lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 no sm ti rekla..pazi da se nauš zalubu...te si v riti...zaj ko si tak srečno zvezan... še na pir nam upala s teboj, če mi boš neke srčke limu :OO!: ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 a je kdo pir omenjal, pismo bi mi dons pasalo se ga ulit! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 O kakšen dan...mislim, samo tiste misli, ki jih ne bi smel Mal sm dobre volje, mal sem imela nekaj dobrih prebliskov, še več moji prebliski imajo očitno globji pomen in neke temelje.Tralala...dans naum jamrala. Zakaj pa bi? Kwa vsi hodite na pir pa neki nazdravljat a jest sm pa pajkov jajček al kwa? *zdaj pa nazaj za ognjišče Pa kmalu bo pa seveda predpriprave za Bazar, da bo še kdo imel lepe praznike..... Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Selene ej z veseljem vrag še po dietah, zdravem življenju pa pozitivnih afirmacijah.... čik v eni roki, kozarec v drugi in čist ponucano telo na stara leta....in pol lahko rečeš: To je blo življenje Kje s pa vidla da greš neponucan v grob? To pa res fit pa čili v zemljo skoknit :xx!: Cosmička ti pa sam tr la la...kadar je pa treba za šank jt se pa skriješ * mam še neki ruma za potico...bo že za prvo silo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Pa kmalu bo In, da ne pozabite...parkeljni že hodijo....Šibam v soboto po dvorišču(svojem)..in v temi slišim hkm, hkm....pogledam...in vidim nekaj kosmatega in rogatega (ni bil naš aakhut)....krike "prvobitnega samoohranitvenega nagona ne bom omenjala".... ...samo opozorilo...... bodite pridni!(parkeljni, trentar, miklavž...vse vidijo in slišijo) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ne ni me straaaaaaaaah....od kdaj bi se pa parkelj parkeljna bal ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 :Cosmička ti pa sam tr la la...kadar je pa treba za šank jt se pa skriješ * mam še neki ruma za potico...bo že za prvo silo Veš kaj Lia, če bi bla ti kj prjatlca, bi me pršla iskat, k sm bla nezavestna še vsa v obvezah in šivih. Pol pa men tuki, da sm zahinavla... *A ni škoda ruma za potico? Enja as ga vidla? Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Enja as ga vidla? Pomoje sem že vse v življenju vidla ( never say, never)..misliš parkeljna? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 punce jaz sem z vami šit so se mi borovničke zdele zaletele... Učenik, nič brat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 no sm ti rekla..pazi da se nauš zalubu...te si v riti...zaj ko si tak srečno zvezan... še na pir nam upala s teboj, če mi boš neke srčke limu :OO!: ....taka k bi mi s tabo na pir (uspešno) prepovedala it pa se še ni rodila..... No, tk, zdej je december, zame cel mesec žur, ma da se kaj pokažeš.......pa va rekla kako o ljubezni pa lepotah lajfa, ne.......da ti mal razširim pogled.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 sej naju s Cosmo pa na ignor...smotko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Pomoje sem že vse v življenju vidla ( never say, never)..misliš parkeljna?Ja, parkeljna, kerga s pa ti mislila punce jaz sem z vami šit so se mi borovničke zdele zaletele... Učenik, nič brat Cheers! ne obremenjuj se ....tak k bi mi s tabo na pir (uspešno) prepovedala it pa se še ni rodila..... No, tk, zdej je december, zame cel mesec žur, ma da se kaj pokažeš.......pa va rekla kako o ljubezni pa lepotah lajfa, ne.......da ti mal razširim pogled.... Lia, jest mislim, moje skromno mišljenje, da Mickeni ful izziva Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Selene, na ignor? To pa nikoli! Nikooliiiiiiiiiiiii!!! Ni šans. Kaj kaj, ko pa je za vas mb k na drugi celini, jst pa v lj nkol nimam prav cajta. Pih, sploh vesta ki je mb? No ja, se mi zdi, da je cosmica 1x sem zalutala, po pomoti......no, pa itak jo je frajer prpelal, če neb, bi tak v Munchnu ven pršla..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 sej naju s Cosmo pa na ignor...smotko A sm res tok nevidna??? Bom morala zamenjat ikonco za kj bolj spajsi da me bo vsaj kdo opazil.... Ah Selene, bova že kako tudi brez mickanga *Itaq da je moj frajer prijazen naravi in uporabnikom.... ne glih 1x Mick... samo saj veš, ti nekako nisi dosegljiv pa si ful bizi...jaz imam kar redne izlete v MB. No sploh pa zdaj, ko je veseli december in sezona smučkanja... jiha...... bomo videl, če si se kaj poboljšal hehe Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Lia, jest mislim, moje skromno mišljenje, da Mickeni ful izziva ...............pst, sam nič ne reskiram, fasala jih bo tak lia Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 očitno moram jaz tud ikonco zamenjat ampak izgovor ma pa dober a Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 očitno moram jaz tud ikonco zamenjat ampak izgovor ma pa dober a ja anje....kr neki.... Sem se že domislila za spajsi ikonco, si moram najt en hud feferon....pol bomo pa vidl naprej Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ...*totalno moker in usran dan Jap, to je to :xx!: Škorpijonska Luna ubija + ves ostali šajs, ki trenzitno gomazi nasproti/ 45. stopinj /po mojem Soncu in čevlji nabasani s starimi časopisi V glavnem, me je spet pošteno zvil mehur , že skoraj leto se nalivam s preslico, 90 dni brusničnih kapsul, potem januarja dvakrat (ni bilo druge ) antibiotik in sedaj spet križem nog. In sem šla zamenjat (končno ) ležečega zdravnika, ker je moj še vedno sedeči v zaporu, pa tudi za en klic je bil, oz. tega ne bom vedela nikoli, ker nas je zdravila kar njegova tajnica in pajdašica pri nečednih poslih. :!!: No, ga je pa v času dopusta zamenjevala ena fajn zdravnica, pri kateri, če si se pojavil, si moral kar sleči plašč in se vsesti , natančno te je poslušala in dodobra izprašala . Celo slačenje je običajno sledilo... Pa tudi njen studio je bil kar blizu, avto se je dalo parkirat (pasaža pri Godini). Evo, naredim za oba nove knjižice in se ji grem pokazat, preiščem celo pasažo in potem mi nek nono pove, da se je ravnokar preselila na drugi konec mesta (kjer ne parkiraš, pa če bi v zlatu plačal prarkirplac) Avto sem imela v parkirni hiši, in ker se mi je kadilo iz ušes, sem se napotila lepo peš. Po 25 minutah hitre hoje sem poljubila vrata, sedaj moram izvrtat kje tel. številko, da se pozanimam o urniku.Da ne boste mislili, da se pri nas lahko hodi od zore do mraka h dohtarju; 1 (uro) dnevno običajno namenjajo splošni praksi! No in ko sem končno prilezla domov, pa nič pametnega opravila, sem opazila, da je Mačka pobruhala pol flata. Pogumno naprej! Totalno (za)ssr dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja, parkeljna, kerga s pa ti mislila Cosma, mi smo "pracelica" parkeljnov, trentarjev, tet Peht..itd Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ruby, kr se zdravnika tiče, imam jaz srečo, kar se usranega dela tiče - pridruži se nam sotrpinom, bo prec lažje... klinc gleda še planete.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Pa po Velikana moram, ker je gospod klub napovedi, da bo deževalo, odprdakal z motorjem v službo. zssrvsekomplet.press Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Enja, jaz se vedno tolažim, ko se na plaži pokažem s svojo aristokratsko barvo, da je moj praprapraded in praprapra majka, al pa vsaj eden od njiju bil črnec. Ampak je ravno ona celica za barvo pri meni zatajila, nihče ni popolen. Pehta sem pa po karakterju O Ruby, tudi imela lep čaroben dan skuhaj čaj pa v meditacijo Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 mam še neki ruma za potico...bo že za prvo silo sem pa mislila, da mam sam jaz take čudne.. da grem dejansko pit rum za potico norialkoholik.press Selene, na ignor? To pa nikoli! Nikooliiiiiiiiiiiii!!! Ni šans. Kaj kaj, ko pa je za vas mb k na drugi celini, jst pa v lj nkol nimam prav cajta. Pih, sploh vesta ki je mb? No ja, se mi zdi, da je cosmica 1x sem zalutala, po pomoti......no, pa itak jo je frajer prpelal, če neb, bi tak v Munchnu ven pršla..... ni blo men namenjen, sam vseen osebno vzamem Ja, sej ne, Ljubljančanke smotane, ki ne znamo do MB prit Kdo te je pa pršu z motorjem pogledat, a? pa še koga zraven prpelu, a? *** Konc z varstvom, se je mal zavleklo, ker mate baje gor proti Štajerski sneg in te stvari.. tle pa dež.. Ma ja, blo fajn, mi tamala še pomagala se piflat španske pisatelje Zda pa še eno urco mal ponavljam generacion 27, pol pa Pikico za roko držat :OO!: Eni norci pa z motorji sred zime, al kaj? respect sam mal noro.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ni blo men namenjen, sam vseen osebno vzamem Ja, sej ne, Ljubljančanke smotane, ki ne znamo do MB prit Kdo te je pa pršu z motorjem pogledat, a? pa še koga zraven prpelu, a? ....se kesam, čist ponižno, neum nkol več, oblubm, niiiiiiikul več......smrk....... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ma ja, nej ti bo.. sam zato, k si glih ti... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts