Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

folk en mrzel pozdravcek iz hokksunda-norveska.

uzivam v snezni idili in ob pogledih na te prelepe hiske lesene...uzivajte x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ja so po faksu delili kondome x:Dx Tako, da sem zalozena zdaj :palec: x:Dx

a bi jih midva skupaj porabila? x:px x:Dx x:o)x

Nika, že diplomo pišeš? :O: x:Ix

ne bom se pustil prehiteti x:Dx x;)x

katero temo pa imaš?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

...diploma, kje je ze to... x^x x^x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...diploma, kje je ze to... x^x x^x

xg:Dx xg:Dx

jz pa končno mal doma. nč se mi ne da. sama se mi tud ne da bit. pride ženkica mal na obisk :palec:

jutr me pa 2 rojstna dneva čakata x:px pestro bo.

spet se mi je na bolš poslabšal

Ce imas dostop do interneta, potem to ze ni idila xcivx

Pa ne spilaj fukof, da ne bos spravila slovenskih cigotov na slab glas v tujini x8Dx

pozdraviRudolfa.press :palec:

sama se mi tud ne da bit. pride ženkica mal na obisk :palec:

...a se se zdaj nista locile??mater z njo s pa drzala dlje kokr s kerimkol dedcem... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ufff, ja partnerski odnosi... xrolleyesx ..pa potem odnos do sebe, pa odnos do otrok...pa... xrolleyesx :xx!:

če kdo reče, da lahko skrije pred otrokom, da se ti svet podira, bom preprosto rekla, da ne verjamem. Lahko pa se zbereš in poskušaš svoje solze točit na samem.

Seveda pa ne blatit pred otrokom, ker ti pozabiš, greš dalje, otrokom pa misel ostane. In v partnerskih odnosih se občasno nabere tak kup dreka, da ti je še samemu težko to spravit na dan, kaj šele da bi govoril o tem otrokom.

sam včasih ti pa res pregori in ne recite, da nikoli in nikdar ne rečete, ma on je pa res en *****

Eh, ja, kaj nam dela ta sco xrolleyesx x:px

Astra

Popolnoma strinjam s tem.

In niti slučajno ne blatim očeta svojih otrok. Ste hecni??

Če otroci slišijo prepir - in to ga pri mojih mogočnih pljučih mimogrede - je dobro, da se pove vzrok. Konec koncev 17 letnica ni mala boga punčkica, ampak punca s katero se pogovorim lahko vse.

Torej se mi zdi edino prav in pošteno, da tale odnos negujem.

Solze pa točim na samem.

Na koncu sem ga že kar branila - tudi, ker mi čut za poštenost ni dal, da bi popljuvala nekaj kar je bilo vsaj po moji logiki čisto ok.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

ja nič...tkole je to...

včeri so pop rekli, da kolokvij prestavmo na drug teden, danes pa kar, da jutri pišemo

:xx!: :xx!:

mislm kr neki no...

čist sem fertik, komi še gledam...pa bl mal sem si vsega zapomnila...ni taka stvar za piflanje...

ah ja, sej kar bo pa bo...

sem v pričakovanju novice ali se bomo selila ali ne...sicer me mal stiska ampak vseeno jupiiiiiiiiiiiiiii :hepko:

sam se ne smem preveč nakurt, ker pol če nau nič iz tega bom preveč žalostna...

ma me je strah, ker včasih matija mal v tri dni govori...pa se sploh ne zaveda kolk so nekatere stvari pomembne in res....mal me je strah da bo rep med noge stisnu...

al pa da se bo spustu v to...pol mu bo pa hudo

:eek:

pišuka, jaz se bl bojim za njega kot zase

ah ja

no, zdej pa razmišljam a se čem it še mal učit al kaj naj...hm...najraj bi kak izi drinkec zdejle...mejbi

x:Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Nataly xcrossfingx :detelca: xupx ... nisem vedela za tole... najbrž sem nekam po svoje prebrala tisti tvoj post, ko si pisala, da boš zdaj sama ali kako že... sem mislila, da gre za nekaj časa na kakšno službeno pot... držte se punce xcrossfingx ... sva z Dašo dajali to čez in sem vesela, da sva iskreno o svojih občutkih in čustvih govorili... ne o njenem očetu (kasneje pa sem ji tudi pustila, da je brez strahu, da bo zaradi tega obsojana ali karkoli, sprostila jezo nanj in dvome in vse pač, kar ji je ležalo na duši...)ampak o tem, kako se midve počutiva in tako sem razumela, da imate tudi ve odnos med seboj... to je iskreno in naravno in zbliža ljudi, ki preživljajo neko težko obdobje, poleg tega se otrok čuti varnega in sprejetega, kar je v taki občutljivi situaciji zanj zelo blagodejno...

*do zdajle sem bila zunaj... sploh se nimam časa vsest za računalnik in kaj prebrat ali malo čvekat... mejte se fajn... mlaj smo dal že čez... še luna čez plutona šibne, pa smo za kakšen dan zmagali x;)x x:Dx

Vse skupaj je. Najprej novica, da gre službeno v tujino - za tričetrt leta.

Potem pa soboto novica dneva - da je gneča v vezi..

Tako, da je tole vse v zraku..ker ga kot zakleto ni doma, ker bo mesec na usposabljanju...tak..

Mateja - hvala za podporo - ja takšen odnos imamo. (ironičo, če ti starejša reče - jaz sem to vedela - mater si dolgo nucala :vragec: )

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

a tam si ti...čestitke za uživanje....sem pa že študirala kam si zginla..... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Vse skupaj je. Najprej novica, da gre službeno v tujino - za tričetrt leta.

Potem pa soboto novica dneva - da je gneča v vezi..

Tako, da je tole vse v zraku..ker ga kot zakleto ni doma, ker bo mesec na usposabljanju...tak..

Mateja - hvala za podporo - ja takšen odnos imamo. (ironičo, če ti starejša reče - jaz sem to vedela - mater si dolgo nucala :vragec: )

xrolleyesx

Mi postane res hudo, ko take stvari berem...

Upam da imaš ob sebi ljudi, ki ti stojijo ob strani.

Si verjetno kar plemenit šlovek, da sedaj ne tolčeš čez njega...Za to je gotovo potrebna ogromna količina moči...

xrainbowx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Nataly. xsrcx zdrži.

Evo, doma sm, morm novice prpravt, pol pa na radio spet šibam. Juhu. x:)x

Fajn večer bil...ugotovila, da en, k mi je fejst, pa sm misnla, da se je poročil, sploh ni zaseden...se je njegov brat oženu. Mal paše flirtat. x:px x;)x x:)x Zaenkrat sam gledam, k se mi po pravic povedan, ne da bluzit. Bi bla kr sama...neskončno dolgo. x:Ix Jah, čudna sm, ja. Naveličana vseh fakov, k ji doživljam, pa pol raj samotarm. Mislim, da je na mestu najljubši Valkirin izraz. SEJ BO! xyesx x:Dx

... sva z Dašo dajali to čez in sem vesela, da sva iskreno o svojih občutkih in čustvih govorili... ne o njenem očetu (kasneje pa sem ji tudi pustila, da je brez strahu, da bo zaradi tega obsojana ali karkoli, sprostila jezo nanj in dvome in vse pač, kar ji je ležalo na duši...)ampak o tem, kako se midve počutiva

xyesx

Čustva so. Zato se je treba o njih pogovarjat, posebej z otroci. Namreč, če otrok vidi, da si žalostna, poveš mu pa: “da ni nč..”… kakšno sporočilo dobi? Gotovo ni dobro zanj, če se nauči, da je žalost (al pa jeza, al pa …), nekaj o čemer se ne govori.. se pravi, nekaj slabega… Vem pa, da je težko v takih situacijah govoriti le o SVOJIH čustvih, človeka hitro zanese da še fakte čustveno obarva... Te je pač treba razložit otrokovi zrelosti primerno. (nism pametna, učim se manevrirat z lastnimi čustvi)

Nataly, drž se! xwizardx

Cigančica, uživaj! (a tle ni dovolj zimsko?!! x;)x :xx!:)

Vsem lep pozdrav! x:o)x

Js čakam pomlad! x8Dx

...a se se zdaj nista locile??mater z njo s pa drzala dlje kokr s kerimkol dedcem... x;)x

x:Dx x:Dx avgusta bo 10 let poroke :palec: pa že prej sva ble ene 4 leta skp x;)x traja in traja... x:Dx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Bast, jaz pa poletje x:Dx

Nat, olajšaj otrokom, kolkor moreš, ampak predvsem poskrbi zase xsrcx smo mel nekaj takega :o|o:

Mana, vso srečo jutri na kolokviju, jaz sem se do zdajle še nekja trudila.. (ah, še kaka dva dni bi rabila, da bi vse spravla skup - pakiranje, job, učenje.. na koncu je za učenje malo zmanjkalo..) grem probat kako bo, pod 8 se ne grem, bom šla rajš februarja pol še enkrat.. (aja, saj sem včer že nekaj pisala, pa tok bla zaspana,d a se sploh ne spomnim x:o)x No, saj danes ni dost boljš..)

Evo, grem v posteljo, še mal brat, mogoče mi še kaj v glavi ostane.. Dokler me ne zmanjka..

Vstajam ob 6h, zmenjena ob pol 8h pred FF, da poberem kamero, pol na izpit, pol pa via Trieste - London x:px x8Dx x:)x Punci in fanta me že čakajo :palec: Dobila navodila kako prit do centra, na letalu bom pa Prezir prebrala (če ne bom spala..)

Yes, komaj čakam, upam, da bo vse OK.. pa da še prej tale izpit speljem..

V glavnem, dvomim, da bo jutri še čas za kako oglašanje, tko da kar zdajle pozdravčke vsem, pridni bodte, pazte nase, pa se čez en teden spet slišmo x:Xx

Aja, bundo sem si kupila, tooooplooo :) :) :) s perjem not, pa črna, luštkana.. 13 jurjev, ni blo tko kriza.. Sem šla pol prejle jo ven sprobat v sam kratkih rokavih spodi, pa je res :palec:

Pa potico nesem s sabo in vino in borovničke.. Ko Rdeča kapica x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Cosma, men pa kronično primanjkuje pižam, a maš kej za podarit? :inocent: x:Dx Joj, sam fehtam te. Zanč si mi milijon nakazala, zdej bi pa še pižamo. xrolleyesx Ja, taka sm, mi prst ponudš, jst pa celo roko pojem. x:px x;)x x:Dx

Otrok a si že ves dnar zagnala?? Ni ostal za pidjamco? Prid, bova kaj najdli...že vidim, kaj bi imela zate... eno s slončkom, kjer ušeska ven binglajo ali pa ena s pujskom k rep ven miglja x:Dx

Nataly :detelca: šele zdele videla, zakaj se gre, drž se in ti in punce x:Xx xwizardx

Aiwa čestitke za obletnico x:Xx

Ciga x:Xx kje se ti lajhaš??? d best!

Ruby, upam, da jo osvobodijo komunikacijskega mrka xwizardx

Jest pa vsa **nategnjena** pa raztegnjena :sori: boli nogca k pr norcih ampak se ne dam, furam image športa do konca. Sem se odločla, da ne šmirglam tele nožice več...dons me je mal zaj** ampak bom našla način, da jo nadmudrim :vragec:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ali pa ena s pujskom k rep ven miglja x:Dx

Ni govora :sniky: :zoro: :wOOt:

Koko ti lahko kej tazga sploh u glavo pade :eek: :O: .

Tale, bi bila lahko kvečjemu, če, meni podarjena x:px :2src: :palec: . Bi pasala k oni umivalni krpici s pujsom naštepanim :2src: xsrcx x:px :palec: .

Nataly, vem, da si pametna deklina in da tole z levo roko zrihtaš :palec:, pa vem, da si ta najhujši prvi šok že dala skozi. Sicer pa vabilo na kavo še vedno velja, samo imaš kidalnolopatofobijo x:Dx x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pujsa, a bi se rada tepla za pujsasto pižamo? :vragec: x:Dx x;)x

u, fajn, kr dve novi puižami bom dobila. Ok, to bo za Miklavža, kaj pa za božička in dedka mraza, cosma? :inocent: x:Dx :lol:

Zdej si ga najebala...dobrota je sirota, pravjo. x:Dx :palec:

kwa tipa je? :inocent:

----

...Jest pa vsa **nategnjena** pa raztegnjena :sori: boli nogca k pr norcih ampak se ne dam, furam image športa do konca. Sem se odločla, da ne šmirglam tele nožice več...dons me je mal zaj** ampak bom našla način, da jo nadmudrim :vragec:

u, fajn, kr dve novi puižami bom dobila. Ok, to bo za Miklavža, kaj pa za božička in dedka mraza, cosma? :inocent: x:Dx :lol:

x:Xx Sam da boš lepa!

----

Tetiva pokrajšana, pa sem jo nategovala.....

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Me je tok razburla s temi pižamami, da sem čist po nesreč slončka napisala najprej, namest jasno, pujsa - tam na umivalni krpici x:Dx .

Pikca, žal ne bo nič s pižamami, no vsaj s ta svinjsko ne, ker če si un mio tko na hit poluftala, ti take dragocenosti sploh ni za zaupat x;)x . Pa loh se magar tut na radio pritožiš, pa ti nič ne bo pomagal x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pikca, žal ne bo nič s pižamami, no vsaj s ta svinjsko ne, ker če si un mio tko na hit poluftala, ti take dragocenosti sploh ni za zaupat x;)x . Pa loh se magar tut na radio pritožiš, pa ti nič ne bo pomagal x:Dx x;)x

Pritožba prec pade v eter! :lol: Kje si pa upam, me bo društvo proti mučenju živali prec zašilo, če se nad pujso spravim. :inocent: x;)x x:Dx

x:Dx ha pidjamas...mene pa danes klicali naj pridem po zlate spodnjice...pa to ni res ...pa kak so agresivni toti trgovci...pa še 20 % miklavžega popusta dobim....pa tak sn se lepo sama s seboj pogovorila , da nemo nič zapravlali...

sploh ko sem vidla spiske od dece kaj so vse pisali...podmuklo, da so sicer to pa to ušpičli ampak mami so pa ful pomagali xrolleyesx na konci ko sem jih vse naštela in napela, je eden zinu, poj pa če je že tak bankrotiraan pa onemogu, naj pa vsaj sladkarije prnese xcivx se začel gladiti po bušiju in belo gledat, da bom celo zimo lahko prebavljal xcivx

ma sej ne vem, jst pa tud rabim pidjamas..vidim zdajle da morm bit v pripravljenosti...NNNP ( nič nas ne sme preseneti -pidjamas za vse prilike x:Dx x:Dx x:Dx

*

grem na davčni urad, pa gre ta mau z mano, pa tam pri vratarju košara z bonbončki, enega vzameva: Stopiva ven, pa reče " ti pa si prepričana da ni mamil not?"

ha kak je mali pametn, pri frizeri ni to nikol vprašal...sumljivi so mu bli :vragec:

*

Nataly zmerom ko gre dedc drugam, je škoda energije da se zato sekiraš, poglabljaš , analiziraš....odgovora ne boš našla na ta način...nobeno samoobtoževanje, al pa njega ne pomaga....

edino kar je smiselno da ostaneš z glavo nad vodo...

in da ohraniš zdrave živce

se je treba s tem soočit

*sprejet

*plavat mimo

*pustiti času čas

v tem trenutku kar koli na hura je brez veze...štorije so jako različne...na tisoče psihologov se krega in fajta, zakaj in kako do tega pride...da se zgodba ki se lepo začne tako konča..tud v zvezde je brez pomena gledat...ti se morš odločit...kak pa kaj...kaj ti čutiš...kje si zdaj...kje se vidiš...in kaj morš nardit da do tja prideš...

verjamem, da ti je tamala to zabrusla, da je sam čakala ...sam ipak...idi rajš s tvojim angelom varuhom v šumo pa je...sej si vidla da pomaga...in ni zanemarljivo, da je to tud za linijo dobro, da se razmigaš aerobno...probaj ohranit čim več vsakdanjih navad, okrepi stike s prijatelji....pojdi med ljudi...laže ti bo...

Heh men je tamala povedala da se pa ona nikoli ne bo poročila z nikomer, v katerega bi bila zaljubljena, pa vprašam zakaj ne, pa pravi zato ker mine....dobila bom takega, da se bova fajn mela x^x

xsrcx vso srečo , ne dvomim, da se boš pametno odločla...heh mam jst v blogu men se zdi lih nekaj o žalovanju....prepisano jali saj v praksi jst tud ne obvladam...ampak menda, žalovanje zmeraj pomeni da nekaj spustimo iz življenja in pripravimo prostor za druge stvari xsrcx xwizardx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...