enja 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Pi nas ga je ZE dva metra: 2m ok, v dolzino...ne bodimo malenkostni krokodil..po taki metodi, ga imamo že nekaj km.... Vsem privoščim sneg ..samo moja lopata naj ostane intacta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 Ahoj Pikica!! pol je blo fajn pravis, sam zob mas shtalo al kaj... (napovedi pa nis prebrala ne...) Ejjjj, tle tud sneg!!!glede na to, da ga ne bom kidala, mi je zlo vsec. * o.. pih... cez 38 jurjev objav mam! halo! xcivx * Cestitke aiwa!! Pa samson (saj mensezdi sem ze cestitala, sam boljs 2x kot sploh ne) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 tenkju! kr šiba tale zadeva no zdej grem pa ajat. bom jutr spet super duper k se bom fajn naspala. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 si res pridna, cenim to in voljo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 če bi blo več cajta bi se še česa lotla. zdej z eno frendico še mal služva. tko da mi še to mau cajta vzame. sam ... dnarčk prov pride. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Piky, WB Ej, res, next week... hmm.. a tork bi šlo v pondelk te pa lahk nekam s sabo odpelem, gledat Lisbona story od Wendersa... Kaj to? Me zanima, ja. V tork lohk pa ob 9h greva, k mam pevske do 8h? Pi nas ga je ZE dva metra: 2mok, v dolzino...ne bodimo malenkostni zdej z eno frendico še mal služva. tko da mi še to mau cajta vzame. sam ... dnarčk prov pride. Kva to? Jst tud. Razn, če se prodajata! Marsa, a že 38? Ti bo treba res nagobčnik kupt. Sm pršla s pijačke....tok sm pojedla, da me je kr sram mal. Packa. Eh...vatevr. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2005 Avtor Prijavi Deli 21. november 2005 a ni ena knjiga od minette wALTERs? nagobcnik za... hm, trmoglavko? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 a ni ena knjiga od minette wALTERs? nagobcnik za... hm, trmoglavko? Knjiga teb ne pomaga, je treba kr konkretno zadevo kupt...al pa lisice, da te za radiator prklenemo, da novš do računalnika mogla! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 a ni ena knjiga od minette wALTERs? nagobcnik za... hm, trmoglavko? Je...Minette Walters, Nagobčnik za trmoglavko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 ful je sneha nasul brezveze, sm iz lj pršla glih pa vse belo tule.......pa ti naši trepi komunalci so spet šudra nabutal po cestah :xx!: nikjer ne vidiš tega, sam pr nas še šudrajo kt norci spoznala enga lunatka dans res fajn dečko, gdo bi si mislu da v lj kej tajga tud zraste KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 spoznala enga lunatka dans res fajn dečko, gdo bi si mislu da v lj kej tajga tud zraste Ker je biw to? Hit povej! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 firbec napuvem KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Kakšn čudn začetek tedna... Najprej mi je šlo vse narobe, pol pa še enkrat vse kar mi slučajno že takoj ni šlo narobe So mi pobrali šive dones vn - hvala Bogu, ker me je že neznosno srbelo, pa se niti popraskat nism smela Mal sm slabe volje dones, čeprov sm doma. (o tem bom jamrala v črni lukni). Sm pa hepi k sneži, čeprov bo jutr kriza, k bo treba it nazaj in bojo ceste vse spolzke. Mi fali pol prsta... , no pol nohta pa res - do krvi se mi je zatrgal in to ko sm premaknila menjalnik iz druge v prvo (oj, neroda n zapusti me ) Joj, aja, pa čokolade sm se nažrla in to tako, da mi je kr slabo zdej. In to jest, k običajno čokolade sploh ne jem (ker je ne maram!!!!). Sm ena tistih redkih, katere konzumacija čokolade v desetih letih ne preseže 10 kil , dones pa sm zmazala sama 100 gramsko milko. Joj, mi je slabo zdej... Pa slabo vest imam, k nisem bla prov pridna... Bog ve, a je vest res kosmata? Mogoče bi to pasal bolj pod temo "Najbolj neumna vprašanja"... No, kakorkoli... klele zdejle neki mutim, ker ne upam povedat tistega, kar se mi plete po glavi in zaradi česar sm pravzaprav začela tipkat vse tole... Bom pa drugič - enkrat ko bom zbrala pogum... Želim si le, da bi lahko vse to, kar nosim sabo v glavi in srcu lahko enkrat jasno in glasno povedala tisti osebi, ki se je to tiče in da bi si ta oseba dala tudi kaj dopovedat... Sej res, še eno neumno vprašanje: Zakaj, zaboga, je tipom tko hudo in težko in mučno govorit (in poslušat) o tem kaj čutijo, o čustvih??? Hmmm... grem še mal razmišlljat, pol pa u lukno "jamrat", da se mal znebim tiste navlake, ki mi teži srce... Lep večer še naprej. živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 privzgojena partizanska miselnost-veliki fantki ne jokajo, in se držijo železno in pogumno, ne glede na svoja čustva in počutje... ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 EnglBengl, en pobož zate ... mal čudni dnevi so tole se ti ne splača sekirat, najbolje, da spraviš ven, kar te teži, pol pa ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 cashy za odgovor oz. interpretacijo coccinelle tisočkrat in zate, k tko lepo navijaš zame pa sej hvala Bogu, da se jest ne vdam zlepa - sm en tak velik fajter (= fighter), k sam velik jamra, ampak na konc stisne zobe in gre naprej živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Cerrrrrrrr...cel dan prebila na faxu...potem sem letela domov (neki pojest...kar se potem ni realiziralo...nikjer nič futra) in doma našla no čudovito orhidejooooooooooOoOoOoooOO-OO no potem sem odnorela (sva odnorela) nazaj v mesto, ker sva imela 19.30 v MGLju predstavo... Predstava je bila fajn...Najprej so mi za en k**** igrale potem pa kr vedno bolj Par znanih obrazov vidla...pa sem se kr bl zase držala (ni blo volje, ni blo energije...)Kaj človeku rečeš, ko se po 10ih letih srečaš? Nič x!x ...sej to govorim a ne.. Jutri fax..zdejle pa še Barnabija počekirat kolk jih spet brutalno bilo ubitih v vasi "Boguzanogu" Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 en lep pozdrav vsem skupaj sm ugotovila, da me že lep čas ni bilo tukaj, v bistvu sploh internet ful malo uporabljam zadnje čase... no ja, ga niti ne pogrešam, je pa fajn tukej kej prebrat nič posebno novega, skoz nekej, nimam sploh nič kej dosti časa, kar ga pa imam pa berem Harrya al pa kakšn o drugo knjigo... navadila sem se na fitnes, je kar uredu... vsaj malo gibanja... ampak še zmer mam rajš naravo. pri nas je snežilo prejle... prov lepo je bilo... ampak jst sevede še nisem zamenjala gum, pametno... jutr torej všeč mi je tale zimski feeling... tko, kr nekako paše Tko, zdej pa na delo - seminarska lepo se mejte Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 pa je končno konc delovno-žurerskega vikenda od petka zjutraj do zdaj spal celih 11 ur ni blo časa, služba-žur-žur-služba-žur-službapetek: hip-hop žurka z ne preveč hip-hopa so rolal kar neki sobota: eni v Prago, enim pa praška DJka, sem že pozabu kolk so Čehinje prijetna družba na trance flooru pa ŽUR na trenutke je DJ šel tud pod 100 dB še celo nedeljo sem bil gluh :xx!: ni čudno, da se ne morem zredit telo vso maščobo porabi za tvorbo ušesnega masla zarad vsega hrupa noise diet Marsa, Bast vedno prijetna družba in ples do jutra nedelja: kitsch clash roza žurka s katere kar nisem mogel odit še pri vstopu v avto ob 6 zjutraj spoznala z Aakhutom prijetni, nesojeni obiskovalki kluba in mel after v S. Tišlarju eni so ga podaljšal eni pa v bano ležat in oddremat pa spet v službo :xx!: zdaj pa dolgo pričakovani počitek pa velik zadev glede sebe razrešil, žal zaenkrat samo v sebi zdaj pa to udejanit pa nekomu se spovedat in ji priznat zmoto, čeprav je verjetno že prepozno sam sem si kriv, kot ponavadi nočko Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Coooooooooool, ni snega, prihranjena mi je jutranja telovadba . Lahko samo pri Tibetančkih ostanem. No fajnsko. Sem ornk vesela, ker se mi glih ne da zdejle odmetavat ono belo zadevico, da bi sploh lahko kam odpeljala , pa tut full bolj fajn po suhi cesti vozit, do kamer pač bo suha, vsakih 100 m vesela. Kar mejte ga, vsi ki se hvalite z njim skozi cel dnevnik, pa še full cajta imam zdej . Jutro vsem, a spite še vsi al kaj . 666 , mogoče pa še kje zlomkari zdejle Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 daannnnn zaspanci.... sam ne ti, pujsa...ampak libegot ob kakšnih urah pa ti vstajaš zadnje čase..... ...sred noči.....čestitke za "ni snega"...pri nas na srečo tud ne....mraz je pa vseeno....sicer pa, bom zdej s tem težila tja do maja meseca englbengl....una reč je pa zgleda neka napaka....se običajno pojavi samo v kombinaciji z y kromosomom....pravijo genetiki.... .... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Amis kolk me narežiš včasih... genetska napaka.... za take zadeve še vedno najboljše...Ženske so z venere, moški z marsa ...saj vemo, da se planeta privlačita, sam v bistvu smo pa vseen vsak s svojega... Englbengl, ne pomaga veš, nikoli...preprosto so drugačni kaj lepega vidite v tem mrazu in snegu, mi ni jasno... , zame je to samo čiščenje in odtaljevanje avta zjutraj... :xx!: bemti, sem včasih jezna, ker edina v bajti nimam garaže, pa prva odhajam od doma Kolk je dobro včasih poznat astrologijo ležim zjutraj v postelji, pa mi kr ene tečejo, takšna teža sedi na prsih in stiska :xx!: ..potem pa se spomnim, aha, luna je v konj s saturnom, še par ur, pa bo bolš... Marsa, Nagobčnik za jezikavko, ne trmoglavko...še bolj paše... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 dan. bo zelo nasmejan. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Jutro. Mal raznežena, jezna, žalostna, vesela, zmedena zarad sanj. Dej nehi me preganjat prosm. Včas kr ne morm več in mi je težko/pretežko. No, sej ne bom jokala. Sm že preveč. Ok, sej se bom spravla k seb. Lep dan vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 joj pikec! ich štekenzi. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts