Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

niti ne....zdaj je bolj mrtvilo.... x^x ...sam tud to ni ok... :xx!: ....pol mi je pa dolgčas.....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ahoj! x:)x

Sm bolš spala dons. :palec: Sam zdej me je šef razpizdu, k je tečen, k drek. Celo firmo mam pod sabo in za 500 stvari (dobesedno) morm vedet, kje je, kaj je, zakaj je, kako je in ob enmu raztresenem težaku, to ni mala malca, jebemo. In pol ful stvari pozab in pol men sika, da sm kej kam založila, pol pa najde pr seb doma! Grrrrrrrrr!!!! :vragec:

Mogla sm. Sej lohk bi šla u uno temo, sam ob tem počasnem internetu se mi ne da, k mi pol ure eno stran odpira. Sej zato bom kle vse napisala, koga pogrešam, kaj bom jedla, škorpije bom pozdravla... :lol:

Po službi grem k sekici mojo lubiko bubiko pogledat! :2src: Joj, jo že pogrešam! V nedeljo so bli pr nas, na kosilu, pa sm se je bl izogibala, čeprov nism nalezljiva, sam vseen, za vsak slučaj. Sej dons bom tud mal bl od deleč opazovala to popolnost in cukr! xsrcx

Joj, 100 stvari morm še narest za Prago, pa kr bluzim. :xx!: Sej bom...vse ta zadn cajt, a? :o|o: x;)x

No, lep dan vsem. Aiwk, Amis. x:Xx K sta glih kle. x;)x xsrcx

tko, sem v pižami in do nadaljnega je to moje dnevno in nočno oblačilo. Pojem juho in grem v posteljo... mogoče še kaj blogec pod drobnogled vzamem, neki bi drugače naredila, pa ne znam :xx!: pa sem trmasta...

pobož vsem, ki rabite xsrcx

seleneeeee.....veliko.... xwizardx ..... xgoldfishx xcrossfingx

pika pikica...max fajn se mej...praga je res zakon....fajn se obleči, ker zna bit strupeno mrzlo.... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:wOOt: joj Selene pa to je noro....

drži se ...bemu takle začaran krog , ni da ni ....bolj ko brcaš slabi je...nekam znano se mi to vidi....

pr nas tud vsi nekam mejni...jst pa letos nč prštimana...nč smrekovih vršičkov itd xcivx

x^x zdaj jih preventivno operativno namakam v vroči vodi pa mažem s timijanovim oljčkom....pa čoham po vratovih, pa razlagam da zdravim oslovski kašelj :o|o: čist se mi je poslabšal....za angine jim vroč krompir okol grla vežem, za sinuse zeljnat list na kečko, za vnete oči smetlikin obkladek....se počutim k tisti dr.Vol iz risanke, ki je dal prvo pomoč tistemu ki se je vsekal po prstu, tako , da mu je gobček zavezal namest prsta...da se ni več tak drl.....

:detelca: :detelca: :detelca: :detelca:

*

šefico pogrešam, pa napoved tui :C:

*

Obstaja veselje,

podobno svetilki,

ki ugasne,

ko zmanjka petroleja

ali podobno potoku,

ki usahne,

če ne dežuje.

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

čaki - kečka kuga pa je to? in kako naj smetlikin obkladek si sčaram?

ja sej, sem že večkrat povedala svoj moto - ko sem grem, se grem orng. Tko odnosi so v k...., keš itak ovink nardi okrog mene, zdravje - a moram omenjat, ostalo je še nekaj prijateljev, ti so biseri... zdej pa res sam še gor, ane????????????????????sem danes rekla eni dečvici, ne govorim več, kar rečem se uresniči.... evo, čas je zame (podrobnosti niso za v javnost)

ja kje pa je šefica :eek: upam,da je ok xsrcx

sej se mi je zdel, da betica... tnx,

ok resno vprašanje, če oči opominjajo nase zaradi sinuskov - torej ležim z zeljem na glav?

sej so me že navajeni... tko počakam nekaj, potem pa nazaj v psoteljo... da bi jaz imela potrpljenje :xx!:

:inocent: vroč zeljnat list je za prehlad, sinuse, glavobol...potolčen prelikaš al pa pocmariš v ponvi pa na kečko daš....pa prej se namaž s kakim oljem, da ne bo kake reakcije na koži.....

*

pa hren jej..nastrgaj na žličko pa z limoninim sokom pa na suh požri, ti bo odprlo vse odprtine v glavi, spuca nos, oči in grlo :icon15: :OO!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Že celo popolne se grem lenivko...pod pretvezo da se učim klele srfam po netu že lih od 13.00 naprej

:o|o: smotka jedna

Ja nič, Antonaccija sem dala gor in me spet čist ubija tale nostalgija po vseh...kar vsem...

Matija gre čez 2 urce xrolleyesx

Baje pride jutri domov, pol pop pa spet nazaj...

Grem še na ruščino danes, pol pa kmal v postlo pa knjigo brat x!x

V petek pišem 1 kolokvij...mi še ni vse jasno...ampak bo že...prej ali slej

x^x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

čaki - kečka kuga pa je to? in kako naj smetlikin obkladek si sčaram?

*

smetliko...dobiš v lekarni...nardiš poparek zaviješ v platneno krpico in poklopiš na učke x^x sm šla gledat, če je mam še kej,,,,pa je sam še mal prah v škatli x^x

:vragec:

morgen.... x:Dx x:Dx x:Dx

tole blo pa 20 urno spanje pravichnega.... x^x x^x x^x

zhe dolgo ne takole na dolgo.... x^x x:Dx :vio:

jah... :inocent: :inocent:

zlomk...tralala

pa itaQ 777 x:Xx -ou ke... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Se samo pofočkam nahitr, sem na obisku pa ne bi blo vljudno predolg viset :vragec:

Vikend bil živahen in vesel x:o)x teden pa začel :xx!: stalno neke črne misli in skrbi :xx!: že tri dni se silim jest, mi nič ne paše :xx!: spet zgubil težko pridobljene kilogramčke :o|o: sem kar fouš vsem, ki se trudite v nasprotni smeri :inocent: jaz bi jih 5-6 nujno rabil, da mi ni treba glih vso garderobo menjat

Ravokar izvedel, da sem izgubil (še eno) prijateljico, prometna nesreča

A se mi bo sploh še kaj prijetnega zgodil v življenu al sem pa že pokuru bonus in je samo še tema ostala ?

Me že gostitelji vlečejo stran :vragec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

...mama mia...zivljenje je suuuuuuuuupeeeeeeeeeer!!!! :onfire: :onfire: :onfire: x8Dx

...da ti tkole nekdo ponudi TAK job... sej ne vem kwa bi reku... in to ravno na dan ko je sonce na uranu in asc. in ti tranzitni jupiter dela sextil na natalni jupiter(vladar 2.) tam na MC-ju... pizda, evo zdej sm pa 100% bilivr v astrologijo... woooffffff... x8Dx x8Dx x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Tak :o|o: Truplo Mick ma dost službe za dons, skor no, še bo treba doma migat. Sam komi čakam, da se spustim pod tuš, pol pa enga jacka v miru prvoščim..... x:px

Nagradno vprašanje : za koji k ti nekdo, ki te dober pozna in ve, da imaš velik raje neprijetno resnico kot laž - zlaže? :xx!:

Pa še vprašanje uzput: a letos bo lunin koledarček? :inocent: Da ga počakam, k sn vidu, da ga ma Kurentova že zuni, pa bi ga rad mel, seveda velik raje "našga". x:)x :palec:

Ajd, se vidjamo ob jacku...... x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Se samo pofočkam nahitr, sem na obisku pa ne bi blo vljudno predolg viset :vragec:

Vikend bil živahen in vesel x:o)x teden pa začel :xx!: stalno neke črne misli in skrbi :xx!: že tri dni se silim jest, mi nič ne paše :xx!: spet zgubil težko pridobljene kilogramčke :o|o: sem kar fouš vsem, ki se trudite v nasprotni smeri :inocent: jaz bi jih 5-6 nujno rabil, da mi ni treba glih vso garderobo menjat

Ravokar izvedel, da sem izgubil (še eno) prijateljico, prometna nesreča

A se mi bo sploh še kaj prijetnega zgodil v življenu al sem pa že pokuru bonus in je samo še tema ostala ?

Me že gostitelji vlečejo stran :vragec:

veš da se bodo še prijetne stvari dogajale...

:flower:

mi je žal za tvojo prijateljico

:sori:

Ajd, se vidjamo ob jacku...... x:o)x

...tole bi pa tut men pasal ja...mogoče kej bl nežnega, ampak v isti smeri razmišljava

x:Dx

nč jaz sem ruščino prešpricala, ker morem nujno še eno novelo do jutri zjutri prebrat, pa še par primerov stavčne analize nardit, pa tuš (pranje las...vedno zamudno, ker se ful trudim čim manj jih ven popult, ker jih imam že tako premal :o|o: ), pa še zlikat morem par srajc za dragega...

Pride danes nazaj pa pol jutri spet na obalo ...ah ja...upam, da nau sneg

Dobila en zanimiv sms...sam nimam ne volje, ne želje, ne energije za tole zdejle...

no...tolk stvari imam še za nardit, da se počutim k da bi blo jutro (sam čudno k je taka tema zuni

x:o)x )

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ne veseli se prehitro, merkur je retro. govorim iz lastnih izkušenj.

x^x

...mam tut progresiranga merkurja retro, tko da tole ne igra velke vloge(sm ze navajen)... 28. in 29. mi bo pa jupi delau se sextil na MC in luno... ni 3x za rect, da ne bom tele sluzbice sprejel... glede na to da bo taX status (MC) razsvetljen...

Drgac pa za un job taX, ko je bil mars retro, je pa drzal... sam tale je totalno druga storija in vse...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...