Pika Pikica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 svašta žena rodi samo para neče x;)xn najbolj da si dildota kupš, da boš vsaj enkrat mal bolše voljeEh, ga že zdavni mam. Ne morš umetno s pravim nadomestit, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Eh, ga že zdavni mam. Ne morš umetno s pravim nadomestit, no. Hja zej sme spomnila na un vic:Zakaj ste ženske neumne???Zato ker zarad ene klobase vzamete cevga prasca....hehe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 daaannnnnn....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Hja zej sme spomnila na un vic:Zakaj ste ženske neumne???Zato ker zarad ene klobase vzamete cevga prasca....hehe In nauk te zgodbe je: PIKA NI NEUMNA, K MA RAJ UMETNO KLOBASO, K CEVGA PRASCA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 morgen..... to je pa tko, che se shef kluba sprau DJ-at... do ranih dopoldanskih ur.... :xx!: ampak....blo je pa fletno.... dons pa drum&bas.... zlomk...tralala In nauk te zgodbe je: PIKA NI NEUMNA, K MA RAJ UMETNO KLOBASO, K CEVGA PRASCA! pa she prascom je prasica prihranjena.... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 pa she prascom je prasica prihranjena.... zlomk...tralalaTi me tud pogrešaš, vidm. Lov ju tu. Oink, oink. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 In nauk te zgodbe je: PIKA NI NEUMNA, K MA RAJ UMETNO KLOBASO, K CEVGA PRASCA! Baje je umetna klobasa na baterije U merkurju maš popust na Duracel baterije.Hit let, je akcija... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Baje je umetna klobasa na baterije U merkurju maš popust na Duracel baterije.Hit let, je akcija... Ni take panike, mi baterije dowg cajta zdržijo, k ga mam sam za ob praznikih. Drgač pa na roke poštimamo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Ti me tud pogrešaš, vidm. Lov ju tu. Oink, oink. prou nch...jst mam raj kure zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Ni take panike, mi baterije dowg cajta zdržijo, k ga mam sam za ob praznikih. Drgač pa na roke poštimamo. Ja sej.Po pa taki k sm jest trpijo.mislm.....babe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 da ne bo Pujsa tule imela kakšen komentar a vidiš kolk sem na njeni strani Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 da ne bo Pujsa tule imela kakšen komentar a vidiš kolk sem na njeni strani pujsa ni "prasica".... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjodlar 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Aakhut, vabim te, da v tej temi: http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=3023&st=100podaš svoj odgovor, da ne boš kje trdil, da te česa po krivem obtožujemo. LP Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 pujsa ni "prasica".... zlomk...tralalaups, jst sem sam oink videla... sam hm mi pa osebno tole poimenovanje prasica ni čisto nič všećno Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ups, jst sem sam oink videla... sam hm mi pa osebno tole poimenovanje prasica ni čisto nič všećno sej men bit prasec pa mislsh de je... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 no ja 1-0 zate ... sam še vseeno mi ni všeč ta izraz, pa basta Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 kwa ste zdej zakompliciral. aja. pa dobro jutro. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 kwa ste zdej zakompliciral. aja. pa dobro jutro. nch zakompliciral....glavn, de smo si ushech pa morgen tut teb zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 a to je to? všeč ste si? tud prou pa enga spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 a to je to? všeč ste si? tud prou pa enga svoji k svojim... zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 sobo morm pospraut. eh... grem raj z onixom na en drink. čaw spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 njega pa res zhe dolg nism vidu zlomk...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 tko... zdej pa britje, tush (britje )....pol pa v sluzhbo zjutri k bo konc...pa juhuhu....jutr frej mejte se... zlomk....tralalalalalala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 juhuhu pa boš mal frej. no šibam jz tud vn. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 kočno sem si ogledal tegale Potterja. žal samo na računalniku in v dost slabi kakovosti ...Mal mi je razvlečen , čeprav ga pol manjka...Drugač bolj prelenaril dan, skoke pogledal...bi bilo dobro še kaj nardit, preden grem spat...recimo mal sintič povadit, pa mogoče petje, da vidim, če se mi je moj čarobni glasek že povrnil ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts