krokodil 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ti pa res znaš zmotivirat človeka, da se premakne iz udobnega naslonjača Tako je to z nami, ki smo ze v letih , pa ne moremo vec spati ponoci...pa pol zgodaj zjutraj ze lazimo okoli...pa vcasih tudi kaj vidimo pa "ujamemo" lepega... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 hvala vama, ob vama se počutim ko bebica , zaletava, svojeglava, pa prava zaspanka... lih razmišljam kero kremo za sončenje naj s seboj vzamem glede na to, da bom točno opoldne kje na vrhu, bliz sončka * uživajta jst grem v hiško na sred sončka ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Megla, ja.Sada Josipa Lisac pjeva ko Takole je zgledal soncni vzhod na vrhu Boca, danes ob 6:38To je megla, ne oblaki krokich svaka cast jst pa ugotovila,da nimam nic kondicije.... za pit...vceri bla na razstavi enih fotk v caffe galeriji......in je bil tak zhur,kr skoz je un zvonc za rundo vsem zvonil...sem mislila,da bom spila en bambus,pa da grem kuci pjevajuci....ajah.... zazvonil in spet runda padla,naenkrat sem imela stir bambuse na mizi in pol skoz vec in vec.......u jebemu...me je bilo skor konc,pa she sol sm pozabla sam je bilo fajn,gud feeling med folkom,so se tolk sprostil,da sm pol se frendice na sanku gledala kako so plesale.......svasta,pa za foro so jim tipi zacel kes dajat v zepe na tazadnji in pol je s tega ratal ,da so fajn zasluzhile sam super je bilo,ker smo bili samo poznani in ostali tam se za zaprtimi vrat do 3 al stirih uuuu ,tocno pa kakiji so po kaficu letel:OO!: jej,jej...pijane glave,sm morala skoz pazit ,da slucajno ne bi bila komu ciganska glava zanimiva za tarco ... uni kakiji niso se zreli,trdi kot kamen....pa da ti to v betico prleti ee,martinovo,martinovo.... vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 daaannnn..... pri nas pa sonce....in čist jasno...že včeraj je blo kakih 20st popoldan....drugač pa še zmer pogrešam poletje.... mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ..poletja ne bo, poletja ne bo... izginilo bo... ostal bo spomin na iskanja... bilo je lepo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ma daj samsonite...že itak nisem najbolj bleščeče volje....pol me pa še ti dotolčeš s temi refreni..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Ti si pa totalno pesimistično naravnan... Samsonite je sadist......optimisticen bit, ce se ti take stvari dogajajo kot so se men zadnji teden je precej tezko... kar se pa sadizma tice-pa nasprotno... jaz samo z lastno bolecino poskusam vam povedat, da vam sploh ni tko slabo... kokr pr reklamah za pralne praske... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 kaj vam bo poletje.....pr nas je jesen in tko lepe barve narave so zunaj pa kmal bomo smucal,se stiskal ob peci...a ni to lepo za une k si pa poletja zelijo...priporocam pol urno vizualizacijo...in poletje je tu vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Jst sem pa še slabša kot prejšnje dneve kiham, kašljam, iz nosu se kr cedi, temp. glih tolk čez 37 da mi bo glavo razneslo, vrti se mi... oooo :xx!: mi je od Učenika mami iz trgovine stvari prinesla, juhica se kuha... ko bi vsaj brala al pa spala lahko, pa ne morem... sem mislila pop. likat, jok brate odpade...aja vsaj grlo zjutraj ni tko svinjsko bolelo... oooo pa še en obisk sem skenslala, sem res pravi bedak, tolk si želim nekoga svinjsko k sebi stnisni, pa pokliče da bi se oglasili, jaz pa svinjsko zavrnem... ampak če komaj kaj vidim, slišim pa itak nič... a tole spada v to temo, al v kakšno drugo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 selen vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ... od dolgcajta se je zdele sleku in pimpla kaže...like mother like son... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 O Selene... to je pa čist una babja fora... k neki rečemo, v resnici želimo ravno obratno, kmet pa itak ne zna brat misli in spet pade na testu...Jp... ... sam zdele k ga gledam kakšne neumnosti počne, pa res več nevem, a sm res tok čoknena...nekoga lahko pomeni tudi njo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 čist sam zarad znanosti vprašam, si si že ogledala Jamski človek v izvedbi Uroša Fursta , tam izrecno povedo , da na moške ne morš računat, da bodo sodelovali, z njimi se moraš naučiti umetnosti pogajanja.... Super predstava!!! Uživaj na sončku, lia! Selene, a še vedno nisi nič boljše? Joj, revica, vem, kako se počutiš....pošiljam mal zdravilne energije...sicer je mam zelo malo tud sama, ampak jo z veseljem delim s tabo, da bo boljše! Valkira za našga Batmana. Kroko ful najs fotka! Ciga moja, pa ne morš brez soli okol po pijankah hodt! Kje s pa to še vidla? Jst sm nekak nespremenjeno, boli nč več, sam pa kašlam, kiham, smrkam. Pa na trenutke mi je vroče, drgač me pa zebe....pa bl švoh sm telesno...ni čudn, a, glede na to, da sm včer sam eno juho pojedla, pa pol jabuka, pa en jogurt. No, sej dons sm pa že 2 mandaini, čez kaki 2 urci pa spt juha! To res najbl sede. Mi je kr mal težko, k je Martinovo in se ga bo žural 100 na uro povsod, jst pa doma ležim in kreham. Ponoč sm tud bl slabo spala, k me je preteklost mal preganjala in sm se mal kregala v sanjah in tko... :xx!: Ma, sej ni panike, jst vse prenesem, vse zdržim, tko sm navajena. Tud to bom. Pod tuš grem se mal pogret pa ofrešat. Lep vikend. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Jp... ... sam zdele k ga gledam kakšne neumnosti počne, pa res več nevem, a sm res tok čoknena.....si, si... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 ahoj folk! Sam da vas pozdravim, grem brat kaj ste kaj imeli... Moja noga je dons velik boljs! me se boli, mal shepam, sam neprimerno boljs kot vceraj, prav ornk na boljse (brez zdravljenja.... sam tople nogavice sem si obula pa pocivala sem z nogo - kolikor se je dalo pac). Spet mi dela koledar in vse (kao, nisme se preverjala), mi je mitja zrihtal.Vceraj je do konca prevedel bloge.Ful napredujejo.Bomo mel se svasta variant, sam ne vem, ce je ziher cist pa ne bom se govorila. Lepckano soboto vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 O, Marsič, sam da je bolš! Jst pa dišim po kokosu! A gremo seksat? Kreh, kreh, apčih, smrk no, pol pa ne. Si bom kak filmič dol potegnla in se delala, da me je en fejst v kino pelu! Poročam o umazanih podrobnostih. Kaj bi brez domišljije! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 Kok si me pa s temle nasmejala ..... Sem se na Mimi spomnila, sam da jaz vem, da je nervozen, ker sva sama, pa ker sem že drugi dan mal kasnej prišla, sam prej ni šloJa, saj to je bil moj namen (da bom glih tebe ).Jaz sem pa parX na Cybercka pomislila, ko si napisala, da je komaj docakal rojstnodnevni obed, pa nisem nikol komentirala, sam sem crknila od smeha, ker se ze na fotki vid da je cist zivcen, grize tam postlo, ko vi kao - sam se malo, cheese in to. Mimi je prejle spet bruhala.Po mojem zarad olive, ker spodbuja zolc (tud zato sem ji jo dala vcer).ej kaj je delala z olivo! Sm že ful bolš. NČ ne boli, sam kašlam, kiham in smrkava sm. ...fak, boga... 20 dni? shtala....Prijazen fotrcek.Ja, saj maram te natikace (ko si mi rpedlagala), ker ne maram copat iz blaga (no zdaj mam usnjene, ampak si bom ubodla ene take, sam zoprno je, da so iz te kopitarne al kaj glih take cifre, da mi ne sedejo.. recimo 38 me v peto zuli, 39 pa ne pride oni ortopedski del na prava mesta.... moram ene najt... (mam nekak polovicno cifro, pa vcas tezko obutev dobim) Marsa, drz se Zame pa letos ne bo martinovanja. Itak sem cudna in ne maram tega "praznika"...to nacrtno pijancevanje ni zame.Thanx! ja, zame tud ne, pa maram vin... sam ne maram takih ultra pijank in teh namenskih urnebesnih zurov... :|||Pa tud, sem bila doma 'pospravljena' vcer, je ze prav. sem že čisto okejMega! Thanx, tud jaz sem velik boljs. Aja, operacijo prestala super, lepo okrevaj... ... mam dost ...astra! xDDx Marsa - staraš se... ... po 40 letu kličejo ženske na vsake 2 al 3 leta na preventivni pregled nevem zdej al dojk al brisa...A noga pa še vedno tko boga... čist mim... moram mal za nazaj prebrat, da vidim kaj je približno s tvojo nogco... sm mela tok frke s tamalim, da nisem pozorno brala ostalega... No, kot sem že omenila je Batman v četrtek zvečer iz stola padu in skor, da ne bi mogli verjet da ma lahko zaradi tega ključnico zlomljeno... Hvala bogu, da je tko, ker enkrat je padel po stonicah... tko en cel štuk dol... tist sm mislila, da bom kr znorela od groze... no takrat mu ni bo čist nič... lahko pa bilo res čisto vse... tko, da hvala bogu za zlomljeno ključnico...jaz tud nisem cist bla pozorna in sem zamesala obe te zadevi s tamalim (ko si tam rekla da je shepal, pa sem pol pobrkala, sicer pa kasnej vidla, ja, da je mel revez zlomljeno kljucnico!!! :OO!jasno, tumach, bos zame nazaj brskala pa brala... plus, jaz nimam nic zlomljenega - je sam 'psihicno'. Dbest da je tko smooth rpenesel tamal in da ti tko kul jemljes tud. sam je bilo fajn,gud feeling med folkom,so se tolk sprostil,fajn da si se sla mal sprostit, mas mal tako negotovo xcustveno obdobje, je terapevtsko zate, da gres med ljudi mal. pri nas pa sonce....in čist jasno...že včeraj je blo kakih 20st popoldan....drugač pa še zmer pogrešam poletje.........joj amis, si kar predstavljam, ti mas ziher tolk lepo okolje....tle pa 3 stopinje, megla... :| Jst sem pa še slabša kot prejšnje dneveBoga. Prijazna Ucenikova mama. Drz se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Lep pozdrav iz pisarne :xx!:Božčk. Kreh, kreh. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Hih - delirij na obzorju. V Celje bom šel na rokometno tekmo CPL : Ademar Leon. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Hih - delirij na obzorju. V Celje bom šel na rokometno tekmo CPL : Ademar Leon. lalalaUuuuuu, dej Zormana pozdrav! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Hih - delirij na obzorju. V Celje bom šel na rokometno tekmo CPL : Ademar Leon. lalaladel naše familije tud (brez mami) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. november 2005 Avtor Prijavi Deli 12. november 2005 Lep pozdrav iz pisarne :xx!: Hojla! Kreh, kreh. Hih - delirij na obzorju Mej se!! Tudi maček ostane. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Uuuuuu, dej Zormana pozdrav!je lušten, ane (se je v našo žlahto 'prženu' ) * mičken preveč sem se važičkala z dobrim počutjem... sem šla do knjižnice, pa sem mela čist mehka kolena, ko sem tam v vrsti stala... funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Uuuuuu, dej Zormana pozdrav! ?????? Pozdravim naj Zormana? Saj ni bolan. V cajtngu piše, da bo igral. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 Kok je fajn! A Zorman je že uženjen? Eh. :xx!: Klinc ga gleda pol....sam fejst je pa še vseen. Poslušam TONY CETINSKI - JA SAM ZALJUBLJEN Čeporv nism, sam je pa tok hud komad!!! Kad te vidim, kiša prestane, crni oblak odmah nestane, celi svijet se sa mnom raduje, a tvoj osmijeh nose ulice, I sada znam, oh, znam, ja sam zaljubljen, i sada znam, yeah, znam, ja sam zaljubljen, ja sam zaljubljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!! Dejmo bit zaljubljeni!!!!! No, vglavnem vidm, da ste vsi več al mn bolš...neke pozitivne vibracije čutm/berem. Mysticy...vesela za kužiko in muco maco! Mami pa čestiti za 50-ko. Pa k boš ta dobre piškote papala, se name spomn kej! Jst sm pa lih jedla spet govejo župco...mater sede! Sm že bolš. Aja, pa še mojmu bobnarju morm enga posebnga prtisnt, k tud zgleda zboleva, pa še delat mora revež. Kok je fajn, k smo vsi taki ''prjatli''. A ne? Še za ostale lupčke moje. (kok kurbirsk se tole sliš) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts