Marsa 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 imela en odgovor blazoten mensezdi na natalyn post... no ja, je ze kul... ti si tud taka, ki si zrasla... oprosti, vem da se slisi pokroviteljsko... sam macono smo omenjali (no jaz niti ne, sem ji to ze karprec povedala, se predno se je vse to zgodilo )... no ampak si mal zginla dol... sem se veckrat spomnila na tele fotke tvoje... no in pol si spet uletela, po nekem cajtu... in zdaj si pa kar 'redno' (glih v fajn intervalih, zate, kajti treba je zavzet... odnos do svojega sodelovanja tkole, ocitno, ce ful folka to zj*).... no in to je fajn.... zlo maram modrost... in ponizhnost... ob samozavesti.... torej - da uskladis oboje... je men point... preseneti me, kolk ljudi uporablja pojme cast, ponos, dostojanstvo... ko se po mizi tolce v zvezi s tem... malokdo pa ve/steka, da se cast, ponos in dostojanstvo vcasih lohk odrazajo tud v poniznosti in skromnosti.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Komu to Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>veš kaj, kaj če bi vidve s Pujso enkrat spet do mene uleteli, sami, na en čvekec a? dobra idejčiča drugač pa pestro. včer me mami z morja klicala, da ji je placa u autu zmankal pa da nej pridem še s svojim da mi ga naloži... pa sva šla... komi zdelvala klance pol k me je tok naložila. pa na meji smo se nasmejal... hehehe drugač pa jutr en zagovorček.... pa komi čakam petek, da ga spet vidm lahko nočko spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2005 Avtor Prijavi Deli 14. september 2005 aja tole - zmeda (Nat) - 2. (sredinski) odstavek - Ajdi... tebe nat sem vmes nekje 'izgubila' ()...ostalo pa sodi v 'dnevnik'.... moja razmisljanja na pac karkoli... niti ne sploh v bistvu osebno... na nekoga... sam sprozhi se pac val... enih misli in tega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Vidiš, ker jaz bi si prilastila vse (čeprav - roko na srce- pri najboljši volji nisem vedela, katere fotke misliš..a? fotke? jaz? niti slučajno ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ti si tud taka, ki si zrasla... oprosti, vem da se slisi pokroviteljsko... sam macono smo omenjali (no jaz niti ne, sem ji to ze karprec povedala, se predno se je vse to zgodilo )... no ampak si mal zginla dol... sem se veckrat spomnila na tele fotke tvoje... no in pol si spet uletela, po nekem cajtu... in zdaj si pa kar 'redno' (glih v fajn intervalih, zate, kajti treba je zavzet... odnos do svojega sodelovanja tkole, ocitno, ce ful folka to zj*).... no in to je fajn.... zlo maram modrost... in ponizhnost... ob samozavesti.... torej - da uskladis oboje... je men point... Zginla sem tudi zato, ker nekaj časa nismo imeli interneta doma in sem se potem totalno odvadila računalnika sploh, odkar imamo pa adsl pa sem spet več tukaj ta forum mi je bil itak zmeraj najboljši in nisem pozabila zdej pa sploh vas kar pogrešam, če me nekaj časa ni Res sem se spremenila, precej v teh odnosih do staršev in pa seveda življenja in nasploh vsega... v zadnjih letih se mi je toliko zgodilo, da čisto drugače gledam na vse skupaj... sem še večji optimist... rada imam življenje, cenim to kar imam, ne mislim na tisto, kar "nimam" ... kompliciram zdej tole... življenje je lepo v glavnem... škoda časa, da bi se pritoževali in se sekirali, jamrali... preseneti me, kolk ljudi uporablja pojme cast, ponos, dostojanstvo... ko se po mizi tolce v zvezi s tem... malokdo pa ve/steka, da se cast, ponos in dostojanstvo vcasih lohk odrazajo tud v poniznosti in skromnosti.... to me je zdej spomnilo na mojo mami. Njena mami(moja babi) je njo ves čas zatirala, vrgla jo je iz hiše, ko je bila z mano noseča, ni ji ne materialno ne moralno pomagala... in tako je še zdej... babi moje mame totalno ne spoštuje... ima jo za eno "smrkljo" in to tudi da jasno vedet... ampak moja mami.. je tiho, ne teži nazaj, se ne krega z njo (pa bi se lahko ves čas... njena sestra je z babi smrtno skregana)... in sem ji včasih težila, zakaj se ne boriš zase, zakaj si tiho... ona pa - ona je moja mama, imam samo eno in imam jo rada, zaradi nje živim... in nima smisla, da bi se z njo zdej kregala zaradi traparij - rajši presliši vse stvari (ker ni vredno), je prijazna do nje, z njo vzdržuje v redu odnose... misli si pa pač svoje... in zdej se strinjam z njo... ne vem, če sem povedala tisto, kar hočem... Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 Drčer. Mystica Sicer pa sem uniiiiiiiiičeeen!!!! Total. Sm pa zmazau eno ful dobro filano papriko za večerjo, zdej pa moje omiljeno delo, posoda Pol pa bi blo dobro it spat Aja, fajn debatirate Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 ...sem ponosna, da sem sama zmožna to delat, ... Ampak mot me to, da ni nobene prijazne besede, da sem pridna, al karkol. Kak objem....NIČ. vsaka čast, a življenje je vendarle borba!polmilijonsko solnino in se vzdrzevanje avta?...ja, res je, ni enostavno, ampak imaš pa pogoje in voljo, da si to privoščiš in tudi spelješ! izgubljaš energijo! Nekoč ti bo žal! Vso srečo in potrpljenje! Miki maus, službica. vsi plačujemo davek na lastne odločitve...al smo ostali al pa šli...je čist vseeno. sej so samo izkušnje. in tud neprijetne so samo izkušnje...sam so naše lastne. vsak od nas je nekje junak in nekje pusi...nekje zmagano in nekje popušimo na celi črti...so what...to še zmer ni razlog....niti za ujčkanje ...še veliko manj pa za nap*...... Ti pa želim, da končaš faks in zaživiš po svoje... Ti smrdi živeti, smotka! razmisli!, kako imamo različna življenja, ravno v tem je čar vsega...kaksna sem pa jaz bila hci? za okol past? kot mi vsi, kajne.Enostavno verjamem, da boš zmogla to razčistit...najprej pri sebi...z vsemi vami se strinjam; PikaPikica razumem te, a sama moraš it naprej! Veš pa, da nisi sama! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 14. september 2005 Prijavi Deli 14. september 2005 kar ni mi blo za bit v službi danes, zato sem si našla neke navidezne opravke, da sem le zbezljala ven iz pisarne. če pomislim kaj vse sem počela, me kar spreleti, namreč večino časa sem zapravila v trgovinah, da sem si mal napasla oči, iskala ideje, pa tud nekaj kupila... pa tko lep dan je bil. popoldan sem imela zdr.terapijo. veliko bolje je, tudi sama vem, da napredujem. žalostna sem ob misli, da vse te spremembe, ki jih delam na sebi "povzročajo", da se začenjam med ljudmi, ki so mi blizu, dolgočasiti. a tud to je moral prit na vrsto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 daaannnnn.....obeta se lep dan, vsaj kar se vremena tiče....drugač pa rahlo napeto. pa tud to ni nič novega, saj je napisano v napovedi. na srečo je že četrtek. navdih za delo je bolj tako tako.....saj potem vseeno vse nardim..... mejte se..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 j...ga tud tko mora bit Same neumnosti svoje svinjske sestre pobereš ja, ja, lajf... Vcas pa ti starsi itak naredijo uslugo oz. si jo sam naredis, ce se spokas (pa cetudi z mal dodane 'brce')..... Aham, jaz osebno sem takšno darilo dobila in to kar z obeh koncev, da je bolj zaleglo . Kot otroka me je to strašno zaznamovalo, cel kup zadev potegne to za seboj, ampak je pa resnično darilo. Prisiljena sem biti zgodaj samostojna, v vseh pogledih, tudi finančno. In to mi je bogato prav prišlo, kajti s tem sem dobila tudi dosti samozavesti, samozavesti, ne pa samovščenosti. Vem, da dobivam situacije, ki jih bom zmogla, še vse sem do zdaj in ni , da jih ne bi tudi vprihodnje. Zaradi hladnih odnosih doma, cenim vse prijetne ljudi, vsako prijateljstvo in drugačni odnosi, ki so iskreni in lepi, mi pomenijo več, kot če bi jih bila deležna tudi v otroštvu. Skratka dobila dosti, cena je pa, da pa se ne grem odnosov na silo, da ne silim v odnose po rodovniških drevesih, za vsako ceno, ker nekje obstaja nepisano pravilo, da se je do določenih ljudi s tega drevesa potrebno obnašat na določen način. Če se jaz ne počutim, me prav briga . <{POST_SNAPBACK}>Meni tudi. Ga imamo na dvorišču - kostanj. je bolj pozne sorte. Eni redkih ki jim kostanj pred dnevno pada (tule mi še vedno gre izjava leta po glavi: A je tole pravi kostanj? Ne. Plastični ) bo treba očitno za 2005 poskrbet za novo izjavo . Imamo planček vseskozi pogledat prit, kako se počuti vaš plastični kostanj, pa Carja se pogreša že full ... Pa imamo polno dogodivščin. No ko se bo vse poklopilo, pridem ziher posodo na mizo in z mize znosit . Delo kliče . Naj se vam naredi en navihan dan Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> p.s.aha, zdaj vidim še...Mick ... za službo, gagaš a ? Silver Gagam! In grem kar gagat naprej...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Jutro! Pikica, upam, da si ugotovila, da si v resnici dobila veliko podpore, samo morda z drugačnimi besedami, kot bi prvi trenutekl želela... pa zato te bolj veljajo, verjemi jesen je zjutraj ob petih je že tema... :xx!: me je Jan spomnil, ko sem ga peljala, mami, še malo, pa bova kidala je kdo že kdaj kaj kupoval preko e-baya Nekaj me ful mika, pa ne vem, če potem to štima... Ful težko zaspim, šele tam nekje proti drugi uri, potem pa vstanem ob petih in sem mrtva :xx!: grem nekak preživet ta dan... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jutrček, nisem pozabila na r. dan sestrice (sam ne ta svinjske ), ji mroam nekaj simpatičnega kupit, mi je všečno, ker se vse bolj štekava... tko delam se da delam... mejte se Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Ma ja štala s temi starši. Čeprov če dobr pomislm so moji prov zlati, sej majo finte za znoret, pa se mi zdi, da me v bistvu ne spoštujejo, ker sestro ful...ampak. Drgač pa bolna. Ledvica me bolijo, vročino mam popoldne, ampak zjutri pa ne in sem v službi, ker se mi ne da cel dan ležat x!x Bo že, grem v soboto k zdravniku. Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Pomlad Marsa pred časom svetovala piti peteršiljev čaj, pa dosti tekočine, ampak saj to verjetno že veš Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Peteršiljev Raj lukno v kolen. Peteršilja že kot otrok nisem mogla :xx!: 1x je babica skuhala juho, pa je blo fuuullll petršilja notr. Baje sem rekla:Jaz pa že nam suvate v žup jedva Jem ciprobay, pa pravkar sem se k zdravniku naročia za soboto, pa zdele grem na en ursi čaj, bo že Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Jaz pa že nam suvate v žup jedva You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 ne vem kako je s ful tekocine v primeru takega vnetja, da so prav tko hude (in tolk cajta) bolecine... to bodo vedl zdravniki povedat, sicer pa ja - preslica, koruzni laski, petersilj, to so vse cistilci in tako tud ledvicam sedejo....Socustvujem, Pomlad... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ...al pa zelena-to je najboljs diuretik!!!pa brezov caj tut fajn... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 tud ja, s tem je pa astra uletela, s tem nasvetom (ko smo ze kdaj o temle govoril), sam jaz pa se nikol nisem delala zeleninega caja, pa tako sploh ne pomislim na to..pa pri nas ga ne marajo, hocem rect, zelene, pa je ne kupujem...vcas jo kaksen del gomolja, pa je mal kar tko pojem, men je dobra, pa dobra je za srce, pa mi je pol se tolk bolj kul. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Hm, vprašanje, če so diuretiki zdaj prava stvar včasih lahko tudi škodijo, po mojem bi morala najprej vedeti natančno, kaj je vzrok... Pomlad Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 ja, saj.... se strinjam.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ingver za jest pa obkladek...na ledvice pa česen ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Sem si ravnokar na e-bayu kupila torbico realna cena je 999 $, tukaj je ponujena ena za 80 $.Piše spodaj potrdilo, da je original, če nisem z njo zadovoljna, jo lahko vrnem...Pliss, naj tole rata Joj, kolk si jo želim, fuuuul je lepa... Drugače vam pa ne priporočam ogleda te strani, ker, no, ker se ti lahko zmeša... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts