nols 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 jao-bolecina. zlo ne rad se vmesavam u take "kr ene", sam no. sm te pa mev za mal bl mick. tkole bom reku: sej si k baba. takrt k si se neki s sealom kregu, sm si mislu, da ti mas neki v glav (pa sm ti tud kr prov dav btw, je pa res da kr lajnas pa lajnas). no pa sej ne trdim da mas nizki IQ alpakej, sam u bistvu se mi zdis pa prov ze trapast s tem kompliceranjem pa iskanjem zarot prot teb (zakaj mam pa js mer. tvoja poklicna deformacija mogoce?) kukr sm izluscu si odvetnik pa mas bl sofisticne. znas obracat besede (seal jih pac ne). zur+kreganje:js bi prjatle vse v kurac poslov, ce bi blo prerekanje ze predelec. drgac pa zame je kreganje zajebancija. ce se kdo krega se velikrat pizdim nazaj z nasmeskom (rd provoceram). sam tole pa.. tole pa.. ena sama bolecina mick. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Planeti gor al dol ... malo več distance do situacije in kanček ohranjenega dostojanstva, pa se imam takoj še malo raje Ful ponosna nase, da nisem padla na isto foro te dni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Nols, lahko je to reč, če se te ne lotijo. Vedno je lahko rečt, daj ne jemlji si tega k srcu, ko se tebe to ne tiče. Sem pa opazil, da v bistvu praktično vsi reagirate, ko vas v postih kdo "kicne" mal . Tko pač to je. Ne iščem zarot, eni si tu mal tu mač privoščajo. Men je pač poln k. Dokončno. In se mi fučka kaj si kdo misli. Svoje sem povedal. In tudi sam imam kot vsi vi napake. Škodoželjne nizke laži pa mal težko prenašam. Jebi ga. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick ti prec zagrizeš. K kdo sam vabo vrže pa ti prec ugrizneš. Ni čudnga da si pol prizadet sej prec zagrabš. Mal mim odplavi, da ne boš preveč lahek plen. Life is simple - tko si vzam Ja. To imaš prav. Samo verjemi, da ni več tolk enostavn, ko se te tiče, pa ko pomeni vmešavanje v tvoj privat lajf. Z nizkimi. Sicer pa se strinjam. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ful ponosna nase, da nisem padla na isto foro te dni Jaz pač padem, zgleda. Mogoče mi je bilo to potrebno, da se kaj naučim. Vendar zase in za svoje se bom vedno boril, po svojih močeh, nema tu...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 cist nc vec ne razumem s temi datumi marsa-pa sej ni vazn. drgac pa..ja skorpjoni maste zela nism pa s tem na nobenga s prstom kazu je pa s tem vasim zelom nekak tko kt z naso trmoglavostjo pa prov nc nimam prot vasim zelom, u bistvu kr zlo popestrijo dogajanje (prjatu skrpjon). Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 preseneti me, kolk ljudi uporablja pojme cast, ponos, dostojanstvo... ko se po mizi tolce v zvezi s tem... malokdo pa ve/steka, da se cast, ponos in dostojanstvo vcasih lohk odrazajo tud v poniznosti in skromnosti.... Res sem se spremenila, precej v teh odnosih do staršev in pa seveda življenja in nasploh vsega... v zadnjih letih se mi je toliko zgodilo, da čisto drugače gledam na vse skupaj... sem še večji optimist... rada imam življenje, cenim to kar imam, ne mislim na tisto, kar "nimam" ... kompliciram zdej tole... življenje je lepo v glavnem... škoda časa, da bi se pritoževali in se sekirali, jamrali...naj bi se vsi trudili v tej smeri...Ful težko zaspim, šele tam nekje proti drugi uri, potem pa vstanem ob petih in sem mrtva :xx!:toplo sladko mleko, lahko z medom (če ga seveda piješ)Peteršiljev priporočam obkladke s švdsko grenčico (30 min/dan) - preverjenoSem si ravnokar na e-bayu kupila torbicoJoj, kolk si jo želim, fuuuul je lepa...hudo dobr... jaz razveselim mojo nečakinjo občasno s kakšnim afnastim modelčkom (mama ji ne pusti zapravljat žepnine za take stvari, pol pa teta uleti)Imejte se radi, res.... vse te zamere in razna **podjebavanja**, ki se jih gremo, vse to ne bi smelo biti del naših življenj...ker krhki smo kot krila metulja, življenje pa tudi ne traja kaj dlje, kot nekaj trenutkov.zelo lepo. uživaj.jaz pa ne poznam neiskrenosti tukaj gor, vsi smo in še vedno prihajamo s svojimi solzami in smehci tle bi se ti pa rada pridružla, a sem danes ob prebiranju tegale dnevnika kar mal sapo zajemala; očitno sem tud jaz še vedno eno naivno bitje...želim vsem ; vedno se najde rešitev, včasih žal prepozno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. september 2005 Avtor Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>cist nc vec ne razumem s temi datumi marsa-pa sej ni vazn. drgac pa..ja skorpjoni maste zela nism pa s tem na nobenga s prstom kazu je pa s tem vasim zelom nekak tko kt z naso trmoglavostjo pa prov nc nimam prot vasim zelom, u bistvu kr zlo popestrijo dogajanje (prjatu skrpjon).joj ampak nols, a ne stekas, NISEM skorpijon sploh!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 srecala dons na igriscu tamalo, ki sem jo lani pazla.. pa pol bil faks in se ni izslo in smo se poslovili.. so me kar mal spomini.. pa kok je lustna ratala sem kar obsedela tam in mi je kar tko mal.. hudo blo kako grejo nekateri iz nasega lajfa... Sestricna naredila 3 pare noro hudih uhanov Pa en stos sva imele.. njihov razrednik je tip, v katerga sem bla jaz v 1. letniku gimnazije cist .. pa me sploh ni ucil, pa po enem letu je sel, ampak sva imele s sosolko se vsa gimnazijska leta kaksne fore o njem.. pol pa danes s tamalo neki debatirava.. pa prav tak lusten, blond.. pa jaz: ime? priimk? hudo!!! Kok je ta svet mini pa ugotavljam, da ne prenesem vec vrtiljakov :xx!: macku se tlele cufa, itak prespal cel dan, ko mene ni blo, zdaj ga pa razganja.. grem se mal podit po stanovanju WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> ene nedolžne mal zlobne moje pripombe Zame to ni bila "ena nedolžna mal zlobna pripomba"...zame je to bila stvar, ki sem ti jo zaupala na 4 oči, kot prijatelju.Kot nekaj, kar se mi zgleda dogaja...in se s tem ne znajdem in mi ni lahko.In jaz sem zdaj prizadeta in bom seveda vsekala nazaj..po tvoje.Ker imam pravico do samoobrambe...po tvoje. Hm, čak mal, da se spomnim, o kakšnih tvojih intimnih stvareh, ki te mučijo, sva se takrat pogovarjala... vidiš Mick, tako bi zgledalo, če greš do konca...ko ne ostane ničesar več na bojišču, razen poražencev.. samo jaz sem svojo šolo absorbirala, ti pa je nikakor ne moreš...in ponavljaš vedno znova in znova... Žal mi je, da se to dogaja, samo ne morem drugače, res ne...ker si tako poln sebe in tega, kako si samo ti tisti, ki je tači, pa iskren pa same take flance... :xx!: drugače pa je tukaj vse polno ljudi, ki so tukaj verjetno samo zato, da ti škodijo, da so zahrbtni, podli in zlobni, kot si rekel... Si se pa morda kdaj vprašal, koliko ljudi s svojo "iskrenostjo" prizadeneš? za seboj pa puščaš.... :xx!: Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Mah, ne da se mi več :xx!: jaz imam rada prave zmage, Pirove prepuščam drugim... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zame to ni bila "ena nedolžna mal zlobna pripomba"...zame je to bila stvar, ki sem ti jo zaupala na 4 oči, kot prijatelju.Kot nekaj, kar se mi zgleda dogaja...in se s tem ne znajdem in mi ni lahko.In jaz sem zdaj prizadeta in bom seveda vsekala nazaj..po tvoje.Ker imam pravico do samoobrambe...po tvoje. Hm, čak mal, da se spomnim, o kakšnih tvojih intimnih stvareh, ki te mučijo, sva se takrat pogovarjala... vidiš Mick, tako bi zgledalo, če greš do konca...ko ne ostane ničesar več na bojišču, razen poražencev.. samo jaz sem svojo šolo absorbirala, ti pa je nikakor ne moreš...in ponavljaš vedno znova in znova... Žal mi je, da se to dogaja, samo ne morem drugače, res ne...ker si tako poln sebe in tega, kako si samo ti tisti, ki je tači, pa iskren pa same take flance... :xx!: drugače pa je tukaj vse polno ljudi, ki so tukaj verjetno samo zato, da ti škodijo, da so zahrbtni, podli in zlobni, kot si rekel... Si se pa morda kdaj vprašal, koliko ljudi s svojo "iskrenostjo" prizadeneš? Ker včeraj si bil iskren tam, danes tukaj, jutri boš morda nekje drugje... za seboj pa puščaš.... :xx!: Astra Ajoj..... Seveda mi ne boš verjela. Ampak jaz sem pozabil, enostavno sem pozabil, ker temu nisem dajal posebnega pomena, nič tolk čudnega se mi ni zdel......Če me res poznaš, boš verjela. Pozabil sem, da si mi sploh kdaj to omenila, to je bil avtomatizem, reakcija, dokler mi nisi odgovorila, se sploh nisem zavedal, da sva se o tem kdajkoli pogovarjala..... Res. Če ne bi reagirala, sploh to ne bi imelo nobenega pomena, vidiš, tako je to....... Mah ne mi o intimnih stvareh......oba jih veva drug o drugem veliko preveč, da bi sploh pomislila tu debatirati o njih. Ne. Nikoli nisem rekel "vse polno ljudi", daleč od tega, enih par jih je samo.......zlo izrazita manjšina. So pa ti zato tolk bl "konkretni". :xx!: Sem se vprašal. Olajšuje mi stvar to, da sem že takrat v tistih odnosih bil iskren, nič flancanja....... Kakorkoli, kljub temu, da si marsikaj narobe razumela (kar ni tolk redka zadeva v net oz. forum komunikaciji), imaš tudi po mojem mnenju point v nekaterih svojih mislih. Sam tiste na katere sem ti odgovoril lahko verjameš, da so res moje misli. Ne bluzenje al pa izgovori. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 ...se pa ti res fuzla, si pa mogel blazno trpet, da tak dolg post ....Pa ponavad ga vedno napišeš, ko se z Marsko bockam.... Rabiš pomoč? Je aakhut kje v bližini, če bo treba? - kaj pa ima to veze........znoru si, ko sem začel z njo jaz......sploh, k si zaznal, da sem bil ves čas tu neki bliz, pa vedel velik več kot si ti lohk sam sanjal........kar te je ruknl, ker si mislil kak car si.....začelo pa se je s samofilanjem tvojega ega, pol pa se je samo še nadaljevalo. Nisi zdržal fajta z mano ampak si komaj čakal, da se boš lahko "izpovedal" pod pretvezo, da sem si kao jaz to iskal. :xx!: :xx!: - lagal si. x!x - haha, pa saj tebi se trga od ega. A se nisi znal fajtat z menoj brez vpletanja nje? Pa kaj bluziš, hej, spravil si se nanjo, ne jaz, niti muksnila ni o ničemer, tudi jaz ne o njej v tem smislu, razen, da me je "zacumprala", ti si pa bil tisti, ki si hotel povedati kak car si, mel sem jo, nogiral sem jo, strije itd....... in pa seveda si izpustil vse kar teb ni pasalo A želiš, da rečemo tud o tem kako? Al pa mal več? Ah.... Pa.......zakaj morš še posebej poudarit, da ti dol visi, če že itak z vsako svojo besedo v svojem postu to "dopoveduješ"? Jaz se nisem nič pozanimal. Če nekoga tako žališ, podcenjuješ itd. ....normalno, da ne skriva več nič o tebi, ne bi mal pomislil v tej smeri? Ampak to tudi zato, ker ve, da nisem tvoj nivo, pa da bi se spravljal nate v privat lajfu....očitno sklepaš po seb, tud zato si se že 1x pošteno usral, pa ti ni nič grozilo, sam vedel pa si, da si ga usral....Grozil pa si ti al pa te spomin zapušča že v mladosti? Jaz sem samo odgovoril.......tak pač sem, branim se z istim orožjem kot je zoper mene uporabljeno.....mah, kje se mi te da ukvarjat s tabo, hej......kot sem ti rekel, ko si zahteval od mene "dokaži"......si že vse dokazal s svojimi posti. Mirno grem s tabo na pir.......sam ne vem o čem se naj pogovarjava? Sva dva različna svetova. In ........kje sem se potemtakem vtaknil v tvoj privat lajf......če odmisliva njo? Že zdavnaj si zaključil......pa tak srcedrapajoč post? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 No, pa da zaključiva te končno...... 1. seveda. Pisal si os, sms al karkol že, teb pa je bilo povedano na 4 oči.... ....ni človek, ki bi si v taki relaciji hranil dokaze za dokazovanje svojega prav. 2. Lagal si marsikaj. Obisk v trgovini, Lent, ojoj, velik tega..... 3. Jaz sedaj vem vse. Sms "kako si" te je čist iztiril, ha? Ti si hladen preračunljiv človek, ne razumski. Al je to isto zate? Dijo. Po tvoje bo vsa blažena zarad pozdrava, ne Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Kok mi je smesen mack, k ves naspidiran tle ze cel vecer.. pa nekitle na tleh z nogo brcnem, da zasumi cist na kratko.. in on v pozor, usesa pokonc.. kaj to, kaj to??? Ma tok se mi se ne spi.. pa komaj se gledam.. pa jutri ob 7h auf.. pa v Postojno pol.. moram nekje zbrskat kje toccno stoji srednja sola tam v Postojni, da se ne bom jutri prevec zgubljala.. po moje bom kar z motorjem sla, naj bi blo se vreme.. blablablablabla... Aaaa!!! Spat, zenska! WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>1. Ja, napisal sem naj mi neha gnjavit. Ta Os ti naj pokaže. Sms pa je ona poslala in ta ge je pokazala? Ja, čist sem se krohotal še z nekom ko sem to bral, pa še klical sem jo pol nazaj kaj ji je, pa vprašal kaj je s tabo da teka serješ tu gor in če je to potrebno, hm, v bistvu sem precej bolj zrel od tebe ugotavljam...Ej, men se fučka, sam imaš precej dezinformacij... 2. Aham, ti sedaj veš vse. Ker ti je ona tako povedala? Heeehehehee, kaki debilni dokaz... 3. Sem hladen, preračunljiv, iskren in pošten. In srečen. Ja, verjamem da jo je pogrelo ob misli name, še bolj pa tebe Daj da grem spat zaj, bodi bolj pameten od mene in me pusti na miru Ti si si bogi! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 15. september 2005 Prijavi Deli 15. september 2005 Še malo se moram naučit za tazadnji izpit, pol pa diploma!!!! Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Kul Men je bila diploma nekak še najbolj ajnfo, ni dudlanja, nekaj ustvarjaš, sestavljaš v smiselno celoto iz različnih virov, dodaš kaj svojega razmišljanja........in veš, da že finiširaš! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Ja to je tud odvisno, kakšnega mentorja si izbereš, kolk ti da proste roke. Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Mah, men je blo glavno, da mi je dostopn, da ni nek kerlc, ki ga moram za vsak posvet 5 x iskat in se 18x najavit. Je bil kar zehteven, sam dostopen, to je blo kul..... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ...men je pa diplomska najtezji del faxa.. pa ne zaradi samega pisanja pa vsega... to je luxus-dbest... sam to da vem, da bo po tem treba mal bl odgovorno vseskupi pelat naprej... jah in tko pol leta packam eno zadevo, ki bi jo lahko v 2 mescih naredu... tale dvojcek gre scorpiu na kurac... :xx!: You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ...volkec, kakšna utrgana ikonca...polepšala jutro.... ... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 dobro jutro, sej ne vem, če bi šla tole nazaj brat... sem samo preletela, kakorkoli, vsi smo na tej ljubi zemeljci z enim razlogom, da se nekaj naučimo in vsi vidimo svojo plat medalje... Včeraj dobila kuponček za sedem brezplačnih terapij po kitajski tradicionalni metodi, bila na enem zanimivem druženju (niti ne morem rečt predavanju, majhna skupinica, odprto ozračje) z Robertom Lavtarjem, sem presegla sebe in se pričo vseh dala malce na testiranje... zanimive odgovore sem dobila tko zdejle pa fulll zamujam v službo, pa še vedno tule gor čepim... ampak a ni zanimivo, da osvežim eno temo, ko sploh ne razmišljam o tej zadevi, ampak o trganju vezi in pol sedim nasproti Šamana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 kolk strani enga pregovarjanja sej niste normalni pa k je u bistvu vse tok brezveze, gdaj vm bo to uštekalo vsak k je tle gor, je zarad svojga vesela, takšnega al drgačnega, jasno je pa da ko se začnejo osebni stiki, ni važno kaki, se pa zalomi lohk kej....zakaj ne znate it mimo tega...tko pač je u lajfu, sej nismo otroc pet let stari pa tk kt je življenje čudno, tk svinjsko k te lohk s tavlko palco udari, vi pa zarad takih bedarij, k bi naj ble kao tok pomembne......če se komu od vas recimo nardi kej, nesreča, boleze, tko na hitr da pride kej....večina ns sploh ne bo vedla...ah pač ga ni več gor, bohvezaka.....tko da res....ni tok pomembno in MI nismo tok pomembni.....globalno gledano seveda KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Jutro fajn se mejte WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts