Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Helou Neki me zanima.....a že imamo kakšno temo o nečimrnosti.....rad bi se mal ponorčeval iz svoje, pa kak nasvet bi tud prav pršu, pa ne vem kje.......Na iskalniku pod "nečimrnost" našu nisn nič. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 YES!!! Lopate sem najdla WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 prosto po svetem pismu je vse nečimernost, tak da kamorkoli boš pisal, neo problemof Sirahova knjiga VIR PODATKOF YES!!! Lopate sem najdla sn ti rekla živleje je lepo....je reko Rifle ...jst se razveselim 4 funtov za statiranje, glavna igralka je pa žalostna ker jih dobi sam 6 miljonof ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 prosto po svetem pismu je vse nečimernost, tak da kamorkoli boš pisal, neo problemof Sirahova knjiga VIR PODATKOF Ja, in kako najbolje opraviti z njo, ha? Men je smešno, k se je zavedam, se mi zdi mal bedasta, pa nikak, da odide, prav nesramno mi nagaja, jebem ji sunce, mamu, tatu i celo familijo nečimrno! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 za zdravje vsem, ki potrebujejo Drgač pa spet prometna za budnico :xx!: zadnje čase prepogosto na srečo nobenemu nič hujšega sem jih pa vseeno na urgenco zbrcal, malce za ziher, malce pa zaradi odškodnine itaq ni bil kriv, čelno mu je en priletu :xx!: Pa verjet niso mogli, da je avto pri 15 letih brez rje 14 let ni videl snega in prva zima je bla tud zadnjaZdaj se grem pa še jaz mal vozit pa upam, da bom jutr še mel lasten prevoz je spet sneg napovedan Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 dobra intenzivna enodnevna delavnica, mislim da si odnesla več, kakor če bi jo speljali po načrtih glede na to , da si ohranila smisel za humor a je trans kapo di banda, al so moje slutnje čist mim Tvoje slutnje so bile zadete v polno. On je bil vodja delavnice, res. No pa drugič!! Hmmm, kako pa ti to veš??? Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 sam asociacija je bla, nimam razumske razlage..... * se pridružujem Aliani danes in ostalim trpečim....lihkar ognjeni in piromanski efekti v kuhinji...ne lažem ...en meter v višino in dolžino puhnil moder ogenj iz štedilnika 1.pod točko ena možn razlog polnoletn šporhert2.dedc se me hoče na fini način losat, grem prevert če me je že zavarval, dost visoko3.al me pa kak Harry Potter začaral, k sem kej narobe rekla :OO!: v glavnem dolgcajt mi ni Pin potem ogazila proti domu. Z ohlajenimi možgani..in mokro zadnjico.Tole bilo včeraj no danes se grem pa jst počit, da se malo ohladim... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja. Kaki dolgcajt, maš kaj pucat..... Hm, če točka 2 ga spomni, da rab kazga novga prijatla..... ...pa bolj efektno metodo eLIAminiranja..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Tole je vedno modra odločitev Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 vidva se režita sam mene pa resno za mojo rt skrbi.... dobro, da je iz vtičnice, kamor ponavadi vtaknem vtikač od peglajzna pritekla voda sem mu še nekak odpustila.... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 vidva se režita sam mene pa resno za mojo rt skrbi.... dobro, da je iz vtičnice, kamor ponavadi vtaknem vtikač od peglajzna pritekla voda sem mu še nekak odpustila.... ...lia, pa ti bi morala dodatek na nevarno življenje prejemat...pa "subvencionirano" delovno dobo.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Dons sm tamalim prebrala Rdečo kapico(v vrtcu), pol smo jo pa še uprizorili, so bli čist navdušeni. "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 jaz sem 'morala' pa enkrat zorganizirat + 'rezhirat' eno otrosko predstavico - so me starsi dolocil - za nase frocke.smo eno odstekano 'igro' pol igral, ful enga hrupa pa schtraufenpachta in otroci so bli navduseni. jaz sem bla macka. in sem se hinavsko plazila po tleh.... skoda ker nimam poskenirane fotke... sem si vse zive crtaste cote navlekla pa ena ocala dzazna dala, od svoje tete, pa gor macje oci prilimala, tko da sem bla prava macka! pa tako kapco z usesci sem imela.... sem bila crtasta, crnobela macka, tigrasta... (nisem imela crnih cot tko posrecenih... aja, kapa je bla bela. )tamali so hvalezno obcinstvo.sem si zmisljevala pravljice - o opici Opi (pol me je pa tamal dve let gnjavil vsak dan, jaz ssem jo pa ze pozabila , pa o mumpsu, te se pa se vedno spomnim, kok sem se dobr spomnila... ko je mel mumps, sem se spomnila pravljice o mumpsu). sam so pa tud kriticno obcinstvo.ful so dobri.sam hitr me zivcno naredijo. se dobr da mam sina. (manj schtraufenpachta) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 (popravljeno) razturala na seminarju itak, če je una pred mano 2,5 strani direkt, monotono prebrala, da noben pojma ni mel kaj govori.. pa še to bli direkt celi odstavki iz knjige kok jaz ne štekam tega... Pa ful me je trebuh začel bolet sred ure, sem komaj do doma se pripeljala.. Nardila dva velika požirka 'sadjevca' iz tavžentrože.. že prijemlje, sam nisem ziher. če v ta pravi smeri Evo, kul, mam še tri ure časa za učit se, dbest Grem se kar preselt v kuhinjo, tle sem ugotovila, da je premalo luči... Ja, s fročki je ful dobr delat take stvari.. predstave in to.. so ful face, ful majo dobre ideje, se noro vživijo.. sam na živce mi gre, da že v prvim razredih začnejo tko.. po pionirsko pesmice recitirat.. Ker jim učiteljice dajejo pesmice, ki jih ne štekajo, al pa ker pač je tko najbl enostavn, po ritmu, in učiteljica nič ne popravi.. Ko bi brez problema mal interpretiral... Sem zanč s tamalo to delala, ko se je mogla eno pesem učit.. sem rekla, zdej mi pa povej to, kot da se ti je res zgodilo.. in je blo ful dobr slišat Znajo, sam takoj jih je treba ustavit, ko začnejo s tistim tadamtadamtadam.. škoda, to pol ful časa rabiš, da se odvadiš tega načina, ko si starejši... (ja, ok, sem že tih ) Evo, ko sem že na netu grem še un tekst za Lisbono naredit, pol pa Lorca čaka ***amapk ne morem verjet.. tavžentrožca prijela v manj kot 5 minutah.. čist nič več ne boli Popravljeno 28. november 2005 -> aliana WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 A veste, da je ignore prav fina funkcija? lepo te spet videt WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ful so dobri.sam hitr me zivcno naredijo. se dobr da mam sina. (manj schtraufenpachta) e daj nehi no, veš kdo te živčnega naredi. uni na občini, pa javna uprava pa da ne omenjam DURS deca so pravi balzam muško ili žensko, dokler so majhni V glavnem - en lep pozdrav vsem, ki ... ki ste fajn. hvala za pozdrave, jst sem fajn nice to see you ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 welcome back among us, Misty ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 morgen....(al kr kol zhe tole je)..... mislm...bemu!!!...ne sam de morm delat-zhurat cele nochi v oni kleti.... zdej morm po tanovem she na AFTER-PARTY-je hodit.... kdo bo to prezhveu... in tam ne, da bi bila kaka umirjena, after, chill muzika....kaki!!!....nabijajo de te uchesa bolijo pa pichke!!!....huj k v klubu ....tam se jim shele strga pol pa bot karakter, pa rech NE! jst ne morm (slab karakter ) zlomk...tralalapa 777 after -ou tja tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 e daj nehi no, veš kdo te živčnega naredi. uni na občini, pa javna uprava pa da ne omenjam DURS deca so pravi balzam muško ili žensko, dokler so majhni ja sam da onim na obcini ne zmecem v face celih kastrol rizhote. no najbrz zgolj zato, ker na urade ne vlacim tega s sabo. hocem rect, ja, to itak, sam skor me nikol noben ni bolj ob zivce spravil kot ravno ti, ki jih mam najrajs: recimo moja mat : al pa mitja al pa tamal :!!: kaj ce me en drekec pekec tam ob zivce spravljat, onemu ledeno siknem nekaj in se prav dobr pocutim... recimo...no saj tle tud. hahaha Dokler so majhni?ma niti ne, men je skoz fajn, mam rajs da se zmenim ze lohk kot pa dojenc da je. Pac.pr men se ni blo za bat, da bom rekla: a bos popapchkichkal pishkotkota. :xx!: ampak sem rekla na piskot. al pa - a stekas? tamalemu dveletnemu recimo, da se je se na semaforuju ena mlada prav obrnila in chekirnila, komu jaz tkole recem... tamal pa dve let, nogo lezerno cez vozicek, pa tak pogled hud... in jaz - a stekas? ne recimo - a je fantek razumelckal? :P O haj Mystikca!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Spet sm tle. Ok, mal premora je prav pasal. Zdej pa bom tko, občasno mal komentirala, pa komu živce parala, za kej več nisem sposobna zdej. Mal sm razčistla prioritete pr sebi. A veste, da je ignore prav fina funkcija? V glavnem - en lep pozdrav vsem, ki ... ki ste fajn. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jeeeeeeeeeeeeeeeeee! Mysti!!!!!!!! Nic nimam za povedat drugega Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Vsak 10 duhovnik v Braziliji spolno zlorabljal otroke? :xx!: Zadnjič sm nekje bral, da nek tamkajšnji duhovnik celo izdelal 10 osnovnih pravil za "dobro" izbiro žrtve .....Mah.......blš, da sm tih. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 bi blo zanimivo izvedeti, kakshen procent pedofilou je med pravniki zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 mystica...wb... ....hi hi...ignor je čudovita funkcija.... berem kriminalko in zabušavam...how nice.....vsaj danes.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 bi blo zanimivo izvedeti, kakshen procent pedofilou je med pravniki zlomk...tralala Nared anketo.... Bi bli duhovniki še vedn kar prvaki po moje. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts