Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

No, sva si še v nečem podobna, počas me to že mal skrbi..... xcivx :vragec: x:Dx

:vragec:

resnichno zaskrbljujoche.....glede na vse tvoje pisanje o meni x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Aja, še to. A to so v obliki planerejev al koledarje? Pa okvirna cena.

nekaj zadnjih let so zgledal tkole:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

cena pa je mdr. to, zarad cesar se ne izide...

midva hocva, da je... cloveku prijazna...

sam pol pa nama ni...

ker pa je LK cloveku prijazen, ne morva dat realne cene - kar seveda NI 3 jurje petsto al kolk je bil nazadnje, to je blo pa leta 2003, kajti 2004 izjemoma, po 14. letih, ni izsel (torej 13 ni bla usodna v tem smislu, morda zgolj v tem, da je zadnja... ce bo zadnja... saj jaz tud ne bi hotla... je to *moj otrok* (eden od... pac)...

ampak tko je... ne mors se razpocit:

nihce ne more narediti vec kot je mogoce.

(latinski pregovor)

xyesx :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa, vi2 sta prevec dobra... pa pizda, tut vi2 morta od necesa zivet, zaboga!!!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Marsa, ne, kul je, obdrž x:)x Mi ni panike, sej pravim da mam zdaj tale Dermazin, ki je tud fajn, pa na srečo se mi zadnje čase ne dogaja prav pogosto to (tok,tok).. Mam pa itak v planu v začetku prihodnjega leta it mal v Madrid pogledat, pa kupim eno ali dve...

Smo se odsprehajali x:)x Ma zdaj ful dela z umivanjem tac x:o)x Tko, najprej je mal čudno gledal, pol je pa zanalašč po najvišjih kupih začel skakat, da se je do trebuščka not udiral in se pol ven kopal x:Dx Sam je pa prvič sam stekel do vrat zdajle, ko sva k bloku prišla.. ponavad šiba naprej in se dela, da ne ve kje sva doma... x:o)x

Evo, grem še dve poglavji predelat, pospravljat sem nehala za danes...

Pa še un seminar za jutri moram dokončat...

Pa spat, ker začnem po novem delat ob pol 7h in bo treba sred noči vstat :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hudo! Lepi. A to so A4 format?

ne, Pikica, to je v bistvu 'A5' (ni glih, ker je po mojem itak B in ne A format, sam nisem ziher, tam okol zvezcica, belezke, mal vecji, tolk da gre se v torbico, je pa ze kar knjigca, ker je ful texta - *LN, vsebina, je v bistvu vsebina vseh koledarckov)..

na fotkah manjka oranzni (v zadnji izvedbi ga ni blo, izjemoma, par exkluzivnih izdaj)...

slikce pa so ble..... nadstandard, recimo ce so sli na copovo v kolicini 100 izvodov, so blli paketi tko nastimani, da je bil VSAK DRUGACEN!!!!

in ves kolk je to dela!!!

mah... tega si nihce ne more predstavljat..

torej, ce ne bo lk-ja, me ne klet...

to je blazotno fizicno garanje, milijon ur popanja, zlaganja..

naj en proba nest 500 metrov (LJ, parkiranje) zaboj 60 knjig....

pa me bo razumel...

svetlozelena nalepka NE gre na srebrni izvod, nalepke morajo bit KUL nalepljene (torej ne gre, da bi *studenti delal* - kajti, ne sam da je slabo narejen, se placat jih moram, jih pa ne morem, ker s 3 jurji ne mroes vsega krit, razen ce ne delajo vsi zastonj in midva sva tle pac vsi... cash pa gre za izvedbo - tisk... itd... in to ni glih.... biznis.... torej, splooh ni biznis...)...

je blo darilo nekaksno, najino, kot je zdaj LN...

zdaj si tega FIZICNO IN CASOVNO - ce izvzamemo moment casha - ne morva spogat al pa zlo tezko.

Bomo vidl. xsrcx xDDx

Picasso

ne, Pikica, to je v bistvu 'A5' (ni glih, ker je po mojem itak B in ne A format, sam nisem ziher, tam okol zvezcica, belezke, mal vecji, tolk da gre se v torbico, je pa ze kar knjigca, ker je ful texta <blo> - *LN, vsebina, je v bistvu vsebina vseh koledarckov)..

na fotkah manjka oranzni (v zadnji izvedbi ga ni blo, izjemoma, par exkluzivnih izdaj)...

slikce pa so ble..... nadstandard, recimo ce so sle na copovo v kolicini 100 izvodov, so blli paketi tko nastimani, da je bil VSAK DRUGACEN!!!!

in ves kolk je to dela!!!

tega si nihce ne mroe predstavljat..

torej, ce ne bo lkja, me ne klet...

to je blazotno fizicno garanje, milijon ur popanja, zlaganja..

naj en proba nest 500 metrov (LJ, parkiranje) zaboj 60 knjig....

pa me bo razumel...

svetlozelena nalepka NE gre na srebrni izvod, nalepke morajo bit KUL nalepljene (torej ne gre, da bi *studenti delal* - kajti, ne sam da je slabo narejen, se placat jih moram, jih pa ne mroem, ker s 3 jurji ne mroes vsega krit, razen ce ne delajo vsi zastonj in midva sva tle pac svi... cash pa gre za izvedbo - tisk... itd...

in to ni glih.... biznis....

torej, splooh ni biznis...

je blo darilo nekaksno...

zdaj si tega FIZICNO IN CASOVNO - ce izvzamemo moment casha - ne morva spogat al pa zlo tezko.

Bomo vidl.

mogoč si lahk kej razdelimo delo? jaz sem po 10. decembru doma, čist pripravljena sodelovat pri limanju in zlaganju in prenašanju... :inocent:

(sej mene ne bo ravno konec, če ga ne bo, itak sem se ful navadla, da si vse v mobi pišem in ne nosim že par let teh noteskov s sabo..)

loesje

Spet nazaj -

..jaz bi tut pomagu, tko da ce rabis dodatn par rok Marsa, ti sam reci!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Marsa, vi2 sta prevec dobra... pa pizda, tut vi2 morta od necesa zivet, zaboga!!!

xDDx saj ves kako je:

moja napaka je pac ta, da sem prevec dobra in prevec obcutljiva..

ves kok bi se kregal z mano, ce bi TO napisala? x:o)x x:Dx x:px

x;)x

gre za to, da delas, kot nekak hoces, da bi se pocutil kasnej v zvezi s svojim pocutjem...

da bi s polno sapo lohk zavzdihnil in rekel mal vec kot le: ah kurc, zvel sem pa le, kot oni v magni purgi..

ceprav, x;)x:

blagor tistemu, ki se mu posreci ziveti vse dni svojega zivljenja. :)

(*ne spomnim se pa zdajle, kdo je to rekel :8):)

*

aliana, rajs dve!! ;) :P :palec:

(*glede na potrebe x:Dx - 5 karti!!! :D :) - ce uganes, odkod je to... dobis... hmmm pac nekaj, zdaj se ne vem, kaj x:o)x x:px)

Picasso

:vragec:

resnichno zaskrbljujoche.....glede na vse tvoje pisanje o meni x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

:eek: ......pacek nesramn x:o)x ....skor pol tvojih postov je men namenjeno..... xcivx x:Dx Poleg vseh bejb tukaj, to tud zaskrbljujoče zate.... :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

moja napaka je pac ta, da sem rpevec dobra in prevec obcutljiva..

ves kok bi se kregal z mano, ce bi TO napisala? x:o)x x:Dx x:px

JAZ pa res ne!!! :inocent: :inocent: x;)x

Frank Zappa

xokx xsrcx

Naj hvala, aliana in samson!

fUL POMEN!! xyesx

sam - se nismo pri tem. x:o)x

kje!!! :P ;)

razen ce se ne zorganiziramo pa na kak ciklostil rocno se spravimo. :D :D

(kot smo cajteng CVEK, 5. razred osnovne sole , kjer sem bila ena od treh urednic pa seveda sem ilustritrala in pisala vice in, ne boste verjel, horoskop! x:o)x - kar je zgledal tko, da je bil en v klasu recimo dvojcek in sva se mal zaljubila in me je picil in sem recimo napisala za dvojcke, tega se se danes spomnim >: *ljubezen na drugi pogled* - torej sem v bistvu se kao mal zaduhovicla zraven :lol:.. no tko je s tem... x;)x x:px)..

Point je (LK): sva mela zmenjeno ze vse... potem... hm, okoliscine, da ne govorim kaj pa kako, skratka, ko sva mislila da je zmenjeno ze vse, se je izkazalo, da pravzaprav pa ni in da morva ne vem koga lovit pa gnjavit :mad2: ....

mitja je mel schtraufenpacht v sluzbi (15 ur, vsaj, dnevno, pol se LN pa se projekti za usput cash, recimo razni www sajti, kar tud blazno cajta vzame), blogi... vsega boga (:bomb: - jesen pac... :switz:)...

pa nama je dol padlo... ko ves, kaj te vse caka, kaj je vse (x!x)...... pa da ni za nic... al pa je prevec... hm, *trzhno*, cesar nocva (nenazadnje je umetniski, svojstven, in zakaj ne bi bil TA stil... z drugimi besedami pa pac - morda se pa nocva *prodat*? ... pac x^x - vem... je to naivno... neumno... vse vse vse...

a... menim da nisem glih med taneiteligentno populacijo... torej... ostalo pa je srce... jaz to furam, ker se je izkazalo, da je dbest.

vsaj dbest spijm - in moje sanje so promet, vesolje, morje in fantastika totalna.

tko da recem, IPAK SE splaca.. xyesx

vse kar delas za druge, delas tudi zase, tako to ni zdaj kao *dobro*, *plemenito*...

je preprosto tko, da pac tko mora bit. xyiyax

Nekdo je rekel - ce sem enmu pomagal, sem ze ful naredil...

no in TU pa sem zlo neskromna: pozresno hocem imet obcutek, da POCNEM. Nekaj... da prckam. da sem.

xsrcx

kaj pa vemo, kaj bo jutr...

dokler sem, lohk dajem, dajem, dajem... zivim.

zakaj ne, ce me to osrecuje. xDDx x8Dx :palec:

Picasso

Jp, lepo se mej pa dobr glej! xDDx x:px

:palec:

sem se pa zdaj nafurala na koledarcke.... :V: :C: :o|o:

tle je en... za leto 94'... xsrcx

(*ta je bil 'cist predivji' kao... xDDx :8):)

pa se en... za leto 96'... xsrcx

(*ni sken, je fotka, obe, pa se slaba... sam, vid se pa ga... xDDx)

Picasso

Guest mačona
Marsa, če se boš vseeno odločila za pomoč, daj še mene na seznam in se lahko obrneš name. x;)x

krasen x!x

xsrcx a ne, prav glih krasen je, pa cetudi je... 'divji'. :D ;)

joj....

hvala vsem - hehe, zdaj ste ga pa ** :vragec:

(ponudil rochichko, jaz pa grabla bom strasansko x:Dx x:px)

dobr da vem da lohk koga baram....

al pa vsaj mal zagona da dobis...

joj a se mi da ?

xscratchx xyesx - ma ne da se mi, ze tko me je polnih ene par strani po mojem s temle (pol boste pa rekl, saj sama tud TO pocne xchatx ! x:o)x x;)x)

tko da, dosta vise. x!x xupx xyesx

*

grem pisat jamiroquaia mal pa poslusat napoved... ;) :P

Picasso

aliana, rajs dve!! ;) :P :palec:

(*glede na potrebe x:Dx - 5 karti!!! :D :) - ce uganes, odkod je to... dobis... hmmm pac nekaj, zdaj se ne vem, kaj x:o)x x:px)

OK, Marsa, tegale čist nič ne štekam x:o)x

OK, tkole, če se lotita, naredimo pri men eno žurko, sej ni tko majhen flat, pa razrežemo, polepimo, pobarvamo, spakiramo vse... deal?

če pa ne, pa ne x:o)x

(ker mi je jasno, da je konc koncev to še najmanj.. naredit... da je ta večji problem ponavad organizacija in to sranje..)

seminar čaka... o prihodnosti izobraževanja in zaposlovanja .. ja, to ja...

loesje

Spet nazaj -

tolk nakladam, da vmes nicesar ne vidim pol. xDDx :sori: :o|o:

thanx, ful ste prijazni...

"z duso, krasen, simpaticen, kulsky"... vse to...

saj ga tud jaz uporabljam, pogresam,... saj je zame narejen,. xsrcx.. hocem rect, naj vsakdo SAM UPORABLJA to...

... poje kar si skuha, konc koncev... v osnovi, v bistvu....

ko bo clowk sam sprobal, kar prodaja, sam uporabljal.. potem je pa jack in jackovsko njegovo..,. pocetje, izdelki,,, karkoli...

torej,,, ce jaz drugim kuham - a sama to jem?

in tako dalje...

OK, Marsa, tegale čist nič ne štekam x:o)x

namest dveh kremc, rajs kar pet... x:o)x - glede na... povprasevanje... :P

ono pa je iz filma 'ko to tamo pjeva', ko je oni rekel, pusti ga sirotinju kad vidis da nema para... x:o)x x:Dx - in oni drugi, kaksna blazotna zhalitev x:Dx in jasno, ko nema para in - PET karti al whatever, ne poznam srbske slovnice glih blazno xDDx)

.. spakiramo vse... deal?

...

Deal, ko/ce bo kaj za *spakirat.... / ... *

x:Dx x:px xrolleyesx

xcivx

Fajn bodte, zdaj mroam dat mir s temle koncno (evo to je to, pol sem pa *na odru* in o seb nakladam, me pa prakticno se vcas prisil. :||||||||||||||||||||)...

Picasso

Pa a nedelja drugace ni dan za pluzenje!?!??

Fak ej, naselje vikendasov smo, vecina gre v nedeljo popoldne domov, komunala pa nic! 1 meter snega na nasi cesti, samo pred garazo smo 3 ure kidali. To ne mores verjet. Kaksni nesposobnezi! Saj tja klices, pa se noben ne javi. Ker je nedelja? Sej nekdo je enkrat rekel, da smo kle 3. cona kao in da bo mogoce sele jutri.

Kdo odgovarja, ce se kaj zgodi, pa ne moremo niti na javno cesto, ker jo niso spluzili niti enkrat, snezi pa ze 2 dni, sele danes je malce nehalo? Enkrat jih more po picki....res...ker tole je pa too much. :xx!:

Marsa in Astra :palec: izvenserijske punce....

Michelle: citiram pa tebe xDDx ..3 ure si kidala in se počutiš skoraj tretjerazredna državljanka?Komunala KG tazen centra , ni očistila NIČ. Pa gredo jutri ljudje v službe, pa jutri pride patronažna sestra(k tretji sosedi) in bo gazila do pasu,...pa je toliko nekih zgodb, ki ti sežejo do srca....

Jaz sem pa Sivca dosn poslušala na Kroniki tedna x:Dx :vragec: :C: Kreten.

Pa Korensko sedlo je zaprto...zaradi plazov. Ne bom kometirala. Eni tud v Avstrijo hodjo v službo, mami pa tud ne more gor prečekirat, če je pr Mejašu vse OK!

Da ne govorim, da se nam don ograjo sesul, pa na naše dvorišče, k že tko nimamokam metat vse potisnli :o|o:

Jaz sem se iz Lj vračala v petek ponoči, ker sem imela v službi obveznosti, pa po dolini ni blo nič spluženo!

Ne znajo opravljat posla x:Ix

Mnogi bi zaradi tega zgubili službo...nekateri si lahko privoščijo vse x!x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...