Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 dogaja vam...eni bolni, eni se odločate za službo, eni sprica(mo) te fax. Šele zdej dam pršla, bla mal pr sestrci. Sm kr zaspala tm za pol ure, k je tak mir pa tamala tako energijo oddaja po moje. Zdej pa juhco jem. Grem gledat, kaj vse je dogajal dons! Čau. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 :xx!: jebenti, če pa kej sovražim okol teh praznikov, je pa to folk, ki s petardami poka že sred novembra! :xx!: Se pripeljem domov, stopim iz avta in BUM!.. sem se skor sesedla Pa zdajle že ta tretjič, kar sem v flatu. Maček kar obnemi FUJ!!! Pa kaj za vraga je blo to dons na cestah? Rabla skor eno uro, da sem prišla iz Bežigrada do centra, pol na drug konc LJ otroke pelala in šla nazaj na faks, kar bi se moral čist izidt, oz. bi mogla met 10 minut v dobrem, pa sem pol ure po začetku predavanja še vedno v koloni na pol poti stala.. Polna luna al kaj to.. Jao... Blo dbest dons s tamalima, smo delal ene okraske.. take male perlice, ki se jih natika na palčke na modelček, pol se pa polika in dol spravi in ful dobr zgleda Sem si vijolično-roza konjička naredila, mal živih barv za lepši dan Tko paše bit vsake tolk spet mal otrok.. pa čist noro kolk majo enih hudih igrač zdaj tamali tole dobi sestrična za Miklavža Zdaj pa bratca čakam.. greva v kino ob 11h.. nisem prepričana a se mi da al ne.. bi šla gledat film, sam je tko pozno, pa jutr bom crki pol.. ma ja, bomo že.. grem neki večerjat.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 dons je blo kar aktivno...šiht, pevske vaje ( pojem ko prasc riga :xx!potem fitness, in nato še po mami na šiht....no, če konc koncev pogledam, sploh ni blo tko aktivno...mogoče sem prelen, pa se mi zdi aktivno ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Zdaj pa bratca čakam.. greva v kino ob 11h.. nisem prepričana a se mi da al ne.. bi šla gledat film, sam je tko pozno, pa jutr bom crki pol.. ma ja, bomo že.. grem neki večerjat..Pa ne da greta Emily gledat? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 onix tko jz pa oči zatisnt. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Pa ne da greta Emily gledat? Lubica, to se sam zate šparam Ne, ma za faks en film iz Liffa za pogledat, pa mu grem družbo delat... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 onix..... samson...naj ti uspe...in da boš zadovoljen mick...čin you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Lubica, to se sam zate šparam a pol je uradno, da hodva? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 onix..... samson...naj ti uspe...in da boš zadovoljen mick...čin Amis ....na tvoje zdravje Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 thx mick you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 a pol je uradno, da hodva? ti itak s tokimi tlele, da nau noben opazu ene več al manj.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 a pol je uradno, da hodva? ..upam da se kaj snemata... jaz bi te posnetke rd vidu... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ..upam da se kaj snemata... jaz bi te posnetke rd vidu... Men tlele pride na misel pregovor kdor ne dela, naj ne je... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ti itak s tokimi tlele, da nau noben opazu ene več al manj..Jah, forumska radodajka sm, zgleda. Sej rabte eno tako! ..upam da se kaj snemata... jaz bi te posnetke rd vidu... Ah, se nama ne da. Lohk pa ti prideš in ti snemaš, čeprov dvomm, da bojo kvalitetni posnetki, k bo kamera vsa lepljiva od tebe. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Jah, forumska radodajka sm, zgleda. Sej rabte eno tako! Nč zamert, sej itak to sam ljubosumje iz mene govori WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Nč zamert, sej itak to sam ljubosumje iz mene govori Eh, veš, da ne. Če me Samsonajt za sumoborko zmerja, bom pa tud radodajko prenesla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Valkira, sej tis mi tut všeč. A daš en krog? Hvala za info o ...sej veš. Bom preverla, če mam cajt! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ČEVLJI UMRLEGA, 16. LIFFe, ob 23:10 Aliana, a tega greš gledat? a je za kej? Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 ČEVLJI UMRLEGA, 16. LIFFe, ob 23:10 Aliana, a tega greš gledat? a je za kej? Uf, ful, ful hvala, Tinal... Ja, tega naj bi šla gledat ... sem šla zdajle na page od Liffa pogledat, da bi ti povedala za kaj se gre (ker ne vem a je za kej al ne, k ga še nisem vidla ) in piše na veliko - Projekcija danes odpade, jutri nadomestna..Klicala tamalga, se na srečo še ni od doma spravil, tko da.. Kul, ne bomo glupo izpadli pred vrati v glavnem, škotsko višavje, se prav kjut naglasi, pa nekak triler mi deluje po opisu... opis.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Bemti, so to eni dnevi :xx!: Selene, kaj čaraš s seboj???? da se ti zdravje spet vrne kje je danes Marsa??????? upam, da je ok kaj mi pomaga, če sem kul na polno luno, če drugi niso Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 kaj mi pomaga, če sem kul na polno luno, če drugi niso Astra ......počak, da bo mimo......polna luna. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 če je sam luna kriva... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Lohk pa prispeva, ne Si res kul...... zadnje cajte , navijam zate..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Tudi jaz upam, da je z Marso vse ok...pol pa, ko je ni pa vsi podivjamo...ma sej je tudi luna kriva ja, se strinjam...jaz sem čist out, kr begam mal sem in ke... bom šla počas spat...prebrala nisem nič...bom jutri zjutraj...še 1 srajca je za zjutri ostala :xx!: no to pa zato, ker sem pač srajce (tko kot vedno) orenk strepla in pol na obešalnik dala posušit...Matijva mam je pa kr na en kup vse vrgla in zdej so te srajce ful ful ful zmečkane...likam, likam pa nič...vse še kr zmečkan...pol pa mal z vodo našpricam in grm čez...se je pa tak rumen flekec gor naredu... tko sm letela spirat pa molt k nikol še... njegova najbolša pa najljubša srajca (najdražja) x!x x!x x!x no zdej se suši...upam (srčno upam) da bo vse ok s tole srajcome je kr oblilo nočkoooooooo Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Hej Po dolgem času spet malo visim na internetu... res nimam časa skorej... Še posebej vikend je bil ... pester. Tole martinovo joj prejoj preveč resno smo ga vzeli. Ampak je vseen bilo fajn, zlo fajn v bistvu Imam nekaj dela za šolo, pa končno se resno selim (vse že pripravljeno v škatlah...) - to bo še zanimivo... in potem še house warming party Še zmeraj berem Harrya, 6. knjigo v angl. - kok je to dobr... Prov nočem prehitro prebrat, ker potem bo zmanjkalo knjig V glavnem, lepo se mejte vsi skupej Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts