Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pa pismo, se si te lohk mal fraj vzame, ne x;)x x:o)x :palec:

:palec: pa še res je..sej nas ma vrh glave že...

še sreča da je mickeni uletu malo bol na gosto, da nas mal v red drži x:Dx x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Ni blo druge, enostavno nism mogu drgač, ko sm začutu bolečino lunatkov zarad Marsine trenutne odsotnosti....... x:o)x x:Dx Nimam rad, da ljudje trpijo..... xnckrivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Bemti, so to eni dnevi :xx!:

kaj mi pomaga, če sem kul na polno luno, če drugi niso xrolleyesx

Astra

jp...v tem je dost resnice....

daaannnnnnn

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:vragec:

morgen.... :o|o: :o|o: :o|o:

pizde kaj mi delajo.... :xx!:

ne morjo chloveka spat pstit.... :xx!: :xx!: :xx!:

nabijat navsezgodi s shtemarcami..... :xx!: :xx!: :xx!:

zlomk...nch tralala

777 x:Xx -ou pa useen... x;)x x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zjutri zgodi vstala, da bom ja točno na fax pršla...Pridem tja pa na vratih piše, da odpade x!x

Pol sem še mal na faxu ostala, si mal morfosintakso pogledala (hitro ugotovila, da tole pa meni nič jasno :inocent:) zdej sem pa domov na kavo pršla, ker potem Matija gre in ga do petka ni :cry:

Astra, srajca kr ok zgleda...flekec sem odstranla in danes zjutraj spet zlikala

:switz:

Morm najdt nekaj za čiščenje likalnika (ta naš likalnik ima en flek gor na ploskvi in pol me je vedno strah kdaj se bo ta flek izvedel selitev na kak kos oblačila) x!x

Mick, mislim, da si ti bl za zgago kot pa za red delat x:Dx :vragec:

Okol 12.30 pa spet nazaj na fax šibam, popoldne me čaka učenje, pa na inštrukcije se morm prpravt...se mi prov nič ne da...

Tole šetanje fax-domov-fax mene kr neki stane...pa čist brez dinarjev sem xrolleyesx , sem gledala rokavice (k te od lan so se strgale) pa bi si res želela ene usnjene enkrat kupit...ampak kar neki stanejo x!x

pa eno baretko bi rada...

pa jakno tudi rabim...

potem mi je pa smotano neko poceni robo kupovat, ker se itak takoj uniči, za ene orenk zimske škornje pa odštejem celo premoženje in se še 2 mesca ne poberem (tale nakup me še čaka...nimam tut enih zimskih čevljev ne)

xrolleyesx

sem se odpovedala raznim kavicam (res grem redko ven na kavo) in vsem malenkostim in morm rečt, da je tole pravo mučenje...pa še veseli december je že skoraj tu

:C:

no ja, eni pa še za jest nimajo...pa sploh nič za oblečt...pa nikjer za živet...

pa če oni prežvijo in znajo bit srečni...bom pa še jaz...a ne x!x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Ejte, tole pa nekaj ne bo v redu... :sori:

Kaj je z Marso??????

Mana, upam, da si spedinala zadevo...srajce :o|o:

Astra

nihče ne ve, kaj je z marso...upam, da je sam zagužvana....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

marsovka pobegnla x:(x

jz sm si pa mp3 naročila. darilo za rd x:Dx, k so mi dal dnar da si kej kupm. pa sem se odločla, da si kupm neki kar NE rabm, ampak si ŽELIM imet. x;)x kr u službo sem naročila x:Dx k me ni doma dopoldne. hihihi

ampak verjetno bo šele drug tedn... šmrk šmrk

spet se mi je na bolš poslabšal

Kakšna luna je to dons, moram it pogledat :inocent: me je kar naenkrat zagrablo in sem šla naredit red v predalih, skupčkala račune za eno leto nazaj in podobno x^x

Jaz mam tud mp3 player v planu, sam mam ful zahteve.. da je 1giga spomina, da je zraven še USB ključ in se lahko shranjuje gor stvari, pa da je majčken, da ga bom lahk polet na motorju mela.. Sploh ne vem če obstaja to :8):

Ob pol 3h mam faks, pol pa varstvo.. pol naj bi se šla pa za en izpit nekaj zmenit, upam, da uspe.. pa film zvečer, če ne bo spet odpadel..

Tamal je tlele, v kuhinji nalogo dela.. Mogoče nama grem nekaj skuhat...

Marsa :inocent: pa sej si lahko par dni fraj vzame, no...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...že drugič sem bila danes na faxu in že drugič mi vse skupaj odpadlo :wOOt:

pa ravno to kar pišemo v petek in bi ful rabla še povadit na urah :angry: :bomb:

sem prou jezna..kako si ta butast oddelek ne more enga pametnega sistema postavt...na drugem oddelku ti vsa obvestila kar po mejlu pošljejo :palec:

ni kej...kar je, pač je

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

When spring comes, does the grass plan to grow?

hehe, tale je ena zame, ki pogosto živim jutri, ne danes. :o|o:

Ustavi konje, Astra x!x

Sem šla zamenjat gume, pa je blo predolgo za čakat :xx!: , seveda pa se men ne more zgodit, da bi menjala gume recimo pred enim tednom. xrolleyesx

Ful sem polna energije danes x^x ...nimam obstanka. Bom pač izkoristila dan, da postorim, kar sem kdaj zanemarila.Kaj vem, kdaj me tole mine x:px

Astra

Per aspera ad astra

...že drugič sem bila danes na faxu in že drugič mi vse skupaj odpadlo :wOOt:

pa ravno to kar pišemo v petek in bi ful rabla še povadit na urah :angry: :bomb:

sem prou jezna..kako si ta butast oddelek ne more enga pametnega sistema postavt...na drugem oddelku ti vsa obvestila kar po mejlu pošljejo :palec:

ni kej...kar je, pač je

:inocent: na kerem že? x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Tudi jaz upam, da je z Marso vse ok...

xDDx x:o)x x!x x:px xcivx

halo!

sem sla sam v kuku, ker ni sans, da bi najprej vse prebrala pa vse, pa ker je bla ze skrb. x:px x;)x xDDx x8Dx

tko da grem zdaj pa se v dnevnik, na zadnjo stran, pa spet vidim tole...

ej thanx za pogresanje, z mano je vse v najlepsem redu! xyesx x^x x8Dx

ful dobre clo, mela cel sctraufenpacht vcer, prav pasal, da net ni delal, sem vse zivo doma napedencala, okol skakala, pospravljala, pedenala, kuhala, sva celo z mitjo imela 'kreativni sestanek' zvecer in mava ful novih dobrih nacrtov. x^x

dons sem pa letela do konca napoved napisat, po tem, ko sem se odlocla, da se vseen 'splaca', pa ceprav je ze sreda.

pa se mi foruma tud odpret ni dal, ker sem tocno vedla, kaj me caka (no nisem vedla, da vas bo skrbel tolk, sam vedla, da cele strani pa vse spet xDDx)...

tko da: xokx x;)x

Grem zdaj mal brat za nazaj, pa eno kavo si se skuhat, ko mam napoved pod streho, pa na net dano pa xml osvezen. x^x :switz:

*pometala stran ful stvari. x^x (brezveznih).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:inocent: na kerem že? x:o)x

ti že dobr veš na kerem x!x x!x x!x x:o)x

ej kaj pa imaš ti zraven španelke? x:Dx

afriški pregovor

ja Marsaaaaaaaa...

:hepko: :flower:

jaz sem mislila, da je res kej narobe...šmenta

to morš povedat, da te nau...da si zapišemo kdaj se nam lohk čist odpuli in delamo same piz*****e klele x:o)x x:o)x x:o)x :vragec:

afriški pregovor

Ooo, seus Marsa. x:)x :palec: Sm vedu, da vse ok, sam kaj, ko me mujceki ne upoštevajo nič, pismo.....:o|o: x;)x x:Dx

ti si bil pa t'glavn pr razgrajanju pa razmetavanju...sam nehi se zdej pretvarjat...

če bi tebe ubogal...pol bi biu šele kažin

x!x

afriški pregovor

:eek:

Te menga muč? :vragec: x:px Če pa mal pogledaš nazaj pa vidiš, da sn edini čist vreji mislu, sam kaj k ne ubogate, pa raj nepotrebno skrbite. Paničarji! :OO!: x:Dx

Frko pa morm včasih mal nardit zarad starih dobrih časov. x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...