Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Tudi jaz upam, da je z Marso vse ok... Pa pismo, se si te lohk mal fraj vzame, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 No, grem še jst počas ajat pridni bodte, pa ne pustit luni, da preveč prčka z vašo glavo. Mene je zaenkrat izpustila! Nočko! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Pa pismo, se si te lohk mal fraj vzame, ne pa še res je..sej nas ma vrh glave že... še sreča da je mickeni uletu malo bol na gosto, da nas mal v red drži ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Ni blo druge, enostavno nism mogu drgač, ko sm začutu bolečino lunatkov zarad Marsine trenutne odsotnosti....... Nimam rad, da ljudje trpijo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Kje pa je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 Nism še šla spat. Poslušam posnetke oddaj...hihi, zanč, k sm bla bolana, sm vmes bonbone jedla in se sliš mal cmokanje. Drgač sm pa prov ponosna nase! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Bemti, so to eni dnevi :xx!: kaj mi pomaga, če sem kul na polno luno, če drugi niso Astra jp...v tem je dost resnice.... daaannnnnnn you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 morgen.... pizde kaj mi delajo.... :xx!: ne morjo chloveka spat pstit.... :xx!: :xx!: :xx!: nabijat navsezgodi s shtemarcami..... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk...nch tralala777 -ou pa useen... tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 br dan. danes bo en krasen dan. no do zdej je že prov luštn. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ejte, tole pa nekaj ne bo v redu... Kaj je z Marso?????? Mana, upam, da si spedinala zadevo...srajce Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Zjutri zgodi vstala, da bom ja točno na fax pršla...Pridem tja pa na vratih piše, da odpade x!x Pol sem še mal na faxu ostala, si mal morfosintakso pogledala (hitro ugotovila, da tole pa meni nič jasno ) zdej sem pa domov na kavo pršla, ker potem Matija gre in ga do petka ni Astra, srajca kr ok zgleda...flekec sem odstranla in danes zjutraj spet zlikala Morm najdt nekaj za čiščenje likalnika (ta naš likalnik ima en flek gor na ploskvi in pol me je vedno strah kdaj se bo ta flek izvedel selitev na kak kos oblačila) x!x Mick, mislim, da si ti bl za zgago kot pa za red delat Okol 12.30 pa spet nazaj na fax šibam, popoldne me čaka učenje, pa na inštrukcije se morm prpravt...se mi prov nič ne da... Tole šetanje fax-domov-fax mene kr neki stane...pa čist brez dinarjev sem , sem gledala rokavice (k te od lan so se strgale) pa bi si res želela ene usnjene enkrat kupit...ampak kar neki stanejo x!x pa eno baretko bi rada...pa jakno tudi rabim...potem mi je pa smotano neko poceni robo kupovat, ker se itak takoj uniči, za ene orenk zimske škornje pa odštejem celo premoženje in se še 2 mesca ne poberem (tale nakup me še čaka...nimam tut enih zimskih čevljev ne) sem se odpovedala raznim kavicam (res grem redko ven na kavo) in vsem malenkostim in morm rečt, da je tole pravo mučenje...pa še veseli december je že skoraj tu no ja, eni pa še za jest nimajo...pa sploh nič za oblečt...pa nikjer za živet...pa če oni prežvijo in znajo bit srečni...bom pa še jaz...a ne x!x Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Mick, mislim, da si ti bl za zgago kot pa za red delat ........ Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ejte, tole pa nekaj ne bo v redu... Kaj je z Marso?????? Mana, upam, da si spedinala zadevo...srajce Astra nihče ne ve, kaj je z marso...upam, da je sam zagužvana.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 marsovka pobegnla jz sm si pa mp3 naročila. darilo za rd , k so mi dal dnar da si kej kupm. pa sem se odločla, da si kupm neki kar NE rabm, ampak si ŽELIM imet. kr u službo sem naročila k me ni doma dopoldne. hihihi ampak verjetno bo šele drug tedn... šmrk šmrk spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Kakšna luna je to dons, moram it pogledat me je kar naenkrat zagrablo in sem šla naredit red v predalih, skupčkala račune za eno leto nazaj in podobno Jaz mam tud mp3 player v planu, sam mam ful zahteve.. da je 1giga spomina, da je zraven še USB ključ in se lahko shranjuje gor stvari, pa da je majčken, da ga bom lahk polet na motorju mela.. Sploh ne vem če obstaja to Ob pol 3h mam faks, pol pa varstvo.. pol naj bi se šla pa za en izpit nekaj zmenit, upam, da uspe.. pa film zvečer, če ne bo spet odpadel.. Tamal je tlele, v kuhinji nalogo dela.. Mogoče nama grem nekaj skuhat... Marsa pa sej si lahko par dni fraj vzame, no... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ...že drugič sem bila danes na faxu in že drugič mi vse skupaj odpadlo pa ravno to kar pišemo v petek in bi ful rabla še povadit na urah sem prou jezna..kako si ta butast oddelek ne more enga pametnega sistema postavt...na drugem oddelku ti vsa obvestila kar po mejlu pošljejo ni kej...kar je, pač je Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 When spring comes, does the grass plan to grow? hehe, tale je ena zame, ki pogosto živim jutri, ne danes. Ustavi konje, Astra x!x Sem šla zamenjat gume, pa je blo predolgo za čakat :xx!: , seveda pa se men ne more zgodit, da bi menjala gume recimo pred enim tednom. Ful sem polna energije danes ...nimam obstanka. Bom pač izkoristila dan, da postorim, kar sem kdaj zanemarila.Kaj vem, kdaj me tole mine Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ...že drugič sem bila danes na faxu in že drugič mi vse skupaj odpadlo pa ravno to kar pišemo v petek in bi ful rabla še povadit na urah sem prou jezna..kako si ta butast oddelek ne more enga pametnega sistema postavt...na drugem oddelku ti vsa obvestila kar po mejlu pošljejo ni kej...kar je, pač je na kerem že? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2005 Avtor Prijavi Deli 16. november 2005 Tudi jaz upam, da je z Marso vse ok... x!x halo!sem sla sam v kuku, ker ni sans, da bi najprej vse prebrala pa vse, pa ker je bla ze skrb. tko da grem zdaj pa se v dnevnik, na zadnjo stran, pa spet vidim tole...ej thanx za pogresanje, z mano je vse v najlepsem redu! ful dobre clo, mela cel sctraufenpacht vcer, prav pasal, da net ni delal, sem vse zivo doma napedencala, okol skakala, pospravljala, pedenala, kuhala, sva celo z mitjo imela 'kreativni sestanek' zvecer in mava ful novih dobrih nacrtov. dons sem pa letela do konca napoved napisat, po tem, ko sem se odlocla, da se vseen 'splaca', pa ceprav je ze sreda.pa se mi foruma tud odpret ni dal, ker sem tocno vedla, kaj me caka (no nisem vedla, da vas bo skrbel tolk, sam vedla, da cele strani pa vse spet )... tko da: Grem zdaj mal brat za nazaj, pa eno kavo si se skuhat, ko mam napoved pod streho, pa na net dano pa xml osvezen. *pometala stran ful stvari. (brezveznih). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 na kerem že? ti že dobr veš na kerem x!x x!x x!x ej kaj pa imaš ti zraven španelke? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ooo, seus Marsa. Sm vedu, da vse ok, sam kaj, ko me mujceki ne upoštevajo nič, pismo..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 ja Marsaaaaaaaa... jaz sem mislila, da je res kej narobe...šmentato morš povedat, da te nau...da si zapišemo kdaj se nam lohk čist odpuli in delamo same piz*****e klele Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Aja, pozabu Marsa.....kak je letos z luninim koledarčkom? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Ooo, seus Marsa. Sm vedu, da vse ok, sam kaj, ko me mujceki ne upoštevajo nič, pismo..... ti si bil pa t'glavn pr razgrajanju pa razmetavanju...sam nehi se zdej pretvarjat...če bi tebe ubogal...pol bi biu šele kažin x!x Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 Te menga muč? Če pa mal pogledaš nazaj pa vidiš, da sn edini čist vreji mislu, sam kaj k ne ubogate, pa raj nepotrebno skrbite. Paničarji! :OO!: Frko pa morm včasih mal nardit zarad starih dobrih časov. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts