Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 jaz mam tud tole... med zvezdico in krizcem, v bistvu je tak iksek (x). in tud dalec vsaka sebi tidve, srcna je v lepem loku 'proti gor', glave pa 'proti dol'... v bistvu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Mimogrede, bi mi lahko razložila, kaj pomeni Straufenpacht.. Mačona to ima pa nekak tak pomen kot kodrlajsasto Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa ima pod avatarjem napis pusy! a nisi se vidla? saj mam ze vec mescev to, vmes mal crke pomesham, pa sem bla ze supy pa upsy tud.. ja, pa schtraufenpacht. ne pomeni nic. to si je zmislil timov frend, model (skorpijoncek). duhovit ko shus, se tolk narezhim ko tim kaj pove al pa tud on ko se kaj hecamo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 kaksen dober dan!!!! z vseh koncev neke dobre novice... o donacijah, predlogi za cash posodit, zdajle pa dobila povabilo in grem na primorsko. jes. zakaj pa ne.kar grem.pih, a ne, venera v biku, pa tkole poletim ko sokol?skor brez kompliciranja! o fino, na izlet grem!!! saj se moram se stusirat pa razne tele vijevaje, se ne grem prec. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2005 Avtor Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...V moji konjski čredi so najmanj trije prepirljivci - dve kobili in en kastrat. Ena kobila je vodnica črede....In ena od treh glavnih prepirljivcev tele 'tvoje crede' sem predvidevam jaz, najverjeteneje pac kobila vodnica...Hmmm, a pesnika mas na broju? kolk? najbrz vsaj dva? *nisem stekala najprej, vidla u zhup plava, pa se mi je zdel duhovit...to se mi pa ne more zdet, ker me prevec na nekaj spominja... pa ne glede na to, al so mi vsec konji al ne, ne maram primerjav s kobilo vodnico, niti s policajko v lunaparku.lohk pa men kaj pove kdo. aja ne seveda, a je kdo mene mislil? ( :eek: )vse je zgolj nakljucno, pajadke.se en poglobljen in duhovit pesnik s 'povzetki'. torej, jaz ne smem povzetkov delat, ker to pomen da se prepiram, pac pa vi pa lohk delate povzetke, ker so pesniski, simbolicni in ful izvirni. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 eh ja.. saj se mi je zdelo, da se mi ne bo izslo.. zamudila pac prvi del seminarja, zdaj se pa sele ob 13h nadaljuje in imam celo uro casa.. Pa tle v moto hlace in jakno oblecena, vsa na spidu, prisibala sam noter, da si sprintam urnik.. pol pa dojamem.. da se stvar zacne cez 10 minut.. v Postojni No ja, grem hlace slect.. pa nekaj za jest si nardit.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko bi me prišla mal pogledat. Ja, lahko bi, ne kam pa polna luna boA bo a ne? Se mi je zdel... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Hmm.. šolski center Postojna, za porodnišnico... to kje tam? WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 JUHUUUuuuuu.... grem na piknik-zhur... JUUUUUHUUUUuuuuuu....... mejte se... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ej takšnega dne pa še ne :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Šel po opravkih mal po MB.....uuuuuuuuu ....kak lep dan, tak že jesenski pa s sončkom obsijan....mmmmm Pa še mal grozdja, sladkega k med, sm si kupu Hm, pa na plakatih vidu, da je 22.9. v Križankah - Steve Vai.....hm, to bi blo lohk zanimiv, le kolk je karta? Verjetn trenutn itak.....preveč Aja, pa vabil na kostanjev piknik sm dobu..... Selene, kaj dogaja? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ne vem mogoče posledica včerajšnjega večera, mogoče lune, ampak hvala bogu, da sem začela razčiščevat stvari takoj ko nastanejo, ne potem, ko nekaj dni meljem v sebi... povedala pač svoj, amlce se zjokala, zdej grem pa pufe plačevat... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Dala zeleno luč za tujino.Saj sem tole že dolgo nosila v sebi in itak vedela, da prej ali slej bo prišlo do tega..in poslušam jaz zadnjič mojega..pravi rabijo jih toliko in toliko, javilo se jih je 10. In potem vrgla malo na tehtnico stvari..kaj češ..keš je nekak prevladal. In enkrat mesečno bo menda za teden doma..skratka - včeraj dal predlog, da bi šel in jaz sem se strinjala. Ok. idi. samo finta - je nekak zabremzal pole -- pa boš zmogla z deco?? Kaj zdaj naj to pomeni?? da ne bo šel? jaz pa take predpriprave imela in milijonske samogovore No, bomo videli, kaj bo prihodost prinesla. Pustimo se torej presenetit. Oče ful zadovoljen, ker sem zadnjič stvari vzela v svoje roke(revež ni upal k cenilcu, da mu oceni škodo, ker je bil prepričan, da kot povzročitelj prometne ničesar ne dobi..mislim...kdo hudiča mu je razlagal point zavarovalništva??????)In že samo klinčev špegl skoraj 70000 sit pride...kje pa so še luči in vse ostalo.. In starejša zrihtala kupce za vino. Kliče, da bi prodali 25 l vina po 200, če nama je prav.Seveda. Prav.In se pripeljejo tipi domov, moj jim nalije flaškon...zraven razglablja o negativnih kvasovkah, ki so zatežile vinu..(ga uspem pravi čas ustaviti, da ne odžene kupcev).Nato pa keširanje . Si je starejša prislužila večinski del - 4000sit, mlajša pa 1000.Se je potem vnel pravi dvoboj - zakaj bi morala mlajša dobiti keš, če je pa ONA zrihtala kupce. Ji pa potem pravim - če si slučajno pozabila, si prodajala stvar za katero nisi gospa niti mignila..in je MOJA dobra volja, kako razporedim denar..in če ti ni kaj prav ga nastavi na mizo, bom imela s čim tankat..Nekam tišina potem ratala...in denar dobil nove lastnike brez dodatnih besed... mah..dosta zaenkrat..dolgčas nam v glavnem ni. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 kok bedno,nism nardila stat in posledično tut letnika ne,k mi je blo tole za pogoj.ful fajn,kako ti vsa volja do lajfa mine v trenutku.ceu žur.je vseen če se sploh nebi učila tok k itak nism nardila pa še največ sem se za to pripravljala.in dons grem po dolgem cajtu ven pa ful sm se veselila,zdj mi je pa vse dol padl.bemti nesposobnost Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Silver Child maš itak še drugih načrtov velik eno leto sebi posvetiš, pol pa nazaj na faks Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Nataly se imaš pa pestro, pa zadeve obvladuješ.. ni blema Jaz pa sedaj uživam na lovorikah, ki sem si jih zgradila. V službi sem se zmenila odl, delam nekako od 3 do 5 h, za samo 40.000,00 sit manj. Fiksna plača.Še vedno dovolj, prijavljena vse tako kot prej. Skratka the best.Malo se pa še navajam, na ta režim, sem bila navajena delat pod stresom, adrenalin...to je pa sedaj odpadlo in se še privajam da je vse cool. Jah, nauk zgodbe je da vsako sranje prinese nekaj dobrega. Mi neke, neumnosti po glavi rojijo. Izgleda, da je res že čas, da se ugnezdim in samo še gledam za primernim samcem. Jih je itak na tone teh naših slovenčkov, vsaj vizuelno dobrih. No ja, na ta pravega naleteti je pa umetnost. No to zbiranje mi dela malo preglavic. Sploh glava moja je zelo aktivna, kar se tega tiče. Izgleda, da opravlja komando mojega srca zelo vestno. Problem je, ker živim zelo aktivno življenje in vsak dan med ljudmi, z različnimi dejavnostmi (športniki, narava, poslovneži, duhovneži,...)jaz bi pa rada nekoga, ki je vse to. Hmm, upam da je kje kak tak. Pa da ni vezan, pa da je čustven, pa da me bo štekal, pa jaz njega,...skratka splohz nisem zakomplicirana. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Vidim Izraz, da si ti tole glede samcev prav skromna.Če ti bo uspelo najti kaj podobnega javi.(da naum mislila, kaka tipica sem, ker sem kao ujela pred leti nekaj podobnega ) Ma ja Child. Nič ni tako črno, da ne bi moglo še potemneti še kaj hujšega te čaka v lajfu, tak da glavo pokonci Aja - meni tudi tista konjska zgodbica bila všeč Itak imam ful rada konje. Itak. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ubistvu se bom še enkrat vpisala pa nardim to, kar mi je še ostal pa mogoče kej še za drug letnik pa pol dobim sam podpis za kar sm opravla za drugi l. naslednje leto ko bom v druegega vpisana.ful smešn je pa itak,da če bi zdej bla vpisana,si sploh niti ne bi mogla plačat šolnine,ker morš met stalen priliv-kar ga imam-ampak ne dost visokega,zarad države,ki mi na mesec trga 25% (kreteni), itak pa da ne morm države dat za poroka,čeprov bi blo to najbol fer.mah bo že,sam voljo morm met sm bla na solo petju,je ful prjazna,dobim zastonj teorijo,k sm baje talent,no pa moja tamala tud, tko, da tole je plus.zdej se učim dihat pravilno pa se mi vsakič ful vrti Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 onix a greš na grad kodeljevo dans z nami? Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dons mam frizerko. Sm že čist kosmata u glavo. Sm si mejčken dalše pustila k bi rada mal drugačno frizurco in že trepetam kako me bo postrigla. Mam eno frizerko k je zdej čist u drugmu fohu in je v striženju že mal out. Se vid, da sam stare babe striže tko, da sm čist panična da ne bom k ena volumnasta goba zgledala (sem že večkrat). Zato sm se ful prpravla pa ene 10 fotk sprintala pa izrezala, da ji pokažem kaj nočem in kaj hočem. Ja sej bi jo menala, sam HALOOO 2500 dam za striženje pa barvanje pa za vse muke in trplenje. Držim pesti, da bo cool!! Ti pa poceni tole neki skoz prideš?? No ja je pa riziko! Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vidim Izraz, da si ti tole glede samcev prav skromna.Če ti bo uspelo najti kaj podobnega javi.(da naum mislila, kaka tipica sem, ker sem kao ujela pred leti nekaj podobnega ) No lepo da si ti tole napisala, pomeni da taki tudi obstajajo. Lepo, lepo ti srečnica ti. Pa imam spet nov zagon, ne odustajem. Vse ali nič!!! Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Uhu, Nataly, premiki , 3 tedne frej, 1 teden akcije , če ne boš sumljiva. Jah verjetno bi tudi jaz imela samogovore v takem primeru. Ta velika prava biznisvumanka . Rumene strani proradile , nekaj postorila, pa delo na domu Pujsa s.p. me še čaka, da tole izpeljem že enkrat, potem bom pa precej laže na šihtku zadihala, se bom lahko posvetila stvarem, ki so že dolgo časa na čakanju . Upam, da bo kak prijeten vremenski trenutek čez vikend, sicer pa, kam pa pridemo če bi bili odvisni od vremena. Mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj ti pravim, ker nimam rednega casha. nimam 'place'. jaz dobim, kolikor naredim (pa ce mi pol se nakazejo oz. placajo )...torej, ne morem si privosciti minusa, saj nikol ne morem bit ziher, da ga bom prinesla not. tole pša men tko znano... avtorski honorar ne štejejo za redni priliv :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 Pujsa da le ne bi bilo obratno - tri tedne akcije pa teden dni počitka(mislim on ) kao ves zmatran in tak Glavno da Pujsa sp dela pa cybersprehodek in take rečiAvtorski honorar ni redni priliv - kaj pa če en mesec ne boš nič ustvarjalna?? Naj banka tvojo neustvarjalnost podpira?? Ja kaj si pa mislila???Takim kot smo to mi - oring zapufani pa še kar ponujajo...dajte povečajte na pol miljona (hec malo seve) Izraz - pa ne okol govort Mah nekaj bi morala delat res - in od dolgega časa prej zapeljala na bencinsko po nekaj sladkega(čips ) in se nazaj grede skoraj v sodelavca zaletela...mislim..pje bi raj na netu visela.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. september 2005 Prijavi Deli 16. september 2005 ja sej maš prav, jaz plačana od sveojega dela, pardon od plačanega dela ni frke, za kaj posebnega se vedno najde... sam veš kaj Nataly, da se ne boš ti razvadila, pa ti bo pol tist teden ko bo doma odveč Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts