Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mogoče bo pa telovadbe bolj vesel kot lepila x:Dx

Ampak ti bo dolga tale sreda x;)x a nabiraš kondicijo za veseli december xcheersx :switz: :^:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

hihi x:o)x lepilo xokkx

ewo me. se zmatrala, našvicala :medal: stuširana. zdej pa čakam,da bo kopalnica spet frej, si morm še glavo oprat x:)x

jajajaja jutr se začne veseli december. xcheersx d best!

xsmokex tko grem še kej narest. dons bo res dolg dan. še predavanje mam popoldne :rolleyes:

pa mogoče se še s kom dobim zvečer... xzobkox xpartyx

lep dan vsem skupaj xinnox x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

daannnn....

aiwa, ti pa maš že narjen cel seznam do zdej....medtem ko smo mi še spali....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

:switz: uf eno goro cotovja speglala do zdejle.....čist nora xrolleyesx zdej pa kle mal pobluzim, pol morm pa u štacuno skočit kej za jest iskat x:Dx obupna gospodinja sem x:Dx zmeri mi kej manjka.......al jace al cukr al kava al moka.....svašta x:o)x posesat bi tud mogla :o|o: al bi raj zamežala k grem čez hodnik :inocent: nism se še fiksno odločla

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Sm začela resno razmišljat,da bi si za Božič :xmas: nardila Novo leto xwizardx , za silvestrovo bi pa lahko delala.pa mam plačan tri dni za en dan.pa lih tko si loh tuki na informacijah žur nardimo;

že dolg nism tolk zgodi ustala kokr dons.mam dvakrat več teorije pa petja dans.xsmx

razmišljam,da bi se prjavla na kako tekmovanje.glede na to,da hodm dva mesca na petje,mi gre kr dobr, xscratchx

se je že lepo glas razvil,sam še cajt morm najdit pa nehat kr neki sanjat. xrolleyesx sej preveč dajem lubija na prvo mesto pa vse zanga,nase pa kr mal pozabim.sej mi ni žal cajta zanga,žal mi je cajta takrat,ko sva skupi pa ubistvu nč ne počneva in tko dostikrat dan izpuhti,mislim,kr mim pade,ostane pa krivda,kok sm bedna,kr neki mutim pol se pa čudm,kako mi ne uspe nardit stvari :o|o:

kva sm smotana-k tajfl

:fool:

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

No, k že cd-jke pečm......alianca, Pikica.....na enmu cd bo poleg Madredeus (O Paraiso) še PJ Harvey.......tud čist fajn muzka. :palec:

:palec: ti čist verjamem :)

Evo, lih pršla s kina. Se morm pohvalt, da je aliana cela ostala...nbene kosti ji nisem polomila, pa tud oglušela ni. :palec: Mogoče me bo pa še kdaj s sabo vzela. :inocent: x:)x

Zob me boli že cel dan, jutr mam itak zobarja. :O: Ampak grem in razturam do konca. :vtz:

Zdej pa počas ajat. Nočko. xsrcx

Ma ja, jaz sem pa glih hotla pripomnit, da me je Pikica čist razočarala, ker še zakričala ni sploh.. :o|o: OK, parkrat se je cela vrsta stolov mal zatresla x:o)x to blo pa tud vse.. Nič, bo treba drugič kej hujšga zbrat, ne... x:o)x Ful dobr film drugač...

Šibam na faks, dons pa res treba en kup stvari zrihtat..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

evo bla u štacuni, sm kr čez pižamo navlekla pulover pa bundo k se mi dal komplet oblačit :P mrzlo svinsko uzun pa spolzko :o|o: me je usul pred štacuno :wOOt: v eni roki vrečko, drugo pa u žepu xrolleyesx seveda sm bla zlo primerno obuta....v natikačih x:Dx pa pol metra snega.........stolkla dve jajce, zdej grem pa palačinke pečt x:Dx

Bora

Todika, jaz tudi bla v trgovini.Padla že zadnjič, mi tokrat ni bilo treba... :o|o:

nataknila sem si samo eno staro trenerko, ker mam pucanje danes doma...v glavo pa je tako jasno, kako zgledam, če sem dva dni ležala...

In... :eek: ...srečam tipa, ki mi je bil pred leti zelooo všeč... x:Ix ...me pogleda in reče, mal si se spremenila v teh letih, kar se nisva videla... :xx!: x:Dx

Mal zamujam, tile datumi so mi... :o|o: ..ugotovila, da pr nas doma še vedno buče in tako po oknih. Grem danes zimsko-novoletno dekoracijo delat. Tiste jutranje gospodove pripombe pa sem preslišala... :inocent: nekaj je govoril o tem, da v london mam čas hodit, doma pa smo še sred jeseni... xrolleyesx

Imela sem imeniten rdeč šal in rdeče usnjene rokavice...pa jih nikjer ni :eek:

v bistvu mi gre ta decemberski čas na živce :o|o: ...da o vremenu sploh ne govorim.

Astra

Per aspera ad astra

vreme, ja...včeraj zvečer je tako lilo, da je voda na cesti dobesedno stala. sicer pa prot decembru nimam nič....če bi le lahko imela ves mesec dopust!

pol bi lahko po malem kaj pospravila, kakšne slike dala v okvirje, končno napisala tekst, ki sodi zraven, pa se mal zezala s teksti in novimi slikarskimi idejami....in jasno, pohajanje bi vklopila na max....

...kako je že tista: sanja svinja kukuruz........

...amis, marš delat....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

evo bla u štacuni, sm kr čez pižamo navlekla pulover pa bundo k se mi dal komplet oblačit :P

nataknila sem si samo eno staro trenerko, ker mam pucanje danes doma...v

Astra

A to zdej nova modna zapoved? Samo vprašam, moram zdajle do knjižnice, pa da pridem tjakaj brez pižame in trenerke a me bodo čudn gledal? :inocent:

Todika, si mi skomine naredila s palačinkam. Astra, ti pa ne s pospravljanjem.... :o|o:

Dons kr neki spet dogaja x:Dx ma samo da dogaja....grem kaj produktivnega skupaj spravit ali pa ne... k se mi da bolj malo....

Vreme??? No comment!

Amiska, šparaj se!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tis prjatlca Todi x:Xx ...bom dons pozabla na dieto in reskirala 22 dag, ki sem jih uspela zgubit v 14 dneh, da dobim nazaj....

Pižame tematske ali lahko pridem v frotirasti modri? Medeki? Snoopy? Rožce? Rdeče? Roza? Bele? Za loverje? za moža?

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

eh treba je linijo vzdržvat x:Dx boh ne dej dab kaka deka šla dol..............pižamo lohk maš pa frotirasto modro z medvedki...mam tud js tako x:Dx

pižama za moža...........sm dobila asociacijo x:Dx una ogromna ful razvlečena reč, nedoločljive barve s sumljivimi madeži neznanega izvora x:Dx

Bora

xg:Dx ja glih taka, samo brez madežev.... pol mi pa zateži, kok mam spet grdo pižamo, pa se vedno užaljeno naredim in rečem...pa to mi je mami kupila :vio: ...v bistvu je to secret code... ne diraj me!

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Dons mam zobarja. :OO!: Me je kr strah. A me pride kdo za roko držat? :C: :V: Damn. :xx!: Ma, sej, enkrat morm to skoz dat. Pa ma, da poštima...zdej bom kr vsak tedn tm, jamrala, da me ful boli, da bo čim prej fertik. :o|o: Au. :C: Prosm, za čim več pozitivne enrgije od vas....v mislih mi stojte ob strani, da se nom v hlače. :inocent: RESNO! x:Dx

Jao, jao meni. :C: Reva. Pusi. :vragec: x:Dx Kje je zdej ciga, da sočustvuje z mano? CIGAAAAAAA!!! :V:

No, si grem vilinske simbole narisat za zobarja. x:Ix

Lužca. x:Dx

Jaz grem pa v soboto k zdravniku. Se grem prod tetanusu cept, pa še povprašat zakaj mam povišane trombocite. :o|o: :inocent:

Sem cel hipohonder v zadnjem mesecu ratala. Ne vem kaj je to x!x :xx!: :eek:

Sem bla v petek do večera v KC (po službeni dolžnosti namreč-na srečo), pa skoz gledala kje bom aiwo vidla, pa nč. :sori:

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Ja, če te ne mot, da bo tvoj pulover ves pojokan, poslinjen in posmrkan. :inocent:

:V: :C: :V: :C: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :OO!:

itak da me ne. x:)x se bom primerno oblekla. x:Dx

zašpana sn ratala... je tak vreme... nč najbol da grem do sosedov xsmokex

spet se mi je na bolš poslabšal

:palec: pika sej bo....malo avtosugestije...pa si zmagala .... x8Dx

drgač pa xwizardx :detelca: ti sam Onixov jezik poglej...bohve kok cajta je on sam sladoled jedu pa trpu bolečine k so mu jezik preluknjal...ti pa maš sam par minut za strpit x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:palec: pika sej bo....malo avtosugestije...pa si zmagala .... x8Dx

drgač pa xwizardx :detelca: ti sam Onixov jezik poglej...bohve kok cajta je on sam sladoled jedu pa trpu bolečine k so mu jezik preluknjal...ti pa maš sam par minut za strpit x^x

Ja, klinc par minutk...bom mela po moje cel let generalko, k sm se tok cajta zobarja izogibala. :o|o: Je treba polhn starih plomb osvežit. :o|o: No, pa sej, sam, da sm se končno spravla. Že to neki šteje. :palec: xsrcx

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...