Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona

Mijav!!! xcivx

Ah, spet sem vsa nesrečna in godrnjam, ker "moram" delati. Pač rada bi si kupila eliptični trenažer in jebat ga, bodo pač predavanja malo trpela in zgodaj pač moram vstajat :xx!: , mi pa ne bo treba biti celo zimo kot kup nesreče v fotelju, ker bom raje švicala na orbitreku! x:px xokx Poleg tega ne bom imela slabe vesti, da nič ne športam.

Deli na socialnih omrežjih

Hello,

danes sem ostala doma, da se bom kao ucila, sej sem se dopoldne sicer, pol popoldneva sem bila pa v shopingu, tokrat s fotrom, ker je sel kupvat za zimo si. Valda ni bilo nic dovolj dobro zanj, zato sem sla spet jaz edina z vreckami domov x:o)x

Se kar bojim prihodnjih 3 dni, ker imam poleg ucenja za kolokvij in predavanj se tolko bednih opravkov, ki se utegnejo zavleci.. :xx!:

Grem pa rezervirat Krakov najbrz x:Dx x:Dx x^x Vsaj nekaj prijetnega...

Tolk fino hujsam...namesto, da bi bila na fitnesu, tukaj sedim za racunalnikom in grizljam lindtek x:px xrolleyesx

x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Čist prenaporen dan...od 9.00pa do 18.50 sem bila na faxu...od tega sem imela dejansko samo 40min cajta za sendvič :xx!: :xx!: :xx!:

Pri zadnji uri sem že kr kinkala!

Matija gre že jutri v portorož in ga do petka nau...še dobro, da je pomislu npr. na kako večerjo danes al pa kej :o|o:

(glede na to, da je včeri razlagu kako dolg me že ni nikamor pelju in da zdej enkrat morva nekam...)

verjetno bo tudi petkovo večerjo zamudu, čeprou ve da mi veliko pomeni x!x

in potem bom verjetno doma, z njegovimi starši sama ne grem..edin če oni ne grejo...pol grem jaz sama (nase se vsaj vedno lohk zanesem...pa še v dobri družbi sem, če sem sama)

nisem dobro razpoložena...sploh pa ne do njega zdejle...

me je pršu pa na fax iskat ja...vsaj neki ne..

grem v štacuno po cukre, pol naloga, pol tuš, pol pa mislim, da bom šla kr spat...al pa knjigo brat...

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

en fajn vikendek za mano. obiskala staro mamo... pa mal frende dol. včeri mela en fajn rojstni dan... x:Dx

dons pa služba, predavanje, še ena "služba", stepr... zdej pa čas da se u postlo spravm... in lojzko brat.

tok dogaja, da sploh nimam nč cajta sm uletet. tko da en fejstkan pozdravčk x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

ahoj folk xsuperx

ste čuli da so srbi eno novo kontracepcijo poštudirali.....baje drži 14 dni....gre pa tko da si nizkonapetostni štrom čez jajca spustijo :O: nenormalna gužva na kliniki ki to izvaja :eek: x:Dx

svašta x:Dx x:Dx sm mojmu mal namignla, ej sej si štromer pa to :inocent: pa se je kr butla naredu x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

šeu sem se podjetnika...

vse je zmonopolizirano...občine zajebavajo....edin da greš prek meje... :o|o:

...heh itak bom seu najprej v enga teh monopolisticnih gigantov... pol pa od zno3 zjebat sistem in razturit, nardit en off-projekt, pa pol prerasti matico... al pa it ven... prfuknjen sem zadost, da mi rata bodisi eno bodisi drugo... x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

:eek: ...poslušam Studio City......naše telo gosti cca. 200 milijard bakterijskih celic :cry: :wOOt:

:vragec:

kolk pa mick-robou?... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

way to go, dude xDDx :palec:

...

jaz bi šeu ven bavit se z nepremičninami...

al pa z muziko...

najboljš oboje :vio:

..nepremicnine so kul... bi mi tut laufal(vladar 4. v 2.) sploh kaxne zadevce na/ob morju-vladar 4.-neptun-Nizozemska mogoce...al pa kaxne velke ladje..kokr Onasiss x:Dx x:Dx x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Aakhut, so tud povedal, da je Zemlja v bistvu planet mick-robou, ne ljudi .... xcivx x:Dx Tak da, mal lepše se obnašaj, k si tu sam gost..... nas mick-robou :vragec: x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Lepo, da priznaš.

...nekaterih stvari se preprosto ne da skriti... x;)x

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...