Amis 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 pišuka, neke hude debate o rumu, pa o pijački...pa tako.....heh, sej pravim....pa a glih o rumu ste moraliiiiii pršla iz fitnesa...odlična kombinacija bi bla.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 aliana, a ne greš ti v kino danes? ja, ja, čez eno uro film.. a se pridružiš? hihi, ti maš tud mucka v podpisu WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Prišla iz joge... ravno to sem rabla.. smo mel danes enourno meditacijo... sem se tok poglobila vase, da sem pol komi odštrikala svoje noge vse mam rada js pa ne čist vseh.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 jst tud ne vseh.... Jap, to je to :xx!: Škorpijonska Luna ubija + ves ostali šajs, ki trenzitno gomazi nasproti/ 45. stopinj /po mojem Soncu in čevlji nabasani s starimi časopisi oh Rubička , hvala ti za ta zapis...se mi je življenje zazdelo kot pravljica,,,mam fobijo pred zdravniki in lekarnarji ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ....se kesam, čist ponižno, neum nkol več, oblubm, niiiiiiikul več......smrk....... kaj boš pa za pokoro naredu, ha....sam kesat je premalo, se treba odkupit... sej veš kozmično ravnotežje ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ooo...hvalabogu...še ena normalna na tem svetu....sem že mislila, da se je čist vsem utrgalo....lia you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 kaj boš pa za pokoro naredu, ha....sam kesat je premalo, se treba odkupit... sej veš kozmično ravnotežje ................ ....ja nič....teb bom pir plačal. Kdaj prideš? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 vreji pa biljard mizo rezerviraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ...zdej si me pokončala. To pa sprejmem, takoj, dobra idea, ki hočeš......pri Splavari v Dupleki, Pri treh pizdah , Kolosej? ki...sam reči.... joj, ka te bom naružu.......za kaj bova špilala? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Punce, da vam prišepnem, na pravi način se ga je treba lotit...recimo vprašat, če ma kaj posode za pomit... Ruby... tule zdaj pride ona beseda na straufen.... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 hvala Astra, bomo mickenga po svoje obdelal s pomivanjem posode ga pa kr ti dej, evo maš čist zeleno luč...kar se mene tiče... ajde kad če nabavit mašino za pranje onda čemo vidit ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ja.....pa kaj še?.....biljard mizo v dnevni, pa tangice na seb, pa rdečo pero v riti...... Mah, dober, naj ti bo, cvikaš pač.........pa verjetn ga še v roke ne znaš vzet kaj šele kaj druzga .......na kej al kak se že palci reče, mislim Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Žališ ti mene... najprej si pa misli prosto po Iztoku Mlakarju...do te ko bova mija dva špilala bom jst že tak majster da ti tui tangice naujo pomagale ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ...ne res, znaš špilat? Men se ful fajn zdi, če bejba dober špila, pa to..... Poznam eno k me celo 1x naružla, bla to sramota sramot...... No, sej pol se na srečo v lj odselila, pa sm spet lohk normaln po ulici hodu.... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Biljard Jutri ga gremo igrat, samo ne vem kam bom trebuh dala Micky ob priliki te naružim! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Pih. Če ti to rata, ti pa kar dam Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Pih. Če ti to rata, ti pa kar dam Kaj pa? Sebe ali igro? Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 dan je potekal v duhu učenja...nič novega... nism nič drugega počela...trenutno me vleče gor samo še misel na selitev...ko bi vsaj vse šlo tako kot si želim...yesssssssssss in če je možno, potem se bom res res resssss ful ful fulllllll pridno učila, da se potem lahko preprišem x!x seveda imamo doma dolge nosove v modi, ker je bilo to samo omenjeno kot možnost...če bova res šla, bo še vroče doma sicer sem pa jaz bolj za vroče... usta imam spet čist razturjena od samega nerviranja, včeri sem bila tako nervozna, da mi je bilo kr slabo v želodcu in me je res močno stiskal, da sem mislila, da bom želodec izbruhala... čist sem v pričakovanju... prebijam se skozi knjigo...zelo počasi...ampak res zelooooo počasi danes sem dobila en sms, ki ga sploh nism pričakovala, je treba pobrisat prah z nekaterih poznanstev...stare stvari lahko velikokrat rodijo dove, dobre dogodke, trenutke...tisto kar pač rabim...samo ko se mi je tako težko lotit čiščenja nekaterih čist mojih ufurov in predstav o tem kdajjekdokajinkakoinpredvsemzakajtakomislilrekel in pogledal :xx!: :xx!: :xx!: čakam dragega...potem se bom pa malo stiskala...mah, mogoče si grem pa nohte nalakirat...jutr imam že zgodi fax....potem pa ker sem ful pisala imam prste čist modre od kulija (lak je pomodrel) in morm tole packarijo dol spravt... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kaj pa? Sebe ali igro? Ah....en naslov v lj, kjer boš lohk "nagrado" dvignla..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ah....en naslov v lj, kjer boš lohk "nagrado" dvignla..... Če misliva isto, dvomim, da mi bo nagrada všeč! Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Ti kar dvom..... No, k že cd-jke pečm......alianca, Pikica.....na enmu cd bo poleg Madredeus (O Paraiso) še PJ Harvey.......tud čist fajn muzka. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Kako ste?No danes sem:- se zbudila, popila zeleni caj, se ucila- sla smucat za malo casa- ucila- narocila darilca iz unicef.si- gledala mami, kako se je lotila slikanja hudo dobro, talent - zganjala evforijo kot otrok, ker sem zvedela za rollinge nocka Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Evo, lih pršla s kina. Se morm pohvalt, da je aliana cela ostala...nbene kosti ji nisem polomila, pa tud oglušela ni. Mogoče me bo pa še kdaj s sabo vzela. Zob me boli že cel dan, jutr mam itak zobarja. Ampak grem in razturam do konca. Zdej pa počas ajat. Nočko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 dobar jutar sm že eno uro pokonc. kwa pa vem kwa je u zraku. sm šla včer po službi še v šoping z eno frendico. pol sm pa kr zaspala. in se ob 2 zbudila. ja nč grem telovadt. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Dobar jutar tud teb Aiwek, ob taki uri bolš ne telovadit, mogoče pa sosedje ne trpijo za nespečnostjo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts