Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Jaz tud delala za faks, učila se kar ene par ur, predelala pol književnosti.. Ful pridna :)

Zdaj grem pa gledat Gente de primera.. Hudo, glihkar zvedla, da je tipo, ki hudi dobr poje flamenko, star 16 let.. Ful upam, da ga ne vržejo ven danes....

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest mačona
Pridna, Aliana! Še smo taki, ki mislimo, da se splača biti priden! x:Dx x;)x :palec: Sem te videla na Stanetovi strani - pa Conteso, Cigančico, Niagaro in še koga mogoče, se ne spomnim zdaj. x;)x

Nedelja, jupi!

Bom dala vse štiri od sebe, prov ne jebem nič.

Nedelja je za izležavanje! :sleeping:

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

JUTRO FOLK.....

grem na šiht dele, upam da so ceste kej bolš, včeri je bla totalna katastrofa, čist nas je zamedlo pa nč niso cest plužli x;)x komunalci so komi folgali sami sebe rešvat, k je vsake tolk kerga zbrisalo s ceste, ka šele da bi folgali plužit :o|o: tko da smo mel do 11 pol metra snega po cestah, nimaš da mrdaš kam..........ob 10ih bi mogla na šihtu bit, sm bla pa ob 1ih :vio: popizdiš..............glavne ceste pa vse adrenalinske x:Dx kupi snega, sranje totalno.......30 smo se vozli, pa vsake 200 m kak avto na polju xrolleyesx kva folk dela xrolleyesx

totalno sm popizdla k mi je en kreten tam fuke špilo po cesti.....sm se hotla na hupo obesit, sm si pa namest tega šajbe pošpricala xrolleyesx jao jao..........nikol ne hupam, pol pa še tedi k bi rada ne najdem tega vraga x:Dx

ajd mejte se x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Včeraj sem vsaj 2 ure pucala kopalnico (ploščice, vse fuge, vse omere, vse, vse vse...) tko, da je za učenje ful mal cajta ostalo :eek:

Potem smo imeli eno družinsko kosilo od katereg sem še danes čist živčna (isto velja za dragega),,,

Prej super soboten dan, vse štima, midva ql...Po kosilu...To je zgledal k v unmu filmu "...pokol z motorko" al kkao se že reče...

Matija dela neki na compu in res sovražem k se odmakne v nek svoj svet in sploh ne odgovarja na vprašanja in je vsesplošno čist OUT xrolleyesx

No, vsaj 2 urce sem nalogam posvetila potem je blo pa hit treba na 1 rojten dan...

Najprej mi je blo tko mal bed, ker teh ljudi ne poznam dobr in sploh nisem hotla it. Ker pa se ga Matiji zadnje cajte ful "uliva" (beri: nekontrolirano goltanje alkohola...opijanjanje je samo sebi namen) sva seveda šla..No pa sem s sprostila, sam ful mi je šlo na živce k sm sem šla spet mal gor s kilcami in potem me vse mi vse kavbojke zažirajo v kožo :xx!:

Ja itak, da se ne morš pol ful sprostit, če si konstnantno v strahu, da bodo hlače popokale po vseh šivih...

No pol smo se preselili v mesto (nas je šlo 10 v avto...kje so že te cajti x^x )

in to je to..

Matija biu čist konc...jaz pa neka srdnja žalost...

Čist ql večer x!x

Danes me pa čaka vse tisto učenje, ki sem ga včeraj s pospravljanjem prešpricala...

:vio: :vio: :vio:

Tale vreme pa ubija :xx!:

Aja, letos je pvič od kar tuki živim, da nisem šla kidat ven

x;)x

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

ne dons sam dežuje.

tko jz sem že vse nardila. pa zgleda da še vsi spijo. tko da mi res ne preostane druzga kokr da se na stepr vržem... pa bo prec ena ura mem. :N: sam k se mi še tok ne da.

ajmo aiwa ekšn xrosex

(nas je šlo 10 v avto...kje so že te cajti x^x )

:wOOt: đizs krajstus x:Dx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Včeri smo 3x kidal, danes pa spet na novo. Baje so zmerili 92 cm snega..(uradna meritev)

Me skrbi, da bom mogla jutr že ob 5ih od doma, da pridem v službo! :vio:

Zdej, pa kot najbrž predvidevate grem kidat. x:Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Pomlad, kako je s tabo, z ugrizom, se je kul pocajtalo? :8):

*

ahoj folk! :palec: :vio:

vse me boli.

vceraj mela stajerski obisek, astro, pa sva vijavajali tle po LJ, ko je zamudila vlak pa sva v tem vremenu okol noreli in nazadnje pristali v K4, plesali, a na konc astra s poskodbo roke (je padla in se grdo na roko ujela >, jaz z opeklino dveh blazinic na prstih. x:o)x

('hec' - sem ze napisala napoved, no vse razen lunine, pa sem v nasvetu omenila poskodbe in opekline x:Dx)...

Bili sva v Limoniju, probala sem en nov parfum (od escade, tak cuten, sam mi presenetljivo pase, se nisem mogla odlocit, kerga cem dat nase za probo, tega al enga od Bulgarija, ki je tud bil hud... joj pozabila sem ime... mi je tud pasal, no se mi je zdel da bi mi lohk, pa prodajalke me vedno znova rpesenetijo, no do zdaj sta dve bili blazno kul, pa prec mi predlagali kul staf, pa je to tezko pri men zadet, ker sem tak energicen tip, pa mi premocne vonje predlagajo, ker ne upostevajo, da mam svetlo polt in kozho)....

Kaksno je blo pa zunaj!!!! :eek:

Blazota!!!

same enosmerne ceste, ker je bil tko gaz narjen, pa s podvozjem sem ruzhila, namest s kolesi.... ce kje ni slo, sem pa kar mal na silo, pol je pa slo. :D

sam oba prsta me bolita, mam 'posnete' blazince... :|||

Predtem sem bla pa pri frendih, je rekla frendica, uh, kok ti pase zelena barva ...

res mi pase, se premal je mam....

sem kar dobre, sam vse me boli.

zdaj bom sla pa ven, no mal kasnej...

Lepo nedeljo vsem! x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včeraj je bil dan prizkušanja duha. x^x

Imeli smo dvodnevno delavnico na Vojskem nad Idrijo. Zbor je bil ob 7h. Frend naj bi prišel pome ob 6 30. 10 do 7h javi, da kida sneg. Ok se spravim še jaz kidat. Saj nekaj dobrega naredim, le me že dva dni ne bo. Težek sneg k s...., me vse boli.

Cela panika, ura 9 njega nema, ostalih 15 čaka. Potem se reorganizirajo, me pridej iskat drugi kolega, frendu je pa avto ustal v snegu in ga tudi pride nekdo iskat. Okoli 10 h končno štartamo. xrolleyesx Ob devetih naj bi bili že gor v Domu.

Gremo po avtocesti, cel kup kolon do Logatca. Izločanje prometa. :xx!:Se prebijemo in gremo poti Idriji. Cesta kar cool.

Pridemo v Idrijo, sedaj pa samo še ta hrib, 14 km na Vojsko. In kolonica gre. Malo spodrsava, ampak kar speljujemo.

Kolegica ima BMV, nek najhujši model x;)x vozi pred nama, nekje na sredi hriba začne spodrsavati. S frendom ročno, ven iz avta in hitro porivat, da spelje, 1m 2, spet konec. Ta avto nima več šans, odpade iz igre. Vprašam, če ima ketne. Nima. Haloooo!!! :eek: Ok, se obrneta, dve manj. Naj bi jih šli mi ostali iskat dol kasneje.

Midva dava ketne gor, in lepo naprej, ostali so vsi vspredaj. Kličem njih, vsi ostali na cesti. Ne gre. Prideva do njih, kolega ven, pomagat. Jaz tam nimam kaj počet, full sneži, pa itak jih je cel kup že tam in modrujejo. Si natočim čaj, ki sem si ga zjutraj pripravila.

Ena damica pa ima sicer ketne, celo 3 kose, samo vse bolj za policaje, če bi jo ustavili. Audi je ven iz igre. Nobene niso pasale. Se zmenimo da naj počakajo, da pridemo na vrh jih preidemo iskat.

Ostali gremo gor, s ketnami seveda. Klanci grozni. Samo to smo že vedli prej. Octaviji počijo verige. Izpade iz igre.

Obljuba enaka tudi za njih. Skupaj trije avtomobili gremo gor, se prebijemo do vrha. Nas 6 kosov, ostali čakajo, na različnih etapah. In se odločijo, da ne gredo gor, da gredo domov. Uredu, ura je 14.

Nam pripravijo kosilo. Nas 6 je dobilo 40 kos pleskavic. 5l juhe. 3kg pečenega krompirja. In ogromno solate. En kolega gre takoj po kosilu dol. Mi pa še malo pokramljamo. Delavnica sevede odpade.

Tudi mi se poslovimo od prijaznih gostiteljev in se odpeljemo proti dolini. Pada sadra, ne več sneg, fino, če bo to pomrznilo. Se peljemo par km. Me pokliče, kolega, ki je šel uro pred nami. Pravi obrnite, so trije plazovi. Njega so reševali ven 1 uro, medtem pa je za njim se usul še en full velik, tako da nimamo šans. Treba je povedati upravitelju doma, da pokliče cestarje da to zrihtajo.

Gremo nazaj igramo šah 2 uri. PoklIčejo, ok, cesta je frej, pojdite. Se na brzino spokamo, bolje drži nego lovi. Se lepo peljemo, zadovoljni, vidimo avtomobile ki stojijo. Nov plaz, full velik. Jao! Ne morejo ga sanirati ker je nek model, zaparkiral avto na sredi ceste, pred plazom, on pa šel. Cela akcija. Naš upravitelj doma leti nazaj gor v vas, njega najde, ga pripelje, potem začnejo čistiti. Čakamo okoli 45 min in cesta je spet vozna.

Jaz zadovljna, kolega pa pravi sigurno bo še kaj. Meni ni všeč njegovo mišljenje. x:o)x Čez par km zopet plaz. Buldožerja ni, kaj zdaj? Vsi ven, jaz v totalno zimski opremi, sem bila vezist. Prenos informacij. Imeli smo lopate in še en, trije fantje so pljunili v roke, razmetali tisti sneg ko za šalo. Res so rasturili. Jaz sem jih samo gledala, me je že vse bolelo še bolj od mojega jutranjega lopatanja. Pohvalila, zahvalila in smo šli.

Potem je šlo vse gladko naprej, dokler nismo na cesti naleteli na ogromno vode, avto je malo zalilo, in je sopihal, kašlajal vendar je bil priden. Olimpijado smo uspešno prestali.

Domov smo prišli ob 22h. Pa še vseeno en dan prezgodaj.

x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

:inocent: dobra intenzivna enodnevna delavnica, mislim da si odnesla več, kakor če bi jo speljali po načrtih :palec: glede na to , da si ohranila smisel za humor xsrcx a je trans kapo di banda, al so moje slutnje čist mim x;)x x8Dx

*

pri nas nobenih posebnih žurov, malo fiskulture malo kulture (kidanje , kepanje in gledališče ...)

*našla sončnično seme,lončeno skledo, zdaj sam da še mal loja pri mesarju svehtam, sinice nekam žalostno zrejo ...bo treba to čimprej v red spravt x^x

*na zunaj vse zamrznjeno, navznotrej pa kr neki dogaja, neki tektonski premiki, globoko upam, da bo zadeva prešla z evolucijo in ne z revolucijo, nekam se mi ne ljubi več fajtat...porabila vse bombe zgleda :vio:

*

drgač pa po starem spet rešilci, spet neke nove rakaste spremembe, ma nimam več besed, folk mlad, čist premlad...

ma sej res najbolj da obuješ boljše copate, da bolj na mehko hodiš po svetu, čist preveč trnja okrog...

trgovke v trgovini prijazne, zamenjale moje rdeče sco športne copate, po dvakratni dvoranski uporabi, so mi razpadle v rokah...zamenjale brez računa in me prijazno povabile, da se vsekakor naj še brez obotavljanja oglasim....

Pazite nase! Pada sneg in led s streh xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Sm bla pridna. Vstala zjutri in pospravla celo sobo, cunje, posesala, pobrisala prah, preoblekal postlo, oprala in obesla perilo. x^x Za ožent sm. x:px x:Dx

Včer sm Herija gledala...kr najs, no. Sam ful je blo spuščenga. x:)x

No, zdej juhco pojem, pol grem pa v city park kupt darilo za best frienda, k je mel včer roj. dan. x:px

Pol pa moj sončk pride, pa jo bom mal pestvala pa lupčkala. :2src: x:)x xsrcx

Mejte se. xsrcx

Pa a nedelja drugace ni dan za pluzenje!?!??

Fak ej, naselje vikendasov smo, vecina gre v nedeljo popoldne domov, komunala pa nic! 1 meter snega na nasi cesti, samo pred garazo smo 3 ure kidali. To ne mores verjet. Kaksni nesposobnezi! Saj tja klices, pa se noben ne javi. Ker je nedelja? Sej nekdo je enkrat rekel, da smo kle 3. cona kao in da bo mogoce sele jutri.

Kdo odgovarja, ce se kaj zgodi, pa ne moremo niti na javno cesto, ker jo niso spluzili niti enkrat, snezi pa ze 2 dni, sele danes je malce nehalo? Enkrat jih more po picki....res...ker tole je pa too much. :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

izraz...zimska odisejada v kompletu...dobro se je izšlo :palec:

lia...hm...kako ustrezen izraz...tektonski premiki...jp...

pika pikica.... xsrcx

michelle...upam, da vas odkidajo pred neprostovoljnim dopustom

pri nas včeraj padala toča....med vsem tistim dežjem...zabliskalo in zagrmelo...pol pa pet minut toče...če je v tem letu še kaj normalnega, pol pa tud nč ne rečem....

...nič se mi ne da....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Hej ho, hello!

Zanimiv dan. Vse sm že nardila kar treba, tko da gremo lahko kr po točkah:

1. zbudila sm se brez vročine (juhej!, k se je pol spremenu v ojoj!, k sm jo nazaj dobla :ill: )

2. spedenala tamalčka, k je tud bolnčkana (ampak k sreč nima vročine :palec: - evo, grem kr koj na les trkat...) - sm že x;)x

3. pozajtrkovala (čez 10 min pa vse izbruhala)

4. se pojokcala v črni lukni in si mal olajšala dušo :(

5. pogrešala seala (ker mi je včer tko naroču..., namreč, da nej ga pogrešam x:Dx x:Dx x:Dx ) - btw: upam, da je bla žurka QL

6. se milijonkrat odkašljala, pa še zmer ni nč bolš in

7. ker sm bolna, sem si dovolila zabušavat in ne mislt na fax in na kup stvari k jih še morem narest.

Tkolele, zdej grem pa naprej zabušavat in se smilt sami seb :o|o: , če ne bo živlene preveč na izi in bom mela slabo vest... x:Dx x:Dx x:Dx

Pridni bodte, pa fajn sneg pokidejte itd. x:Dx x:Dx x:Dx

živi in pusti živeti

Me maček zbudil ob pol 10h.. sem ga zaprla kuhinjo.. in spala do 12h :eek:

Zdaj se zbujam s čajčkom..

Hmm.. eno pospravljalno akcijo bi blo treba udart.. Grem v petek v London, pa se frendica preseli za en teden sem, da bo Tristana pazla.. pa bi blo precej lepo od mene, če bi vsaj malo red naredila..

Pa učit se je treba še danes..

Ok, najboljš, da si razdelim tale dan.. tretjina pospravljanja, tretjina učenja, tretjina zabušavanja..

Pa mucka bom ven peljala, da preizkusi tole belo stvar, ki že tri dni dol pada.. Sam brez fotoaparata sem :sori:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

...super dan za nc delat!!! xcivx xcivx xcivx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest mačona

spet sem bila pridna, delala za faks. xDDx :palec: pobarvala sem si lase na črno. kar dve različni barvi sem zmešala skupaj, ene ostanke, pa ni nič narobe. :palec: prav obupana sem že, ker se mi vska, celo črna barva spere po dveh tednih. :C: :o|o: :xx!: ful se ne maram barvati pogosto, že enkrat na dva mesca je zame kar preveč in pol raje gledam tisto svojo bedno sprano barvo v špeglu in viham nos. xrolleyesx :xx!:

danes si bova privoščila pomfri za kosilo. x:px :yumy: i xsrcx junk food. x:Dx :xx!: eh, saj ne, me začne slaba vest grizti (Devica :palec: ), če jem preveč mastnega in potem kompenziram v kontra smer in se bojim maščob kot vrag križa. x:Dx

glava me boli že od včerajšnjega popoldneva. :sori:

na zunaj vse zamrznjeno, navznotrej pa kr neki dogaja, neki tektonski premiki, globoko upam, da bo zadeva prešla z evolucijo in ne z revolucijo, nekam se mi ne ljubi več fajtat...porabila vse bombe zgleda :vio:

tud jaz očitno porabila vso zalogo bomb... včreaj pogovor (beri glasno izmenjavanje mnenj) zaključila z naslednjim stavkom - ej ne da se mi, bre veze... to je nekaj novega pri meni... prišla do zanimivih novih spoznanj - niso vsa prijetna.... od ene delavnice naprej se meni ful dogaja... samo navadit se še moram na to...

med vsem tistim dežjem...zabliskalo in zagrmelo...pol pa pet minut toče...če je v tem letu še kaj normalnega, pol pa tud nč ne rečem....

pri nas cel večer bliskanje in grmenje... men je pa ful žal da je včeraj pričel padati dež... me je pravljično jutri popeljalo v otroštvo... včeraj dopoldne sva s Tami ful uživali, sva se spet malce zbližali (tega ni nikdar preveč). Jutri gre končno v šolo...

lep preostanek nedelje vam želim... grem jaz kakšno delo si poiskat...

grozaaaa! Tale mesec je obupen. Razbil sem že stekleno posodo polno čaja na šihtu, avto sem butnil, danes sem pa še s čajem polno termosko razbil...

Sranje! Sranje! Sranje!. kosci so leteli po vsej kuhinji, še med pripravljeno hrano za kosilo :vragec:

Ta mesec sem naredil več škode, kot prej par let skupaj :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Marsa, nogca super. Hvala, ker prašaš x:Ix

Mam sam še krastice od zob, modrica je čist zginla. :palec:

Smo se pa nakidal danes. Pri nas je res ogromno snega.

x8Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...