Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

:o|o: eh sej bo bolj...tale luna v raku me đebe...

komi čakam uno v kozorogi...te sem pa itak kraftig pa švarcenegr...pol pa jst ne đebem planetov....

*

zaj pa same take odpulene Save the last dance for me...

bemu pa sej to je politična zarota...

*

Pa Deržajeva tuli:

"..slovesa naj ne zmoti jok,

slovo naj bo objem dveh rok,

ko gre tvoja pot od tod.....

x:Xx nočko lepo pančajte, jst se grem eno mal streznit x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

En pofočk x:Xx

Dogaja stalno nekaj, nimam veliko časa za pisat bluzarije, malce poblogam, potem se mi pa že ne da več pisat isto zadevo sem. Tale vikend zelo žurerski, napolnjen s samimi lepimi stvarmi, prijetnim druženjem in penso positivo. Še več takih lepih vikendov.

Vsak dan naredila, kako dobro delo-na to pa nisem pozabila.

No zdaj pa se zresnit in narest do konca tisto, kar bi morala že zdavnaj :inocent:

Lep teden vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

dan....

vikend preživet...pa nekaj stvari pošlihtala, ki so že dolgo čakale....razpoloženje skladno z luno....

cocinelle...do danes je verjetno bolje...sladoledna terapija.... xsrcx

ruby72...to je pa ko kriminalka...sam sem se pa nasmejala ob tvojem predlogu za "uvod v ilegalne posle".... x:Dx

lia....ma daj...zmer maš kakšne ubitačne komentarje....na zimske gume :palec:

mana.... x:)x

cosma..... x:Xx

...dokončevanje ja...to bi blo super....tud meni....

mejte se..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:o|o: sem bla čist odločena, da prespim tole predavanje ob pol 9h.. pa se celo noč nekaj premetavala in ne mogla spat in se pol prejle odločila, da nekak nima smisla se še nadaljnih par ur metat po postelji, če lahko kaj pametnega naredim.. tko da - grem na faks :)

Evo, kaj sem rekla, čist fajn prenašam mraz, sam naj bo tkole sonce, kot je danes xsrcx

pa pač volnene žabe pa 4 sloje puloverjev... x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

"..slovesa naj ne zmoti jok,

slovo naj bo objem dveh rok,

Morda si kdaj na poti

prideva nasproti,

kot ljudje vsak dan.

Ko gre tvoja pot od tod,

slovo naj bo objem dveh rok.

V zadnji kupi vina

naj ne bo pelina,

le opoj močan.

:C: :C:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Kje ste pa zdaj tole našli ? :C:

Ruby :xx!: svašta....Mateja :palec:

moja zdravnica pa je sošolka iz gimnazije :palec:

Cocci xsrcx , hm, mal čudno bi se slišalo, če bi dala pobož na jeziček... x:px x:Dx

Jaz pa sem na dieta 2. del. Kako dobro, sem ravno prejle v napovedi prebrala, da je zdaj pravi čas za takole. :palec:

čez vikend sami doma, gospod v Nemčiji, včasih prav paše takole... x^x

In Platona berem xrolleyesx ...da pomagam tamali debatirat za esej...kolk mi sede zdajle, to sem prešpricala v gimnaziji, pa me je zdaj doletelo...in :eek: očitno pravi čas, ker mi je razumljivo in blizu x^x

lep pozdrav iz zasnežene Štajerske xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

le opoj močan.

sem skoz mislila, da je 'opoj sladak'..

ko sem bla majhna, me je to nekak 'zmotilo', mi ne dal miru, tale pelin in tole... Majda Sepe... ta pesem mi je svec. :)

pa kaj me je se vznemirjalo: Rozeta si obeta (fanta drugega) - kak alfi nipic, mroda.

skratka, tolk me je motilo, ko sem vedno slisala: Rozeta sivopeta... :D

*

ahojcek! :palec: xcivx x:Xx

uh dons je pa mraz.. minus sest!! sam mam rajs to kot pa vlazhoto okol nule....

in super, zdaj bi tezko posusila jakne in volnene puloverje. x:o)x

cist boga (ms), tko da mega da mam napoved pod streho! :switz: x^x

nisem mogla zaspat do kakih 4h. :||

Najprej gledala Botra 3, pol kar ene oddaje, sem se prav prisilila da grem spat, pol sem se pa se vec kot eno uro premetavala.

Drugac sem pa ok. :vio:

Cocci a ves da mene tud jezik boli in to kar na dveh koncih... najprej pri 'shpichki' od kospic (bucna semena, ki jih grickam in so slana in mi sol cist razzre jezik), pol pa se od roba zoba taka shpica ven strli oz. par njih in me totalno rani (kako je nedovrsno? xscratchx ranjava.. isto je najbrz rani... joj ta slovenscina, vcasih PAC NE najdes ustrezne besede :o|o:)... in tako od tega pravcato ranico na jeziku... in to ne sam ko govorim, tud ko sem pr mir, ker se skoz dotika, not tisci.

Tko da moram k zobarju (itak mi je pa ze pred kakimi 2 meseci plomba ven padla... x:o)x) xrolleyesx (ko bi vsaj bil kaksen ucink - plombo sem mela manj kot pol leta, ta isti zob pa mi je vsaj 1x ze brusila, ko me je ..... ... ... :o|o: ranil veckrat nedovrseno.... xrolleyesx

Aliana - 4 puloverje pa zhabe? xDDx

A ves da jaz ze vec kot 10 let pozimi sploh ne nosim zhab pod hlacami (ce mam minico, jih pa nosim, nisem kar brez x:px x:o)x)... med drugim me skominajo pa kozha ne diha pa ufurala sem se, da zato nimam celulitisa in mam lepo kozho pa tud ne krchnih zhil. xyesx ona plastika ki te tam tisci okol nog... ker dvomim da prav volnene so - no ce pa so, pa pikajo, pa me itak zivcno dela sam da pomislim, kaj sele da bi jih gor tlacla.

sem pa vcas po 2 al 3 zhabe nosila, brez heca, ko je blo minus sestnajst in sem na vsak nacin hotla met minico recimo. :P

tko da nic cudnega da sem mela skoz kaka vnetja jajcnikov pa taka jajca.

tko, zdaj grem pa kofetek do konca spit.

Prijeten ponedeljek in uspesen teden vsem! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dober dan x:Xx

Hvala vsem za pobože (Astra x:Dx )... še vedno me vse skomina na koncu jezika, a bo že :ermm:

Marsa, zoprno, a ne :o|o:

nedovršnik (po SSKJ) je ranjevati, tudi ranjati x;)x

vidim, da sem ratala pusi, včasih nisem nikoli nosila žab pod hlačami, tudi pri dvomestnih negativnih številkah... zdaj pa jih kar oblečem, ko se temperatura spusti pod ničlo :inocent:

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Majda Sepe... ta :vio:

... a ni to pela Marjana Derzaj?? :inocent: :inocent:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pomlad in Coccinelle...revčki. xsrcx

Ruby :eek: no, sam, da je fertik z njim.. :vragec:

Kaj mate ful ene pospravljalne akcije? Se vam meša? Mene nč ne matra, pa bi lohk mal, k je cela štala v sobi, ker sm vse razmetala pred pokanjem, zdej pa še vse cunje s Prage. :xx!:

Sploh mi ne govorte o mrazu, k sm bla tok zadekana tm dol, da res ni. Včer sm mela čist zmrznene noge. :xx!: Ko smo šle v petek zjutri, ob 3h gor, je v Alpah v Avstriji ful snežilo...avtocesta nč splužena, vlada, pa nč se ni vidl...ampak je šlo. Zdej nazaj grede pa spet. :eek: Prvič to zimo vidla sneg. Ga mam ful rada, k vse tko lepo, čisto zgleda...pravljično, na trenutke. :2src:

V soboto v Pragi dobim popoldne msg od najbolšga prjatla, Urbana, če grem na kavo v Pragi in pol sva si cel dan mesagirala in sm ga napizdevala kak peder lažniv je in da nej me ne nateguje in pol res, ob 18h se zagledava na Karlovem mostu! :eek: xsrcx Pol smo šli pa direkt na drink....ful najs! :palec: Faca...ni mel kej za delat, pa je vedu, da sm v Pragi in je par folka poklicu, da grejo in so vsi zahinavl, razn enga kolega in sta se spokala in šla. Nč jasn blo. x:Dx

Drgač je blo pa lepo. Take lepe zgradbe...jst čist padam na take fore! :2src: Majo tako katedralo tm pr gradu, da b lohk cel dan bullla vanjo. :2src: NORO!!!!

Drgač pa hostel :o|o: Sm ta prvi dan že takoj nazjala recepcionistko, k je srala neki. Butara. :vragec: V sobi smo mele pa 4 američanke, k so non stop goflale neumnosti. xrolleyesx Smo jih do amena prešimfale. x:Dx

Ta zadn dan smo šle na ene špagete, k so bli res svetski! Porcija taka, da lohk cel dan ješ, pa ful okusni in res dobri! Pa še poceni! :palec: Drgač sm pa eno jed njihovo jedla...govedino v smetanovi omaki in kruhove cmoke. :o|o: In je blo vse sladko, mlačno, s smetano in brusnicami. :xx!: Pa tolk sm si želela neki dobrga po vseh teh sendvičih prvi dan, pol pa tole. No, ja, sm pol špagete za povrh....zvečer, ne takoj, no! :o|o: x:Dx

Nehala antibiotike jest...sm sfiniširala škatlo v soboto ob polnoči. :onfire: Upam, da je kul. Kašlam ne več, smrkam tud ne, boli me ne, razn ušes neki...sam bl v povezavi z enim zobom, mensezdi. :o|o: Nasledn tedn mam pa zobarja, čeprov, če bo tko bolel, grem že ta tedn. :V: :C: Mal strah, ampak šta se mora, mora se. Sm si zadala, da si poštimam vse stare plombice, da bom mela mir. K mam fajn zobe drgač. Sam mčkn treba porihtat. x:px x:)x

No, grem še mal po drugih temah pogledat! x:Xx

...Pika, a si nm kaxno becherovko prnesla?? :inocent:

Frank Zappa

pa kva še. A s ti diplomiru? :vragec:

..cemu taka srboritost??? x:Dx x:Dx

Sm, ja... :inocent:

Frank Zappa

Kdaj bo večera? :vragec:

..pocaki, da dobim sluzbo, da bom lahko kredit dobil za vecerjo za vaju... x:Dx x;)x

Frank Zappa

:onfire: wiiiiiiiiiiiiiiiii...čestitam! Ful pridn, ponosna nate, griža moja! xsrcx x:Xx

...buci buci buc!! x:Xx

Frank Zappa

x:Dx x:Dx x:Dx

Ja, to pa res! :lol:

Kaj je pa z uno sanjsko službo iz prejšnga tedna??? :inocent:

..ne vem se, zgleda pa da sm zajebu...sm reku da bom se razmisli, ko bi mogu baje do stropa skakat in hvalnice pet... ju3 bo vse jasno!!! :xx!:

Frank Zappa

.. ne, ne... nč čakat... jst vem, da maš ti prišparan keš za naju... :inocent:

..to kar mam jaz prsparanga je zadost kvecjemu za 30 ljudi z srednjevelikim apetitom.. nikakor pa ne za vaju!!!Pocakat na kredit!! x:Dx x:Dx x;)x

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...