Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Ruby zakon slikca :palec: x:Dx

imela sem res zanimivo popoldne...sva šla na sejem pohištva in sem res razočarana nad predstavljenimi programi xrolleyesx

deugače je bilo pa res zanimivo, ker Matija rata k podivjan kužek kadar se mu zdi kej super novo zabavnega x^x potem se začne zaletavat in stresat total nesmiselne stvari (mu človek ne more zamerit) x!x

no vseeno me je mal zmatru, ker me to moti in potem se jezim in mu hočem samo dobro on pa iz trenutka v trenutek vedno večje oslarije kvasi x;)x

no...videla mojo sanjsko kuhinjo (kuhinje Erjavec)...2.7mio...ah ja..,

frustracija :xx!:

pa še un prodajalec (al kaj je un k predstavlja elemente) naju še povohu ni, ker sva pač samo dva študenta-...to me tolk ppgreje, da bi lohk vse radiatorje doma izklopli!!!

potem sem pa vidla lep gorenje regal ful ugodno (160jurčkou), ampak se nama zdi za zravenen hudo dober kauč natuzzi (700pa še neki jurčkou) za katerega spet nimava denarja,,,,

no potem je pa doma Matijeva mama rekla: ja sem si jaz že vse zamislila :wOOt: xNNx :bomb: x!x

...meni pritisk do nega in pol še dvakrat okol sveta...ampak sem stisnila zobe in jupiiiiii sem zelo ponosna nase,... xyesx

kuhno bova sama plačala in jo bova sama izbrala (Matija se sicer ne strinja,,,predvsem ne s tistim delom o plačilu, ampak se jaz en dam)

x!x x!x x!x

morm še pod tuš, pol sm ob 19.00zmenjena neki za razložit, pol pa 20.15 torticaaaaaa...

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

* Pikica, mislim da bi mogla priti na en day hospital k meni :palec:

Nekje sem namreč :wOOt: prebrala, da si špagete zabelila z majonezo.... :wOOt: :bomb:

Te bo Rubička naučila paštico kuhat, samo pazi , boš potem hitro moža dobila! :wOOt: x;)x x:px x:Dx :palec:

Ti, a p a veš, kok so dobri? Sej ne kr z navadno majonezo....uno, dijonezo, k ma gorčična semena not, pa je mal pikantna, pa tuna zravn, pa začimbice, kak por...mmmmmmmmmmmm. x:px x;)x Ne maram suhih špagetov in pol zmer sama kake nove omake usstvarjam.

Al pa ta s kislo smetano, majnezo, tuno in koruzo...vse skp zmešaš, pa še sir naribaš na špagete...mmmm. x:px x:Dx

Pa špinačo znam tud dobro narest, pa pomfri, pire, pa rižoto....ma skor ni, da ni....kuhanje je ajnfoh, kokr sm rekla, sam morš znat začinit, solit in NE zažgat. To je vsa umetnost! x;)x

Čau banda!

Sem mal odklopla za par dni :) Bila na eni fini delavnici (zadnji za nekaj časa) v petek in soboto, pol v soboto še na potopisnem predavanju o Malaviju, danes sem se pa mal domov spravla pogledaat... po gume, na kosilo (oradice ble x:px ), pa očita postrigla, zdaj pa čakam Tristana.. Sem ga pripeljala mal na zrak in je tamal se odločil, da gre na potep, ga že pol ure kličem, pa se zverina dela, da nič ne sliši :vragec: Še pol ure počakam, pol pa grem v Ljubljano, mi je zlo žal, bo pač zunaj spal. Saj jutri itak pridem nazaj, letne gume pospravit.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

no, ne vem kakšne x:Ix če bi jih imel, bi vedel x:Dx

pozabil sem, če je gripa virusna ali bakterijska bolezen....pa sem zato rekel bacilčke x:o)x x:Dx

gripa je virusna bolezne, ampak ona ma itak angino, ki je bakterijska bolezen... x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Danes bila na pohištvenem sejmu. Zbudila se jako pozno :inocent: bujenje je pa povzročilo zvonenje prijateljice, ki je prišla že tako eno uro kasneje kot smo se domenili :eek: oh, sem bila čist nervozna.... ona pa vsa skulirana.... naj se vsedem v miru popijem kavico, pojem zajtrk se kulturno napravim in potem gremo. Oh, mi je odleglo ob tej obzirnosti in razumevanju. x:Xx hvala, ker si.

Na sejmu videla par všečnih rešitev za stvari, ki jih želim. In ugotovila, da bi moja sanjska hiša jako veliko denarcev potrebovala.... ampak saj bo x:Dx

Ruby kok ima tvoja družina lepa očalca x:Dx tok ste luštkani x:Xx Tudi meni všečna barva tvoje sedežne. Pri nas je tudi kavč center galaxije in stalno v uporabi.

Mana :eek: kako da se nisva srečali???

Selene, Pika in ostale bolančkane :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ruby72...prva liga :palec:

sicer pa dva dni v nekem čudnem stanju na robu galaxije....tele galaktične zadeve ful popularne zadnje čase....hvala vesolju za frendice...računalniškega brloga pa vesoljski veter ni pospravil....torej je v njem še zmer kažin....na mizi placa sam za monitor in tipkovnico....vse ostalo nastlano....sramota za feng shui.... x^x

vesoljsko zdravilo za vse, ki rabite....mogoče pa le ni bilo vse zaman.... x;)x ..... xwizardx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:wOOt: :hepko: že tadrugič danes orado jem :) Ena ostala, ker tamal ni prišel na kosilo, pa sem jo za domov dobila x:px

Aja, da ne omenjam.. se s težkim srcem odločim, da ne bom več čakala mačka in se odpeljem. Na Viču telefon - je prišel not, a prideš ga iskat? Pa sem šla še enkrat nazaj... Je že zaspal tamle v umivalniku, ga je izlet ful izmučil zgleda.

jaz pa še a hitro mal pobrsknem kaj je novga, pol pa knjigico do konca..

loesje

Spet nazaj -

Eh, tud na ni nič videt..

jooj, zdele se spomnla.. spoznala dons enga devičkota.. luštkan ful... sam kok je to medlo :o|o:

loesje

Spet nazaj -

lej lej, še je upanje x:o)x

Ja, zame je, zate pa ne vem. :o|o: x;)x x:Dx

Nabrisala sm jih na taroku...ta drug je bil šele 500 za mano. Jebemo, sm dobra! x:px x:Dx

Sm bla po 4 dneh zuni....sm rekla, da morm vidt, kako bo...ni panike. Jutr pa delat, konc lenarjenja. :o|o: Sej grem sam v službo, pa direkt dam nazaj na čajčke in postlo...v službi je pa toplo. Sej bo! V četrtek pa PRAGAAAAAAAAA!!!! x:px

Nočko. xsrcx

ful sem se imela lepo...res...čist zares xDDx

sva oblazili celo Lj za eno tortico, pol sva šle pa v slaščičarno kjer sva začeli najin lov za torto x:Dx

pa torta sploh ni bla fajn (jogurtova, ampak ni bla sveža :xx!: )

kuhan vin je biu pa tko udurn, da ga sploh popila nism..s.ploh ne vem kako si je drznu mi zaračunat za tisto kislco :xx!: :xx!: :xx!: :o|o:

tale moja kolegica je tak sonček...me ful v dobro voljo vedno spravi...taka t'prava bojevnica, realna, ampak še zmer ženska...res je fajna :palec: mal je takih žensk

no...ful sva se narežale, pol mal resnih debat...

Cosma...ja res čudno, da se nisva srečale x:Dx

si kej posebi lepega našla?

meni pa letos ni blo všeč...stvari so tko futuristične, da ne vem a sm na gospodarskem razstavišču al pa na kaki rakati za v vesolje

x!x

Bobnar...sva potencialni stranki...

sam un s tistim ksihtom še izstradancu koščka kruha ne bi uspel prodat

:xx!:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

več sreče prihodnjič x:Dx

saj bo...

x:Dx x:Dx x:o)x

-------

Ej, Piky, kdaj greva v kino :inocent:

Dost mam, grem se še mal pocrkljat pa spat. nočko

loesje

Spet nazaj -

Ej, Piky, kdaj greva v kino :inocent:

Ja, pa bo res treba....če bo šlo jutr al pa v tork. Ok? Se še slišmo! Bobnar, a greš z nama? x:px

hehe, pr kartah sreča, pr decih nesreća, jao kukulelex:Dx

x:Dx

Ah, to pa res ni treba bit genij, da to pogruntaš!

:o|o: Kej novga povej raj. :o|o:

Morgen :onfire: ,

vikend šel mim, ekspresno :zoro: , bla v Posavju malo, na obisku x:px :palec: , danes pa že pri zobozdravniku ob 6.30 x:((x . Mi je zobni kamen čistila :o|o: , namest da bi deci Cilita spila, pa bi šel sam dol x:Dx x;)x .

Kaj ste vse v blogih čez vikend ustvarili x:)x :palec: .

Grem mal delat, naj se vam naredi en navihan dan x:o)x x;)x

Pa še 666 x:Xx za gospodo, ko bodo uspela pred monitor se naštimat x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Svašta! xrolleyesx Kaka noč! :xx!: Ne vem, če sm 2 uri spala...najprej me je en zob ful bolel, pol sm kumi dihala, k se mi je nos zamašil, uho me je bolelo, pol mi je blo vroče... pa za čudo nism nč utrujena. xnckrivx Sm pa v službi zdej. :o|o: Sm bla po moje ful smešna zjutri... bunda, kapa, šal do nosu. x:Dx Sam je blo tok mal ljudi, da me nben ni niti opazu. Itak mi pa dol visi...važn, da sm na toplem in se čuvam. Zdej sm pa itak že v pisarni, tko da kul. :palec:

Pujsa, sm vedla, da boš opazla mojo vilo! :2src: Sej, po moje bo bl taka...otroška. x:px Ne čist, morm še kako perverzno temo not dat, da potencialne moške žrtve pridobim. x;)x x:o)x

No, fajn začetek tedna vam želim. Pa velik zdravja. xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...