževalcev M. Mansona naslednji teden v Šk. loki, ampak ne vem če mi taka temačnost in depra paše ta trenutek :o|o:

Je pa lepo, da se tolk dogaja, da moram izbirat kam bi šel :eek: kakšen bo šele december x:px

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Marsa xwizardx :detelca: da bo noga vsaj za naslednji teden OK

ker si ne predstavljam tebe pri miru ob milih zvokih DJ Zvuka xsuperx

joj onix, se ti mesha, do naslednjega TEDNA??? :wOOt:

x;)x

upam da cez par urc bom ze migala ko shus. x;)x xDDx

ja, sebe si tud tezko predstavljam pr mir, tud pri kaksnih drugih zvukih. :D :P ;)

Picasso

:eek: Psičko bi mi morali danes pripeljat nazaj, pa dobim klic ... da so se preveč navezali nanjo in da je ne oddajo. Sem čist znorela, da me imajo za norca, mater. Tolk oglasov sem spet potalala, mejlbox mam čist zafloodan. x:px x:Dx V glavnem, babica od lastnice ni dovolila, da bi jo odpeljali. Sem se pogovorila z vsemi, mal sem jim pridigo naredila. :vragec: Kot kaže bo šel maček živet k lastničini sestri. Hmnja, kompromisi. Ne vem ali naj bom vesela ali ne. Vesela sem, da ji ne bo treba menjavat doma, pa babica jo ima očitno zelo rada. :onfire: So mi pa dožni zdej vsaj večerjo, hudiča ... tolk mojih živcev je šlo. :vragec:

Drugače pa pr meni nič novega. Spet delam, kašljam kot najhujš kadilc. Ta kašelj se sploh ne umiri. Danes se je na busu ena ženska kar presedla proč od mene, k me je slišala kašljat. x:Dx x:Dx x:Dx

En fajn vikedn pričakujem, mama praznuje abrahama, bo žur. :palec: x;)x

mejte se. xsrcx x:Xx

pismo, a sem jst nore gobe jedla al kva da sem točno vedela, da bo maček letu...

grem nazaj v posteljo, očitno me ležanje pametno dela...

Kot kaže bo šel maček živet k lastničini sestri.

:o|o: x?x xscratchx

nisem prej opazila.

vsec za aisho - ne za mucko. :|||||

zdaj na racun... to mi ni vsec....

no, upam da bodo IPAK vsi zadovoljni. xcrossfingx

Picasso

joj mas schtraufenpacht... :sori:

sam - po drugi strani pa mas lohk dober filing, ves - glej to, kolk je interesov za aisho, tud slucajno ni tko, da je ne bi nihce hotel, al dA ne bi blo mozno, da bi vsi zignorirali in tko...

bogve zakaj je tko, a je ze prav, najbrz. :palec: :vio:

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...