Marsa 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 Odvisniky. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Waw pa res Tako vidis, da si res odvisnik Vsak dan sem sla trikrat pogledat, ce slucajno dela 2 sta me po msn vprasala, ce samo njima ne dela, en me je po smsju vprasal, ce dela Hehe, bo treba kar eno terapijo udarit Ljubljana je bela, prav tako gorenjska, samo tu je ful lepo....smrekce, skalce, gore..vse belo, tko idilicno. Je pa res, da komaj kam z avtom pridemo. Pa naprimer dans naj bi mami praznovala, pa je vse odpadlo, ker noben ne more k nam pridt ( razn bliznji sosedi ). Spet se bo jedl Ma jaz imam sneg rada...kar mal otrocja ratam, pa spomni me na smucanje in sem takoj boljse volje. http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r050.gif V glavnem, lepo da ste porihtali in nam dali wake up call, da smo res odvisniki Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 sm se že ustrašla, da je vsega lepga konc... vem ja, sem si te glih predstavljala, glih tebe tud... ne ravno kao zlo resno, ampak micken enga 'strahca', 'prpice'.... tele skorpijonske... ko hoces da je na broju vse lepo (sem jaz tud taka, hocem da je ona stara dobra trgovina se vedno tam... ) saj je cist kul, a ni?prvic lohk kaj druzga delas (jaz sem vceraj cist not padla spet, 10 vrec stran pometala shtalarij, mdr. pa sem 3/4 napovedi ze napisala ), drugic pa je fajn, ko se lohk mal zaves, kaj je, ko cesa kak hip ni. Men je cist pasal, skratka, zdaj sem pa tud vesela, ko dela. Mitja je imel blazen event na gradu, 2 dni ga ni nic blo, ponoc dam hodil. In ga s tem nisem hotla obremenjevat, sem mu sam omenila. pa je se na to zivcen ratal. (da mu dol visi ta hip forum ) Tko. ves dan sem vcer total garala, ampak fizicno garala, svicala... vmes mal za sprostitev napoved....sem hotla ven zvecer, me je pa cist zametlo, sem si pa rekla, je ze prav tako. Zdaj pa gledam ven zimsko idilo. cist shizim, blazno je lepo, na balkonu imam pol metra snega. Morda si vzamem dancek zase, kopel, laske mal spedencat pa taksno. Lep vikend vsem! * Michelle, saj tko simpaticni neodvisni odvisniki. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Me je dol zabrisal, k sm komentriala. Kr comp se je ugasnu. Juhuu! Forum dela. Sm pogrešala vsakodnevno poročanje in branje, kaj dogaja. No, sej umrla glih ne bi, sam mi je res manjkal. Joj, prej sm 2 uri kidala in me vse boli...ene 30 cm snega je! Sm se natelovadla za cel mesec. Pa žulje fasala. No, ja. Tud to se mora. Sej mi je blo fajn, k mi je ful všeč snegc. Sm že hotla napisat, da grem brat, kaj st ekej napisal...najbrž ne kej dost, a? Lep, snežen vikend vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 (sevede... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 In... odločila sem se, da ne bom tak odvisnež, ker sem bla končno spet koristna, zato si bom čas za LNF omejila Dej ne seri! Marsa, kaj je s koledarčki???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ahoj... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ..men je blo tut dbest, da ni delal... sm ene stvari u nulo prestudiral... pa se valkira mi ni sitnarila... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 pa se valkira mi ni sitnarila... Mene si pa pogrešu, ane? Kr priznej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Mene si pa pogrešu, ane? Kr priznej. ..like a desert's missed the sand... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 (sevede... )Marsa, kako se ti zdi ta stran STUDIO MODERNA http://www.boljsezivljenje.com/sol/img/main/testimonials/vanja.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ahoj. men bojo tud roke lihkar odpale.. matr skidala... se obrnem okol... pa spet vse nasnežil!no ja... mam raj tole k fitnes zdej pa govejo župco skuhat do konca... je fajn k daš kuhat in kidaš, kidaš, kidaš... prideš nazaj in je lih skuhan. ajd mejte se. midve z mami sva se zmenle da grem do soseda po litr borovničk... se bova še zabavale spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 ziher si si v teh dveh dneh že vse lase spulu od nervoze... No super pol. da ne bi samson cist brez las ostal, ne bi hotla bit kaksna dalila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 MARSAAAAAAAAAAAA že 4.ič! KAJ JE S KOLEDARJEM??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 Marsa, kako se ti zdi ta stran STUDIO MODERNA http://www.boljsezivljenje.com/sol/img/main/testimonials/vanja.jpgBravo Stane, cestitke! Kul se mi zdi, se bolj to, da prodiras!!! (nenazadnje je tud picek mene tule, torej sem lohk sam vesela in ponosna, itak ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Ma ja... aleluja! Sm misnla, da je vse šlo rakom žvižgat. Sm nonstop klikala in hodila gledat, če se že da gor pridt, pa ni šlo Pol sm pa šla kr spat - sm si rekla, ma nč, če ne morem na forum pogledat, je bolš, da grem v deželo sanj. Spet sm prehlajena (tokrat sem se jaz nalezla od hčerke, ki je ravno tako spet bolčkana, revica ), pa zebe me k cucka. Mi mamo že ene 30 cm snega!!! Zdej mam pa kosilo (upam, da je kej dobrga), zato se poslavljam dokler ne pridem spet nazaj (pa srčno upam, da bo še funkcioniral ) Lep pozdravček vsem! živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Bravo Stane, cestitke! Kul se mi zdi, da prodiras!!! ..jaz sem tut vesel zate stane... sm pa mislu, da v tisto en drug forumovec prodira... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. november 2005 Avtor Prijavi Deli 26. november 2005 saj sem se hotla napisat, takorekoc penetriras. :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 saj sem se hotla napisat, takorekoc penetriras. :P Ok. 5.-ič! MARSAAAAAAAAAAAA, kaj je z Luninimi koledarčki???? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Je bil kdo na štrajku Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Na pomoč!!!! Čist me je zasul sneg. Odrezan sem od sveta. Naj nekdo organizira helikoptersko reševalno akcijo, al mi pa vsaj s padalom kj hrane fuknte dol.Če ne bom zdržal, je moja poslednja volja, da zapuščam vse premoženje Pediatrični kliniki, minus kišta pera, k sm jo oblubu za sponzorstvo nogometnega turnirja naslednji vikend v Radečah. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Bravo Stane, cestitke! Kul se mi zdi, se bolj to, da prodiras!!! (nenazadnje je tud picek mene tule, torej sem lohk sam vesela in ponosna, itak )En mesec bo na internetu, potem pa TV spot s tvojo bejbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Na pomoč!!!! Čist me je zasul sneg. Odrezan sem od sveta. Naj nekdo organizira helikoptersko reševalno akcijo, al mi pa vsaj s padalom kj hrane fuknte dol.Če ne bom zdržal, je moja poslednja volja, da zapuščam vse premoženje Pediatrični kliniki, minus kišta pera, k sm jo oblubu za sponzorstvo nogometnega turnirja naslednji vikend v Radečah.lalalaKlinc te gleda, če men ne mislš nč zapustit, zakuga bi te pa pol sploh rešvala? Marsa me ignorira. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Na pomoč!!!! Čist me je zasul sneg. Odrezan sem od sveta. Naj nekdo organizira helikoptersko reševalno akcijo, al mi pa vsaj s padalom kj hrane fuknte dol.Če ne bom zdržal, je moja poslednja volja, da zapuščam vse premoženje Pediatrični kliniki, minus kišta pera, k sm jo oblubu za sponzorstvo nogometnega turnirja naslednji vikend v Radečah.lalalaNe sekiraj se, tvoja rezerva je za ene tri mesece posta, če ti le soli ne zmanjka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Ej, Nosko, sam da ti internet dela, to je važn Uf, ja, jaz tud že mislila, da konc vsega lepga Ampak je pa res fajn, ful drugih stvari se pol da naredit.. Marsa, jaz predlagam vsak mesec dva dni odklopa Nam vse predstave čez vikend odpadle.. nedeljsko smo že zjutraj odpovedali, prejle pa še današnjo.. me je že skrbelo, da bom morala s kombijem rinit tja nekam v škofjeloške hribe Kar je v bistvu super, ker mam zdaj dva dni več za učenje Tko da bom kar odklopla LNF za danes.. (no, vsaj do zvečer ) in se delala, da še ne dela OK, saj priznam, saj od notr je ful lepo ven gledat.. vse belo, nikjer nikogar, tišina, mir, mehkoba... Kidam pa nič, ker nimam lopate WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts