lia 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Res je kar pravijo... nekaj najlepšega je biti mati je še nekaj lepšega, biti fotr ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 je še nekaj lepšega, biti fotr Je, ti si jezikava, kot moja hči Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Valkira, kwa pa tebi dogaja sej verjamem, da tebi ni bilo tolk smešno.No jest sm šla pa ob 12.30h na tržnico in zdele domov pršla ...Sem ugotovila, da potrebujem natančno 12 ur... Btc je res u malori in sem si spet obljubila, da ne grem cel december. Prsežem Popokala sva tetko in še njo zvlekla, po malo svežega kivija in ostalih nujnih živil a la kaki, dehidrirani jurčki itd... nas je Jetri naložil s sadjem k da je sodni dan. Pol je teti rekel, da mora večkrat pridet sama, ker če pošlje mene, pol jaz težim, da mora dati vse točno, njej pa vedno vse proda. Potem sledi še obisk moje zelenjavarke, me zasuje s solato in ostalo zelenjado, ne gre vse v hladilnik. Vmes se še spomnem, da bi delala sarmo, kupim zelje, pa nazaj do mesarja... sledi kosilo odmor. Pol sem se jebala z vozičkom po btc-ju. Pločniki zasuti s snegom, rampe za invalide pa zaparkirane z avtomobili, mentalnih invalidov. Kreteni, idioti, blentoni, ok... ni parkiral na placu za invalide, je pa parkiral na izstopu s pločnika ... no pol sem vozila po vozišču oz. porivala voz. Veliko se jih ne zaveda, kako je, če ne moreš hoditi in da to ni samoumevna lastnost V Sparu, nabito polno, sem vijugala enkrat z enim, enkrat z drugim vozom.......Pol pa k teti pokazat kako spečem en kolač, k ona ne zna, tko kt jest, pa ga je nujno morala sproducirat.....oke...natovorjeni k mule odpeketamo v reševanje kuharske časti in opedenam zadevo tko kt se šika in voila...obsedel, se ga napapcal in mal napupcal Pol pa spravit domov tetko z vozkom, odprem avto in me skoraj kap zadane od vonjav, ki jih je ustvarila bodoča sarma...zelje ima čist svoj program razmišljanja....no ja... sem ga kar v garaži pustila od tetke in ga nisem vlačila domov, naj kar tam smrdi do zadnje minute ...No tko...ne bom še z drugimi stvarmi gnjavla, k je itaq že preveč....Noč Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Večernji drinkec z Aiwo se je, s pomočjo borovničk in spleta okoliščin sprevrgel v Depeche mode night, dress code: black ! za konec pa še malo bobnbasa v polni Šterki zdaj pa danes delam samo 11 ur :xx!: pravi nedeljski počitek Jutrček Vesolju in ... Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 daannn..... valkira in cosma...vajin sočen opis me je čist navdušil.... .....tle pa nič posebnega....šmrc.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Zanimiv opis dneva Cosma in Valkira...sem se ob branju kr orenk "nasmihala" *** Ja nič, meni dnevi padajo mimo...Še jutri zdržim potem pa pa dni počitka (tko ene 2 dni, bi rekla). Jutri imam še tale smotan kolokvij, ki ga morm naredit, enostavno morm, ker je pogoj...Meni se pa nič ne da,,, Včeri sva imela par napetih trenutkov :xx!: Me je čist naživciral in potem se nism mogla umirit (to se mi zdej zadnje cajte dogaja). Pridno telovadim zjutraj, ampak imam filing da mojmu telesu neki ni čist fajn, ker me po trebuhu šraufa, potem imam kolena dostkrat modra (pa se ne udarim)Ma ka pa vem... Aja računalnik me heca...ga bom prou zbrcala enkrat...Nič, tale pust dan bo treba splužt do konca... Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. december 2005 Avtor Prijavi Deli 4. december 2005 Ahoj! Blazotno strani je tega dnenvika... pridem gor, zagledam 200 strani in taksno in se v hipu odlocim in mi vzame samcato minuto. (*ali dve ) Sicer sem pa ze od 7h pokonc, sam nisem bila skor nic na netu. lepo nedeljo vsem! Vesoljni dnevnik LNF 20 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts