aakhut 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Nared anketo.... Bi bli duhovniki še vedn kar prvaki po moje. paragrafarjeu je vech...pa je tut mozhnost vechja zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Mystica, WB!!! ..testiram, ce sm na ignore listi... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Iiiiiiiiiiii... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Danes gazil po 60cm visokem snegu, malo pred vrhom se vprasal, zakaj nisem pred leti prodal svoje duse, zdaj jo bom pa spustil brez haska tukajle na samem Sneg, megla . soncni zahod, oblaki, ne nujno v tem vrstnem redu Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 blagodejni razgled ... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Sem kliknila zgoraj na reklamo od Unicefa. Super stvar, tudi kar se tice njihove online trgovine. Tam pri "darila, okraski in drugo" je veliko takih malih in uporabnih stvari, ki jih lahko das znancem / prijateljem za bozicno darilo, pa v bistvu "ubijes 2 muhi na en mah"...Svecke, belezke...take drobnarije...po moznosti napises ali narises kaj notri, da naredi darilo bolj osebno...kaj pa vem, zdi se mi v redu ideja... Itak sem pregledala celotno stran No, zdaj grem pa pocasi spat. Sem gledala vse ponedeljkove nadaljevanke, ki jih ponavadi zamudim, ker sem v Lj in pocnem kaj drugega ( torej Gospodinje in LOST ), zdaj pa priprave na jutri. Lepo se mejte Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 daaaannnnnnn...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Morgennnnnnnnnnnnnnnnnnnn , vem , da danes bo srečen dan, to sem začutila že zjutraj . Vstala ob 3h , jah, treba, mamo nov vozni red, Trudiček prej začne , kadar je dopoldan. Po mojem da če bi še malenkost prej vstala, bi bla že za v pekarno dobra . No kokrkol, vstala, na svoje veliko veselje ugotovila, da spet lahko polenarim , da ne bo treba lopate maltretirat navsezgodaj. Pomila posodo - s tem se najrajš zbujam, pa Cyber vsakojutranji obredi - fruštek, tableti, pol pa ven, ledene kocke spuščat, ker je blo fuuuuuuuuuul mraz. No skratka, opravila že eno fajnsko investicijo. Se zazrem v nebo, kot vedno, ko je temno, vidim, da se full malo zvezdic vidi sicer, sem rekla, ah nič, pol pa ne bom nobene sklatila dol, no pa pokukam na hitr gor, in evo padla spet ena dol . Spet investirala tja, kot že nekaj zadnjih let. Se počutim kot Palček smuk med onimi zvezdicami. No se mi bo že izpolnilo, ko bo najprimernejši čas . V Ljubljano prišla že ob 5.30, pol pa kam se dat do 7,13 Jah nič, šla na železniško, pa tam ko kaka brezdomka dremala . Briga me, kaj si folk misli, verjetno noben ni vstal ob 3h. No zdej sem pa tlelele . 777 za gospodo , ko bodo našpičila pogled v kišto. Vsem ostalim pa tudi želim en navihan dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Mal sm migrensko. :xx!: In to že po 10 dneh, k je vedno vsaj 2 tedna mim, preden je nova porcija bolečin. Včer je blo prov najs. Sm obiskala eno kolegico, po dolgem času, sva mal nadoknadle za nazaj in počvekale, kaj je kej dogajal. Pol sm šla pa z našo Aliano neki gledat...wow, ej. Mi ni blo žal, k sm slišala tako musko! Dej, če se komu da, nej si zloada komad Ainda od Madredeus! Angelsko!!! To je lizbonski bend, ki igra fado (portugalska narodna muska). No, zdej ne več. Ej, res je blo ene par hudih komadov not, v filmu. Dons greva pa gledat Emily Rose. Glb. Aliana, kr dvojni pulover si dej gor, pa roke povij, k bom fajn stiskala...pa vato v ušesa, da zaduši zvok mojih krikov. Po eni strani kumi čakam, po drugi, me je pa že zdej strah, k mi taki filmi kr mal na psiho udarjo. Pa še po resnični zgodbi je posnet. No, po službi grem spet k sekici mal, našo lubiko mečkat. Ok, lep dan vsem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Dobro jutro, soborci! Jebela je zajeban zivet s samim sabo... jaz bi se najrajs locil!! :xx!: Pikica, kdaj bos s5 kaj v etru?? You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Jutrček. Joj, kak se meni da nea nič..... Pujsa Pa kdaj te greš spat ti....ko se sam komi prav zbudim? Pikica...Madredeus , mam cd-je, pa nedavn bli v LJ v Križankah, pa nism mogu it..... Grem neki prčkat.....apciihaaaaaaaaa ....zdej pa še to :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Dobro jutro, soborci! Jebela je zajeban zivet s samim sabo... jaz bi se najrajs locil!! :xx!: Pikica, kdaj bos s5 kaj v etru?? Kva je Samsonajt, kaj te matra zadne cajte? A še zmeri jezn zarad službe? Je blo že prov tko...lekcija al te pa še bolša čaka. Radio bo pa po vsej verjetnosti v četrtek al pa sredo. Še ne vem. Mick, pošl cd-je. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kva je Samsonajt, kaj te matra zadne cajte? A še zmeri jezn zarad službe? Je blo že prov tko...lekcija al te pa še bolša čaka. ..ne, ne...tist je mimo... Na osebnostni ravni se tezko prenasam... :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Mick, pošl cd-je. Dobiš. Pošl naslov na os! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ..ne, ne...tist je mimo... Na osebnostni ravni se tezko prenasam... :xx!:Zakuga pa to? Sej s ja fejst desc, no. Dobiš. Pošl naslov na os! Joj, Mickeni, ti s za ožent...ne vem, kaj še čakaš. Ampak ni treba, ti mi sam napiš naslove komadov, pa bom z neta zloadala. Za kaj ga pa mam? Nč ne moje lenobe podpirat! Tenks enivej. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Joj, Mickeni, ti s za ožent...ne vem, kaj še čakaš. :OO!: Kar želiš, to dobiš! No, če pa bi vseen cd-je, pa ti jih z veseljem spečem in pošljem.......Ne skrb, saj mene neb blo v paketku Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 :OO!: Kar želiš, to dobiš! No, če pa bi vseen cd-je, pa ti jih z veseljem spečem in pošljem.......Ne skrb, saj mene neb blo v paketku Ah, tega se sploh ne bojim. Jah, 2x ti nom NE rekla. No, lej, če se ti da, bom vesela, če ne pa sam naslove napiš, pa bom tud vesela. Grem pisat os. A mere tud napišem? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 BR JUTRO. opala caps lock ukloplen.včeri preživela en fajn dan. sploh večer je biw krasn. tralalahihi aiwa in ekšn odpadu zabavn vikend no sej u petek je miljon stvari naplaniranih... oz. nenaplaniranih k so se kr pojavle. bomo prežvel... kaj pa čmo. pugrešam tino. me ne mara več. šmrk šmrk spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja sam da onim na obcini ne zmecem v face celih kastrol rizhote. no najbrz zgolj zato, ker na urade ne vlacim tega s sabo. hocem rect, ja, to itak, sam skor me nikol noben ni bolj ob zivce spravil kot ravno ti, ki jih mam najrajs: recimo moja mat : al pa mitja al pa tamal :!!: kaj ce me en drekec pekec tam ob zivce spravljat, onemu ledeno siknem nekaj in se prav dobr pocutim... recimo...no saj tle tud. hahaha Dokler so majhni?ma niti ne, men je skoz fajn, mam rajs da se zmenim ze lohk kot pa dojenc da je. Pac.pr men se ni blo za bat, da bom rekla: a bos popapchkichkal pishkotkota. :xx!: ampak sem rekla na piskot. al pa - a stekas? tamalemu dveletnemu recimo, da se je se na semaforuju ena mlada prav obrnila in chekirnila, komu jaz tkole recem... tamal pa dve let, nogo lezerno cez vozicek, pa tak pogled hud... in jaz - a stekas? ne recimo - a je fantek razumelckal? a če štekam....čist sam zlo težko berem tale ribja čreva mene živcirajo še zmeraj uni tam na birokratskih stolih :xx!: čustveno me pa iritirajo uni k so mi pač nekak bliz takisto.... pa res ne zastopim, kako me morš met za tok pocukrano, da b se šla papcanje, pa lepčkano Majhni otroci so pa zato tok fajn k niso še nič ukalupljeni, ker so preprosti, naravni, direktni that s all! K mi je mulc pr dveh letih reku da me ne mara....sem mu rekla, da nč hudga , da ni ne prvi in ne zadnji * Čuden filing danes....nekaj je v zraku... napetost se dviga iz minute v minuto.... :xx!: Mrbit pa ne bo tako slabo sonce kuka izza oblakov... ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ... mudel... puznam to... težko je ...vsaj eden, da me razume!! BTW:supr smesko!! You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Evo mene spet končn kle! Doma sm pa mi ne rata dost u dnevnik pisat... Ne, še hujš, clo na LNF-ju sm, pa mi ne rata nč u dnevnik napisat Mal sm vs brala prejle... pa rečem sam: za Mysti (k so te vsi tok pogrešal - res!!!), lepo, da si pršla nazaj Mick pa (mensezdi, da je bil) Samson - se mi včas zdita, k da bi bla dvojčka... Hmmm, kaj sm že hotla rečt? Aja, edn od vaju je hotu mal pravnike potunkat (edn je bil, pomoje Samson) in jih oblatit, nej kr puve, bom še jest mal tolkla po njih - zdej so se men tud en mau zamerl Pikica, kaj nej pa teb rečem? za tvojo migrenco, pa upam, da bo kmal bolš. Pujsa božček-zgodaj-vstajalski Le glej, da se kmal spet naspiš, če ne boš k Se nč ne sekiri glede ŽP - sm jest tu to včas prakticirala, k sm se mogla z vlakom vsak dan v LJ cjakat... Valkira in vsi ostali... - mejte se, mene dete kliče, k se je naveličalo spanja in mami zdej more jt Lep dan vam želim živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Hvala, EnglBengl. Enga zate in še enga za tvoje lepo detece. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ah, tega se sploh ne bojim. Jah, 2x ti nom NE rekla. No, lej, če se ti da, bom vesela, če ne pa sam naslove napiš, pa bom tud vesela. Grem pisat os. A mere tud napišem? Men je še prvič težko ne rečt, tk da si lohk prav mal ponosna nase..... Ok. Mer ne rabm, ko jih, jih preverm sam..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Včeri mi je mal film počil in sm mal nazjala nekoga...Good for you! Sej je prov! Je treba včas vn dat in povedat folku, kar jim gre! Nč se ne sekiri pol, nimam smisla. Bod ponosna, da si povedala. Mick Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Mick pa (mensezdi, da je bil) Samson - se mi včas zdita, k da bi bla dvojčka... Hmmm, kaj sm že hotla rečt? Aja, edn od vaju je hotu mal pravnike potunkat (edn je bil, pomoje Samson) in jih oblatit, nej kr puve, bom še jest mal tolkla po njih - zdej so se men tud en mau zamerl ...ne bo šlo, sm sam njegov starejši brat. Pravnike pa sovražim sam po službeni dolžnosti. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts