Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

ne boš še škripnila ne...imaš še delo.... x;)x ...js tud kr še tle bluzim, namest da bi spala.... xrolleyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ker sem ze zjutraj objavil fotografijo soncnega vzhoda "nad meglo",

sem posebej za to sel se fotografirat soncni zahod na isto mesto. x:px

(v bistvu serem, sem imel opravek nekaj sto metrov stran ta cas, pa sem

se tja skocil...samo slisi se pa vseeno dobro xcivx :vio: )

Zahod onstran megle

:2src: :palec: jao ...ti si pa res faca...za takle razgled se splača tud 12 ur tam počakat x^x

skratka sem pobegnila tud sama za par ur nad meglo..sam takele fotke mi pa ni uspelo nardit...no way ...

zmeraj ob napačnem času , na napačnem mestu :vio:

Kroko slikaš, ko profesionalac, bo treba mal tržit začet tele tvoje fotke :palec:

tale večerna je zakon xsuperx tista zjutraj je preveč sterilna, za moj okus x;)x

*

Lahko noč vsem bolanim, poškodovanim,vsem ki praznujejo svetga Martina, zaljubljenim, depresivnim, žurerjem, ko se vrnejo in mamicam , ki zdajle še zadnjič to noč hranijo svoje dojenčke x:Xx

xcivx bemu kanta električna čakam da posušim dres za jutrišnjo tekmo :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ueeeeh xzzzx

nek gnil dan spet...

bomo pač gnilili :o|o:

ob računalniku... sezona študija se je pričela, ni kaj, spet cele kupe pisanja obavit :ermm: :switz:

...

ne vem če bi zajtrk jedo :o|o:

ja sezona učenja je že tuki...sem v isti štoriji...

sem se zbudila, kopalnica, kava, knjige

moj nasvet: počaki še 2 ure pol mej pa kosiu x^x

ja nič...danes bi šla na pohištveni sejem (sej najbrš grem) sam me čas heca, ker imam ful stvari za naredit,,,

zvečer upam, da greve s kolegico na pico, je že sto let nism vidla (kolegice x:o)x )

včeri zvečer je biu en naporen drink z enim parom...

pol sva pa doma kostanj pekla pa kozarček vina spila (čas kuhancev je spet tu) :palec:

pol sem pa en film-risanko gledala...fajn je blo

včeri sem mela kr fajn dan...knjižnica, knjigarna, sprehod, učenje, drink, druženjeeeee...yesssss temu se reče lajf x^x

sposodla sem si gozd obešenih lisic..,opazujem...mogoče bo še kej iz tega branja

sončkeeeeeeeeeeeee (res bi jih rabil)

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ja kaj se pa pol kremžiš...sej ti je lepo v lajfu x!x

ja boš pa zajtkovat mogu, ne...

sam pol za kosilo nauš lačen in bo mama ziher jezna... x:o)x x:o)x :vragec:

mi bomo pa ričet danes imeli (njami)

morem nujno več sadja in zelenjave pojest...po vsem tem mesu v turčiji bi rabla eno čistilno kuro

grem po 1 jabček zdele x:px

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

sn že jedo x:o)x

lahk pa ti tut kaj skuhaš, pa ne bom v nedeljo k mami šeu :vio:

Aha, se že drugi ponujaš...jst pa kle bolana celo noč ne spim in nate mislm, pe še z neo si se mečkow! :eek: To je pa višek! Nepreklicno te dajem na čevelj! :vragec: Tko, zdej se pa joki! :vragec: x:Dx

Joj, Valkira, jst sm res, k ena stara bakica....kreh, kreh. :o|o: Kr neki je ta kašl ratu. xrolleyesx Jutr grem pa že delat. :o|o: Ma dost mam tega poležavanja v postli! 4 dni! :eek: Do zdej sm vedno, k sm mela angino, še isti dan šla delat. Nema poležavanja. :vragec: Joj, mi je vroče. :switz:

Zdele mamo Martinovo kosilo, pa nečakinja pride in se bom tok težko stran od nje držala, čeprov so rekl, da angina ni nalezljiva, sam vseen ne mislm tm po njej kašlat in tac stegvt. :V: :C: No, sam da bo z njo vse ok, se žrtvujem! x;)x

No, lupčeki, fajn se mejte. Razn Bobnarja! You may rot in hell! :vragec:

xsmx

Pa je šla še ena LNF romanca po gobe. x:Dx

še ena jamrajoča tuki... ej spala nič, sej štekam prehlad, pa kašelj, kihanje smrkanje blablabla

ampak jaz imam žerjavico v očeh (ja sem na računalniku ker je čisto isto kot če bulim v strop, zdejle grem itak ležat polnkufersamasebe, če mižim še bolj tista slama iz glave v oči tolče) podočnjake pa do sredine lic ampak to rdeče, zatečene - solze mi kr tečejo...

mi je mami ponudila, da mi vzame vse za zlikat, ampak tolk trmasta sem pa še zaenkrat da bom sama, če ne danes pa jutri... pa še mojemu ni to delo odveč (sam ga ni doma). nič ne morem več pisa, grem,

lepo nedeljo želim...

sam, veš kaj se po dveh letih zgodi?

ko te prebolim, se boš skesano vrnila x:Dx

takrat te bo boby seveda sprejel v svoj širok objem cvetlic x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x x:px

Ah, ne verjamem...to se mi pa še ni zgodilo. Ponavad jst prebolevam in se k meni vračajo, tko da to ni možno...itak si pa ti mene przadel, k se lajhaš okol. Prava kurvetina si postal! x:Dx

sam, veš kaj se po dveh letih zgodi?

ko te prebolim, se boš skesano vrnila x:Dx

takrat te bo boby seveda sprejel v svoj širok objem cvetlic x:Dx x:Dx :vragec: x:o)x x:px

ti pa ziher ne trpiš zaradi pomankanja samozavesti

x:o)x :vragec: x:o)x

________________________________________________________________________________

_______

učenje kr ne gre :xx!:

bi vreme krivila, sam vem da če bi biu sonček bi mi bilo še težje x!x

pozabila sem, da sm ob 19.00zmenjena za učit se...ah ja...kr nau konc tegale danes

to je tko k vse odlagam na nedlje, v nedeljo se mi zdi pa življenje krivično, ker moram na dan kot je nedelja jaz samo delat...

taka prava lenivka sem danes

:o|o:

afriški pregovor

daaan!

kak je fajn lenarit...danes samo podaljšujem včerajšnje poležavanje in cajtnge. x^x

Moj me je včeraj peljal na spravni pir x8Dx ...sem dobro taktiko ubrala, preprosto nisem nič rekla, nič mulula, kor da ni bilo nič...pol pa je sam prišel do mene...mucika :2src:, se mi zdi, da sem mal težil... x:Dx

in ker je bil že ves skesan, sem priliko izkoristila do konca x:px x:Dx ...spregledal, da imamo še drug dom, ne sam barko...in da je treba mal po bajti tut zadeve porihtat... :palec:

Valkira, sem brala za tamalega, še dobro, da se je tako končalo.. :palec:

Cocci, za koleno :detelca:

Nat, pridem, pridem, čakam, da boš sama, saj veš, da mi je tvoj tolk všeč, da se potem kr ne odlepim od tam... x;)x x:Dx

Selene, Pikica...en pobož, da čimprej ozdravita x!x

Eno lepo nedeljo vam želim... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

spet ravnokar vstal, šel spat ob šestih

špil bil dost na easy, med našimi pavzami je DJ vrtel muziko, tko, da smo imel pavze dolge tud po več kot pou ure x:Dx

vsem anginarjem želim, da se čimprej spravijo v red in zbenajo bacilčke proč x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pika in Bobnar, vidva bi lahko imela svojo temo x;)x

Eh, pol ne bi blo tko zanimiv. :o|o:

Selene, Pikica...en pobož, da čimprej ozdravita x!x

Hwawa. x:Xx Sej je kr bolš.

vsem anginarjem želim, da se čimprej spravijo v red in zbenajo bacilčke proč x;)x

Kakšne bacilčke? xnckrivx

Kakšne bacilčke? xnckrivx

no, ne vem kakšne x:Ix če bi jih imel, bi vedel x:Dx

pozabil sem, če je gripa virusna ali bakterijska bolezen....pa sem zato rekel bacilčke x:o)x x:Dx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pošastno lenobna nedelja :o|o:

Dopoldan smo skopali smerdečo Velikanko :o|o: , potem sem se za nekaj časa zaprla v svoj nedeljski office, grem napisat v kuharijo kaj je ratalo.

Moja ekipa Velikanov gleda med spanjem x:Dx neke predpotopne neumne ameriške črnobele vjne filme :eek: :xx!: :madpro: xnckrivx

Velikanka je izkoristila gužvo in se namontirala na kavč... :wOOt: :sniky:

xrolleyesx mislim, da sem izgubila vse bitke, le delujem strogo, potem pa imam takoj rosno oko ...xrolleyesx :vio:

ampak, ko jih takole gledam na sliki xsrcx , na vse nezadovoljstvo in kronično negodovanje nad njimi...evo jih, moja banda

x:)x x^x :palec:

Zdravo Mateja :palec: xsrcx

Veš, take kavčoljubce ima doma menda samo še naša Astra... :o|o: x:Dx ,

pa smo kupili kar se da udoben kavč, ki se ga tudi z lahkoto vzdržuje( čisti)... :vragec: , no, barve so pa moja slabost, imamo rdečo posteljo, pa vsak stol druge barve, sicer isti model... pa lude reprodukcije Kandinskega in Miroja,- naš dom je pravi 'mavrični brlog za supersonične Velikane' :eek: x:Dx x:o)x x^x

:eek: in kam se potem stisne mama Velikanka, če je vse zabezecan :sori:

Drgač pa pravi uživači, tile Velikani :palec: xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Eh, nikamor, saj ves čas samo strežem ekipo... x;)x :o|o: xrolleyesx

*Ko smo kupovali kavč, si je Velikan kanil predlagati, da bi vzeli tistega, ki ima v svojem trebuhu skrito še posteljo....:o|o: (nismo kupili)

...saj ne da sem proti obiskom...ravno nasprotno, meni ljube osebe non-stop vabim v brlog...

...samo intimnost doma je intimost doma... plačam hotel, ampak mojega jutranjega miru, svetega zajtrka in vseh procedur, ki sledijo- mi ne bo kratil nihče :vragec: x^x

...samo intimnost doma je intimost doma... plačam hotel, ampak mojega jutranjega miru, svetega zajtrka in vseh procedur, ki sledijo- mi ne bo kratil nihče :vragec: x^x

:o|o: Jst sm se4 pa lih hotla na eno večerjo z zajtrkom povabt, k tok dobr kuhaš. :inocent: x;)x x:Dx

:palec: pametna punca Ruby, da se ne pustiš motit pri svetih jutranjih opravilih x;)x x:Dx :palec:

*

strežno osebje xrolleyesx , kok se men to znan sliši xscratchx xyesx

x:px A ne, Lia? x;)x Končno nekdo, ki brez problema razume situacijo in kaj pomeni, če ti kdo zjutraj pokvari vlak/ali zasede sedež tamkaj in podobno x;)x x:Dx

Bemu Škorpije, mi pa res do limfe vse...kr neki.. x:px x^x

* Pikica, mislim da bi mogla priti na en day hospital k meni :palec:

Nekje sem namreč :wOOt: prebrala, da si špagete zabelila z majonezo.... :wOOt: :bomb:

Te bo Rubička naučila paštico kuhat, samo pazi , boš potem hitro moža dobila! :wOOt: x;)x x:px x:Dx :palec:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...