Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

uf, cosma...to se pa super sliši....

sam še to da zrihtam: .... :att: kozmoooossssss....hočem veliko dodatnega keša!!!!....HVALA....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma marsa jz zmer direkt forum odprem. se mi je zdel da je. k včeri zvečer sm se mela d best. dons zjutri so že vsi živčni in tečni in napadalni. mi je blo prec jasn da smo u škorpjonu. x:Dx mene pa meče valda... sam je psihično kr utrudljivo... bo treba možgane na off dat popoudne... pa se mal prešvicat.
spet se mi je na bolš poslabšal

uf, cosma...to se pa super sliši....

sam še to da zrihtam: .... :att: kozmoooossssss....hočem veliko dodatnega keša!!!!....HVALA....

Pošlji TR x:Xx

*Ej kakšna svetloba je zdele usekala po Lj. Scena kot iz Oliver Twist filma...al pa kak Zola-jev roman.... pravljično...

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ja saj... tocno to kar pravis, Aiwa, res se skor pogledat ne rab. ;) :D

vem ja, sam povem, za drugic, da sam ck nardis, pa vidis, kje smo, kaj smo...

itak pa ves ocitno.....

je hec, ne, spremljat, pa ko se prav opazi... :)

a ne cosma, men je tud pravljicno, sploh mam rada jesen/zimo. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

1. kdo karte rezervira?

2. za Pikico: film včer bil Lisbona Story, Madredeusi pa še igrajo, sam mal so stil zamenjal in z njim par članov..

3. Za Piky... ta druga, ki sem ti jo omenjala je Loreena McKennitt, še to si snem dol..

1. če znaš dobre karte zbrat, lohk ti...nekje na 3/4 dvorane, pa na sredi. x:px Če ne lohk pa jst, sam jst zdele šibam in me nov več na net.

2. Ja, sej vse to vem, sm sam napisala, da ne igrajo več tega fuda al kaj je že...sej so se mal preusmerl, ne?

3. Aha, kul, tenks, bom tud njo zloudala.

ej folk...

kako cmo organizirat tak... dobrodelni LN bolsji trg???

ono ne da je za cash... pac pa da pride folk, pa vzame kar zheli. xDDx

mam recimo ful starih knjig... oblacil... raznih zvonckov za obesit... nekega nakita in vsega boga..

kako naj se s posameznim menim pa recem a ti dam ene rdece hlace pa astrologijo in sex? x:px

pa z vsakim posebej pa cajt pa vse...

problem je pa sam PLAC.

ker nima smisla, da placujemo najem, ce bomo djabe talal...

se prav to bi moral poleti izvesti v kakem mostecu ipd.

a je pozimi sploh kaka varianta in kje, da bi to ubodli?? :8):

Hudo dobr tole. Pa čez vikend bi blo fajn tole met, da lohk folk pride. Hm, glede placa...bo treba mal premislt. Ampak fajn ideja...pr men bi se tud kej našl za dat.

:palec:

Cosma, a lohk jst tud TR pošlem? :inocent: x:Dx

Pika ,seveda pošlji, en več ali manj ne bo razlike.

Zdele dobila idejo...bom začela zbirat TR in ko izpopolnim zbirko prodam najboljšemu ponudniku na E-bay-u ali pa onim, ki bodo jamrali, da ne vedo kam s kešem.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pika ,seveda pošlji, en več ali manj ne bo razlike.

Zdele dobila idejo...bom začela zbirat TR in ko izpopolnim zbirko prodam najboljšemu ponudniku na E-bay-u ali pa onim, ki bodo jamrali, da ne vedo kam s kešem.....

x:Dx x:Dx x:Dx ..... x:px

ja, saj nisem mela tebe nujno v mislih, sam tud pades not xDDx x;)x (res pa da bi dala drug vrstni red tud jaz, kaj mislis kaksnega x:px x:Dx), pri teb bi dala se kako muzko al pa filme, kar se tega tice, si mal bolj *umetniske sorte* pravnik (hvalabogu x;)x x:px)

x:)x :palec: kak te neb trznu, če pa o tolk "priljubljenih" pravnikih govora...... :vragec: x:px Hm, dober ti to "slediš" nam forumovcem, dober.... :palec: Ma ja, men še nihče ni poklica ugotovu, dokler mu nism sam povedal, sm baje total a-tipičn..... :inocent: Ma, sm se nauču......posel je posel, privat lajf pa privat lajf, čist moj in nima koga kaj brigat, če ga ne povabm vanj. x^x

Bil pri dohtarci zdej. Vse vredi z mano, pa po posegu ful dober okrevam. Sm baje kar občutljiv (le kdo bi to zame reku? :inocent: x:Dx ), sam pa mam, mi to že naš Bern povedu, ful dobro regeneracijo, ko ga kaj fašem, hiter in dober okrevam, pa česarkoli se že to tiče, kul. Vsaj to. No, saj, da neb bil preveč ok in fajn sm pa pol eno taaaaaaaaaaaaako injekcijo v mojo bogo seksi ritko xcivx dobu..... :o|o: :xx!: Kak pa naj zdej sedim? Kdo pa mi jo bo zdej pobožu pa polubčkal? :C:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x^x lihkar z mesta...nazjala enga body guarda..se me je kuj vstrašo , bemu pet parklacov frej pa tuli da morm jt drgam parkerat...sem ga sam strupeno pogledala, je šo ded kuj rikverc xrolleyesx

*

pridem na pošto mi en star ata šarmira, se neki spogleduje....kak sn kaj...halooooooooo :vragec: sn hotla rečt kaj te pa briga....

*

v mesnici pa en mlečnozobi mesar, da bi on nekaj po francosko...če nam jst enkrat enga na zobe....me zanima kam bi skočli do stropa, če b jst enga zgrabla za točko za milijon dolarjev.....bemo če ne prej pri osemdesetih bom pa ziher :vragec:

*

zaj pa te zagledam da je luna v škorpijoni, te pa itak..vse napeto menda pa še jupiter neki potencira...

*

totalno moker in usran dan :o|o:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ja saj... tocno to kar pravis, Aiwa, res se skor pogledat ne rab. ;) :D

vem ja, sam povem, za drugic, da sam ck nardis, pa vidis, kje smo, kaj smo...

itak pa ves ocitno.....

je hec, ne, spremljat, pa ko se prav opazi... :)

za škorpjona prov zmeri!!! za ostala so pa tud kšna k jih ne morm falit. ampak sco je tako očiten pri vseh, da ne morš falit x:Dx

no tko dons je u službi sicer delo tko... fajn.. folkc mal živčen... uni k dobr prenašajo so nasmejani... seveda sem med njimi x:Dx x:Dx pol grem pa domou na kosiu. pa na stepr. zvečer bom pa še vidla kaj zabavnega bo.... upam na kšno prijetno presenečenje x:px x:o)x

spet se mi je na bolš poslabšal

lia! :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

..... pa glej, da boš do osemdestih v "formi" x^x ,.....jest bi to prej nardila,....pa se raj na ta pa še kakšen račun pr osemdestih režala x:Dx x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Eh, Lia, da ti še do konca dan pokvarm... :sori: nč ne bo zdele s kirurškimi posegi... so nehal za letos.. januarja spet, takrat bom pa ful zatežila, tko da se kr prprav x:px

Predelala celo španščino in ugotovila, da je to tolk letnic in imen, da se mi bo scufal.. Zdaj mam miselne vzorčke za vsako obdobje narejeno.. Grem nazaj romantike pogledat... la vida es bella :flowerface:

obljubljajo denar za jutr :o|o: bi blo fajn...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ko bom že Pikci Madredeus spekel.....a ti jih maš, Alianca? Da kar uzput to opravm.... x;)x x:)x

v bistvu ne.. mela enga, mi ga je bivši spekel, pa sem ga nekje zgubila očitno.. glih zadnjič iskala..

kok si ti fajn x:Xx x:)x

loesje

Spet nazaj -

Eh, Lia, da ti še do konca dan pokvarm... :sori: nč ne bo zdele s kirurškimi posegi... so nehal za letos.. januarja spet, takrat bom pa ful zatežila, tko da se kr prprav x:px

Predelala celo španščino in ugotovila, da je to tolk letnic in imen, da se mi bo scufal.. Zdaj mam miselne vzorčke za vsako obdobje narejeno.. Grem nazaj romantike pogledat... la vida es bella :flowerface:

obljubljajo denar za jutr :o|o: bi blo fajn...

sej res ne more bit slabš....še dobro da je v paketu...sam upam lohk, da se hiter odkida ta melanholična nesnaga...

bi blo škoda Jarca v takem bluesu obdelat....

hvala vse glih Aliana...

pa uživaj na poti , pa kej lepga pofotkaj v LONDONU....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

lia...upam, da boš to nardila pred 80im...s silki pa prideva za nadzor....sej bi tip dol padu.... x:Dx x:Dx x:Dx .....mene pa tale sco luna ne gane tokrat....običajno polno glavo norih idej...take slastne sorte....danes se pa že od jutra premagujem, da ne napišem recepta tja v kuharije.....o počasnem dušenju na nizkem ognju...in tako naprej x^x ...pa še presenetljivo znosne volje danes.... x:px

v bistvu ne.. mela enga, mi ga je bivši spekel, pa sem ga nekje zgubila očitno.. glih zadnjič iskala..

kok si ti fajn x:Xx x:)x

No, kul. Ne išči več, dobiš 2. x:)x x;)x Sam zamisli se mal, bo pol treba na drink z mano..... :wOOt: :OO!: Kaj tam vidim, z Astro greš v London? :inocent: :palec:

K. Čapek

....me zanima kam bi skočli do stropa, če b jst enga zgrabla za točko za milijon dolarjev.....bemo če ne prej pri osemdesetih bom pa ziher :vragec:

Lia :palec:

So me danes spravili v bojno razpoloženje, pri meni bodo letele samo glave...

No, sem imela košto fertik par dni...

Še dobro, ker imam dela čez glavo...

Kolokvij mi ni šel in v četrtek imam še neega in v ponedeljek še enega

:xx!:

Ma bo že...

Se šibam naprej učit

:vio: :vio: :vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

lia...upam, da boš to nardila pred 80im..

sori no , mi je zlo žal....sam uresničla bi sanje mnogih :vragec: ki si tega ne upajo x;)x

Lia :palec:

So me danes spravili v bojno razpoloženje, pri meni bodo letele samo glave...

xcivx x:Dx no hvala ti ,vsaj ena iskrena, sem mislila da sem sam jst tok od :vragec:

:eek: ...pa to ti dol pade od pesimizma.... :o|o: ......... :vragec: x:Dx

:8): pa kaj se vtikaš v vsak moj post, se te nisi moj, da bi te skrbelo da ti bo doj padu x:o)x

No, kul. Ne išči več, dobiš 2. x:)x x;)x Sam zamisli se mal, bo pol treba na drink z mano..... :wOOt: :OO!: Kaj tam vidim, z Astro greš v London? :inocent: :palec:

A zdej grem pa kar z Astro v London? :inocent: Ja, kul ne x:o)x x:Dx

Za drink s tabo.. hmm.. dva CDja Madredeus sta kar vredna tega.. se bom pa potrudila, da se mi bo kam ful mudil :vragec:

smotko...

Evo, šibam v varstvo...

loesje

Spet nazaj -

:8): pa kaj se vtikaš v vsak moj post, se te nisi moj, da bi te skrbelo da ti bo doj padu x:o)x

Če pa se mi tak dopadeš..... :2src: xnckrivx

Hehehe, Alianca tud smotka. x:o)x Ti sam glej, da se vrneš iz Londona, da neum bez veze peku.... xcivx x:Dx

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...