Samson23 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ...evo, dons pa soping... :xx!: :xx!: :xx!: ... kupit en crn gvant... sem ugotovu, da mi je tist k sm ga nameravu met, ze mal prevelik... :xx!: :xx!: :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 uspešen nakup, samson... pa da boš preživu valkirin komentar you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Pika Pikica, kaj si še vedno bolna?? Pozdravi se že enkrat , ukazujem da te od danes ponoci naprej minejo vsi simptomi! Joj, iz tvojih ust v božja ušesa. No, sej ni tok hudo...ta najhujš je itak že mim, tko da ni panike. Razumem ukaz! ...evo, dons pa soping... :xx!: :xx!: :xx!: ... kupit en crn gvant... sem ugotovu, da mi je tist k sm ga nameravu met, ze mal prevelik... :xx!: :xx!: :xx!:Samsonajtka, če je teb prevelk, je men lih prov, kr men ga dej...itak je pa bl dekliški, sodeč po tvoji nežni dušici! Jst bom pa nov črn gvant dobilaaaaaaa... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 heh, spal ko ubit, trikrat sn uro tresnil naj mi da še mir vjutro kak pa te... no tu sma pa čist pr eni glihi, takisto ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Očetu ne kaže dobro. Utrujeno zgleda, ful hladen, toda hkrati prepoten...no smo mu rekli, da bolezen ven šiba.. Spala cel dopoldan včeraj(bila v nočni) in ob dvanajstih me zbudijo..gremo do dedija..moj gospodič pa lačni okrog hodijo...si neko delo našel in ni varjante, da se pusti zmotit(niti to - da je nedelja ne) ok..mu nastavim ven meso, na štedilnik krompir...zdaj pa bo kar bo..in me gremo. Na Pohorje.Ko zvečer pridemo domov pišče diši..juha topla, solate bolj malo ostalo..krompir...Pismo je bil priden. Skuhal Nič kaj ga sicer nisem pohvalila, ker bi mi brž navrgel kaki bogi je (da mora garat okoli voglov, kuhat..) Me nekaj boli glava, pa levo oko.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Nat, za očeta... In en pobož zate Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 Ojla folk! Nat, srecno ocetu! Pa teb tud. Vidim da se eni se vendo niste pocajtal... Mal zdravilne energy Pikici in Mystici in vsem ki rabijo Cocci, ti pa tud lohk mal skuliras koleno, predno ga do konca zaturiras!!! ... sama sem k sreci zdaj mal bolj pri moceh, noga pa je ze skor cist OK - sam mikro se sepam, skor nic)... Cosma tamle si v eni temi omenila - ja, se oglasim ta teden (sam ne zarad..., pac pa tko, da se mal vidva - saj sva se itak ze menili )... *** Sem bila dons ze pri frizotu in me je lustno postrigel (tko kot vedno, s Sebastijanom sem ful zadovoljna, ne vem kaj sem vmes drugam rabla rinit, da so mi unicil lase :xx!. Pa kupila sem si plascek koncno v zari v btc-ju!!! vse presnofala (ze tretjic zdaj), vse cudni kroji, al premajhno al pa plastika totalna (al pa cist nacickano nekaj gor ).Ta pa je zameten, podlozen sicer tud s 'plastiko' (tak tanek termo velur al kaj), vendar se da podlogo dat dol! - tko da bom lohk tud spomlad nosila. tak ubito zelen, mal na sivkasto, sam mi ful pase, kot ulit... sem se prec odlocila, cim sem ga probala! pa se pocen je bil... Pa se ene crtaste zhabe sem si kupila pa ene zelene (ko mam ful enih minic zdaj).Pol sem bla se na trgu... pa kospice kupila pa tak....No zdaj sem se pa spet cist izprsila pa bom bolj piskala do konc mesca, sam se mi tolk dbest zdi, ko sem si koncno kaj kupila (zdaj v zadnjih dveh mescih). tko da sem dobre - kljub sivoti. Mitja smuca v avstriji, je poslal sms da sonce in ful spon. Vceraj se mi ni dal pisat napovedi, ker sem not padla v Botra (pa ceprav sem ga ze 10x gledala, vsakic lohk not padem, kako je pa ta film narejen, res zakon!!! )... no dons pa tole...Zdajle moram nekaj nujnega zrihtat, pol se pa lotim, optimisticno racunam, da bo ze dons gor. To veste, ne, da je od dons retro merkur?in da bo ta teden blazoten scip??Moram cimprej nastepat, ker bo kar pestro. Lep teden vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Mal zdravilne energy Pikici in Mystici in vsem ki rabijo To veste, ne, da je od donsa retro merkur?in da bo ta teden blazoten scip?? Moram cimrpej nastepat, ker bo kar pestro. Lep teden vsem! Hvala! Retro je negativen pa ščip tud. Minus in minus da pa plus, tko da : NAPOVED BO PREKRASNA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2005 Avtor Prijavi Deli 14. november 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Joj, iz tvojih ust v božja ušesa. No, sej ni tok hudo...ta najhujš je itak že mim, tko da ni panike. Razumem ukaz! Samsonajtka, če je teb prevelk, je men lih prov, kr men ga dej...itak je pa bl dekliški, sodeč po tvoji nežni dušici! Jst bom pa nov črn gvant dobilaaaaaaa... res mi je za par stevilk prevelik... sam ni pa s5 toooooook velik da bi bil teb prov... mogoce, ce shujsas za enih 20 kil... aaa lej jo devičko, na zagovor hoče it v obleki, ueehehehe, kaki konzervatiuc ...ce to pomaga k oceni... _______ sm ga ze kupu... sam pocen pa tale spas ni... :xx!: :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Drdan Čist uničem, pa glava boli Mah, bemu......spal sam dobre 3 ure, k mi čez vikend ni zneslo neke službene stvari preštudirat pač zjutraj pred delom študiral, odkril kup blemov in komplikacij , zapadel v časovno stisko, šel na sestanek ves nervozen, seveda se zakompliciralo, mal sem se zanašal na intuicijo in iznajdljivost, sicer zvozu, sam sm čist bogi zdej..... ....komi čakam, da se spravm damu. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Hvala za dobre želje... Upam, da bo ok...resSva ravno z mamo se smilile druga drugi..pravi kako ga ful pogreša...in že malo na jokec ji šlo..nekam črnogleda..Naj še enkrat omenim, kako zelo se imata rada..še vedno objeta gleda tv..spita tesno objeta..se kregata da vse leti naokrog... Skratka po petintridesetih letih je še vedno iskrivo.. Marsikje pa po letu dni že ni ne sluha ne duha o kakšni lbezni...Evo..Tule pa nek retro merkur..Bog ne daj, da mi se še aftek pokvari...Šopingirat itak ne mislim nič...in ščip..še(luna v biku?)..mah..potem ga bom na saturnu imela..boljše da sem doma in spim..haha.. Glava me že malo manj boli..oko pa še zmerom...(opažam, da je tole povezano..prvi dnevi menstruacije, glavogol+okobol..) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Nat in pobože vsem, ki se ubadate z zdravstvenimi problemi moje koleno je boljše (hvala za dobre želje ), sem v soboto itak odigrala svoj dvoboj, danes pa ne grem na trening...moram še malo delat (služba)... ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 hehe, vemo vemo, kr prprau se ko boš vsak dan v tem špasu okoli letau kaj si nabavo? ...no go... ce bo slo vse po planu grem v advertising... finance bi me na dolgi rok ubile, sem ugotovu da to ni zame... tko za hobi ze... sam 9, 10 ur na dan tole drkat pa.... :xx!: :xx!: :xx!: drgac pa sm nabavo jugo sefa... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ...no go... ce bo slo vse po planu grem v advertising... finance bi me na dolgi rok ubile, sem ugotovu da to ni zame... tko za hobi ze... sam 9, 10 ur na dan tole drkat pa.... :xx!: :xx!: :xx!: drgac pa sm nabavo jugo sefa... UUUUUUUUUUU Boss...a sm lohk spet tvoja prjatlca. A 20 kil morm shujšat, da mi bo prov tvoja obleka? Pol s pa res ena navadna griža usrana! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 UUUUUUUUUUU Boss...a sm lohk spet tvoja prjatlca....ce us dol pogoltnla... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ...ce us dol pogoltnla... Ah, ni problema, kaj lohk pa taka griža, k si ti prdela? A bo za en mišji plunk? Nč več žalitev! Samson, kok s dons fejst! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ... ce predpostaviva, da je kolicina izbljuvanega "pljunca" premosorazmerna z vzburjenjem ki ga moski obcuti ob doloceni partnerki.... potem dvomim da bi pr teb pridelal kar za cel pljunec materiala... ...sej ti si tut prov fejst, Piki... mas pa dobr ime bloga... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ...sej ti si tut prov fejst, Piki... mas pa dobr ime bloga... Aha, si vidu, k sm spremenila v Pri Samsonovi fenici!? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ------ ..valči, pa da ne bos s5 igrac v vrtcu kradla, kokr zadnc... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 hehe, biu v advertisingu, ni kruha več, zlati cajti mimo.....kje si pa biu??? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Spet zabljuzila cel dan.. No ja, sem že zgodaj vstala in šla na prvo predavanje.. pa po dveh tretjinah ven pobegnila, ker me je prezeblo do kosti.. mel tip vrata odprta, direkt ven, pa še ob steni sem sedela Pol šla v BTC, majčke vrnit in to.. tud gledala ene jaknice in plaščke v H&M (btw, Marsa, kje maš ti Zaro v BTCju? a ni to sam tle v mestu...).. našla ene par polnjenih s perjem, pa ne prav zelo dragih, tko da če bo res končno kak honorar ta teden, grem direkt.. Mater, da zmrzujem tle v brezveze.. me prav ma, da bi si nekaj krznenga kupla in sem šla vpisat med Eskime, da mi ne bo kdo težil... Pa šele začela se je zima :xx!: Pol šla pa na brezovico, gume zamenjat, ker včer ni uspelo.. me mami prišla iskat in sem pol cel popoldne doma preživela.. Ma sej, mal počvekala, lase si oprala, pol naloge nardila, z bratcem šla na kavo... pa Tristanu prinesla zdajle eno uno ta veliiiiko vrečo, v katero gume spravljajo, se že pol ure zabava zdaj Ker v to res lahko čist not zleze, pa še una ta šumeča je Zdaj pa... mal reda naredit po flatu, nalogo za španščino, do konca uno knjigo prebrat.. Ne bom na netu visela, ne ne bom x!x WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 bohdej..... jao kak vikend tok novih zadev sprobou pa ne smem za polovico reklame delat dva dni pauze.....pol pa juhuhu dalje zlomk....tralala+777 tjakaj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Zara je nasproti Emporiuma. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Prov lepo sm se najedla....zdej mam pa milijon stvari za narest, pa se mi ne da. Mal bom bluzila kle, pol se bom pa zbrcala...cune treba opprat, obesit, nohte oboje spedenat...uf, ima toga. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts