Ksenia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 vidiš to je pa tisto, kar sem zadnjič govorila, ko smo se pogovarjali poklicati nepoklicati... če vem, da bi nekomu veliko pomenilo, da sem tam, bom tam, pa če prekle letijo iz neba... samo ne maram tistega - moraš it na pogreb, se spodobi... ne, spodobi se da človeka spoštuješ, ko je živ, da ga takrat obiščeš, pokličeš, da veš kaj si želiš, da ti ni težko mu po nekaj it... in kot sem že prej napisala - grem na pogreb tudi zaradi tega, da sem tam zaradi mame oz. tistega, ki mu je bil drag (ne bom pozabila kako me je mami od Irene stisnila k sebi in mi zašepetala hvala)... vprašanje - otrok, ali naj otrok gre na pogreb ali ne.... naj gleda v odprto trugo ali v tisto posodo s pepelom ali ne? naj vidi kako položijo nekoga ki ga je imel rad v zemljo? ali naj gre tisti preprosto zanj na lepši kraj?recimo otrok do 6 leta, bližnje sorodstvo? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 tkole... menim kot selene. ker pa nisem sentimentalna in sem zoprnica vcas za ene stvari, bom pa se tole rekla:ja, spostovanje.me zanima, kam se slednje izgubi, ko majo svojci (ki so jasno blazotno zalovali dan poprej 'po predpisih' - torej nadvse spostljivo in primerno na pogrebu) peno na ustih, ko gre pol pa za kake dediscine in staf? kje pa je pol socutje, plemenitost, spostovanje???? x?x Bi blo spostovanemu pokojniku kul, da njegovi dragi bijejo boje (nevredne cloveka) za njegov cash??? :xx!: aja ne, jasno 90% folka 'NIMA TEGA', 'ONI NISO TAKI'... ... sam cudno... odkod potem 3/4 na smrt skreganih familij??? x!x me zanima, kolk bi se jih odreklo delu dediscine zaradi socutja do ostalih druzinskih clanov?kdo bi se odrekel svoji petini, da jo bo dobil drugi?Ki ti je 'vzel fotra'?Po mojem ne zlo velik.No jaz sem se odrekla.(vsakdo najbrz razmislja tko: to 'mi pripada' in tko :xx!: - family pa to)in ja, sem pa bila v dvomih, ali sploh it na pogreb. tko da, kdor me misli objokovati na kakem pogrebu - zdaj sem tle.pa se - ravnaj potem, ce ti kaj pomenim, tako da bi bila jaz vesela in bi se mi zdel prav.ne pocet nekaj, ker 'se spodobi', je prebanalno zame. sem rekla, kok se mi je zdel zalostno, ko na mozartovem pogrebu dezevnem, za reveze, ni blo folka....morda ce bi komu kaj zapustil, bi jih blo vec... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Sem imela zdaj domače branje Moj Triglavolazec dobil ful nekih priznanj, ker je sredi zime reševal tipa, ki se je zapeljal v ribnik. Epilepitični napad dobil med vožnjo in zapeljal v ribnik. Ja..folk pa stal oz. vozil mimo. Ga zvlekel ven, mu nudil prvo pomoč skratka..mirno in preudarjeno kot se za tipa z lunco v bikcu spodobi. Dobro..jaz sem samo gazo na prebito arkado potisnila..in nič kaj dosti več. Je danes neka Marija gor vzeta..je moja mama šla na neko romanje. Brez župnika, zato pa z ogromno pijače in jedače. Da bodo dobro podkrepljeni in ne sestradani na neko goro prišli Aha - Triglavolazec ugotovil, da Triglav ni zame. Pravi da bi helikoptersko reševanje le bilo predrago Pravzaprav - gore SPLOH niso zame Pogrebi - jih ne maram..ravno zaradi tega. Folk gleda..ja ta se malo joče..ta nič..ta pa je tak boga...Imata moja dva starša nekam čudne finte..zakupila parcelo na pokopališču 160,000sit...za spomenik sta dala380,000 sit..pa menda niti nekam dragi ni....že imata imeni in letnici rojstva(pravi mama,...samo leto smrti še dopišete pa bo ) Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 Nisem hotla govort, ker se je tikalo tud tebe, torej nisem sam jaz v igri tlele...vendar, ker sva itak ze tud kje na forumu omenili - povem... a vazhi? namrec - z Mystico sva vceraj prezhiveli par zelo prijetnih uric. sva pili kavo in sok, na (kolkrtolk) zraku () in se pogovarjali kot stari frendici... medtem ko sem jaz gledala njene fantasticne fotke iz Tunizije (upam da si povedala to, da te ne izdam zijalasto ), je ona fotke mojih slik, pa slikice... pa tko... mi je vsec, ko moje slikce to zbudijo pri ljudeh... kar zacnejo spet risat (ce so ze)... al pa mal prckat v tej smeri (ce sicer niso zlo 'za to'). Se ena 'zanimivost' - obe sva bili obleceni v enake barve! Spodaj jeans (pac kavbojke), zgoraj oranzna majica. kot bi se zmenili. hec pa je tud, ko sem se hecala, pa ji napisala, da se bova ze spoznali, da bom imela rozho v gumbnici. tko da je blo prav lustno... kot bi se ze 100 let poznali...taka kot sem vedla da je, kot je na fotkah.... No, a sem zlo skenirajocha? (ishchoch al klichoch )..a ne da je tko kot sem rekla?da sem 'cist normalna'? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2005 Avtor Prijavi Deli 8. september 2005 fantasticno torej!!!! ja, razturate nekam kozoroginje z duhom v ribah v zadnjih dneh (selene ma tud tole dvoje) me res zlo veseli!!! sploh pa za sicersnji 'napredek', oni preboj, zdravstvenoenergetski, to se mi zdi super, zdaj mas (lohk) vero.... to je VSE. Si ZHE dozivela.... Ves da se da... superca. sem mislila da sem bolj... 'grobo' delovala nate (recimo ze zato ker kadim). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 sem bla cez dan ene cudne volje... mal na depro vleklo, al neko otoznost al neki :xx!: ... ko sem zvecer prisla iz sluzbe, sem videla, da je tud tamala nekam podobno razpolozena... no zdaj pa vidim, da so ble tud v dnevniku nekak zalostne teme... nesrece pa to... dons ponoci so imeli dasini frendi nesreco... stirje v avtu, jih je v ovinku ven vrglo (ful prehitro vozili) in direkt v steber.. totalka, pa vsi celi iz avta prilezli... <{POST_SNAPBACK}>tale rech s pomaganjem... zadeva zna bit mal komplicirana....vsaj kar so nas pravniki ( ) na CZ poduchili...namrech che se ti pri pomaganju zalomi, pa ga recimo poshkodovanca dokazljivo she bolj poshkodujesh, se zna zgodit kaka huda tozhba z njegove strani....che nochte met komplikacij....roke stranko smo imeli avgusta tele zdravnike v soli, ki v LJ delajo na urgenci, so skoraj prosili, da nikar ne stojmo ob ljudeh, ki so ali ponesreceni, ali je zaradi cesa drugega njihovo zivljenje ogrozeno, ampak pomagajmo! posebej so poudarili, da, kadar gre za ozivljanje, je to prvotnega pomena, zato tozbe zaradi polomljenih reber ali kaj takega ne vzdrzijo... prav pokazali so nam film, ko so z resilcem prisibali na kraj nesece in je tam policaj stal ob ponesrecencu, pa ne zato, da bi mu nudil prvo pomoc, ampak, da se ga kdo ne bi dotikal ... in ta clovek je umrl, kar se morda ne bi zgodilo, ce bi mu kdo nudil prvo pomoc... ... moj oce je bil (saj pri svojih 72 se vedno pogosto pomaga drugim veterinarjem pri kaksnih zahtevnih porodih, tudi ponoci, v snegu rine v kaksne hribe in tko) pri svojem delu podnevi in ponoci na cesti in se spomnim, da je kdaj prisel domov cist sesut in krvav, ko je pri resevanju pri kaksni nesreci pomagal... nekajkrat sem bila tudi z njim... 1x sva tud midva peljala cloveka na urgenco, ker je bil resilec ze poln... mene to ful pretrese... ampak ne vem, od kje mi to - ko moram delovat, skoraj avtomaticno delujem, se kar preklopim al kaj, potem pa v kaksen jok padem, se mi kolena cist tresejo... teh zgodb zalostnih je blo tud v soli ze nekaj... v petem razredu je 1x sred ure en otrok kar dol padel, cist zdrav... mozganska kap funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ubogi starši. Mah roko na srce - jaz se nekak bolj z živalmi znajdem. Sem omenila kako lep dan je bil danes?? Čudovit.Sonce. Veterc. Klopotci. Res imam rada jesen. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Nekomu, ki naju je užalil želim povedati, da cenim njegovo današnje dejanje. Ni ga vsak sposoben. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Nekateri ljudje imajo veliko srce.......... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Tega ne upam trditi, vsekakor pa niso brez njega. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Tudi to je korak naprej, ki lahko marsikaj pove............ Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Tudi največji sovražnik je lahko tvoj prijatelj.........le spoznati ga moraš v pravi luči. Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Zna bit tudi kdaj tako. Preklemanski komarji, grrrrrrrrr, iščem pa iščem pa zdaj nbenga ne najdem....ko grem spat pa zzzzzzzzzzzzzzz.....pol končno obupaš in zaspiš, pol pa zjutraj prask prask prask :xx!: Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Pomaga kako sredstvo prot letečim vampirjem! Daš u utičnco pa maš zihr mesc pa pol gmah! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zna bit tudi kdaj tako. Preklemanski komarji, grrrrrrrrr, iščem pa iščem pa zdaj nbenga ne najdem....ko grem spat pa zzzzzzzzzzzzzzz.....pol končno obupaš in zaspiš, pol pa zjutraj prask prask prask :xx!: Jaz sem tudi vsa pogrickana, pa potem ko to najdem, bi si raje kožo dol zgrizla, kot pa da taako srbi. Na, me je že začelo nekaj srbeti. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ke pa? Pridm popraskat? [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Jaz imam pa en tak fajn hladilni gel za te nadležne pike...pol pa nič več ne srbi.... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ke pa? Pridm popraskat? Ti nočem tega narediti. Pri meni gre samo do krvi, potem boš imel pa slabo vest, kaj si ubogi punci naredil, pa nočne more, pa to.. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam pa en tak fajn hladilni gel za te nadležne pike...pol pa nič več ne srbi.... In to je???? Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 No če smo že tu v dnevniku, danes se moram pa skoz nekaj podit, pa naganjat. Mislim, nič ne ubogam. Ajde Izraz, gremo spat!!!!! P.s.: Ali so to prvi znaki shizofrenije? Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ko beybo praska in srbi Triple x za to poskrbi! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>In to je???? A ti lahko povem jutri (ne vem kako se točno reče....Alaska neki )....Ga imam v hladilniku, pa se mi ne da več do kuhinje lazit....sam še tole gajbo ugasnem, se priplazim do postelje in zaspim....Obljubim, da ti povem jutri...... Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko beybo praska in srbi Triple x za to poskrbi! dost bolj zdravo za dušo in telo, če bejba raj se z jabolčnim kisom oskrbi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Letošnje leto je idealno zanje. Ogromno vlage, zdaj pa še toplota. Najprej sem se repenčila ker jih je pri nas toliko - dolžila gozd. Potem pa nekoliko olajšana ugotovim, da ostali tudi niso nič prikrajšani zanje. :xx!: A jabolčni kis Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts