Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

dogaja vam...eni bolni, eni se odločate za službo, eni sprica(mo) te fax. x:Ix Šele zdej dam pršla, bla mal pr sestrci. Sm kr zaspala tm za pol ure, k je tak mir pa tamala tako energijo oddaja po moje. :2src: Zdej pa juhco jem. Grem gledat, kaj vse je dogajal dons!

Čau. xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:xx!: jebenti, če pa kej sovražim okol teh praznikov, je pa to folk, ki s petardami poka že sred novembra! :xx!: :vragec: Se pripeljem domov, stopim iz avta in BUM!.. sem se skor sesedla :eek:

Pa zdajle že ta tretjič, kar sem v flatu. Maček kar obnemi :cry: FUJ!!!

Pa kaj za vraga je blo to dons na cestah? Rabla skor eno uro, da sem prišla iz Bežigrada do centra, pol na drug konc LJ otroke pelala in šla nazaj na faks, kar bi se moral čist izidt, oz. bi mogla met 10 minut v dobrem, pa sem pol ure po začetku predavanja še vedno v koloni na pol poti stala.. Polna luna al kaj to.. Jao... xrolleyesx

Blo dbest dons s tamalima, smo delal ene okraske.. take male perlice, ki se jih natika na palčke na modelček, pol se pa polika in dol spravi in ful dobr zgleda x8Dx Sem si vijolično-roza konjička naredila, mal živih barv za lepši dan x:Ix Tko paše bit vsake tolk spet mal otrok.. pa čist noro kolk majo enih hudih igrač zdaj tamali x:px tole dobi sestrična za Miklavža x:)x

Zdaj pa bratca čakam.. greva v kino ob 11h.. nisem prepričana a se mi da al ne.. bi šla gledat film, sam je tko pozno, pa jutr bom crki pol.. ma ja, bomo že.. grem neki večerjat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

dons je blo kar aktivno...šiht, pevske vaje ( pojem ko prasc riga :xx!:)

potem fitness, in nato še po mami na šiht....no, če konc koncev pogledam, sploh ni blo tko aktivno...mogoče sem prelen, pa se mi zdi aktivno :ermm:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pa ne da greta Emily gledat? :eek:

Lubica, to se sam zate šparam xsrcx

Ne, ma za faks en film iz Liffa za pogledat, pa mu grem družbo delat...

loesje

Spet nazaj -

xflirtx a pol je uradno, da hodva? x:Dx x;)x

x:o)x ti itak s tokimi tlele, da nau noben opazu ene več al manj..

loesje

Spet nazaj -

xflirtx a pol je uradno, da hodva? x:Dx x;)x

..upam da se kaj snemata... jaz bi te posnetke rd vidu... x:px x:px x:px x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Men tlele pride na misel pregovor kdor ne dela, naj ne je...

x:o)x

loesje

Spet nazaj -

x:o)x ti itak s tokimi tlele, da nau noben opazu ene več al manj..

Jah, forumska radodajka sm, zgleda. Sej rabte eno tako! x;)x

Ah, se nama ne da. Lohk pa ti prideš in ti snemaš, čeprov dvomm, da bojo kvalitetni posnetki, k bo kamera vsa lepljiva od tebe. :lol:

Jah, forumska radodajka sm, zgleda. Sej rabte eno tako! x;)x

Nč zamert, sej itak to sam ljubosumje iz mene govori :vragec: x:o)x x;)x

loesje

Spet nazaj -

ČEVLJI UMRLEGA, 16. LIFFe, ob 23:10

Aliana, a tega greš gledat? a je za kej?

Uf, ful, ful hvala, Tinal... Ja, tega naj bi šla gledat ... sem šla zdajle na page od Liffa pogledat, da bi ti povedala za kaj se gre (ker ne vem a je za kej al ne, k ga še nisem vidla x:o)x ) in piše na veliko - Projekcija danes odpade, jutri nadomestna..

Klicala tamalga, se na srečo še ni od doma spravil, tko da.. Kul, ne bomo glupo izpadli pred vrati :eek:

v glavnem, škotsko višavje, se prav kjut naglasi, pa nekak triler mi deluje po opisu... opis..

loesje

Spet nazaj -

Bemti, so to eni dnevi :xx!:

Selene, kaj čaraš s seboj???? :detelca: da se ti zdravje spet vrne

kje je danes Marsa??????? upam, da je ok xcrossfingx

kaj mi pomaga, če sem kul na polno luno, če drugi niso xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Tudi jaz upam, da je z Marso vse ok...pol pa, ko je ni pa vsi podivjamo...

ma sej je tudi luna kriva ja, se strinjam...jaz sem čist out, kr begam mal sem in ke... :vio:

bom šla počas spat...prebrala nisem nič...bom jutri zjutraj...še 1 srajca je za zjutri ostala :xx!:

no to pa zato, ker sem pač srajce (tko kot vedno) orenk strepla in pol na obešalnik dala posušit...Matijva mam je pa kr na en kup vse vrgla in zdej so te srajce ful ful ful zmečkane...

likam, likam pa nič...vse še kr zmečkan...pol pa mal z vodo našpricam in grm čez...se je pa tak rumen flekec gor naredu...

tko sm letela spirat pa molt k nikol še... njegova najbolša pa najljubša srajca (najdražja) x!x x!x x!x

no zdej se suši...upam (srčno upam) da bo vse ok s tole srajco

me je kr oblilo :switz:

nočkoooooooo

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Hej x:)x

Po dolgem času spet malo visim na internetu... res nimam časa skorej... Še posebej vikend je bil ... pester. x:o)x Tole martinovo joj prejoj x:)x x;)x preveč resno smo ga vzeli. Ampak je vseen bilo fajn, zlo fajn v bistvu :palec:

Imam nekaj dela za šolo, pa končno se resno selim (vse že pripravljeno v škatlah...) - to bo še zanimivo... in potem še house warming party x:o)x x8Dx

Še zmeraj berem Harrya, 6. knjigo v angl. - kok je to dobr... Prov nočem prehitro prebrat, ker potem bo zmanjkalo knjig xDDx

V glavnem, lepo se mejte vsi skupej xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...