Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No, da se se jaz malce pofockam x:o)x

Imam ze cel dan tole stran odprto x;)x , evo zdej pa cas za nakladanje x8Dx

Sem koncala z ucenjem in delom, tako da bom do nedelje zjutraj frej. Danes pride xsrcx k men :palec: jutri pa upam, na dobro vreme, ker smo mislili na jezera :2src: ...Zvecer me pa caka kino in en manjsi zur :palec: Komaj cakam mal sprostitve.

Se vedno ne vem, kaj naj kupim prijateljici za diplomo in jutri je zadnji dan w:Iw :wOOt: :OoO: . Premisljujem o kaksnem kristalcku ali pa kaksni terapiji ( za razvajat pa tak)....cisto brez idej :xx!: Pa smotka, ker delam to zadnji dan.

Aja pa en druzinski prijatelj je rekel, ce bi pac obcasno med letom studijskim delala zanj :sori: x:Dx Bomo vidli, kako se bo izteklo glede faksa ( se nic ni odloceno) xcrossfingx

No, zelim vam lep, soncen vikend xsrcx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Zdej odvisno za kok ji mislš kupt.

Npr za 2 jurja maš frenč menikjur.

Pol za 5 ali več kako masažo al pa pedikuro-tega je bejba vedno vesela! :palec:

Dost predlogov maš. Lohk ji pa še muffine zravn spečeš, pa mal več jih dej, da bo še zame kej ostal! Pa jih v tako lepo košarco napakiraš...pa pokaj! x:px

A ves, da to sploh ni slaba ideja!

Da ji tko specem kaj ( itak znam x:o)x ), pa se osebno se mi zdi dost. Pa zraven kak bon al pa res kristalck pa tak..kaj pa vem... :palec:

Pa mislis, da bom jutri popoldne dobila v Lj kak bon se?

Končno mam pisarno zrihtano, zdej pa resn deu x!x

Šef me je obtožu, da ne znam rečt ne x?x Pa sem rekla, da znam, pa je reku: "Ne pa ne znaš x!x " :eek:

Če pa res ne znam, mal slabo vest, če rečem ne. Če pa že rečem, če res ne morem, pol pa iščem 100 rešitev za druge seveda, kaj jim lahko zorganiziram, da se jim bo izšlo. :o|o:

V sredo šibam na morje do sobote-službeno seveda. To bo dnarja x;)x ...mogoče pokrije - na kartici :sori:

Drugač pa uspešen dan, bla na otvoritvi prizidka Visoke zdravstvene šole. Bli sami veljaki tam...prof. Kralj, pa Mencinger, pa Bručan, pa Uran :eek: , mi ni blo čist jasno zakaj, ampak zgleda po novem blagoslovijo vse stavbe. :inocent:

Zdej gledam basket, no bl poslušam glasne komentarje x:Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

Iz Lj je, bom sla malce pogledat ja ( zadnji moment x:o)x ).

Joj pikica, se bova enkrat dobili, pa ti jih prinesem OSEBNO a je prav? x;)x V kosarici s trojno cokolado x:px x:)x :vio:

Pa jst x:o)x x;)x

Raje ne bi sla v detajle kok sem se jaz danes po Postojni zgubljala :o|o: Tisti solski center men zgleda ko tovarna, sem se vozila okrog ene 20 minut, preden sem dojela, da bi to blo to...

Sem prizgala TV mal.. (v zadnjem mesecu drugic...) saltam telih 45 programov trikrat okog... xrolleyesx kr neki!!! Zdaj mam na TVE, da vsaj mal espanol slisim, ce ze nic druzga.. Cakam na StarWars drugac..

Ful crknjena.. pa ms dubla, me vse bolel :sori: sem si sla celo tavzentrozco skuhat.. zdaj pa glodam cornflakes pred TV, ker nimam kokic...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

x:Ix po pravici povedano.. ne bi vedla.. prisla tja ob 1h, iskala in sprasevala kje to je.. noben vedel povedat (tam v sejni kjer naj bi se dogajal, ni blo nikogar..).. pa sem se neki okol bluzila pa nic, pol pa ugotavljala, da se mi ne da cakat do pol 4h do naslednjega in sla domov na kosilo..

Grem jutri, prid se ti.

x:o)x jutr majo en ful hud koncert v Madridu.. bi sla... x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Hej x:)x

Mene pa kr razganja! Greva s tanajo* žurat, pa nobena ne vozi danes ... x:o)x x8Dx xDDx toooook sm dobre volje, pa brez razloga... lajf je tok lep x:)x

Sem delala, v bistvu se vozila naokrog... je bilo prav fajn... pa nič zmatrana, samo še bolj polna energije!

Lep večer vam vsem želim xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!

<{POST_SNAPBACK}>:eek:

Mick pa naprimer je v zgodbi in se mu je zdela čist fajn.. :palec: , al pa ni razumel  x?x

x

Čist fajn zgodbica :palec:. Pa vedu sem, da sem en konj, sam kteri, bemu, ko sem vsakem nekaj zase našel..... xcivx x:o)x x:Dx

Mah, saj vem, sem trapast včasih.......branim čistost ljubezni kot da je ljubezni to potrebno..... xrolleyesx x:o)x

Ajd, lep večer vam želim, mujceki x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Nism dala med šale, ker je v bistvu resnična zgodba :o|o:

Žar je edina vrsta priprave hrane, ki jo poznajo moški. Izgleda pa tako:

1.) Žena gre v trgovino, od koder privleče vse potrebno.

2.) Žena pripravi solato, zelenjavo in posladek.

3.) Žena pripravi meso za ražnj, ga da na pladenj in odnese

do ražnja, kjer čaka mož in pije pivo.

4.) Mož razporedi meso po ražnju in odpre novo pivo.

5.) Žena gre v hišo, preveri zelenjavo ter pripravi mizo.

6.) Žena pride ven in opozori moža, da je meso že dovolj

pečeno in da se je vžgalo.

7.) Mož odloži pivo, naloži meso na pladenj in ga da ženi.

8.) Žena nese pladenj na mizo in servira meso.

9.) Vsi hvalijo moža, kako je dobro spekel meso in govorijo

ženi, kakšna srečnica je, da ima takega moža.

10.) Žena po večerji pospravi in pomije posodo.

11.) Mož vpraša ženo, če je zadovoljna, ker ji ni bilo treba kuhati.

Ko ga čudno pogleda, on zagodrnja, kako da nekatere ženske pač nikoli

niso zadovoljne.

:inocent: :vragec: x:Dx

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

on the other hand pa eni v vsaki stvari vidjo teorijo zarote...

Pogledala SW, pojedla zraven polkilsko banjo sladoleda, prste na nogi imam zgrizene, ker Tristanu ni bil vsec film in se je odlocu drugac zabavat.. zdej grem pa spat pocas..

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>

In Marsa , da povem še naravnost, če je bila zgodba preveč zavita.  Način poračunavanja starih zamer z Mickom in Pikotom ni  v redu. Popolnoma sta potisnjena v kot in sta lahka tarča provokacij zdaj enega , zdaj drugega. Če se pa branita, se ju  lotiš še ti . S foruma pa ne gresta, ker ga imata očitno rada. A ne vidiš tega

nocem nategovat, sam ti odgovorim. bom (probala bit) kratka.

Poracunavanja? Jaz ne gojim nobenih zamer, vidim pa rdeco nit. Potisnjena v kot? meni se zdi, da totalno pretiravas. 'Branita in pol se ju lotim se jaz'. kar obeh hkrati? Micka in Pika pustim cist pri miru. Piku sem se oglasla po enem letu namigovanja, Micku pa se oglasim 1x ali 2x na leto, ko ga mam dost. Jaz ne vidim zatiranja (sploh pa ne pikota, on bluzi tle po svoje, ko napise one svoje zgodbe, dobi palce, jaz se ne vmesavam... najveckrat se opazim ne, da o men govori..... to je to... mick pride, jamra, pove, govori... se ne vtikam. rece joj macka ni, recem o bogi, rece joj dosezek mam, recem fino, bravo. xnckrivx

Jaz ne vidim nobene gonje proti njima, nikakor ne proti kakemu Pikotu, strinjam pa se, da je mick veckrat tarca za spodjebavanje, kar pa si je, sory, cist sam kriv.

Zgled?

naj bom tak, da ne razkrinkam nikogar, ki mi pise, pa da ne govorim o drugih (razen s cimer tule sami ne opletajo)...

pa da sem iskrena.

kaj pa, ce tle zacnemo pri zgledu?

Pa da delam zastonj da sranja pol gledam pa pametnjacenje?

kaj pa ce bi bla za zgled rect bobu bob in ne v ovinkarjenju, cesar PAC NE MARAM in nikoli ne bom in me en klinc briga, ce to ni kul od mene, da mi gre to na zivac.

Piste kar cte... pika sem mela po enem letu sele dost.

kar pa se tice solat, jih pa se NA KUPE ne berem.

Rada imata forum?

Morda. prevec. ?

jaz mam tud rada forum.

In se marsikdo. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

... :o|o:

... drugac sem pa dons: jedla muffine (ki jih nikol ne), bila v Strunjanu na kosilu (kjer se nisem bila nikol v lajfu) in namakala sem noge v 'piranskem zalivu'. xDDx na Punti v Piranu... :V: brez kopalk s sabo... sam sem minico spodvihala clo.... xDDx MORALA vsaj not stopit (se zdaj mam do pol stegen slane, morske noge xDDx). nekje je bla mal penasta pa svinjska voda, a nekje pa presenetljivo cista, vsekakor za zaplavat in jezna sem bila, ker nisem imela kopalk.

ampak kaksno vzdusjece! :2src:

Blazno rada imam Piran, nisem bila ze kakih... 15 let po mojem, ce ne vec.

Hudo.

kaksen totalen dan odstekan. ful dobr. ze da se jaz kam spokam, je za zapisat. :D

*

Mitja gre cez 5 ur v beograd. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jutro, kolk je zdejle zunaj vse mirno, takšna čudna tišina, kar naekrat pa zagrmi tko na polno. Lepo! In zdej naprej mir...

včeraj imela en odštekan dan, zanimivo kako so prihajale določene zadeve v moj lajf, solze, smeh. Bolj razmišljam, bolj ugotavljam, da uživam, ko lahko nekomu pomagam. Da potem čutim srečo in nekakšno zadovoljstvo v sebi. In včeraj sem, vsaj upam, kar nekaj zadevic speljala, tko kot je treba. In osrečila kar nekaj ljudi. In bila sem srečna, bolj kot če bi naredila nekaj zase. Naj mi še tolk trobijo, da zase premalo poskrbim, mi tole kar ustreza... in včeraj sem prizadela sebe in nekoga ki mi veliko pomeni, upam, da sem pojasnila zadevo.

Danes bom vsaj nekaj uric dopoldne sama doma, si bom privoščila eno meditacijo na temo rezanje vezi, moram določene zadeve še mičkeno razrešit z eno osebo. Kako to ne maram nerazrešenih stvari, kako raje imam, da lahko osebno razrešim, pa naj bodo solze, bolečina, razočaranje, ne pa da nimaš več prilike, no si bom pa na ta način pomagala, mogoče mi uspe, vsaj ozavestit kaj me teži...spet grmi...

sanjala sem da smo 3. decembra ter da bo čez dva dni Miklavž :eek: ok, to je zame en poseben čas, ampak sej smo septembra šele... Božičku sem pa itak že pisala x;)x

dost nakladanja, lep dan xsrcx

jutro.. ja, selene, meni tud enkrat po dolgem casu cist dobro del tale dezek.. sem se ze ponoci enkrat zbudila in slisim, da kaplja.. Kar nekako mi pase danes.. pa tko, umirjena sem.. (in v bistvu se mi cist nic ne gre na un piknik popoldne..)

Zdajle pa v Postojno, da vsaj drugi del onega seminarja ujamem.. upam, da bo :palec:

loesje

Spet nazaj -

..men tut totalno dobr tale dez, pa strele, grmenje... ful se zivega poicutim... yes!!elektrika!!!! :8): :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...ne bod no tok malenkostna-heh frizura... uzivaj v strelah in grmenju... bozanska "muzika na struju" x:Dx x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...