Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Naj rata x:)x :detelca:

Si moram listek napisat kaj vse in kam vse moram danes.. da mi ne uide z glave..

Nekak moram ta in zacetek naslednjega tedna ulovit vse profesorje za vpis ocen in vpis na faks.. da grem pol mirne duse v London..

x:)x macek se tle ze eno uro po vreci za smeti valja.. kok mal eni rabjo, da so srecni x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ok astra...naj ti rata!

...sam plis, ne nam dajat linka :sori: ...ker smo itak že čist zmešani.... xcivx

dans se nekaj zezam s printanjem pa nastavljanjem enih komand...printer pa predpotopen. če mu ukažem sprintat 5 listov A4, lohk grem umes komot na čik pavzo, pa še ne bo končal, ko se vrnem.... xrolleyesx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Btw, Pičkica, jas mam placa kok češ, na štajerskem si itak že domača, "poznaš" me tut, tak da priložnost trka na vrata xg:Dx x:Dx  x:Dx  x:Dx ...

No, sam da novš pol reku, da sm jz tebe kam vabla... xrolleyesx

Ok, še enkrat hvala vsem za lepe besede. Sm bolš. Doma se sicer ne pogovarjamo nič in mi to še najbolj paše, ker me pustijo pri miru in vsak na svojem koncu bajte ''mulo kuha''. Tko je vsaj mir. Dost o tem. :o|o:

Včer sm šla zvečer pol rolat x:px , pa eno bivšo, bivšo najboljšo prijateljco mimgrede obiskala, da sva mal nadoknadle, kaj se je v zadnjih parih letih dogajal....napoved spet drži, Marsa x;)x

Pa Aiwek se mi je po 100 letih javu, se čujemo dons, bejba! Pa vso srečo na razgovoru, čeprov pojma nimam za kaj to. x:Xx

Zdej sm bla ful pridna v službi. Tele račune prepisvat mi je že ful dosadno. :xx!: Pa še 2 dolga mam. Uf.... :switz:

Dons pa spet pevske. lalallalalalala. Nasledn četrtek mamo premierni koncert in to v novih uniformah. Cel žur! Kumi čakam. x:px

Ajd, lep dan vsem. xsrcx x:Xx

ja, cime jih ma celo grešto.....npr: rad bi se zahvalil staršem, še posebej mami in očetu..... x:Dx x:Dx x:Dx

sem vidla da ste pol se kar nekaj pisal na tole... starse in to.... jasno... vsakdo se mal zamisli, najbrz, to je zlo ok...

Pomlad, tole rajsi, pa da bolj spostujejo (sestre, brate itd.)... to je bolj tko... grem stavit, da sestra isto misli...

Recimo kaksne sem jaz mami v faco metala: da ma sestro rajs, ker ma mene rajs. x:o)x xDDx

... take fore sem mela.... pa da nic ne cutim do njih.... mrtvo hladno sem ji kozarc vode v faco zlila, po tem, ko sem jo 20 minut poslusala.... (je tezhila in tezhila, tezhila..).. sam pogledala sem jo... cist brez custva.... pomivala sem neke kozarce.... pol je pa nisem mogla vec poslusat, se mi je zdelo psihicno posilstvo, da mi ne da gmaha in me v kot stiska ko sem tam z mokrimi rokami in pomivam... pol pa enkrat sam... natocim vodo v kozarc, se obrnem, jo pogledam... spljoc.... v faco.... x:Ix x:px ... me je najprej presenetilo, da sem to nardila, za hip bilo zal, pol se mi je pa vse skupaj smesno zazdelo in sem se se smejala pol. x:o)x

Boga mat. :|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Saj, ti si res "preveč" iskren, se popolnoma odpreš in zaupaš. In izpadeš budalo. Ker ljudje ne marajo takih kot sva midva in še kdo. Taki smo pač Strelci. Tudi če Strelec obupa nad svetom, bo dalje iskal smisel in ne more biti zaprt vase. Kolikokrat sem si že rekla, da bom tudi sama postala lažnivka - lažnivka kar tako, tako kot so vsi in da ne bom več tako zaupljiva in naivna - pa enostavno ne znam.

Ja, bimbo pač. :o|o: x:Dx Mah, saj je vseeno. Čeprav se na nek način "poslavljam" od lnf, definitivno pa vsaj tak k sem bil, pa sem mu zelo hvaležen za marsikaj, pa tudi za kakšno neprijetno izkušnjo. Lnf pač preneha bit virtualen svet, ko se nas med seboj preveč tudi v živo spozna. Toda bolje, da so me tu izučile in opozorile nekatere stvari, kot pa da bi me v real lajfu........Problem pa je, da sem nehal zaupati ljudem......in mi je to sedanje stanje nekako težje kot prej, bemu. Se pa tako kot v real lajfu potem pretiranemu "druženju" pač izognem, kaj če mi druženje v katerem moram skrivat in paziti kaj bom rekel, da jih potem zaradi izrečenega od zlonamernih ne fašem. Vsi ljudje pač niso dobronamerni, vsi pa smo mal nečimerni, sam eni so pa to že prav kritično. Ja, ni za razkrivat se na pladnju, to lahko le do najbližjih ljudi, ki ti stojijo ob strani tudi, če všpičiš kako kozlarijo. Meni pač lažni posti ne bi dali tega kar sem želel, torej odzivov na dejansko moje razmišljanje in doživljanje, ki bi mi mogoče pomagali pri marsičem. Mah, žal mi je samo, da so jih zaradi mene fasali tudi drugi, da se ni zmoglo usekat le po men. Samo zdaj sem pa zadovoljen. Vse je ok. Naivni imamo tudi srečo. x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Če ste že tako pisali o starših včeraj popoldne, mene pa ni bilo, naj povem, da imava tudi midva z bratom skupaj sobo, nikoli ni noben od naju imel svoje. Meni je čisto kul, vajena sem tega, da pač skoz delim sobo z nekom, trenutno bi v študentu bila najraje sama, a kaj ko ne gre. Me pa nič ne moti, da imava z bratom skupno sobo, saj se rada družim z njim. Tako malo ga vidim, da me v bistvu niti ne sme motiti. Jutri pa grem domov - to je zame nekaj! xupx Ne premaknem se iz hiše. Upala sem, da bom še videla našega malega mačkeca, kako je zrastel in kako je razigran, pa ga je že v nedeljo odnesel bratranec. Bo treba iti na obisk. :o|o:

ja, sam ti si lev, strelc!!!

jaz pa riba, skorpijon... jaz sploh nisem tok druzabna kot zgledam.... jaz sem najrajs sama.... druzabna pa sem, ko se druzim. logicno. a bom mona? :)

pol pa zgleda da kolk blazno.

jaz ko grem zhurat ven, spregovorim 5 besed s folkom vcasih.... men je fajn bit med ljudmi, a sama.

ce si v paru, se ze skoz en nekaj vtika, govori, sprasuje, organizira, hoce nekaj.... redko da si s kom tolk usklajen, da je lohk tud mir in ne-skupaj, pa da si skupaj oz. da je vse lepo in prav.

pa se (v tvojem primeru) - drugje si, od doma, v teh primerih te najbrz bolj vlece na dom, druzinske clane...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

to si ful dobro napisal...in nekaj previdnosti zmer prou pride.... :palec:

aja, pa čestitke za službo :palec:

tut js se s svojimi nisem razumela,dokler se nisem od doma oddaljila pa šla u šolo,si jo sama plačala pa delat pa tko.

ko se oddaljiš lahko mogoče tut mal bolj obljektivno začneš gledat na stvari, ki so se zgodile,kakšna čustva so delovala med odnosi takrat pa kaj se vmes zgodi.pol pa tut sam vidš, da se trudjo po najboljših močeh (večina,so tudi izjeme).

pa velik stvari sm jim zamerla pa skos sm bla neki jezna pa maščevalna,zdej pa vidm,da sta stvari počela,ker ju je skrbel in ker me mata rada.

vem,da sem bla grozna hčerka,zdj sm pa mal bolš,vidm,da sta ubistvu ful trpežna,da sta me prenašala

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

od cimeta ste eno pozabl napisat:

-mami in ocetu sem zelo hvalezen za tako vzgojo...naucil sem se biti bolj samokriticen, predvsem do samega sebe...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja ful je lepo, najlepsi del leta, zame. obozujem jesen (no saj vem da se ni, sam... je kot da je xDDx).

x8Dx

Picasso

Hej x:)x

Pogledam na uro in je že pol 2h ... šla sem laufat, potem brala Harrya in čas kar mineva... kako so lepi dnevi zdajle... sončni in topli... je treba izkoristit... popoldne bo treba spet ven!

Imam pa cel seznam stvari, ki jih morm narest - in zraven dopisane zadnje možne datume xDDx x8Dx grozna sem kar se tega tiče... lahko bi npr. že danes šla v LJ, ampak grem lahko tudi v pond. in tako bom šla v pond, kerje danes tak lep dan in je treba ven x:o)x x:)x oh ja...

Lep dan!!! xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Včeraj bila :V: kako življenje po polni črti povozi ljudi. Kje si Bog? Kje si Usoda? Zakaj se dogaja kar se, ljudem, ki si ne morejo pomagati???? Zakaj udrihaš in ne nehaš???

Imejte se radi, res.... vse te zamere in razna **podjebavanja**, ki se jih gremo, vse to ne bi smelo biti del naših življenj...ker krhki smo kot krila metulja, življenje pa tudi ne traja kaj dlje, kot nekaj trenutkov.

Ko te obišče bolezen, takrat dojameš, kaj sploh si, samo človeček, ena mala kockica, ki se porazgubi v vsej tej množici... in ko te ni, se razbliniš v nevidni oblaček in postaneš del velikega oblaka na nebu....

Lep vikend vsem, meni se že danes začne x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

včeraj spoznau eno vodnarko z asc. v vonarju.

heh.

bla sma oblečena skoraj isto, nosila sva skoraj ista očala (isto firmo celo) in delava isti posel.

x:Dx  x:Dx  x:Dx

to bo zanimiv... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>Včeraj bila  :V:  kako življenje po polni črti povozi ljudi. Kje si Bog? Kje si Usoda? Zakaj se dogaja kar se, ljudem, ki si ne morejo pomagati???? Zakaj udrihaš in ne nehaš???

Imejte se radi, res.... vse te zamere in razna **podjebavanja**, ki se jih gremo, vse to ne bi smelo biti del naših življenj...ker krhki smo kot krila metulja, življenje pa tudi ne traja kaj dlje, kot nekaj trenutkov.

Ko te obišče bolezen, takrat dojameš, kaj sploh si, samo človeček, ena mala kockica, ki se porazgubi v vsej tej množici... in ko te ni, se razbliniš v nevidni oblaček in postaneš del velikega oblaka na nebu....

Lep vikend vsem, meni se že danes začne  x:Xx

jp... :sori: :V: xyesx

Fajn se mej! x8Dx x;)x :palec:

Picasso

Sori, Mick, sam na živce mi greš s takšnim pisanjem...

kao zdaj pa si SAMO ti bil iskren, pa majckeno morda tut Mačona, vsi ostali pa pridemo vsak dan sem s svojo pravljico...

jaz pa ne poznam neiskrenosti tukaj gor, vsi smo in še vedno prihajamo s svojimi solzami :C: in smehci x:Dx

in če odhajaš( kolikič že x?x )...potem nam pusti forum tak,kot ga imamo radi, če imaš ti slabe izkušnje, jaz jih nimam...

Po začetni turbulenci x:Dx ...sem postala še bolj iskrena kot prej, pisala sem o sebi, o družini, o sinu, o vsem, pa se ne spomnim, da bi kdo kakorkoli namerno zlorabil moje pisanje...

če se komu zgodi kaj takšnega, mora najprej pred svojim pragom pomest, zakaj se je ravno njemu to zgodilo...

in mislim, da sta si s tvojo xsrcx vso župo kar lepo sama skuhala...

mah, kolkr si mi prijatelj, tolk mi greš na živce s takimi... :xx!:

Astra

Per aspera ad astra

cosma...maš čist prav...res je lajf prekratek za se prepucavat! pa čist si popravla moje mneje o rakih oz. rakicah...to je tko bajd'vej..... x:Xx

kljub visenju tle gor, sem dans nardila čuda enga dela...še sama ne morem verjet. se je zložilo kot dobro postavljene domine. na svetu se še godijo čudeži...

Men je tud kul dan :)

Sla pisat izpit, enga vprasanja nisem znala, tko da ne bo nic, ampak vseen cist navdusena nad sabo.. Dejansko, kokr se nisem nic kaj resno ucila za tole, sem ful vedela.. in se spomnila celo stvari iz prejsnjega faksa, se imena (ki jih nikol ne :sori: ).. V glavnem, ni tko kriza, se ga bom za naslednjic lahko ful dobr naucila :palec: zdaj tud vem kam dat poudarke pri ucenju..

Nakupila vse za punce v Londonu, kofetkala.. zdaj mam pa se 20 minut frej, pol pa po otroke v solo x:o)x Mam dons varstvo samo do 6h, tko da grem pol se k mami in atu na obisk.. ata mel rojstni dan pred tednom, pa se nisem uspela :sori: Pa sestricna ima uhancke zame x8Dx

OK, izpite mam narejene, zdaj se pa zacne birokracija.. treba se vse vpisat v index, pa vpisat se in to sranje.. to se men tolk ne da xrolleyesx tam cakat v vrstah.. Mal mi je panika, ker grem v London vmes, upam da se ta teden dobim vecino profesorjev.. Pa ni mi jasno v cem je fora, da morjo bit ocene se vedno v papirnatem indexu vpisane, ce pa obstaja elektronski xrolleyesx sam da se lazje kaj zakomplicira... :xx!:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Sori, Mick, sam na živce mo greš s takšnim pisanjem...

kao zdaj pa si SAMO ti bil iskren, pa majckeno morda tut Mačona, vsi ostali pa pridem vsak dan sem s svojo pravljico...

jaz pa ne poznam neiskrenosti tukaj gor, vsi smo in še vedno prihajamo s svojimi solzami  :C:  in smehci  x:Dx

in če odhajaš( kolikič že x?x )...potem nam pusti forum tak,kot ga imamo radi, če imaš ti slabe izkušnje, jaz jih nimam...

Po začetni turbulenci x:Dx ...sem postala še bolj iskrena kot prej, pisala sem o sebi, o družini, o sinu, o vsem, pa se ne spomnim, da bi kdo kakorkoli namerno zlorabil moje pisanje...

če se komu zgodi kaj takšnega, mora najprej pred svojim pragom pomest, zakaj se je ravno njemu to zgodilo...

in mislim, da sta si s tvojo  xsrcx  vso župo kar lepo sama skuhala...

mah, kolkr si mi prijatelj, tolk mi greš na živce s takimi... :xx!:

Astra

Sploh ne vem o čem govoriš, verjetn te mena grabi. x;)x Moja naivnost je moja stvar, o iskrenosti po tvoje "vseh ostalih" nisem pisal, tud o lažeh, podtikanjih, zahrbtnih igricah nekaterih tukaj ne, to prepuščam, da se samo uredi in se kot je to v življenju najpogosteje, tudi bo.

Odhajam? Napisal sem odhajam tak k sem bil....a ni to fino, če ti grem tko na živce? :palec:

Misli ti kaj češ! Tvoja stvar. Da jaz mislim drugače je pa moja stvar. Ne samo, da mislim, vem. x;)x

O kteri župi to govoriš? A o postih tukaj namenjenih nama? Aha......Če že kdo, sem jih deloma zakuhal jaz. x;)x

Ti iskreno pišeš? :eek: :eek: :eek: x;)x

Prijatelj? Aja, to misliš jaz tebi, verjetn? Al se sam hecaš mal? :vio:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...