aakhut 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 napovednik:...Zelo priporočljivo se je zdaj, še posebej na dneve okoli ščipa, ukvarjati s čim praktičnim in ustvarjalnim, kot so recimo čiščenje, pospravljanje in drugi gospodinjski opravki.............. jako ustvarjalno tole.... zlomk....sam marsa pride, pa zhe prec skor boljsh volje.....tralala pa she zmeri ne tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2005 Avtor Prijavi Deli 17. november 2005 skor boljsh volje.... a gres mal moje slike gledat, sem ponosno jih pripopala na Bolg, pa so ene hecne, se jaz se smejem. Slike, risbe Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 napovednik:...Zelo priporočljivo se je zdaj, še posebej na dneve okoli ščipa, ukvarjati s čim praktičnim in ustvarjalnim, kot so recimo čiščenje, pospravljanje in drugi gospodinjski opravki.............. Zelo zanimivo, da se meni ful pospravlja in čisti danes.In razmišljam, da bi spet plesat začela...celo na klavir sem danes tko po parih letih pomislila... To bo matija vesel, ko bo dam pršu....se bo vse svetlo..hahah...ja valda, da ne..pol ne bi bil več brlog Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 pa na kurac mi gre ceu svet.... :xx!: she tist, kar mi je pprej kej pomenilo, mi zdej padl dol... :xx!: prou trapast pochutje... obvladam....edina tolažba , da mine ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 she tisto, kar je minljivo mine zlomk....la tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Pikica, fajn se imej Ne počutim se najbolje, ful mi je žal za eno predavanje, vsake 14 dni je in jaz ga bom očitno spustila ven... ah ja, pa okolista sem nama s tamalo prestavila, sva ga imeli danes... bi mi kakšen fajn filmček pasal zdejle... mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Bilirubina?zakaj pa to, kaj pa mas?(*ker prevec bilirubina nakazuje zlaetnico!)No upam da bodo izvidi ok! ne vem, lahko je samo "lepotna napaka" kot je rekla zdravnica, gensko pogojeno pač in ni nič narobe. v mojem primeru ne bi smelo bit no. gre se za to, ali bom dobila kontracepcijske tabletke, na srečo mam v redu ginekologinjo, ki mi jih ne bi dala kar tako in sem morala dat kri, vodo, grem še na UZ in vse to in so mi pač odkrili preveč bilirubina (26), normalno je 17, zdaj pa še tale jetrni test in če je OK, dobim tabletke. težko verjamem, da bi mela kaj z jetri (kljub temu, da je to po mojem moj šibki organ poleg dihal in sečil) ali celo zlatenico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Mene je pa včeri pes ugriznil. :xx!: Sem dobila dve injekciji, tko da me danes že cel dan boli roka, namesto, da bi me noga kamor me je ugriznil. Drgač mam pa ful nagnusno, me je vzadaj za koleno, kjer so same žila in se je vse razlilo. Priočakujem tudi kako infekcijo... ...pa sem mislila na squash včeri, pa dons pa jutr na aerobiko...zdej pa ne bo nič, ker je ravno na pregibu in zato še bolj dovzetno za vnetja. Upam, da stekline ne dobim Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Upam, da stekline ne dobim tjah...che jo bosh....bosh pach grizla iz potrebe ne iz strasti zlomk...lala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Mene je pa včeri pes ugriznil. :xx!: Sem dobila dve injekciji, tko da me danes že cel dan boli roka, namesto, da bi me noga kamor me je ugriznil. Drgač mam pa ful nagnusno, me je vzadaj za koleno, kjer so same žila in se je vse razlilo. Priočakujem tudi kako infekcijo... ...pa sem mislila na squash včeri, pa dons pa jutr na aerobiko...zdej pa ne bo nič, ker je ravno na pregibu in zato še bolj dovzetno za vnetja. Upam, da stekline ne dobim joj, upam da bo vse ok..kakšen pes, pa čigav, kje??? da bo vse ok...k ziher bo vse...ja so te šivali potem?..kako pa? sej natrgano najbrš ni nič...ne? Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Kaj si pa počela? Si mu očitno(psu) obrnila hrbet?? Pa strah in panika......Psi zaznajo strah... Ja..so boleče te injekcije..jaz sem jih tudi dobila - ko me je mačka ugriznila - kaj ugriznila..zmrcvarila mi roko - ful..sicer pa itak bila sama kriva - kaj pa silila vanjo. Bila sicer otrok še takrat... Mah..boš pač grizla res iz potrebe bravo za fotra..... ti kar piši kar pišeš....men je prou fajn brat.... Zdaj ste pa gotovi...ker bom tole vzela dobesedno Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ma ne, sploh se ga nisem ustrašla. Sem bla njegova tarča, ko me iz vrta slišal. Je imel točen cilj Šele k je vame skoču sem dojela, ker se psov načeloma ne bojim (upam, da ne od zdej...) Mam pa res nagravžno podpludbo. Ne strgan ni nič, pa tud šivat ni blo treba...ampak bom drug mesec koga drugega poslala stroške za stanovanje plačat Pred lastniki pa nisem hotla panike delat, ker sta že čez 80 stara in zelo prijazna- in jima nočem delat skrbi in težav...imata pa ogromno premoženja in se bojita vsiljivcev, no in baje odkar imate tega psa se jim noben več po vrtu sne smuka Slaba karma x!x Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 JOj, še čist nč nism nardila. Nč spokla, nč stuširala, nč glavo umila. Kr bluzim, pa mal sm spala, z mt šla na pico. Packa! Takoj se pejt rihtat!!!!! Ok, že grem, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 ...wufff... men bo glavo raznesl... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 čist sm se zablogala grem zdej na drinkec. pa upam, da se bom spomnla radio uklopt ponoč. lepo se mejčkajte. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Mmmmmmmmm, za pojest sm. Vsa dišeča, umita, spedenana. Zdej pa sam še glavo posušit, oblečt, pol pa na sestank. Kdo bo pa spoku? Vse ta zadn cajt, a ne , Pika. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2005 Avtor Prijavi Deli 17. november 2005 Mmmmmmmmm, za pojest sm. Vsa dišeča, umita, spedenana. Zdej pa sam še glavo posušit, oblečt, pol pa na sestank. Kdo bo pa spoku? Vse ta zadn cajt, a ne , Pika. jaz tud ta zadnji cajt.. blagorcek - jaz tud kanim bit dons cist tkole. pa nohtke spedencat, pa kozho, mal sem pa ke.... pa un pa tret. No skratka, morda nis opazila - mej se! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Evo, jaz ful boljše Sem 3 ure prej varstvo končala, kot je bilo planirano in pol dojela, da mam še cel večer zase Šla v trgovino po mleko, pa polnozrnato moko, da kruhka spečem, pol odnesla tri vreče smeti ven in zraven še Tristana na sprehod odpelala.. Sva šla pol še pošto oddat, ko se nama je ravno dal sprehajat. Bla mal na zraku, prav fajn je, ko ni tko svinjsko mrzlo, pa vmes razmišljala, da itak bom težila in delala kar pač morem zarad tistga keša, sam da pa res nima smisla bit tečna in slabe volje zato.. Tko, zdej se grem pa še jaz mal pedenčkat.. laski, nohtki, pol pa knjigica... Yes, cel večer je moj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 pozdrave vsem..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Aliana, a ti mogoč Tristana na štrikcu okol po Lj. šetaš? jest mam pa skori vsak večer sam zase, pa mi je tko samoumevno, da jih sploh ne izkoristim Ja, sm prišu s fitnessa, pa sm se pol ure samo nažirou, kolk energije ti to pobere, huh Zdej sem pa tolk napokan, da ne morm pevskih vaj dat skos ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Hvala, Marsa in vsi ostali! Joj, panika, panika....pokat, pa delat. Joj, mudi se....brrrrmmmmmmmmm. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Srečno pot in uživaj v Pragi, pa kak Staropramen spij še zame..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Srečno pot in uživaj v Pragi, pa kak Staropramen spij še zame..... Jp, itak, da bo fajn. Za pivičko pa ne garantiram, k sm na antibiotikih, pa ga neb srala. Ne, tud zate ne. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Pikec, fajn se mej Nat, ti si kar daj duška... we're all ears Že ves teden nekaj bluzim okrog, bom morala že osebno pokazat pred vrati, da me bo M. sploh še spustil noter saj na eng delavnicah se kar zabavam, prav veliko novega se itak ne naučim... mi pa paše vsake toliko malo obnoviti znanje nakaj me oči skelijo... se ne spomnim, da bi bilo v napovedi kaj specifično o očeh... ali pa še velja iz prejšnjega obdobja whatever, mejte se... jutri je petek ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Piky, uživaj!! pa ne zmrznt, ker ne bom sama v kino hodila.. Eno pivo ne škodi, sam pomaga antibiotikom, da boljš delajo... Gres sem si nardila za večerjo.. tisto belo stvar s kakavom, ki smo jo v vrtcu jedl ponavad Cocci, mene tud oči.. kot da bi ful premalo spala al neki.. ful utrujene. Bolijo na trenutke, pečejo.. mami tud jamrala, da kar nekaj slabo vidi... Nisem še nič nohtkov in tega se lotila.. sem pa posodo pomila WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts