lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Na pomoč!!!! Čist me je zasul sneg. Odrezan sem od sveta. Naj nekdo organizira helikoptersko reševalno akcijo, al mi pa vsaj s padalom kj hrane fuknte dol.Če ne bom zdržal, je moja poslednja volja, da zapuščam vse premoženje Pediatrični kliniki, minus kišta pera, k sm jo oblubu za sponzorstvo nogometnega turnirja naslednji vikend v Radečah.lalala pošlji koordinate ...đe si....da te potražim... se boš raj postil do pomladi, al bo pa un polde kakega zajca al pa srno prnesu to bo čepenka ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 nosorog, to sicer ni hrana...ampak bo pa mogoče pomagalo, da se kdo z njo prebije do tebe.... heh...pr nas ni snega...je bil cca 3 ure...vsakoletni vzorčni primerek....trenutno je dež in zrak stoji pri miru. je prav nenavadno videt, da dež pada navpično .... mela ful enga dela danes in mislim sam še na simbiozo s kavčem....pa kakšnimi lepimi sanjami....u bistvu bodo pa na vrsti obiski....sej je sam ful fajn folk...sam k ne bi bla čist na off danes.... mejte se.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Končno LNF fercera Itak, da sem že pozabu kaj sem hotel napisat po neprespani noči na petek zih nič pametnega Cajt je za spremembe konec bebastega svetovanja :xx!: kaj mam za razlagat kaj kdo išče in potrebuje vse skupaj je eno samo bežanje pred samim seboj Eni sco sem dolžen opravičilo za svoje besede in pobege lifetime punca si jaz pa lifetime bebec :xx!: Grem kar v pojstlo čajček spit in kak film pogledat nabrat moči za jutrišnje delo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 lalalala sosedje so mi skor borovničke spraznl dobr da sem dvoje kupla zdej pa nadaljvanje zimske idile... waaaaa dričat po snegiiiii kok je dons d best dan spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 a jajaj..... zlomk..la....la...la tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 bo kdo borovničke spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ... to je pa slabost teh ljubkih domov, bogu za hrbtom... Ne vem kwa je s tabo. Vsak otrok ve, da je bog v nebesih in si mu torej bliže, če greš žvet na hrib. lalala Klinc te gleda, če men ne mislš nč zapustit, zakuga bi te pa pol sploh rešvala? Če bi kaj nameraval zapustiti tebi, bi itak namerno zamudila z reševanjem. Tako pa je blo vsaj malo upanja; res minimum - če nis pršla na repetavke iz žara je blo za prčakvat, da te tud na reševalno akcijo ne bo. lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 pošlji koordinate ...đe si....da te potražim... se boš raj postil do pomladi, al bo pa un polde kakega zajca al pa srno prnesu to bo čepenka Tistle peklenšček zadi mi je sumljiv; da mi nebi ti slučajno nameravala dat kak milostni udarc z bombo al pa kj podobnega. Bom dal koordinate sam resnim reševalcem.Moj lovski pes je pa Pavle, ne Polde. Pa sm ga učiu, d more bit prjazn do okoliških žvali. V tem smislu mu dovolim le, da omeni mamo psu najine najbližje sosede, kadar naju oblaja (sta itak na pas mater). lalala Ne sekiraj se, tvoja rezerva je za ene tri mesece posta, če ti le soli ne zmanjka Nak. Zdj, k mam več placa kt u bivšmu brlogu, sm si sm naulekel za ene 150 kg raznih uteži. Glede na to, d jih tud u resnic premetavam, ne le gledam, nam zdržu tri mesce. Še enkrat apeliram na vse vs, d kj nardite za moj preživetje. http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Če bi kaj nameraval zapustiti tebi, bi itak namerno zamudila z reševanjem. Tako pa je blo vsaj malo upanja; res minimum - če nis pršla na repetavke iz žara je blo za prčakvat, da te tud na reševalno akcijo ne bo. lalala No, pa je šel po gobe še en plan, da bi kaj podedovala. :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Mene pa danes sneg zajebava. Sem ga kidal cel dopoldne, pa po cigarete sem morar peš(2,5 km v eno stran) ker se je sred vasi podrlo eno drevo in zaprlo edino pot Pa še štroma zmanjka vsakih petnajst minut Mi je že dvakrat mrknil ravno ko sem nekaj hotel objavit... Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Tistle peklenšček zadi mi je sumljiv; da mi nebi ti slučajno nameravala dat kak milostni udarc z bombo al pa kj podobnega. Bom dal koordinate sam resnim reševalcem.Moj lovski pes je pa Pavle, ne Polde. Pa sm ga učiu, d more bit prjazn do okoliških žvali. V tem smislu mu dovolim le, da omeni mamo psu najine najbližje sosede, kadar naju oblaja (sta itak na pas mater). lalalaNak. Zdj, k mam več placa kt u bivšmu brlogu, sm si sm naulekel za ene 150 kg raznih uteži. Glede na to, d jih tud u resnic premetavam, ne le gledam, nam zdržu tri mesce. Še enkrat apeliram na vse vs, d kj nardite za moj preživetje. ti bi sam eno snežno vilo na božičkovih saneh...znamo mi tebe, lisac uteži ja....krščene bi premetavu... pa opravičilo Pavletu, ne vem kaj mi skoz ta Polde po glav skače ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ja, kul :xx!: :xx!: zdaj pa še dež na vse to pada.. da bo tako lepo zaledenelo skorjico nardil se učila, spala, se lovila z mačkom po stanovanju (morala ga mal razmigat, je ful tečko in bi šel ven, sam v takem jaz ne grem :xx!: ), pa še mal se bom učila, pol pa on 11h TV mal pogledat, pol pa spat * ful slabo vidim nekaj.. pa skoz filing, da ful oči napenjam.. sem si vse luči pržgala tle not, pa nič boljš... Evo, spet vas ugašam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Jst grem pa Herija gledat v kino!!! Juhuuuuuuuuuuuuu!!!! Ušes me boli. Ma, sej bom med gledanjem pozabla. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 no jz tud se uštimala. obožujem sveže oprane lase tko zdej pa vn. ma en rojstn dan pa me je povabu... pa še ena kolegica praznuje... bogisgavedi kje bom pristala mejte se. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ...same lajdre... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 kje kje kje spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 kje kje kje ...v kupleraju, kje le??... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 a tm si? pa na luni visiš namest da b se zabavu spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 a tm si? pa na luni visiš namest da b se zabavu ...majo sam 2, pa morm pocakat da k seb prideta... sm jih prej 3much zmatru... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 a zato jamraš... eh... enga pržgi ta cajt no jz pa šibam... svoj kupleraj zganjat sej pa itak mejte se spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Na pomoč!!!!Čist me je zasul sneg. Odrezan sem od sveta. lalala a dej no....jaz vem kje si... no in ravno zato sem tu kjer sem .... včasih tudi v raju ni vse idealno. Ko se boš ven izkopal pa prit na pir. Danes sva z Gospodom kidala snegce, kar za cel blok sva lepo splužila...malce jutranje telovadbe sploh ne škodi in kidanje snega mi je vedno ok. Potem sva se podala na nesplužene poti našega glavnega mesta danes je bil to kar avanturističen podvig z letnimi gumami Uspešno opravila sobotne opravke. Lep zasnežen večer vsem *aja pa Luna je spet gor (je bil kar alarm....kwa zdej dogaja z našo Luno) Thx Marsa, Mitja Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Mal sm dizi ratala... Najprej fašem prehlad, pol dobim še vročino, za piko na i mam pa še občutek da sm k pingpong žogica, k si jo lahko ljudje podajajo sm pa ke... Cosma, lepo je vedet, da so ljudje, k še majo veselje negca kidat - jest sm to počela zadne tri dni in mi že mal preseda, sploh, k sm čist fuč. Ampak sm pa še zmer babji firbec in čm videt, če sm uspešno prestala preskušnjo, zato šibam nazaj na prizorišče t.i. pinkponga... Aja, pa sorči vsem za tako zmešnjavo, če slučajn berete moja zmešana pisanja... vsem živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Živijo! Zjutraj najprej v sneg - 37 cm na sredi dvorišča izmeril. Potem peš dol do glavne ceste pa štopal do končne postaje trojke pa z avtobusom do centra na demonstracijo. Eno uro in pet minut od Delavskega doma do Figovca. Moker kot miš. Malo gina, malo kuhanega vina, na koncu še vroč metin čaj. Potem domov pa na en rojstni dan pa še malo v sneg pa za računalnik. Kar dober dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Povej po pravici, koliko vas je bilo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 ČER!!! Uau, koliko snega! Pol metra! Ne vem, če se v ponedeljek sploh premaknem iz hiše, če bo tako. Pa prej je enkrat blisnilo in zagrmelo!? What the f...?! Sredi zime bliska in grmi. Očitno nam narava nekaj sporoča. Naredila sem rumove kroglice, jih malo preveč popapcala in zdaj je želodček težek. Ne morem verjeti, da v intersparu nimajo sira mascarpone (za tiramisu ). Danes sem cele 3 ure delala za faks! Ful plidna bla! In ponosna nase, da sem še v kondiciji za učenje in delo za faks! Jutri lahko dolgo spim! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts