Guest mačona 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Danes bi bilo pametno prvič v tem letu zakuriti, saj je Luna v ognjenem znamenju! Potem bo celo jesen in zimo toplo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 uau...thx mačona ...a maš tisto knjigo o luni (delati z luno al neki tazga)? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 moj je reku da še vsaj dva mesca namo nč kurli škrtico jedan js bom pa guznla verjetno KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Amis, nobene knjige nimam, samo Borisa sem se spomnila. Včeraj videla v časopisu Nosoroga! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 lepo, mačona. sam sem mal pozabla al je pomembno, da je luna v ognjenem znamenju al je važen tud kakšen datum? kr drgač je možno zakurt tud recimo kasneje....ti kaj veš o tem? you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Samo to vem, da mora biti v ognjenem znaku! Mogoče bo Boris opozoril kaj v "kdaj je pravi čas". Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Dobro jutro Res je hladno, šele zdajle sem opazila... imela sem res čudne sanje, celo noč, ene za drugimi... spomnim pa se samo zadnjih... dober začetek novega tedna pač... zdej pa kmalu šibam v LJ, na fax... Nehal deževat!!! super... Lep dan vam vsem želim Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 todika čaw amis kok je fajn bit sam u pisarni. sej dela je dost... sam... pokukam pa še zmer lohk. spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mačona, čestitam in za rezultate... Lia, menjava z mano bi bila bolj fer, ponujam bolečine v želodcu :xx!: in eno klinčevo vneto mišico na hrbtu :xx!: že dva dni pacam tole, bi rabla bager, da vstanem iz postelje... Če vzamem ketonal, me boli želodec, če ga ne vzamem, pa se ne morem niti premikat... Nič od torbice :xx!: , licitacija na e-bayu šla previsoko zame :xx!: v bistvu je še vedno zelo ugoden nakup, samo si ga jaz ne morem privoščiti... :xx!: grem nazaj v posteljo, sem v teh dneh požiralka knjig.Kot da bi vedela, kaj se mi bo zgodilo, sem si v petek iz knjižnice prinesla 10 knjig... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 morgen... fletno hladno tole zuni.... mama prau, de je ba pol shpika sneg... zdele kavica....pol en sestankec...popoldan pa zvizzzzz..... pol mate pa en teden mir pred mano... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 sej ne veš kaj govoriš Astra, men je en mesar razmesaru gofljo... veš kaj to pomen za ženšče, še lajat ne morem več :xx!: grem še tipkat se mi ne da..... čakam da podležem, zdejle bi pa še dušo prodala sam da bi tole šlo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 Nic ne stekam Lia - upam sam da name ne leti. Dobar jutar! ker vem da umirate od skrbi, prec porocam: roka je ful boljs. me se boli, samd alec od vcerajsnjega stanja. Kurjenje.Prezgodaj.Deci Todika? valjda so bolj vroci, jang, nimajo tko kot me zenske tezav z mrazom tolk, pa so tako vsi tipi skor, ki jih poznam, 'skrtice' jedne. Jaz sem tko nastimana... crkavam pa crkavam, si mislim, razuzde' zdajle kurit... pa crkavam pa se matram.Pol si pa 1x mislim evo zdej pa dost! in grem po ono zadevo v klet in jo prizgem, pa za stos pogledam radiatorje, pa tud ti delajo. Istocasno. Ko smo mel svoje ogrevanje v prejsnjem flatu, sem skor vsakic natancno isti dan sama zacela kurt, kot mesto.Po eni strani je pusijevsko, pa nous spetembra kuril (to pomeni VEC kot pol leta na let ), po drugi strani pa si pol mislim: pa ce se vsi razpocjo, pa grem v klet po ono. Da bi pa gledal ali je v ognjenem znaku luna da bi lahko zacel kurt, se mi zdi pa mal... civ civ. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 ma klinc....sej kurilc je res drag sam dab pa človek zmrznt mogu je pa tud kriminal....pa moj u kratki majci laufa okol js pa u štrikanmu puloverju, pa zoknih trojnih u deko zavita čepim na kavču pa se sama seb smilim......je bla cela znanost zvečer kok se nej stuširam zdej u mrzli grozni kopalnici pa nism glih kej omembe vrednega zgruntala, neumita pa tud nism mogla spat....tko da je blo treba kr naklasičn (nag valda) način u bano se spravit KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 oh... moje sozhalje, Mystica... sam res je, saj ves, vsaj matrala se ne bo vec, bo lohk pocivala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mysti moje sozalje Sem tukaj, ce kaj rabis! Drzi se! Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Misti Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 misti.... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 misti sožalje mam jz tud letos tak let spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mysti... smo to že skoz dal... par dni, pa bo počas velik bolš... Jez sm za svojo rekla... bolš tko, kot da bi jo na kakšen respirator dal, pa matral, ker konc je itak neizogiben... potoči kašno solzo, poglej slike, vzem dopust, in se sprehajaj po mestu... men je odleglo... majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 lep pozdrav vsem,jaz mam v teh mrzlih dneh kalorifer stalno zraven, ga nosim okoli kot mačka ta mlade. se pa že skoraj celo poletje tuširam z mrzlo vodo, ker je mojemu tastu škoda olja - je namreč tako drago. kaj si mislim o tem - !!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
situla 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 lahko bi bolj pozorno brala tale forum... nekaj nakladam o ogrevanju, nekomu pa je umrla ljubljena oseba... iskreno sožalje mystica. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. september 2005 Avtor Prijavi Deli 19. september 2005 Lepo da tko mislis, Situla (in da si socutna), sam jasno nihce ne pricakuje od tebe, da bos prebrala (in se komentirala) CIST VSE.Tako da jasno da pises in si najbolj pozorna na tist, kar se TEB dogaja. Razmisljam o 'babicah'... tolk sem si vedno zelela met babico...ampak pol pa umre, pa si zalosten. morda je blo bolje tako zame (no saj itak). Zdajle sem govorila z mamo po telefonu, me je presenetila s klicem, skoraj nikol ne poklice ('ker ji gre na zivce, ker "vedno kaj delam" in ne mara motit').... Vcas se ji tolk nasmejim.... ma tolk dobr smisel za humor....sem rezgetala zdajle tule, tak grozen hripav smeh, kot carovnica... mama pa se prijetno smeje.... ful je za stose, to je zlo kul..... sam... mulila se je vedno dolg... tud po teden, men je blo to tako mucenje....jaz se nikol ne mulim, dbest da mam to lastnost in da sem torej tu po fotru (in ne po mat). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Mystica mraz... no comment.. pa v sluzbi vsi kasljajo in smrkajo, se ze zacenja.. Sam se tega se mi manjka, pol itak se delat ne bom mogla Sem sla v trgovino po kilo limon, kilo pomaranc in apikompleks (ga se nikol nisem, mi maticni mlecek ni prevec vsec - okus, ampak..) . Si nardila shake iz tega.. pa se imunal grem domov iskat, mamo domacega letos.. Se ne dam Aja, Lunca zdaj ne deluje vec.. a med se da se kako dobit ne bi to v sparu kupovala.. Nesla v Citypark neki, mi je ful zdrsnilo na ploscicah, sem si neki glezenj zvila.. boli mal.. pa itak spet ta noga od motorja, je ne morem in ne morem v red spravt.. varstvo mam dons.. v bistvu nisem pri volji.. sam.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts