aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 zaspala.... zdej se morm pa mal zbrihtat. pa ful me hrbet boli k sem mela roke čudn. no ja mal muzke dam gor, pa mal razgibavanja.. pa bo. kok sm zalimana spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 morgen... K4 je poln presenechenj.... prva misel je seveda bila...ma ja daj, she zmeri si zadet od vcheraj....ampak tole je bilo le prehudo: ASTRA!!! pa jasno marsa takisto kaj vse chlovek ne dozhivi v podzemlju.... .... che pa koga sluchajno vleche na HOUSE....danes v K4: K4 ROZA 01:Christopher + Matos + BoruT + Aleksij + Shark + Girandon Vs. Vergi D'angelo02:Crazy P + Marino + Jaka.......................................... zhur bo pa itaq kapitalen....vergi ma rojdan zlomk....tralalapa 777 snezhenih -ou tjakaj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 a spet? men se zdi da ma ta vsakič rojstni dan... ampak jz sm čudna... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ampak jz sm čudna... itaQ de si.... a uletish? zlomk....lala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 grem ob 20ih u mengš gledat 5žensk... tko da jih bom verjetn mela dost za en večer xrosex čeprov muzka bo zih dobra mejte se super fino fajn spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 grem ob 20ih u mengš gledat 5žensk... tko da jih bom verjetn mela dost za en večer xrosex čeprov muzka bo zih dobra mejte se super fino fajn UU, porocaj, jaz grem naslednjo nedeljo to No, pluzili bodo sele jutri. Prekleti idioti. Se dobro, da nimam nic pomembnega jutri v Lj :xx!: :xx!: :xx!: Pa sploh ne vem, kako lahko to! Ni mi jasno! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 K4 je poln presenechenj.... prva misel je seveda bila...ma ja daj, she zmeri si zadet od vcheraj....ampak tole je bilo le prehudo: ASTRA!!! pa jasno marsa takisto kaj vse chlovek ne dozhivi v podzemlju.... .... Hahaha.......mal falil, da se nisva z Astro včer dobila.......pol bi res pomislu na delirij.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Hahaha.......mal falil, da se nisva z Astro včer dobila.......pol bi res pomislu na delirij.... bi me zhe redarji branli pred nochno moro zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 Oj folk! Jp, grozne razmere so na cest in sploh zunaj, sme ravnokar odpovedala tradicionalni nedeljski obisk mame. :|| Cist nic se mi ne da... se dobr, da mam tolk napovedi ze, sicer se mi je ziher ne bi dal cele pisat dons...sem nekam zmatrana, prstanca in sredinca desne roke pa v bistvu ne morem uporabljat, me zlo boli.. Se enkrat najlepsa hvala Aliani, ko mi je dala ono kremco! res moram met prakticno na broju tole... ko se tolkrat specem.cist omrtvicen mam, sem mislila da ne bom mogla volana drzat...je bla taka cev, s plasticno maso ovita, vendar ne sceloma, vseh 360 stopinj... in sem se blazno zagrabila zanjo (mislila da je pac plasticna masa), vmes pa je bil en del jeklen vrel... in mi je kar kozho posnelo... videlo se pa ni tolk, ker so prsti itak rozhnati, pa tud tam je kozha bolj utrjena... sploh me ni tolk zapekl, potem pa je vse bolj ZHGALO!!! :OO!:Astra je potipala in rekla, ah saj ni nic in da mam nizek prag bolecine... mroda, sam ce te zhge ko svina, te zhge... pa ko primes ze z vedenjem, da bo vroce, ne stisnes tolk... in tko... jaz pa sem prav... zagrabila to, in direkt v oni centimeter praznega, brez izolacijskega ovoja. Blazno me je zhgalo, sem prvo kriglo pira zagrabila (ne svoje in polno ) - me je cist brigal, sem rabla nekaj ledenga na roko takoj!!!... prideva ven, tarnam, pravi pa zakaj si ne das snega gor!!jasno, koza!!! in sem zagrabila sneg.ejjjj, se dons me zhge v blazincah... upam, da je astra kul s poskodbo, je morala grdo past (ko mi je kasnej pokazala, kje)...tko da je moral bit kaj tacga v zraku, nekak neugodnega za sco sceno... al pa pac za vodno, sam jaz nimam nic v raku in astra nic v ribah... tko da mora bit sco... (*skupni imenovalec pa to ).. Ja, aakhut je plaval po K4, najprej ga sploh nisem vidla, ko sva tolk zgodaj prisli (tolk zgodaj, da sva meli cenejs karto, prakticno sva bli prvi not .... kao, cist zagnani.... zavzeli polozaje... )...Hecen dan, vecer, v kul spominu, cist nekaj posebnega. * Pomlad, me zlo veseli!!!!! (jasno da me zaskrbi, pomislim in vse to... sam ni vedno priloznosti al gre pac mimo ze.... pa ne omenim, kar pa se ne pomen, da ne opazim, si ne dajem opravka v mislih... in podobno). * aliana, macke ne shizijo glih na sneg (praviloma), sam pust se presenetiti... (ker ene pa nekak neverjetno pa kar shizijo, no Mimi ni med njimi , pac pa obe njeni hcerkici pa ja - sam morda zato, ker sta ISTI datum kot LNF - 1.3.2002 . *obe spodaj ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 iiiiii mučke bom poročala mišelkc. sej po moje bo ful zabavno. se bova z mami kr prej odpravle, da bova najdle kšn parkplac... pa greva še na drinkec prej. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 a ti si tud in the club (kjer se ne mormo muckam upret)?? sem ze mal pozabila, ze milijon let nism bla v hisnih ljubljenckih. Hahaha.......mal falil, da se nisva z Astro včer dobila.......pol bi res pomislu na delirij.... o, nisem te vidla vmes Mick, ja saj je rekla....no bi blo pa res fajn, lohk bi sla jaz in stajerska naveza v lj kaj spit 1x, drugic....se morva 1x se v zivo spoznat Mick a ne! (da se enkrat dokoncno pac skregava koncno ) Itak moram pa 1x v MB, hocem se srecat z: Astro, Bobijem, Mickom.... vsaj. sam cajt je tolk... ... *kratek*... 'majhen'... in ga nic ni...hmmm.... - je znotraj votel, okol ga pa nic ni. :D Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 se morva 1x se v zivo spoznat Mick a ne! (da se enkrat dokoncno pac skregava koncno ) Hehehe, tega se neizmerno veselim No, 1x k bova mela oba ornk čas, mam občutek, da nben od naju ni za nekaj na pol..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ... - je znotraj votel, okol ga pa nic ni. :D mam občutek, da nben od naju ni za nekaj na pol..... marsa.... enkraten opis mickovega....hmmmm....polovichkarja? zlomk...lala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ...kak hiter primeš na vabo, pol pa se čist zmedeš, to ni marsa rekla, halo, to lohk vem sam jaz, pa mi nič ni znano.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 men tud nic jasno tle, ampak saj ni vazno... sem skor ziher, da bi se bla cist vesela, tud vidva, ko/ce bi se srecala enkrat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 to lohk vem sam jaz.... no...konchno....priznal zlomk...lala men tud nic jasno tle, ampak saj ni vazno... sem skor ziher, da bi se bla cist vesela, tud vidva, ko/ce bi se srecala enkrat. chist mozhno...s tem, da je poudarek na "enkrat" zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jao, Marsa, tole z opeklino.. ja, čist na isto foro sem šla jaz auspuh zagrabit tam v Granadi.. na ful, mi še na misel ni prišlo, da bi to lahko opeklo... in mi je potem tale kremica rešila roko, da nisem mela celih počitnic pokvarjenih...(jaz sem se tud prejle, ampak malo, samo prstek.. med kuhanjem.. saj tale Dermazin, ki sem ga dobila poleti, ko sem se na motorju je tud fajn, kar deluje..) Jooj, kok so luštne mucice Evo, zdajle sem pojedla, zdaj pa peljem tamalga ven, do zdaj sem intenzivno pospravljala in se učila.. sam še od Lorce do 90ih imam za predelat, 19. stol in pol 20. sem pa že Pa pomila goro posode, pospravla omaro s cunjami (kam se odnese obleke za RK ali kaj?), pospravla kopalnico mal.. Ful dober dan Ma glede na to kaj vse je njemu všeč, bi me prav čudilo, če nad snegom ne bi bil navdušen ... Ej, Štajerci v Ljubljani mene pa noben ne pokliče WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 uhh... nic nekam ne jem zadnje cajte...mitja pa tim sta jedla pico pri mitjinemu bratu, ko je mitja mu nekaj pomagal pri selitvi.....jaz pa kao da bom nekaj kuhala...zdajle pa se spomnim na ribe v zmrzovalniku...in hip na to na svoje opekline.. - namrec, prejsnjic ko sem pekla ribe iz zmrzota, sem se ogabno poparila po roki, vcer sem se ogabno spekla... torej, mi ne potegne asociacija pecenje, ogenj + riba zdajle. pa se smradit zdajle (*ko se vecX pritozujem, ko zelje ob 8h zjutraj kuhajo v bajt' )... boma vidl... pa se napoved moram pisat (zoprno dost.... zakaj ni nikol sonce v konjunkciji s soncem in se soncem.. venero, jupitrom in vse... ??? in taksno... ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 chist mozhno...s tem, da je poudarek na "enkrat" zlomk...tralala Hahahaha, misli mi bereš..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Hahahaha, misli mi bereš..... pr teb pa to res ni tezhko zlomk....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 .. saj tale Dermazin, ki sem ga dobila poleti, ko sem se na motorju je tud fajn, kar deluje..) joooj... vsakic mam pa poleg veselja (ker mam in tolk pomaga) se mal slabe vesti tud (ker TI nimas, pa TVOJA je ... :|||). a ti trocknem v enem jajcku ali drugacni 'embalazi' (al pa si dam jaz v jajcek al podobno embalazo), da bos imela se ti svoje nazaj - ocitno se ti ipak tud kdaj zgodi (ja, saj ti mas pa tud uran - drugi krivec poleg plutona oz. 3. pr men je namrec glih uran)?? Komot, res, ti 'odstopim' saj nimam (k sreci!! ) celih fleh popecene kozhe in rabim ponavad sam picek tega..pa se lena pa nemarna sem in se 1x namazem in ciao... kao ful pomaga... pol pa neham. sam zadnjic se mi je recimo opeklina ena vmes mal... hm, vnela, pa nisem jamrala tle po forumu, sam sem si spet (a komaj drugic) namazala s tvojo zavbo - in BLAZNO se mi je zacelil.. torej, dejansko sem se namazala 2x (ali 3x, sam mislim da ne, da 2x). pa je TOLK pomagal!! torej, zakon!! ker men se kozha itak dobro obnavlja (neverjetno, mam blazotne ureze, pa razen v enem primeru brez sivov, sami so se spedenal v ultrakozmicnem cajtu!!! niso verjel dohtarji!! palec je bil kot zrela pocena cesnja preklana... v parih dneh pa... ck, kot bi mi zalepil, kozha ze obnovljena... sam, zivci... pa me se vedno... 'skelijo'... ko kaj rezhem itd.)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Bom dons mojo srečo probala. Marsa, kaj je z LK??? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 pr teb pa to res ni tezhko zlomk....tralala No, sva si še v nečem podobna, počas me to že mal skrbi..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 Pikica, v bistvu hvala za tvoje vneto in gorecno zanimanje. a me razumes, da nocem bit in .. in tud ne in :xx!: ... zaenkrat se nic... nimas pojma kok mi je tezko pozret besedo in priznat poraz. :xx!: zato pa nic ne recem, nic ne priznam (se, kajti smo se novembra 2005 ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Pikica, v bistvu hvala za tvoje vneto in gorecno zanimanje. a me razumes, da nocem bit in .. in tud ne in :xx!: ... zaenkrat se nic... nimas pojma kok mi je tezko pozret besedo in priznat poraz. :xx!: zato pa nic ne recem, nic ne priznam (se, kajti smo se novembra 2005 )No, sej ni panike, sam k bejbe name prtiskajo, če že vem, če bom lohk kej zrihtala. Držim pa pesti, no. Aja, še to. A to so v obliki planerejev al koledarje? Pa okvirna cena. Jst itak vem, da bo ratal. Sam ti še ne veš. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts