Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

joj, Piki...Pragaaaaaa :2src: uživaj, kolk se da. In pripravi se, mrzlo zna bit ko hudič. kakšno pivo pa res ne škodi, verjemi, saj ne moreš iz Prage brez piva.

nat, kul za očeta :palec: ...in tvoje štorije... x:px

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

KONCNO DOMA :onfire: :onfire: :onfire:

Kolokvij mi je sel :wOOt:

V glavnem...sem sla kupovat za mami darilo za rojstni dan in sem se spomnila ful dobro - slikarske opreme. Vse, stojalo, platno, drzalo, barve, copice, knjigo za ucit..pa tak :palec: Upam, da ji bo vsec :sori:

Prav tako sem fotru, njemu bo tud njegovo vsec...tako da sem vsaj nekaj opravila te dni...

Komaj cakam jutri, spet na fitnes, pa na sprehodke dolge pa tak...pa malo casa z xsrcx ....

No uzivajte...

Pikica gre v Prago??? AAAAAA :2src: :2src: :2src: fous. ocitno bojo usi sli pred mano x:o)x

xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

No pa sem še en četrtek čez dala (izredno naporen dan v tednu) :palec:

Inštrukcije so šle kr OK...mal napetosti, ampak vseeno sem zadovoljna

Na tečaju je blo tudi ok...sem se vsaj malo nasmejala x:Dx

Imam še nekaj naloge za jutri, ampak jo bom kar prestavila na jutri... x:o)x

Nič...Zelo zanimiv dan...predvsem tisti del dneva, ko sem celo LJ dala čez za eno samo popravilo jakne x!x

Za dragega jutri ful ful ful pesti držin in že danes mislim nanga in na to kako super bo vse speljal

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Kaj za hudica je pa to blog x?x xDDx :8): res verjetno se sliši totalno neumno ampak nimam pojma, kaj naj bi bil blog?

Res nimam skor nič časa. Sem ravno iz kina - odgrobadogroba - odličen film :palec: vsa čast x!x super res sem bila navdušena...

Drugače pa sem zmatrana, zdej se grem naspat in še malo harrya prebrat (nasl. teden pride film harry, komej čakam!!!) x;)x

Pojedla sem preveč sladkarij danes... nekej mi je padu cukr, to se dogaja že enih par dni, sumljivo... xDDx x:o)x sej me je zdej že minilo...

Sicer pa sem v stanju seljenja... koliko je to enega dela, koliko šare raznorazne... kaj vse sem našla... in tako lepo počasi pakiram po škatlah... zanimivo bo zapustiti dom ampak se ful veselim x^x čeprav se mam tud tukej prov fajn!

Komej še gledam

mejte se xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

daaannnnnn......

jasano in precej mrzlo....malo piha....za vzorec....sam dans je peteeeeekkkkk...njamiiiiiiii......pa s frendico se dobim....hm...zvečer rekreacija....kr lep dan bo.... x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Ojla, EVO ME xyesx :palec:

da vas pomirim, ker mroda me par urc ne bo. x:Dx x:px :fool:

(*morda grem za kako urco spat, ker sem od pol stirih pokonc. x:o)x ob pol sestih sem SIVALA (:wOOt:) timu hlace)

Mitja ma total schtraufenpacht; v sredo je iz sluzbe prisel ob natancno polnoci, pa sam produzil do postle pa padel vanjo, vcer vstal, sel v sluzbo, so mel se en event in je prisel dam ob 4:15, ob pol sestih pa je sel od doma, ker je sel po fotra na rakitno in ga pol peljal na Pag. :o|o:

ves sesut in neprespan...

In sva ob 5:15 kavo pila (x:o)x), pol pa sem se njegovo, ker jo je skoraj vso pustil, tko da sem ob pool petih dve kavi ze zgoltala...

Sivala, prejle sem ze pomivala...

Ob 22. sem pa cote obesala na balkonu. x:px

Kel ritem, halo!! x:Dx

mogoc pa grem v banco... x8Dx

mejckejte se! x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jutro!

Sem danes pogledala skozi okno in sem mislila, da je sneg zapadel...tolk je slane :eek:

danes zjutraj smo pa imeli spet ono našo family sceno, ampak uno :2src: .vsatli pol ure prej kot ponavadi, pa se seveda obirali, ker tooooolko časa, da so skoraj v šolo zamudili :o|o:

tamala dva nekaj jamrala glede keša...potem pa ugotovimo, da jima oba x!x dajeva denar za malico, knjige in tako... :o|o:

Sem rekla, nimam keša, sem tamali dala za matematično knjigo, pa fotokopije pa tako..pa pravi gospod, a ti tudi???...jaz sem ji dal predvčerajšnjim... x:Dx Ja, knjige so drage...

zarota proti nama, sta se drla x!x . :o|o:

Sem mislila, da bi šla danes na govorilne ure, pa tamala pravi, mami, brez veze, sam jezila se boš, idi po konferenci, takrat bo boljše stanje. Ima v načrtu biti prav dobra tudi ta letnik, pa se je spravila na težke predmete in jih pisala odlično, potem pa nabirala trojke pri ostalih, ki ji grejo... :o|o:

pravi, ti vedno zamujaš, začneš me gnjaviti z učenjem, ko že sama ugotovim, da moram stisniti...daj drugič 14 dni prej... x:Dx

baje sem tako dobro napisala esej za starogrščino, da lahko še naslednjega... x:Dx , malo morgen, za tistega me je na finto dobila... :xx!:

Polna luna očitno mimo...smo spet v :2src: stanju x;)x x:px

En fajn dan vam želim xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx x:Dx x:Dx

Marsa, se greš neko konkurenco x:Dx , jst pa šele ob 3.50 vstala x:Dx x;)x .

Včeraj imela 2 fajna telefonska čveka, ponavadi se ne grem teh športov, se nočem limat k čigumi na telefon, ampak sem enega prijatelja se spomnila, pa sva čebljala x:o)x . Full ludo leto tudi on - je v stilu.

Ta druzga, sem pa crkavala od smeha x:Dx , mislim, če pa lahko pri čveku z Nataly ostaneš resen :inocent: . Ni važno kakšna tema, sva v bistvu imele same zelo resne, ampak taki komentarji padali al od ene al od druge, da sva se samo režale x:Dx . Fajnsko xsrcx :palec: .

Drugače pa danes spet sama vozila. Hm, po novem režimu se je marsikaj spremenilo, kar dosti sama doma, plus sama se vozit po z Notranjske do Ljubljane po kolovozih :o|o: . Sicer znam vozit in sem kar nekaj že zvozila, ampak jaz nekak nisem tip, ki bi se rad vozil full. O.K., dopust mi je cool, ker se dosti vidi, ampak takrat sem itak kopilotka, sicer je pa zame vožnja samo sredstvo da pridem s točke A do točke B. Ponavadi se ne počutim fajn, če je vožnja prehitra :O: .

No dons sem pa tko vozila, da se še Schumi ne bi sramoval x:Dx . Po onih naših ovinkih, ki jih delimo s šleparji, srnami, vevericami, mišmi, zajci, počasnimi kmečkimi vozniki, cisternami za gnojnico, traktorji, pešci z in brez kresničk, kolesarji in raznašalci časopisov. Skratka bla sem v totalnem feelingu, vozila hitro - samo ne prek svojih možnosti, bi lahko v vsakem momentu varno ustavila. Na šikanah prehitela za krog razne počasneže, vmes se ustavila na enem plejsku, kjer so kontejnerji, za ločevanje odpadkov - full se grem tole. Vedno šparam smeti, da jih dam tja kamor spadajo, da se mogoče koristno porabijo, pol se pa hitr iz boksov vključla nazaj na progo x:o)x .

Na avtocesti pa svinjska megla, ampak sem vseeno kar hitro zvozila.

In zdej sem tule, zavihala bom rokave in akcija :onfire:

Petek je :hepko: :flower:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsa, omenjaš odpadke, mi imamo srečo, so vsi kontejnerji na hišnem vogalu. Jaz se tudi ful grem tole x^x ...zdaj ločujem organske odpadke, splošne odpadke, plastiko, papir in steklo.

Imam tri koše za smeti, ostalo pa kar ven odnesem, ker mam blizu. Smo se tako navadili, da se kar ne znajdem, če kam pridem in ne ločujejo.Sem se zadnjič opazila, kako vržem v smeti cigaretno škatlo. Najprej odstranim vse iz notranjosti, dam v splošne odpadke, potem pa škatlo v papirne odpadke....

Astra

Per aspera ad astra

pol se pa hitr iz boksov vključla nazaj na progo x:o)x .

x:Dx x:o)x

Jutrček x;)x Brrrrr, zima je..... :o|o: Pa ketn za gume ne najdem :xx!: To me baje lohk stane 30 jurčkov, hih, mel prej vlko srečo, sploh mi ni jasn, da me cajkani niso ustavl, so pa enga takoj za mano.....cvikal verjetn, k sm že itak mal tečn. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pojedla sem preveč sladkarij danes... nekej mi je padu cukr, to se dogaja že enih par dni, sumljivo... xDDx x:o)x sej me je zdej že minilo...

Ja neki včeri ni bilo ok, ker je meni pritisk padu...ob 16.00 sem tako zehala, kot bi bla ura 00:00.

Potem sem spila kavo in evo, do 02:00 nisem zaspala...zdej pa imam ...sem taka kot kak napihnjen krof, pa glava me boli :xx!:

Moram nologo naredit...pol ob 13.00 imam konec in razmišljam, če bi si šla kej kupt x^x , kakšno malenkost tko...mi bolj paše mal sama po mestu pičit kot pa kak kofi s kom...

Matija...jaz vem, da bo danes tole supertruper spedenal...zvečer grmo pa na 1 večerjo

Bi bilo fajn zobarja mal poklicat (tistega, ki ga sploh še nimam) x!x

Se mi zdi, da se sonček trudi...yesssssssss

:vio: :vio: :vio:

ps: na banko grm dans klik uredit :hepko:

pa t'novo escado grem počekirat (če se bom spomnila v mestu)

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

tulk zmatrana. komi čakam, da bo konc šihta... pa mam še tadougo dons k nadomeščam... eh...

pol pa če mi bo dal bo pica, k si jo že dolg žeilim, če ne pa spat.

pa tak kjut sončk. jz pa tok zmatrana.

spet se mi je na bolš poslabšal

aiwa...ne mi niti pravit....zunaj sonce 100na uro...men se pa spiiiiiii....pa to ni res...jebelacesta...kadar pride čas medvedov zmer rabim več spanja kot poleti....to enostavno ni fer...če pa hočem vse nardit, kar bi rada....pol se ne spokam spat ob kakšni normalni uri....šit pa še zima......

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Tumach, vec kot dve uri smo bli brez elektrike....

vsaj nas cel blok (ne sam pr men).

Odprem vrata, v istem hipu ck, zmanjka el. sem ze mislila, da je spet kaj z mano in mojimi energijami x:Dx

Pol pa dolgdolg ni blo.

Kaksna sreca, da se nisem sla se kopat!!!

sem pa totalen raztur tule mela spet, ful enih stvari sem stran pometala, pucala, s cotami si dajala orpavit.

Mitja je ze okol 10h klical, da je ze tam, da je na pomolu, da je lepo, sam da ful piha.

Tule je tud tko lepo! :2src:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o: xrolleyesx :vio:

proudobro kavico sm si skuhu... x:)x x:)x

pa ves olajshan da je vcherajshnji dan minil x:)x

obstaja upanje tudi za danashnjega x:Dx x:Dx

jutri pa: :hepko: x:)x :hepko:

LADIES' SNATCH

01:

LILLOU (CZ), Miss Housewife, TrickC, Log

02:

Cu, Naveen, Zvuk

.............

skratka....TRANCE-arji (marsa&bast x:Dx x:)x :vio: ) mali flor je vajin x:)x x:)x x:o)x

ne velikem se bom pa jst poskushu vklopit v babji zhur x:px x:px x:o)x

hec bo v glavnem velik... x:o)x x:px :vio:

sam dons morm hip-hop :xx!: prezhvet :xx!: x:Dx

zlomk....tralala

pa 777 x:Xx -ou na pujskin rilchk x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Jaz pa tlele uživam na kavču.. spisala pripravo za jutrišnjo delavnico, sem se javla, da nekaj vodim..

Pa mal se književnost učim, pa eno morbidno pesem od Zajca se moram tud še do konca (prvi dve kitici že znam).. en recital pripravljamo drug teden.. bo tak.. morbiden mal.. pa spooky x:o)x x:)x

Ampak sem že od 9h pokonc, pa se mi je že nekaj spat začel.. zdaj pa ne vem - a kavico al spat za eno urco...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

..neptun, prihaaaaaaaaaaajam!!!!!!! x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...