Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 ....... .... upam, da boš mel šoferja you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 seveda... vozis in pijes, ubijes... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 in neptun skace do stropa... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Zdej pa tamavga pelem v Kranj, pol pa šibnem h kolegici, kjer bova izležavali na kavču, čvekali, čvekali, vmes nekaj ruknle (kaj močnega) , pa še bolj čvekale. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 Dobr vecer folk!! Pa to ni res kolk sem dons spedenala! jasno, ce mam pa vec cajta, ce sem od pol stirih pokonc. uh.. skratka, blazota...morda se pol napisem al pa v svoj blog, kaj cem zdaj nastevat pa nakladat, sam res... v nulo sem vsega boga... pometala blazoto stvari, za na trg gospe pripravila embalazo, ful je stran pometala, pomila, presortirala, pometla, pobrisala prah, oprala dve rundi, zdajle glih tretjo, jakne pa taksno celo!!! zracila cote, sivala, stran vrgla 3 dzekije, vendar vsacga psoebej v vreco, pa gor sem dala listek, recimo, jakna, marsovc, ohranjen, neopran, jakna, bunda, oprana, pri zhepu 1 cm strgana... in taksno - in dala k smetem, pod strehco... v vreckah lepo zlozeno... frendu uslugo nardila, v zadnjem hipu mu je bla frka, tamalemu sobo pospravla.... pa se 10-kilski pesek gor privlekla... (*mela v avtu, sam vedno ful vlacim, se vsaka kilca dodatna pozna, je le 4. stuk brez lifta in jaz mam 53 kil in zapestje manj kot 15 )...cist konc, skratka...ampak - ful napovedi sem tud ze napisala!!! morda pol... v wordu nimam filinga, kok je pol tega... vendar od vsake rubrike ze vsaj *okostje*... tko da... max 2 urci se, pa je fertik. yessss, kaksen dan uspesen.....kar lazje diham, ko sem ne sam tolk pospravla, se stran pometala vsega boga... To! x!x upam da ste tud ostali v stosu.. zdaj si grem pa en pir privoscit... lep vecercek se naprej...(grem se kak stavk naskljocat, dokler se mi se da) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 *ps, a sem povedala?vmes smo bili par ur (x!x - to ne pomnim, kdaj se je nazadnje zgodilo kje...) brez elektrike!! in hejjj!!! - glih prav je blo vse!!! tolk se nisem mogla odlocit za banjo... ces, banja, pol pa ves tist prah pa se svicanje, ker sem mela svasta v planu, plazenje po tleh in tko - in eto... glih bi v banji ne sam v temi blejila, se v mrzloti vodni... :||| tko da, kul!!! max izkoristek dneva.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 Hej Valkira, a ni prima no??? jp. ne bom prevec, itak nc bat, mam sam dva, tko da kej blaznega me ne bo zvil... sicer pa, imam 7 al 6 trigonov z neptunom in venero doma v trigonu z vladarjem 1. hise... tko da... no problemos, amigos... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Pa to ni res kolk sem dons spedenala! upam da ste tud ostali v stosu.. zdaj si grem pa en pir privoscit... ma daj, glih ganc tole sem se prišla považičkat ... ne morš verjet, kaj vse sem dons nardila! pregledala in popravla naloge 3 razredov, ful grupe prevedla (še malo, pa bom vse ), tamalo šla iskat v lj (kaj je to za ena nora gužva na cestah :xx!: ), vmes še v domžalah nekaj opravkov, pa pospravila flet, pa skuhala, pa oprala, pa končno spokala ene reči v škatle in odnesla v klet in spet dve tavelki vreči v smeti... mama mia, čist na spidu ... in zdaj si grem en pir privoščit ... čin marsa * prejle me pokliče free in mi zaželi srečen božič ... pravi, da je tak božični filing in se mu zdi, kot da je dons božični večer **joj, kolk sem hecna ... sem bila v knjigarni in uočila eno res lepo buklico s fotografijami živalskih mladičkov... vauuu, res noro lepe fotkice onih micenih puhastih mladičkov ...pa ful teh fotkic, ene 7 cm debela knjiga! ... in sem jo kar kupila za mojega nečakca, ki se še sploh ni rodil en lep večer želim vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Uh, marsa, ti pa res dobesedno realiziraš svojo napoved... zadnjič poškodbe, zdaj pospravljanje... grr, tale beseda pri meni konstantno vzbuja slabo vest (saj ne, da se zares sekiram, ker imam doma že cel svinjak,) a boš res toliko časa govorila o čiščenju in pospravljanju, da se bom še jaz lotila ... in Mateja tudi se pa tudi meni zdi danes en tak pozitiven dan, pa se nimam ravno veliko za hvaliti (no ja, odprla sem svoj blog ) ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 pa da vam ne kvarim statistike...evo zapišem sam to...že cel dan nosim v žepi en listek in to mi je happines tak da na konci res vidiš , da človek res nea rabi dosti , da je happy.. x ...pa ka si ti nor kake ti sekaš, grem kuj spat, pa 1x te pa na biljard pelam.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 nobena pospravljalna mrzlica me ni napadla...ne take ne drugačne sorte....kolk fajn....se je pa retromerkur vseeno pokazal....sam so stvari kar nekam zdrsnile mimo...kul..... nočko...al pa dober dan..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Sneg imamo..me je zjutraj hotela kap..Jaz pa pod streho 20 m folije s katero bi naj solato pokrili pred zmrazaljo Jo včeraj kupim - mojemu gospodiču se pa ni več nič dalo...bom jutri...jaz pa TAKO lepo solato na vrtu..radič..rdeč, zelen v štrucah..pisane žoge(tako mu pač jaz rečem)..letno v glavah..-te mi je najbolj žal...Mah..kaj češ..nekaj sem je sicer spravila v klet..tole je bolj kratkoročna zadeva... In včeraj tako lep dan bil..pohitela v gozd..pa s psom norela..pa maček šibal zraven..in danes zjutraj ob šestih skoči na posteljo. Midva s Š. pa oba pokonci...kako?? Maček not ostal?? Kako je noter prišel?? Sem ga ziher zvečer v klet dal??Heh - maček celo noč v dnevni spal(nič pokakal - priden res) in naju potem prišel budit za sekret Se sprla zvečer z mlajšo - ful nekaj pregovarja..in trmoglavi...ja..začelo se je tudi pri njej Vodnarji Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 br jutro.čist sm u blogec padla. počas ga bom pa zrihtala. zdej se grem pa mal zrihtat, pa telovadt. pol mam pa dons na seznamu še eno seminarsko narest k mam u petek predstavitev. bo še zanimiv dan. dobr da sn se naspala. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 dane szjutraj se zbudim, pogledam skozi okno in SNEEEEG!!! nikjer ni lepše kot doma. ko sem vidla našega Pepyja, me je kap, ful je debel, kot bi bil breja! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Zvečer gremo Babe v Ljubljano, pa me zanima, če tam kaj dogaja, kam se splača it.Ker res rabm en žur, je blo za martinovo tako hudo, da bo treba vse skupaj čimhitrej ponovit. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 kot lep pomladni dan sneg in sonce ...in jaz v pričakovanju nečesa lepega Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 :02:Cu, Naveen, Zvuk.............skratka....TRANCE-arji (marsa&bast ) mali flor je vajin thnx, da si spomnu! Sneg imamo.. :xx!: :xx!: kdaj bo pomlad?!! Zvečer gremo Babe v Ljubljano, pa me zanima, če tam kaj dogaja, kam se splača it.Ker res rabm en žur, je blo za martinovo tako hudo, da bo treba vse skupaj čimhitrej ponovit.k4 , glej zlomkov post vsem želim, da si uspete nardit lep vikend! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Na Vitancu že sneg delajo. No evo mojo nogo :xx!: Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 kajjjjj..... .....sneg..... .... :OO!: ....mene ni....grem na zimsko spanje sneg%$"#"#$%&/&/....sneg&&%$#$%&/&/((...sneg$#$##$%&&/...mizerja! ______________________________________________________________________ tle pa sonce....pa mrzlo :xx!: ...sej sonce je ok....še zraven na tole temperaturo dodat 15 al pa 20 stopinj, pa bi bilo perfect pomlad...ja kaj si pa ti z nogo delala?.....popih... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Kuža griznu... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 fak pomlad :OO!: tole se bo pa še neki časa poznal! men pa čist dogaja. seminarsko nardila jedla grisolino zdej pa muzko nabijam in ugotavljam, da sem ene 2 ure še frej. se prav... steprčk vabi pol sm pa itak zmenena ma mi dogaja! morm it dons zvečer mal vn spet traparije zganjat spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Ojla Evo...danes ze cel dan hodim gor pa dol z neta, preiskusam en recept za fotrovo torto. Upam, da bo ratalo, ker kmalu ze pridejo ljudje Prej sem pa zamenjala zarnico v avtu ( kolko dela sem mela), pa olje pa tak...da je zdej lepoticka spet tako kot mora bit Zaenkrat je kar v redu dan, imam obcutek,da se bo se bolj v redu koncal Pomlad me je kar zabolelo, ko sem pogledala Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Kuža griznu... joj..sej res...zdej se spomnim, da si to napisala....pa še zdej se ti tolk pozna....uf...naj se pocajta aiwa...ti pa šibaš tole šolo! michelle....naj ti torta uspe... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Jaz bi pa torto. Sacher torto... A veš, da me pa rana sploh ne boli. (vsaj ne omembe vredno) Sam jepa hudo nagnusno...pa natelovadbo ne morem hodt, ker je na pregibu in se mi lahko vname. Mi je pa sodelavka- farmacevtka prinesla iz lekarne eno gel, k pripomore k temu, da modruca prej izgine... Še zmer bi torto... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2005 Avtor Prijavi Deli 19. november 2005 Na Vitancu že sneg delajo. No evo mojo nogo :xx!:Ojoj Pomlad, - sem zadnjic ze videla, da te je pes ugriznil, boga, grozno!!!!Joj.. kar mene zaboli ko zagledam...sem te ranvo prisla vprasat, kako si kaj, ko sem vidla da si komentirala.... Joj, upam da se ti dbest pocajta!!! *nisem omenila v napovedi sami, pac pa sem na to opozorila v temi...kdaj te je tocno ugriznil? ze ta teden? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts