Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Sej midve z Valkiro sva zdej na dieti, pa vsaka sam za 15 ljudi požre, tko da ni problema! Če verjamš! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Drćim pesti, da nis zajebu! Če si vš fajn želel, že bo! Pa omen jim, da mene poznaš: ...a nej kr ke pridm pa recm: "Ejga, ce nau joba, bo pokal!!!Jest puznam uno Piko, k je tolk velka, da se vid pika na zemlji, se ce jo iz vesolja gledas!!" You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Tko nekak, ja. Zgleda, da bo res treba na dieto, če sm že z vesolja opazna. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ja, 10 g, če bo cel tedn stradu, ja. Nama je pa res sam do tega, da tebe vidva in te z najinimi lopatastimi rokami trepljava. Jebeš hrano! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ...ja!!!!Jst krhek!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Sam bova mogle mal pazit... da grižice kej ne polomiva... sej veš k je bolj šibke sorte... Ja, največ 1x na večer ga lohk lopneva, pa še to vsaka s svoje strani. Z močjo poboža! Upam, da ga to nov fental, revčka nemočnega. ...ja!!!!Jst krhek!! K listnato testo. Pečeno! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ja, največ 1x na večer ga lohk lopneva, pa še to vsaka s svoje strani. Z močjo poboža! Upam, da ga to nov fental, revčka nemočnega. ...nc dotikanja!!Bomo pogodbo prej sestavli... z vama grobijankama ni nic za tvegat... tko kt zadnc k sta unga macka "bozale," pol na konc je pa revez v asfalt pogreznu... K listnato testo. Pečeno! ..slastn pa se bolj! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Sm glih razmišlala...če se mislmo dobit, mi boš lohk na nov kitke spletu, k so že mal kilave. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Sm glih razmišlala...če se mislmo dobit, mi boš lohk na nov kitke spletu, k so že mal kilave. ...jebatga bo treba pocas joske zamenjat... ne mors nardit iz dreka marmornatega kipa... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ej, a b šli mrbit u čvekarije pa vseeno WB, Pikica ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Ja, konc debate, maš prov cocci! Hvala, pa upam, da bo jeziček kmal veselo laufu naprej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Hvala, pa upam, da bo jeziček kmal veselo laufu naprej! ..mam fajn napravco za trenirat... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 sonček se je skril rokavice si moram kupit, stare niso več uporabne, so čist strgane. pa neko kapo ali klobuček. bila sem na tortici z eno prijetno lunatko in sem bila prav prijetno presenečena, kako je prijazna. in še lepša kot na fotkah. ne vem, ali naj ta mesec še kaj delam, ali naj raje hodim na predavanja. sploh se ne morem odločiti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ful sneg sipa tule KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Malo prej priletela iz Domžal iskala neke dele za kosilnico, pa onega dela nikjer na načrtu twilight zone. Pa me je tok zeblo v oni tehnični trgovini-delavnici sem skoraj zmrznila. Kok je mraz!!!Včerajšnji dan minil zanimivo. Noč sem prečula v sožitju z wc školjko in vadila rigoleto, spet me želodček daje Spala nič, pa se nisem ustrašila v špeglu, ko sem se srečala Navsezgodaj dobila obisk s Štajerske in poročilo o dogajanju z onega konca sveta, morebiti pa še ta vikend pridem in ga preživim pod Pohorjem. Pobožke na jezik Cocci Jezična Pika, wb nazaj Vsem ostalim sodelujočim Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Joj, cosma...a jelene si kicala? In kako so kej? Pozdrav se tud ti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 cosma...pocajti želodček....sicer pa niso več čobanske...to je že kmetisjtvo (kosilnica)... pika pikica.... gužva gužva gužva ... :xx!: you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 cosma...pocajti želodček....sicer pa niso več čobanske...to je že kmetisjtvo (kosilnica)... Anje, to sploh niso več čobanske, če imam najmočnejšo kosilnico...to je že skoraj kot motor, ampak če so otroc iz mesta, tega seveda ne morejo vedeti, pol pa mislijo, da smo mi čobani Pika jeleni so na broju in že pomagajo Božičku. Rudolf, te pusti pozdravit *tole ni bilo v kakršnikoli povezavi s pijačo.... *sneeeeg pada...na vranskem Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Pika jeleni so na broju in že pomagajo Božičku. Rudolf, te pusti pozdravit *tole ni bilo v kakršnikoli povezavi s pijačo.... Dej mu reč, da nej mi zrihta uno fajn službo pa enga fejst dečka. Pol bom dala pa mir...do naslednga leta! Tuki pa ni snegca. Pa še dons sm se slikala v snegcu, v Avstriji smo se prov ustavle na eni pumpi in ovekovečle veseli dogodek! Amiska hitr delat, da boš frej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 *sneeeeg pada...na vranskemPr nas tud, pr nas tud Sneg Naj ga zapade vsaj pol metra, budilko sem ze nastavil pol ure prej, da bom kidal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Aliana - 4 puloverje pa zhabe? A ves da jaz ze vec kot 10 let pozimi sploh ne nosim zhab pod hlacami (ce mam minico, jih pa nosim, nisem kar brez )... med drugim me skominajo pa kozha ne diha pa ufurala sem se, da zato nimam celulitisa in mam lepo kozho pa tud ne krchnih zhil. ona plastika ki te tam tisci okol nog... ker dvomim da prav volnene so - no ce pa so, pa pikajo, pa me itak zivcno dela sam da pomislim, kaj sele da bi jih gor tlacla. sem pa vcas po 2 al 3 zhabe nosila, brez heca, ko je blo minus sestnajst in sem na vsak nacin hotla met minico recimo. tko da nic cudnega da sem mela skoz kaka vnetja jajcnikov pa taka jajca. Ma ja, sej to sam tko rečem.. ista fora, sem jih nosila še v srednji šoli, zdaj me pa vse grize in veže, če jih dam gor.. najlonke sploh.. Mam pa dvoje takih ta pravih, volnenih (ok, mešanca bombaža in volne), tko da kadar je res kriza tisto dam gor.. al pa za na motor pa tko.. Sam je še tko dolga zima, da če že zdaj začnem, bom februarja res v krznenem plašču okol hodila... Ja, za kiklo pa 3 sloje žab, tam pa dam najlon spodi, pa pol kake toplejše čez. Mi ful bolj paše pozim minike nosit, kot poleti...Ampak 4 puloverje pa res Evo, pa sm nazaj v Slo. Čist sm crknena. Pršle smo dam ob 3h zjutri. In zdej mal s tabelim gledam. >Blo je ful fajn. Bom kake fotke prpopala, ko jih dobim. Zdej grem pa mal brt, kaj je kej dogajal. Piky, WB Ej, res, next week... hmm.. a tork bi šlo v pondelk te pa lahk nekam s sabo odpelem, gledat Lisbona story od Wendersa... *** Ful, ful fajn blo dons na faksu Jutranje predavanje ful zanimivo, na seminarju pol pa udarli ful hudo debato Zanimivo, kako sem čist naspidirana prišla s faksa, nič zaspana kot ponavadi.. Kaj se iz tega naučimo? Da folk ne umre od dolgčasa, če so predavanja zanimiva, pa da ga nafila z energijo za naprej, na pa jo jemlje Pa ful družabna bla, čist nič men podobno Evo, grem prebrat še eno dramo, čez urco pa pol pa itak na vajo šibam.. Sem prejle v avtu ponavljala pesmico.. naj bi znala, no WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Naj ga zapade vsaj pol metra, budilko sem ze nastavil pol ure prej, da bom kidal Lepo prosim, dajte krokodilu DVA metra snega( še našo porcijo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Lepo prosim, dajte krokodilu DVA metra snega( še našo porcijo)Pi nas ga je ZE dva metra: 2m ok, v dolzino...ne bodimo malenkostni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ...no, pr nas ga je tud dva.......mili-metra Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 HA! nardila izpit. dubla mp3-jčka , šla laufat , zmatrana... uuu sej res. pa še zaslužla sem matr se mam fajn. sneguje sm dala že opravo za čofotat po plundri vn spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts