pomlad 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ampak je blo res za crknt smešn. So ga neki od cest vprašal, kako so prpravljeni...pa je totaln govor naredu, kako se oni trudjo Kr. Goro uredit ...pol se pa hit popravu Krankogorsko občino (vse povedal), po domač seveda. Sva s sestro naumile, da bi mel lahko svojo oddajo. Sam to ne morš... Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ja no, jaz jutri ne grem na faks v Lj, moji sosedi ne gredo v Lj, tamal ima solo, oni imajo sluzbo. Pac, tako je in ocitno se moramo s tem sprijaznit? Polno je tega. 3 ure si kidala in se počutiš skoraj tretjerazredna državljanka?"Ja, Jasna ocitno to je, vsi drugi imajo prednost...ocitno. Spet nekaj za sprijaznit ocitno. Ne ne, more se jim vrnit.... Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ahoj da malo pogledam, kaj se tukaj dogaja... trenutno sem vsa zaspana pa zmatrana. delala do 16h, potem pa še 2 uri fitnesa.. fajn sicer Marsa in Astra - upam da bosta čimprej pozdravili poškodbe res sta face takle žur sej zdej moram enkrat v bližnji prihodnosti v K4 pogledat it... ampak tko nekak nikol ne najdemo časa za LJ - no, decembra se bo že našel kak dan! Včeraj smo gledali Harrya v Koloseju. Uau res, da je ful spuščeno, ampak vseen super film. Sploh ne vem, kdaj sta minili 2 uri in pol... bi šla kar še enkrat gledat. sicer pa ravno zdej berem zadnje strani angleške 6. knjige o harryu... je kr mal žalostno in mračnjaško vse skup ampak seveda super knjiga Drugače pa nič novega... ne morem verjet, da je december že tu... sploh ne dojemam več časa. zdej se resnično selim, čimprej moram spakirat sobo in vse skupaj odpeljat v kranj... komej čakam... Jutri bom pa spala... spala... samo spala sneg je pa luštkan... samo škoda, da se je stopil... sem pa včerej tud jst bentila čez neočiščene ceste... totalno me je bilo strah po naši vasi vozit, sm skor plavala se je pa srečno končalo! Lepo se mejte, dober začetek novega tedna vsem!!! LP Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 za une k so odpoved pisali in za une k so zasneženi * mene pa danes osrečila dva zelena kamna pa ne upam na glas govort nista iz sefov SKB.... pa tota fora je tui dobra, k so čistilke s sesalcem pozaugale 400.000 EUR iz Kranjskogorske igralnice ko bom velika bom čistilka v Kranjski gori * nočko evribadi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Moj rezultat današnjega dne je pa tale predlog vladi in sindikatom Predlog reform je dober in sprejemljiv pod dvema pogojema 1. EDS ne sme imeti nobenih olajšav za nikogar2. padec standarda vseh državljanov na najnižji socialni stopnji se pokriva mesečno iz davka na dobiček vsem državljanom v enakem mesečnem znesku stane--------------EN DRŽAVLJAN - ENA DELNICA - EN GLAS Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 še 6 strani teksta za seminar moram predelat, pa bom jutr dopoldne.. Ne morem več mislit.. sem pa čist not padla in brskala po netu za dodatne info in tko, pa mi je pol zmanjkal časa za osnovno pa spet ugotavljam kok je bil koristen čas, ki sem ga preživela z mojim zadnjim bivšim vsaj vem kje iskat takele stvari, ki mal mejijo na ... Yes, jutr delat zjutri, načeloma sem ob 10h že doma, nardm seminar do konca, grem na faks, pridem domov,naredim književnost do konca, pa nardit eno kratko predstavitev Wendersove Lisbone, pol pa filmčka gledat.. Uh.. V petek pa že letim v London.. Kok hitr čas mineva Getting older every day... Pa še za NMK morm mal zatežit, bi ful šla še mal pogledat.. Grem še dva OSa napisat, pol pa zobke umit, pa spat WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 pa to sploh ni človeško.. ob kaki uri jaz vstajam WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 jutroooooo.... jh...res ni človeško....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 heh, sta pa res čudne... važno je , da zjutraj oči odpreš , pa da te nič ne boli lep ponedeljek, vatadey...na vidiku bližnje srečanje s kirurgom ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 its a beautiful day!mejte vsi skupi en krasen dan.aja včeri je blo d best na 5žensk.com! nasemjala sem se do solz! komi čakam spomlad,d a pride še 5moških.com. bojo sami fajn igralci. sam je pa čist ameriška varjanta. ful majo for iz filmov pa tko. ampak je blo za oreng se nasmejat. tko zdej pa akcija pa delat. mamo ful gužvo. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jutro vsem skupaj.Tale vikend je bil eden naj naj pošatnejših kar sem jih preživljala..pa nič takega menda na nebu...Skratka - zasulo nas je..ok...ampak jaz bi morala v soboto na obletnico valete..pol pa pol metra snega..in nič s tega..odkrila nekaj, kar si v lajfu nisem želela odkrit...(tule velja pregovor - radovednost ubila mačko)...in še bi se našlo..Upam, da bo boljše....mora biti. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 pa to sploh ni človeško.. ob kaki uri jaz vstajam Te čist razumem, revčk... ampak ob kaki uri šele jest ustajam oz. iz včer na dones sploh nč spala, k sm mela najprej dežurstvo, pol pa nism mogla zaspat, k sm si pomoje do tazadnga izkašlala vn moja plučka . Sicer pa želim vsem en lep dan, lia teb pa še, da fajn prestaneš srečanje s kirurgom oz. komerkoli (mah, sej itak ne vem za kaj se gre, ampak vseen velik sreče, pa fajn poštimej ) živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ribežn pa res ni ameriški drgač pa res fajn predstava, se pridružujem...tud jst mam v planu da si še 5 moških ogledam * nau hudga...Engl Bengl če bo bog dal grem na lasersko epilacijo k dr. Jarcu h kirurgu iz Naše male klinike ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 hihi... ribežn sam velik je ameriških for. ma blo je za narežat res. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ma, klinac...sm mela že cel roman napisan, pol se mi je pa kr zbrisal. :xx!: Zdej se mi pa ne da še enkrat. :xx!: Lep dan. Aja, Aiwa, a maš cajt dons, da se kej vidva? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 pa to sploh ni človeško.. ob kaki uri jaz vstajam Alianček , jaz sem ob 3h, če te kaj potolaži Jutro vsem skupaj.Tale vikend je bil eden naj naj pošatnejših kar sem jih preživljala..pa nič takega menda na nebu...Skratka - zasulo nas je..ok...ampak jaz bi morala v soboto na obletnico valete..pol pa pol metra snega..in nič s tega..odkrila nekaj, kar si v lajfu nisem želela odkrit...(tule velja pregovor - radovednost ubila mačko)...in še bi se našlo..Upam, da bo boljše....mora biti. Nataly , ne vem sicer kaj vse je blo poleg snega, ampak . Jaz se tudi z nekimi novimi občutki soočala - nemoč, mislim, a en tagle snegec te lahko določi, da vikend ločeno preživiš . Enostavno nisem vedla kako prit do moža , on bil v Lj, jaz doma, pa se mi nekak ni šlo na adrenalinski drajv ponj, potem se je nekak odločil prisnežit do busa, ki je z velikaaaaaaaaaaaansko zamudo prilezel domov. Včeraj si pa en totalen izpad privoščila, pa ne štroma . sem bila kar presenečena nad seboj, da sem še česa tazga zmožna, bogi revež se je kar v spalnico umaknil . Pa sem res imela neupravičen odklop . butast, ker se običajno kar imam pod kontrolo, kej tazga se mi že dolg ni zgodil. No ja, sej ni blo nizkih besed sicer, ampak jeza, halooo, da jaz to premorem . No hecno v bistvu. Potem sem pa včeraj spet mal po astru brskala, kaj sem pa hotla, če se je revež mojemu besu umaknil . No in sem ugotovila, da kok sem popolna , da sem itak levinja, ki jasno že itak nima napak, potem če še asc. tehtnico pogledam, jih sploh vidim sam na drugih , tko da jasno, da me Hayeva z lahkoto prepriča kok fajn da sem . No sej najbrž vseen kak drug aspekt samokritičnost prispeva, ker vem, da je še kej za poštemat, pa na fino za ometat . Včeraj imela kuharske podvige, skuhala eno fajn enolončnico - to vem zato, ker sem vse skup v en lonc nametala . Mal sem se poigrala z začimbami, fajn izpadlo. Ni bilo stranskih učinkov alla bruhalne vaje al pa prebavne motnje. Tudi nihče danes na bolniški ostal. No ko mi je pa že tok fajn ratal, sem se pa zvečer še palačink lotila. Prvič z radensko. Res pridejo rahlejše. Smo imeli palačinke 3 , he he he. Večjih nesreč razen te, da mi je pri poznavalskem obračanju v zraku, jasno , ena pristala na tleh . Ampak to pa res ni nič tazga, kaj vse se Piki dogaja, ko žvrklja jajca . Nisem nič za nazaj prebirala, se opravičujem, ujela edino, da so neke frke s koledarčkom Luninim, Marsa , bom vesela, če ti vse logistično, organizacijsko in vsepogledno uspe , vem da je tule notri full enega truda in vsega, jasno, tako da mi je čisto jasno, da se mogoče pa ne izide. No ja, želim ti, da ti uspe . Nič mejte se. Aja pa še 666 zasneženih za Zlomčija, ko se zbudi Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Pujsek ti vedno nasmejiš Da sem jaz tak fajn sem tudi dolgo vedela..zdaj sem rahlo v dvomih.. Jaz bi se tudi kregala - pa sem rajši šla v snežno divjino..na desetkilometerski pohod - kjer razen mene in Carja ni hodilo nič. Gazila do onemoglosti..se počila v sneg in strmela v sivino..se maličko zasmilila sama sebi..pa je prišibal pes, ki se mu je hecno zdelo, da ležim v snegu..moj mali angel varuh očitno..in potem ogazila proti domu. Z ohlajenimi možgani..in mokro zadnjico.Tole bilo včeraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 izpad včeraj sem si privoščila tudi jaz ... sita sem ... jaz bi pa želela določena dejstva dokazat, pa nimam trdnih kart v rokah... pa točno vem, da imam prav... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 brez izpadov...in kakor lia pravi...s tektonskimi premiki.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja piki kdaj bi se pa dobile? jz mam sicer predavanje sam itak ne vem če bom šla... k verjetno tko nam pravočasno pršla spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 :!!: :xx!: (a se tle lahk grde besede uporablja??) zjutraj pridem ven, so mi čez noč idioti zasul avto s pol metra snega. In pač, kaj naj, se peš odpravim v službo. Zamudim pol ure, nismo pol uspel speljat cele oddaje tko, kot bi blo treba, vsa živčna in tečna bla. Zdajle pridem peš nazaj domov, vsa mokra od hitre hoje, ker mi tko časa zmanjkuje, da res ni, ne najdem po celem bloku ene *** lopate, bom šla očitno z busom na faks, kar mi še dodatne pol ure vzame..Za nazaj bom pa v Merkurju lopato kupila, da se končno odkopljem, ker drugač zvečer ne bo nič s filmskim večerom, ki ga jaz organiziram... Jao, zima in sneg :xx!: :xx!: :xx!: Evo, šibam delat tist seminar do konca, mam še eno uro časa... Lia, sem kar poslala sms, da naj pokličejo, če bodo kej rabl... Držim pesti (jaz itak verjetno ne bom mela časa, pa te pridem sam pozdravit...) WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ojoj, joj, prejoj... Berem, da nisem edina, ki imela vikend, ki bi ga najraje čimprej pozabila... :xx!: v soboto po čudnem spletu okoliščin bluzila po lj z Marso... Ko vsa prišli v 4-ko sem rekla za šankom:eno pivo, fen in copate prosim... tolk sem bila premočena...se mi ne da zdaj o tem, kako sem skozi vse luže in brez dežnika tekla skozi dež za vlakom...in ga seveda zamudila... grdo sem padla, danes se je bolečina komaj prav razbolela :xx!: , boli me zapestje, rebra, ramenski sklep in koleno...samo zdaj že vem, da ni nič zlomljeno. ..boli pa ko hudič. V mb sem potem prišla ob pol petih zjutraj, grem z železniške, tam pa sto ljudi sredi dežja čaka taksi ..so prišli iz celja s Cecinega koncerta...tolk sem bila utrujena, prezebla, mokra in vse to,da sem se kar prerinila naprej...in organizirala prevoz.Prislinila sem se v en taksi, ki je šel v mojo smer sem kr rekla, najprej zapeljete te punce, potem pa še mene malo dalje..in je bilo na koncu kul,ker smo si razdelili plačilo, taksist pa se mi zdi, da ni bil tolk navdušen... Ampak vikend se je komaj dobro začel... :xx!: včeraj, v nedeljo sem imela prijatelje na obisku, sem jih že prej povabila na kosilo...pa sem enoročno vse skuhala.Skoraj nič jedla, ker nisem bila lačna, bila pa sem žejna... in sem lepo sedela, gospod pa je pospravljal...gostje zvečer grejo, on jih lepo pospremi, pride nazaj v kuhinjo in pravi,zakaj pa še kar sediš za mizo... ..jaz pa, ne morem vstati... :xx!: kristus, kolk sem se ga napila...me je praktično odnesel v posteljo... :xx!: vmes pa sem seveda MORALA povedati vse, kar mi je ležalo na srcu... oba otroka sta doma...zjutraj nisem mogla vstati....zdaj pa razmišljam, kaj naj napišem v opravičilo... ...mat se ga je tako napila, da ni mogla zjutraj iz postelje... hm, ne vem, če bi delovalo... zavlekla se bom nazaj v posteljo...in šla dalje razmišljat, kaj mi je tega treba bilo... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Astra, najboljš, ja.. kar nazaj v posteljo.. sej bo boljš Evo, sestavla seminar, recimo, da mi je približno jasno kaj hočem povedat.. Mal bo zmedeno, ampak..sovražim tisto direkt branje z lista, brez pavz in vdihov, da na koncu folku ni čist nič jasno, tko da bomo lepo počas, pa z mal več 'eeeem' vmes, pa bo Še ene slikce sem sprintala Pa nekaj bi blo treba jest, čeprav se mi ne da.. pa še enkrat grem za vsak slučaj v klet pogledat, če se je kakšna lopata znašla kje.. Mi tok ni do tega, da bi z busom hodila WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Astra da se čimprej pocajtaš*Aliana dobiš za rojstni dan eno snežno lopato ...si predstavljaš prikorakam sred avhusta z lopato pa s pentljo okol ročaja seminarska bo pa ziher kdor zna pač zna *ne se sekirat, če bo bo, če ne ne....sej že sam tvoj dober namen pa to da si se spomnila mi je polepšal dan ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ga delim s tabo sam zato, k mi je zanč reku, da ma punco ni lopate, sploh :xx!: avgust je pa še daleč.. OK, bus torej. Eno juho iz vrečke si delam.. Ma tko, kr neki dan.. odštek je že tko bedno, da je kar smešno men pa polepšal dan, ko sem vidla tvoje navdušenje WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts