Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Sem ugotovila ravnokar da mam čez 1000 objav x:)x x:Dx se mi je zdela to nekoč misija nemogoče...

Aliana - srečno jutr na faksu (tole tekanje po filozofski je že prava nočna mora... jst bom šla že ok. 10h v boj za čimboljšo cifro v vrsti za referat x:)x x:o)x x;)x )

Zdej grem pa spat oz. brat Harrya - to je že nekakšna odvisnost se mi zdi...

Lepo se mejte xsrcx

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

dobro jutro - glede nerojenega otroka ter nesreč - v sedmem mesecu nosečnosti padem čez tire na žel. postaji, noro - vsa krvava, popraskana, sedem na avtobus, se peljem domov. Doma nekaj časa čakam, nič, ni enega giba od otroka nisem čutila... panika in direkt v bolnico na ultrazvok... vse ok, lepo je spala. Mi je pa ginekolog povedal, da je ravno bral eno strokovno revijo in v njej je bil članek, da je neko mamico zadel metek v trebuh, in potem ga niso našli.... Ko je otrok prvič kakal, ga je s kakcem dal ven iz svojega telesa. Rešil sebe in mamo.

Jaz popolnoma potolčena, krvava, modra čez trebuh, prsa, mala je pa lepo spala...

Mateja xwizardx

jutrooooo....

tu mač nesreč takih in drugačnih....

...včeraj imela pospravljalno mrzlico....neke predale, kjer je bla sama šara že nekaj let...sej vem, ja...se ne spodobi...sam tko je blo.....praha in zlepljene svinjarije kolkr češ...ves star in prašen papir odnesla....še dobro, da se ni kaj zaredilo vmes.... x^x

dans u službi ugotavljali, da smo vsi rahlo čudni.....ful volje (na vso srečo, vsaj to....kr drgač ne bi čist nč nardili), ampak fizično pa zmatrani.....hecno...sem se spomnila na tisto svetopisemsko (meso je šibko)....

...sej z mano ni nč drgač...če bi včeraj poslušala sam fizično počutje, bi po službi šla direkt spat....tako sem pa poslušala voljo in se lotila dela.....volja pa ko buldožer.....zmešan svet....

(jutro selene in silver)

hladilnik?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>Jezna je name. ker sem šla mimo nje zakonodajo gledat. Vse je bilo kul, dokler ji niso povedali.  :o|o:

Hecno. Lahko ostanem doma, samo ton izrečenega mi ni bil všeč. Mah, jebat ga ... bom že nekako. Sam tega mi res ni treba ...  :o|o:

Super! Carica si! Uno babo pa pošl v tri... :vragec: Briga te, če surlo vleče. Če ne more bit tolk človeška, da to razume, pa res ne vem, kaj na tem delovnem mestu dela! TO JE NJEN PROBLEM!!!!!! :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>Uh, ne...  x:)x to me vsi strašijo zdej da mi bodo povedal... a 6. del je že preveden a si to brala v angl? Sej 5. del mam tud že rezerviran  x^x včeraj sem na dušek prebrala 100 strani... tko šla spat ob 11h, da bi se enkrat res fajn naspala... pa malo berem... in potem pogledam na uro - 1 zjutraj!  :eek: hja... tok je fajn tale Harry!

Ni še preveden 6. del. Baje bo januarja. Sm se kr v angleščini matrala, pa marsino dete tud - prodigy child. :eek: x:Dx

Aliana, pozabla povedat, da sm prebrala Drugačne ženske. Sm ful dolg rabla za tok v bistvu zame, tanko knjigo. AMpak na konc mi ni blo žal. Je velik pametnih nasvetov in stvari za zamislt se not. :palec:

No, da zdej popenim. Ja, spet. :vragec: Sm se prej v službo pelala, vsa brez energije in stojim na semaforju in pol se zelena pržge in jst spelem in z bočne strani en tovornjak prpele in kr pele v rdečo in jst se ustavim in ga kr gledam, če me bo kr nabil od strani in pol se je ustavu. Čist sm bla preč. In pol mi je neki mahu, kao sori. Ej, popenla sm. :att: ŠE EN NEJ MI REČE; DA BABE NE ZNAMO VOZT; PA GA BOM NA GOBC! :vragec: Jebemo, prsežm, da do zdej, kadarkol je bla pizdarija, je bil v 90% tip za volanom. Če že ženska bluzi, je ponavad zato, k ji avto crkne al pa ne ve kje je...uf, sm besna. :vragec: :vragec: :vragec:

Ok, izdihni, vdihni.... :o|o: x:Dx

Gremo dalje. ''Bratec'' je več al manj ok, je včer že poklicu fotra. Ma poškodovana jetra in pljuča, ampak glede na to, da je žilav poba, se bo zvleku. Hvala vsem za dobre želje. Aja, pa by the way. Ni moj pravi brat. Sošolc z osnovne, samo mava pa tak bratovsko-sestrski odnos. Sm si vedno želela brata, pa sm si ga kr priskrbela. x;)x Na srečo nima nč proti in me z velkim veseljem kliče MOJA SEKA. xsrcx

Včer smo mel pevske, jutr je koncert. x:px Pol sm šla pa še eni kolegici in fotru pomagat potne naloge pisat do pol polnoči. Uf. :switz:

Ok, that's it. Sm že ok, nč več jezna, sam mal sm se mogla zlajat! x:Xx

Aja, selene, :palec: za nov hladilnik. Zdej boš mogla pa žurko narest, da vidmo, če bo zdržu z vso to hrano in pijačo. :inocent: x:Dx

Pa še za nerojeno dete, ki veselo brca po nesreči. :palec: Sestra ma čez 1 teden rok in vem, kakšni občutki so to! TETA BOM!!!!! :2src: xsrcx

Dobro jutro vsem!! x:Xx

Jaz imam pa danes big date, joj imam tremo, sva se enkrat pred poletjem po naključju srečala, pa je zbrskal mojo telefonsko, pa sva sedaj že zapravila na tisoče tolarjev, danes se pa dobiva. :inocent:

Joj, jaz sem pa že čisto na fertih, zaljubljena al pa še kaj. Ma joj, tok časa sem si želela, sedaj pa imam.

Pa ne vem, kok mu naj čustev pokažem, joj sem ko mali otrok. Po eni strani, bi mu skočila v naročje, po drugi bi jo pa ucvrla. Bedasto. x^x

Ma bo že, par globokih vdihov, pa samozavest, pa ne bom nič glumila, taka ko sem sem. xDDx

Držite pesti zame!!! x^x

Kako čemo? Lako čemo.

<{POST_SNAPBACK}>Dobro jutro vsem!! x:Xx

Jaz imam pa danes big date, joj imam tremo, sva se enkrat pred poletjem po naključju srečala, pa je zbrskal mojo telefonsko, pa sva sedaj že zapravila na tisoče tolarjev, danes se pa dobiva. :inocent:

Joj, jaz sem pa že čisto na fertih, zaljubljena al pa še kaj. Ma joj, tok časa sem si želela, sedaj pa imam.

Pa ne vem, kok mu naj čustev pokažem, joj sem ko mali otrok. Po eni strani, bi mu skočila v naročje, po drugi bi jo pa ucvrla. Bedasto. x^x

Ma bo že, par globokih vdihov, pa samozavest, pa ne bom nič glumila, taka ko sem sem. xDDx

Držite pesti zame!!! x^x

:onfire: :flower: xsuperx xsmx men je to full všeč...taka zaljubljenost... xsrcx :2src:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Joj, Izraz, ful lepo :2src: Srecno! pa relax! x;)x

jaz tud se mal cakam na enga, ki je rekel, da se bo javil.. ceprav vedno bolj dvomim.. no ja, saj ga ne rabim, bi blo pa fajn..

Pikica, si pa res rabla za Drugacne zenske... no, sam da si jo x;)x jaz sem drugac cist not padla in jo v enem susu.. (pol si pa itak nic ne zapomnim..)

Grrr je mraz tle not :o|o: sem se sred noci zbudila, ker me je po hrbtu zeblo, pa razmisljala kok neumno bi blo deko iz omare ze ven privlect.. pol sem si pa pulover se cez oblekla.. (zimska pizama ze, itak). Prej sem se grela s tibetancki, zdaj se grejem s cajem, oblecena v volneno jopo.. se ze zacenja :o|o: my favourite time of the year... :o|o:

Se vedno nimam ocene vpisane v elektronskem indexu.. grem na faks pocas...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Izraz, kuuuuul :palec:

Naj ti bo xrosex

kakorkoli se dogajajo nesreče, vidim, da vse skupaj vseeno nima take teže, konec dober, vse dobro... :palec:

Doma gledam mojega, kako se mu sesuva svet :o|o: , naša tamala ima fanta :att: ...zdaj pa gospod ves nesrečen hodi okoli in jo gleda in sprašuje, kaj zdaj pa nisi več moja? xrolleyesx

No, zdaj sem vsaj jaz spet na vrsti za cartanje x^x x:px

Nisem vedela, da ga bo to tako spravilo iz tira :o|o: , poslušam njegov bluz o tem, kako mu je bila dana samo nekaj let ( premalo!), pa kako je še prezgodaj, pa da ga noče niti videt, pa tako... x:Dx

Hm, težka bo, vidim... :sori:

Astra

Per aspera ad astra

Evo, mal jaz xsrcx

Ta teden je zadnji za ucenje, potem pa mal uzivat x;)x x:px Sem se zmenjena za vikend, bom imela kar pri meni x:)x Se 2 dni stisnem zobe, pa bo :palec:

Sam kaj, ko bo potem spet oktober, spet fax pa ocitno se job :o|o: Sej po drugi strani se pa veselim :inocent:

Jezna sem na vreme. S frendom sva bila zmenjena, da greva po izpitih na hydrospeed, pa zdaj vse odpade :xx!:

Izraz, kok kjut xsrcx x:Dx

astra x:o)x xcrossfingx

Ko sem jaz pripeljala prvega fanta domov, je mel moj oce ogromno krizo x:o)x

Tko, da je po moje to neki cist naravnega, ker so mi simptomi znani x:o)x

No tole je moj 7000. x;)x

Lep dan!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

men pa mama ni pustila, da bi kakega tipa dam privlekla (ker so bli v glavnem vsi mlajsi).

Ko pa je prvic koncno dovoila, da je tip pr men prespal, sem pa pozhar povzrochila. x:o)x x:Dx x:px

(*zazgala sobo, postlo, vse zivo... :D)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

uau...kar se mene tiče poznam take zgodbe sam iz medijev ...to kar pišete mi je čist nezanano področje...vsaj v smislu lastne izkušnje....na vso srečo....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

uhh... boma vidl....

ne bom imela tolk s tem problemov, kot bolj s placem... :|||

pa ker mam rada svoj mir (ki ga ze tko nimam xDDx)...

Joj prej sem 10 dek kave po tleh po celi kuhni raztresla.. :xx!: xrolleyesx

shtala!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Svinjak x:Dx x:px x:Dx :palec:

Nekam lena dons xrolleyesx , nič se mi ne da, no ampak ni panike, delo vedno počaka x:Dx :vragec: x;)x . Nekak mi ne steče,pa tut nisem glih dost tečna še, da bi bla vsaj za terjat v feelingu x:)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...