Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

sem vesela, da si ti vesela xDDx ...ja, če bi mi kdo rekel, da bom tako kmalu toliko bolje, mu definitivno ne bi verjela.prav paše bit malo sam...življenje je fajn, ja xsuperx :vtz: xbendx
fish is mute-fish knows everything-G.B.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sem vesela, da si ti vesela xDDx ...ja, če bi mi kdo rekel, da bom tako kmalu toliko bolje, mu definitivno ne bi verjela.prav paše bit malo sam...življenje je fajn, ja xsuperx :vtz: xbendx

aneda je x:Dx pogumno novim izivom naproti x;)x :palec:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:palec:

bohnedaj otrok res v ta zos mešat :O: kar mata vidva Nat, rešujta sama, če pa ne morta, pa bohpomagi..........sam ne otrok v bedast položaj postavljat in jim vzbujat občutek krivde ker mata fotra rada, pa tak kreten k je :sori: dost bolš boš nardila če boš otrokom o njem kako lepo srtvar povedla, pa čeprov s knedlom u grlu......te bojo cenili zarad tega kasnej........če boš pa po njem udrihala, se znajo pa proč od tebe obrnt.........verjem xwizardx

:palec: se strinjam - lia in todika mata prov - moja punčka je sicer še premajhna da bi razumela (no... sej še govori ne x;)x ), ampak če že o fotru, pred njo vse sam najlepš. Se ga zmer tok razveseli, da mi ne da srce, da bi ji ga očrnila in odtegnila...

xsrcx zate Nataly, pa drž se :palec:

živi in pusti živeti

:sori: Joj, kok ste zdej nataly napadl...pa kje ste vidl, da je napisala, da fotra otrokom šimfa? Mislm, da je zadost pametna, da tega ne počne. Razen, če se do otrok bedno obnaša. Mislm, da tega ne rab zdele. x:Ix

Julijana, sm jst vedla, da boš ti vse spedenala, k si tok fejst punca!!! Kr tko naprej. :palec:

:palec: se strinjam - lia in todika mata prov - moja punčka je sicer še premajhna da bi razumela (no... sej še govori ne x;)x ), ampak če že o fotru, pred njo vse sam najlepš. Se ga zmer tok razveseli, da mi ne da srce, da bi ji ga očrnila in odtegnila...

joj svaka ti čast :palec: malo je žensk ki so tega sposobne............ponavad se moškim maščujejo preko otrok, ker se mu drgač ne morjo.............pa nobena dejansko na otroka ne pomisli.....čeprov so jih same uste da za otroka pa vse.........niso pa sposobne preko tega it :xx!: fuj

tko da engl kr tko naprej, čeprov je včasih res težko, k se nabere tolk ene zamere pa razočaranj pa jeze da je tež o tej osebi eno samo lepo stvar povedat..............sam k se gre za otroka je vredno :palec:

:sori: Joj, kok ste zdej nataly napadl...pa kje ste vidl, da je napisala, da fotra otrokom šimfa? Mislm, da je zadost pametna, da tega ne počne. Razen, če se do otrok bedno obnaša. Mislm, da tega ne rab zdele. x:Ix

Julijana, sm jst vedla, da boš ti vse spedenala, k si tok fejst punca!!! Kr tko naprej. :palec:

eh sej je pa nismo napadli :eek: sam nalagamo mal x:Dx sej veš kok je fajn pametn bit za druge x:Dx

sam res je pa vseen.....pa tud č se do otrok bedno obnaša, naj to sami poštudirajo........

Bora

Ja, se strinjam-vse najlepše pred otrokom...kolikokrat sem bila v skušnjavi, da se dobesedno "maščujem", ampak to se zgodi tako hitro, da moraš bit pozoren, še bosebej, če si prizadet zaradi obnašanja partnerja...ja, potem pa pogledaš otroka in vidiš, kako sije..pa ti srce ne da, pa še to veš, da ji-mu nabijaš svoj vzorec, ki ga moraš ti predelat in ne otrok.pol pa se stvari uštimajo, pa na koncu pogruntaš še to, da je ti je ON naredil uslugo..pa smo-ste vsi zadovoljni. x^x ..nisem želela nobenega napadat, samo se pač filtriraš pa napišeš to, kar moraš samega sebe večkrat spomnit, a ne? x:Xx

fish is mute-fish knows everything-G.B.

ja tud js ne lapam glih na pamet.......že par let spremljam dobesedno agonijo punčke, k njena zlata mamica ne more preko tega, da jo je pustu.........in vse je zdej, sam človk ne.........ful se trudi da bi ga totalno očrnila pred otrokom, same neumnosti govori o njem, kamorkol prideta govori grdo njem...in ko je tamala enkrat ji rekla da ni lepo da skoz grdo govori o atiju jo je narezala :o|o: tamala si pa ves čas želi da bi lohk skoz pr atiju živela, sam pravi da mamici si pa niti omenit ne upa tega xrolleyesx :eek: u glavnem, ene ženske si ne zaslužjo da so mame, res ne :xx!:

Bora

J

xcivx aha, samo sebi v opomin...tista kera ni mama, naj bo prosim lepo tiho.....

:2src: Julijana... xsrcx super fajn da nam mal vole daš.... xwizardx :detelca: :detelca: :detelca: xupx želim ti obilo zadovoljnih in stalno vračajočih strank.....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

[/color]

xcivx aha, samo sebi v opomin...tista kera ni mama, naj bo prosim lepo tiho.....

.

lia lia.......... x;)x a "mačeha" vela :inocent: sam ne tista hudobna iz pravljice :8):

Bora

hi hi hi...julijana, glih dans zjutraj sem se spomnila nate....in pomislila, kako si kaj...evo, pa se javiš.

me veseli, da si ok in ti gre fajn :palec: ...kar tako naprej....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

x:Dx kaj je ... xcivx samo tak ti povem, da že či si mama včasih težko gledaš otroka....vreji ...tui če se ne strinjaš z mano...pocukrane brezpogojne ljubavi pr men nauš vidla...mam tok jajc da si upam priznat.....

in vsak kdor mi naklada o brezpogojni skrbi in občutenjih nadčloveške ljubavi do dece je zame čisti nakladač...otroci so ti fenomenaln špegl....in ti zrcalno odslikajo vse tvoje lastne nepredelane strahove in scene...in tisti keri meni lupa, da ma idealni partnerski odnos je za mene navadni lažov xrolleyesx

in sam to sn ti hotla povedat, da pač morš to občutit, da si svoj bes in jezo na partnerja s kamoto predelaš na froca...in facto se čist strinjava....vsak naj sebe popuca pa nau nobenih blemov....mogoče boš tudi ti kdaj zapuščena in besna mama, pol boš pa vidla kaki vrag je samiga sebe brzdat, da nea spustiš svojih frustracij na otroka....eh, itak je pa brez veze...sploh nea vem zakaj sem se vtaknila....

mam sama kaj pucat....

xcivx lihkar je ta mal prletu in se zadrl: Moj ata je kralj, men pa lasje pokonci :OO!:

evo pa sn rekla res je kralj in je z blazno dinamiko odfrčal naprej x;)x

:palec: sej si dobr povedla tole pa načeloma se čist strinjam s tabo.............in ja tud lohk da bom kdaj zapuščena mama in če se bom na tak nivo spušala, prosim za milostni strel............lohk pa tud da bom mama k ji je dragi umru........kaj je pa slabš da te dragi zapusti al da umre................za večino očitno taprvo :xx!: večina bab bi raj vidla da jim djedi poflikajo, k pol bi pač ble one boge, revce vdovce...........če te pa pusti pa s prstom kažejo za tabo, lej, to je tista.blablabla :xx!:

in tud, a se kira gdaj vpraša zakaj jo je pustu, pa kak je njen delež pr vsem tem..........aja, ups to nima veze..........djed je pač prasec :vragec:

aja pa še to..........izjava ene sodnice...oče v otrokovem življenju ni potreben za normalen razvoj..........uspešno ga lahko nadomesti stric, dedek ali katerikoli drug moški v materinem življenju...........

mislim da to pove vse :sick:

Bora

...določene stvari lahko razumeš ko se postaraš x;)x

Kad mi je bilo cetrnaest godina mislio sam da mi je otac idiot. Ali kada mi je bila dvadeset i jedna, bio sam zapanjen koliko je stari naučio za sedam godina.

:eek: x8Dx

poflikajo?? :inocent:

valjda, mi deci nismo 0 krivi! x:Dx

--------

:palec: sej si dobr povedla tole pa načeloma se čist strinjam s tabo.............in ja tud lohk da bom kdaj zapuščena mama in če se bom na tak nivo spušala, prosim za milostni strel............lohk pa tud da bom mama k ji je dragi umru........kaj je pa slabš da te dragi zapusti al da umre................za večino očitno taprvo :xx!: večina bab bi raj vidla da jim djedi poflikajo, k pol bi pač ble one boge, revce vdovce...........če te pa pusti pa s prstom kažejo za tabo, lej, to je tista.blablabla :xx!:

in tud, a se kira gdaj vpraša zakaj jo je pustu, pa kak je njen delež pr vsem tem..........aja, ups to nima veze..........djed je pač prasec :vragec:

aja pa še to..........izjava ene sodnice...oče v otrokovem življenju ni potreben za normalen razvoj..........uspešno ga lahko nadomesti stric, dedek ali katerikoli drug moški v materinem življenju...........

mislim da to pove vse :sick:

Ufff, ja partnerski odnosi... xrolleyesx ..pa potem odnos do sebe, pa odnos do otrok...pa... xrolleyesx :xx!:

če kdo reče, da lahko skrije pred otrokom, da se ti svet podira, bom preprosto rekla, da ne verjamem. Lahko pa se zbereš in poskušaš svoje solze točit na samem.

Seveda pa ne blatit pred otrokom, ker ti pozabiš, greš dalje, otrokom pa misel ostane. In v partnerskih odnosih se občasno nabere tak kup dreka, da ti je še samemu težko to spravit na dan, kaj šele da bi govoril o tem otrokom.

sam včasih ti pa res pregori in ne recite, da nikoli in nikdar ne rečete, ma on je pa res en *****

Eh, ja, kaj nam dela ta sco xrolleyesx x:px

Astra

Per aspera ad astra

Kaksen dan!

Na poti na faks, je eden prehiteval v ovinek celo kolono in je maaaaaaaalce manjkalo, da bi se čelno zadel vame :eek: :eek: :eek: In potem je pokazal se "fuck you". Mislim!!! Vsi so mu trobili sicer, ampak kaj ces...jaz sem se pa ornk ustrasila. :xx!: Kreteni.

Ze tako se danes prav pozna vpliv lune na cesti...pa se tak, zelo zamorjen dan.

Je pa za mano celo zanimivo predavanje ( matematicno), kjer so vsi klepetali, jaz sem pa poskusala cimvec odnest od predavanj, tako da je na koncu samo se meni razlagal xrolleyesx

Fajn je bit doma...in gremo na delo :o|o: x:)x

xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

jaz jih mam tud ful... x:o)x

:switz:

blazota!!!

no saj zdaj bom morala pa kmal spet sibat... :wacko:

sem mela cel schtraufenpacht spet dons, xDDx

:palec: x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

wow, kok mi seka zdele muska...same take, umpa cumpa nažigam....sam morm it zdej na en sestank, jst pa vsa na spidirana. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

xsuperx xsuperx xsuperx

I'm a firestarter, twisted firestarter...I am selfinflicted, like detonator... :vragec: :att: YEAH!!! PODEBLJAJ! :palec:

lep dober večer vsem skupaj xDDx x:Xx

da se malo pofočkam po dolgem času... v glavnem diploma se piše :inocent: xDDx počasi ampak ziher x^x

na žurih se še pleše in zabava.. :inocent: xDDx in še vedno sem good girl :inocent: x:Ix x:Xx

party girl :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...