Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

ej folk ful sm dbest venček nardila :onfire: sicer z mal zamude x:Ix ali nema veze....totalno šponski je, iz ene odštekane ciprese pa mal zlatih listkov pa svečke.............pa za na vrata eno zvezdo iz trte pa šavja raznoraznega x8Dx razturam majke mi x^x

pa drgač........kok ste banda? mal sm tko razposajena dons..mi zbiva.......včer sm pa čist pšovožena, komi sm se vlačla po kugli tej naši :o|o: dons pa čist kontra xrolleyesx mogoč me pa kaka manična depresija hakla od uzad x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro, soborci!

Jebela je zajeban zivet s samim sabo... jaz bi se najrajs locil!! :xx!:

Tole me je pa x:Dx x:Dx :palec: ..welcome to the club :o|o:

Bolečine po padcu so se komaj dobro razbolele... :xx!: ...samo je nekako moralo biti, sem bila tako našponana zadnje čase, da je moralo kulminirat... :xx!:

In zdaj mi je lažje, kot da sem se mal spraznila...

v petek pa grem v London :palec: :palec: :palec: ..čist na kratko sicer, do nedelje...ali ipak x!x ...sem prejle pogledala vremensko napoved...megla z dežjem in 5 stopinj. :xx!:

grem se rehabilitirat...če bo kaj pomagalo... :o|o:

Astra

Per aspera ad astra

v petek pa grem v London :palec: :palec: :palec: ..čist na kratko sicer, do nedelje...ali ipak x!x ...sem prejle pogledala vremensko napoved...megla z dežjem in 5 stopinj. :xx!:

Pobož na kolenčka. x;)x

A pol bosta z Alianco skp na letalu? Ona gre tud v petk. Packe sta. Kej mi prnesta. x:px x:Dx

Pobož na kolenčka. x;)x

A pol bosta z Alianco skp na letalu? Ona gre tud v petk. Packe sta. Kej mi prnesta. x:px x:Dx

K'mperjovke!!!! :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ne dela mi citat + niti komentiraj, tko da ne moram citirat, no morda se spomnim, kaj je blo....

Aakhut - bod brez skrbi, da vec med duhovniki, jasno, kot med pravniki.....

pravnik misli na cash pa na avte pa na babe.

O, si kliknila (unicef), pridna, Michelle xDDx - a si vidla, da so dal LN med sponzorje? x^x (Blok C - jasno x:px, sam normalno, fajn se mi zdi, da smo med sponzorji - pac zarad bannerja, so pisal, smo dal x8Dx)..

Samson - saj to vsi poznamo, sploh zdaj, a nis prebral napo0vedi? xDDx

Mors se spravt kaj pocet. xyesx

Lia - tezko beres tale moja ribja creva al jetra? :D :P

(verjamem x:o)x)

Pikica, spet te glava boli?

ja, ta teden bo kar glavobolksi...

nc, vse4m glavoboljcem xcrossfingx

Astra, se zmeri????? :eek:

fak! :sori:

xcrossfingx

hehehe, jaz pa vceraj se odlocla (sam nic lapala, ko nikol se ne ve) in se spokala dons po skor dveh mescih pavze na fitnes. x^x :onfire:

In bla ze v trgovini pa na trgu pa pospravla sem ze mal.

zdaj grem pa mal sebe prenasat. ;) :)

mejte se! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

sebe prenašat.....kaj sem se nasmejala.... x:Dx

ampak zlo ustrezno u bistvu....pa sej še kr gre....za odtenek bolš k včeraj....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Samson - saj to vsi poznamo, sploh zdaj, a nis prebral napo0vedi? xDDx

Mors se spravt kaj pocet. xyesx

...pa res nism prebral... ze zadnjih par napovedi nism prebral... ta zadnja k sm jo prebral je bla tko "crna" da sm si reku, da je boljs da ne berem... x:Dx x:Dx no zdaj k si povedala bom su pa res prebrat...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

glej to, sam hitri odgovor mi dela. :|||

jp, amis, itak, ves kok znam bit tezka, ce sem drugim, ne vem zakaj ne bi bla seb tud vcas. ;) :P

samson, saj je res.... itak je.. hm, schtraufenpacht v zraku ze dolg, pa tud jaz ocitno nisem med tolk optimisticnimi al kaj....... nekak sploh ne morem zacet pisat: ful bo dobr... al pa kaj tacga. x:o)x (mam ze od nekdaj tak stil... eni pravjo crnogled, so mi clo ze parkrat ocitnil na urednistvo, da halo pa tak x:Dx :o|o:)

sam po eni strani verjamem, da se ti pol sploh ne da vec brat (a mish da men se da pisat skoz ista sranja x:o)x), sam po drugi strani pa ipak... se lohk boljs pocutis, vsaj vidis, da ne dogaja sam teb... lazje je prenasat, ce ves da je pluton, saturn, jupiter, kaj jaz vem, kot pa da je to kar tvoj lastni bluz.. v tem primeru se lohk mal... *ustrasis*... da se ti ze blede mal, tko pa si reces, aja mocen mlaj, pluton okol, jupiter okol... merkur nazaj do sco, torej se rushade na raziskovanju... notranjosti tud...

in tako dalje... in si reces, aja ZATO! xrolleyesx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, lepo, da priznaš, da črnogledo pišeš. x;)x K pol jst to bl z rezervo vzamem in si rečem...mah, to je mela Marsa slab dan, k je pisala, pa je zato tok bed. :lol:

Mah, itak se mi pa zmer bl zdi, da je tko, k si nardimo. Ne smeš se pustit, pa je. x:)x Kok sm spet brihtna dons. xrolleyesx Za popizdit. x:Dx

Aja, še kle povem. Mam na blogu novo temo o Harryju Potterju. Tko, da vsi ljubitelji, brž k meni. x;)x xsrcx

...mah, to je mela Marsa slab dan, k je pisala, pa je zato tok bed. :lol:

to pa ne, ves...... mislim, da lohk recem gladk, da moje pocutje ne vpliva na napovedi. se znam odklopit, berem polozaje in mi leti na 'papir'.... nima zveze z mano....

to se je lohk videlo recimo, ko sem jo kdaj z blazotno muko pisala, prav ono: :xx!: :sick:

pa na napovedi sami sploh ni blo videt, da bi blo tko. x^x

tko da, ne, tega pa ne priznam. :)

Picasso

Pofočk mladina x:Xx

Zgleda, da bo spet veselje za kidat in se namesto kepat, lopatat. Saj sploh ne vem kaj naj napišem, svoje gospodinjske dogodivščine ne bi tukaj opisovala zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Vas pa preberem in se mi potem ne da komentirat :o|o: ... lenobnost. Skratka dobra stvar je, da sem se spet zavedla svojih mišic, za katere sploh nisem vedela, da jih imam. Intenzivno ukvarjanje s športom v čast smučarski sezoni, ker hribolazanje v takem za mene odpade....

samson x:Dx ločil od samega sebe

astra, poboži, popihi pa srečno pot x:Xx

marsa, poboži in dobr, da si se spravla na fitnes

Pika, upam da najdeš antiglavobolin

Todika, pridna venček naredila.... (slabo vest imam)

Pujsa, pridna zgodnje vstajalka

Amis x:Xx

Mysti wb x:Xx

Aja pa dons je 29. nov. Čestitke vsem pionirjem za praznik! x:Xx

Tradicionalni Bazar bo 10. Decembra na Gospodarskem razstavišču, začne se ob 10h. Lahko kupite izdelke iz cca 30 različnih držav. Ves prihodek gre v dobrodelne namene.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:o|o: napisala cel roman, pol pa ugasnla Explorerja.. kokoš!

Se mi ne da še enkrat citirat, tko da.. po spominu..

za Pikico: bom jaz rajš rezervirala sedeže 12 in 14, da vmes en prazen ostane in se boš težje k men stiskala x:px x:o)x Greva ob 19.30, kdo karte rezervira?

za Pikico: film včer bil Lisbona Story, Madredeusi pa še igrajo, sam mal so stil zamenjal in z njim par članov..

za Micka: Aaaa!!! Sem vedla, da tole tud tvoja muzka!!! x:)x x8Dx :palec: Madredeus...

Za Piky... ta druga, ki sem ti jo omenjala je Loreena McKennitt, še to si snem dol..

Astra... ja, to bi blo noro dobr, da greva v Londonu na kofi, ko se že v SLO ne uspeva ujet x;)x

Evo, hittttrrrr učit!!!

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:inocent: a res, al me sam mal zajebavaš? x:Dx x:Dx Pa nč hudga. x;)x :palec:

Lia, sam jst tud čutim eno napetost, živčnost ... tle v službi se pravzaprav nabira že od včeraj. :o|o: Včeri mi je mal film počil in sm mal nazjala nekoga. Pol pa doma jokala, butc babji. :o|o: x:o)x Upam, da bo danes kej boljše, čeprav ne kaže ravno ...

Mejčkan no x;)x Ne, resno, smo te pogrešali no, sej lohk povsod to bereš x;)x

živi in pusti živeti

Cosma, :palec:, glih prejle sem nate mislila (te jutri poklicem, ce si za), thanx ko si opazla in me spodbujas, ja, ful dosezek... telovadit mi ni problem, sam spravit se... xyesx

(pa morala sem se stratesko lotit, ker sem se prejsnjic prevec naturavala pa me je vse skup cist prevec izcrpalo, pol sem pa se zbolela.. tako da sem zdaj z mal lezernejsim tempom zacela, namest 10 minut sem sam 6 minut laufala, pa namest kilazhe ze kar takoj sem cist na soft delala, da skor nisem nic cutla... sam vem da bom.. pa nad se pocutim, ce druzga ne, sem se mal predihala pa pretegnila ornk x8Dx)..

si me spomnila s temle bazarjem..

ej folk...

kako cmo organizirat tak... dobrodelni LN bolsji trg???

ono ne da je za cash... pac pa da pride folk, pa vzame kar zheli. xDDx

mam recimo ful starih knjig... oblacil... raznih zvonckov za obesit... nekega nakita in vsega boga..

kako naj se s posameznim menim pa recem a ti dam ene rdece hlace pa astrologijo in sex? x:px

pa z vsakim posebej pa cajt pa vse...

problem je pa sam PLAC.

ker nima smisla, da placujemo najem, ce bomo djabe talal...

se prav to bi moral poleti izvesti v kakem mostecu ipd.

a je pozimi sploh kaka varianta in kje, da bi to ubodli?? :8):

Picasso

kakšna odlična ideja..... :palec:

pa bazar tudi....sam k mi ta #$$"#"#"##$$$ šef ne da dopustaaaaaaa :C: ...da bi ga :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

*Bazar pade na soboto. Dobra stvar je, da prideš čisto na začetku, ker taboljše stvari takoj poberejo in jih ni v neomejenih količinah. Recimo rože iz JAR vsako leto množično razgrabijo. Pa na Japonski gre vse dosti hitro, ker nimajo veliko blaga. Večje in bližje države a la Italija, Nemčija, Avstrija, Hrvaška imajo kar veliko za ponudit in tu lahko pridete tudi kasneje bolj proti koncu, ko spustijo cene, še največ prodajajo Američanke, samo so se letos odločile za malce drugačno strategijo....ma glavno je, da je! In da je res dober namen in temu primeren efekt!

Pa cash only!

*pozabla povedat, da sem sanjala Astro :wOOt: je imela gostilno na Brezovici in kuhala ful dobro govejo juho x:Dx

*Marsa, ful dobra ideja tale z zamenjavo izdelkov oz. podarjanjem. Poklič!

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

nimas kaj rect, ne. :P ;)

Nop. Sploh k mi zravn še tolk luškano žugaš..... x;)x x:Dx No, mogoč bi sam mal vrstni red zamenjau.... :inocent: xnckrivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Izdelki so tipični za države, ki jih zastopajo..recimo... Slovenija-potice, medica in vsi izdelki na katerih piše Slo. Rusija-piroške, babuške itd...

Italija-vsi italijanski izdelki-razne paste, olivno olje, tekstilni izdelki... Avstrija-Mozart kugle, Ingverjeve hiške.... Kanada-dream catcharji etc... Švedska-božični piškotki etc.. Japonska-različni čaji, lampioni etc.... Turčija-izdelki iz srebra.. Jar-rože, izdelki, ki jih delajo Hiv pozitivni za preživetje.... itd itd... Avstralija-bumerangi, tekstilni izdelki..... UK-različne marmelade, knjige etc... Američani imajo ponavadi največ....svaštara...

Veliko zanimivih stvari... Se splača pogledat.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:eek: zdaj pa dela normalno citat+

a je že luna v sco?

jp, meneszdi od vcer pozno popoldne al zvecer.... (drugac mas to vedno na osrednji strani LN, kje so lune pa to) :palec:

*Bazar pade na soboto. Dobra stvar je, da prideš čisto na začetku, ker taboljše stvari takoj poberejo in jih ni v neomejenih količinah. Recimo rože iz JAR vsako leto množično razgrabijo. Pa na Japonski gre vse dosti hitro, ker nimajo veliko blaga. Večje in bližje države a la Italija, Nemčija, Avstrija, Hrvaška imajo kar veliko za ponudit in tu lahko pridete tudi kasneje bolj proti koncu, ko spustijo cene, še največ prodajajo Američanke, samo so se letos odločile za malce drugačno strategijo....ma glavno je, da je! In da je res dober namen in temu primeren efekt!

Pa cash only!

*pozabla povedat, da sem sanjala Astro :wOOt: je imela gostilno na Brezovici in kuhala ful dobro govejo juho x:Dx

*Marsa, ful dobra ideja tale z zamenjavo izdelkov oz. podarjanjem. Poklič!

Ouki.

ja a ne???

ves kok se enga stafa valja... pa kaj ces, kako... se to organizirat s folkom... :|||

ja, baazar zna bit dbest, tele etno zadevice pac, a ne?

Nop. Sploh k mi zravn še tolk luškano žugaš..... x;)x x:Dx No, mogoč bi sam mal vrstni red zamenjau.... :inocent: xnckrivx
x:Dx :8):

ja, saj nisem mela tebe nujno v mislih, sam tud pades not xDDx x;)x (res pa da bi dala drug vrstni red tud jaz, kaj mislis kaksnega x:px x:Dx), pri teb bi dala se kako muzko al pa filme, kar se tega tice, si mal bolj *umetniske sorte* pravnik (hvalabogu x;)x x:px)

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...