Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

Mello :palec:

Kakšno vreme :xx!: mi že sklepi škripljejo, bom WD40 rabu x:Dx

:detelca: xcrossfingx za vse zdravja potrebne

xgoldfishx pa mal za vse ostale x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jutrooooo...danes je petekkkkk xcivx ...za vsak slučaj, če kdo ne ve... x:Dx

jp...de mello je zakon...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>**** mačona čestitke!!!!  :palec:  Meni se je zdej 1. letnik blazno težek, tko da res iskrene čestitke, da ti je uspelo tole speljat skoz, sploh pri peklenskem duetu  x:px  :vragec:  in pr STCSL.  x:Dx

Hm, let me think, who "peklenski duet" is. xscratchx xideax xg:Dx Ta mlajša je bila na izpitu zelo prijazna, starejša pa ... :o|o: :xx!: Uf, tistega starinskega predmeta še nisem imela, ker nisem enopredmetna - never, to je največji pekel!

šalalalala mate prov d je petek. in šončk sije. dons že čutm odkljop!!

že v službi so vsi razposajeni... spet bo zajebancija x:Dx

krasen dan vsem skupaj!

alianček teb pa enga z čim manj bolečiin x:Xx

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>Cist tumach pridna. x8Dx x;)x

:xx!: :mad2:

v takih trenutkih pa bi tud pri FIZICNI moci (x;)x) cist bla podobna Piki nogavicki in bi one modele na drevo zagnala. x^x

pop* cist na taksno - spravljanje na nekoga... :mad2:

Grozno :V: :C: , tole je pa res kruto, ja. Bi ga tut jst k Pika unga Benota na drevo fliknila.

Aliana xupx :detelca:

Dons zjutraj pa ena miška laufala čez avtocesto. Packa, ziher ni cestnine plačala x:Dx :vragec: x;)x .

666 x:Xx :vragec: , ko bodo gospoda vstala

Vam vsem pa en prijeten petek, sej veste, petkom se ne gleda v zobe x:Dx x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Guest mačona

Prav hitro se mi je uspelo vpisati. Zdaj se moram vpisati še v abonma v Dramo. Nisem bila v gledališču uh let!

I´m going home! Končno se lahko sprostim, brez slabe vesti ležim na kavču, z bratom igram čoperje x:Dx in štrigam mačke. Pa buče bom morala jemati najbrž ven. Letos smo - ups - so začeli pozno, kar en mesec kasneje, ker je bil ta smotani dež. Tako da bom malo tudi delala. :o|o:

Moram si iti sposodit v knjižnico Dih zvezd in Jogo v vsakdanjem življenju. Morala bom rečti teti, da bom vzela na njeno ime, ker se zaradi dveh knjig ne bom včlanila. Tam, kjer sem včlanjena, pa ju nimajo. Polico z astrologijo in ezoteriko pa sem že dala skoz. x:Dx

dons 'spricam' fitnes. :||

kar 3 razlogi sicer... :)

zapestje me boli ko shus, cist trdo, sinuse mam nekaj obcutljive, me pece v nosu pa cist mam nabutan, sem dvoje robce porabila ponoc. :|||

pa se krci ponoc oz. zjutraj (v maternici oz. na tem predelu)...

tko da sem doma.... morda se lotim napovedi al vsaj okostja, ker je shtala s temi nedeljami in ponedeljki in mi ves teden pol sesuje...

Bom sla pa tud do konca spedenat forum Kaj si mislimo.

Prijeten petek vsem! :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ma niti ne... saturn nima glih kaj zveze, lev je ze mim,... nic tok tacga, razen prihajajocega mrka, sam to lohk pa prav tako podaljsa oz. zavlece kot pospesi...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

vcher zvecer sem spila tri pive xcheersx

me je tolk obrnlo pismu x:((x kot da bi spila nevemkaj.

dobro je to,nisem vec v formi za pit,hvalabogu,pred dopustom sem bila ze skor kronik.

sem prav ponosna nase ,da sem si s hojo nabrala kondicije,pa s plavanjem,pa se jem ful malo.

ja,valda zato me je vceri tolk opilo tisto pivo,sej skor nic nisem jedla cel dan.

se dobro ,da nimam kakega macka povrh vsega x:)x

nov dan je tu in jaz se ga veselim,delam zjutraj ,zunaj je soncek in komaj cakam,da koncam delat,da grem mal na zrak,verjetno pesacit do izole,ob morju lepo....jupi! x:px x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>ma niti ne... saturn nima glih kaj zveze, lev je ze mim,... nic tok tacga, razen prihajajocega mrka, sam to lohk pa prav tako podaljsa oz. zavlece kot pospesi...

pri men na 20 potenco potencirano :xx!:

sem se uspela dogovorit v drugi službici da ne grem danes, ampak v ponedeljek (mi je fajn da je sam predlagal tisto o čemer sem razmišljala). moram malce časa zase vzet (pa še bombo mam doma, pa za likat ta vikend), tko da še dve ure, pa bo x:o)x

Aiwa, upam, da bo vse ok xsrcx

kako prpelal?

najbrz si mislila - odpelal... pelal...

(ker saj najbrz ne delata na urgenci, ali pac, pa sem kaj spregledala? :8):)

V zvezi s cim pa, kaj se je zgodilo?

No, da bi blo vse OK (karkoli je ze blo) xcrossfingx

selene, to mas ti pol kake osebne stose, preveri mars, jupiter (tud luno)

Picasso

pojma nimam kaj se je zgodil. upam, da ni nč hudga. pa ja prpelal. odpelal so ga iz vrtca.

pa en me tkoooooooooo razpizdeeeeeee.... zdele da bi ga nekam sunla. eh... sej je petek...

spet se mi je na bolš poslabšal

Aaaaaaaaaaaaaa....strah me je. Sestra mal čez polnoč poslala msg in poklicala, da ji je voda odtekla....in do zdej nobenih novic, gsm mata pa s fantom izključen in me ful skrbi. Že več k 10 ur je mimo!!!!! :eek: Nej me kdo potolaž, da je možn, da tok časa rojeva, k se mi meša od skrbi. :V: :C:

men je voda odtekla v soboto ob 19:30 (neki tacga), rodila v nedeljo ob 10:24. :|||

Poklic v porodnisnico, ti bodo povedal ko bos rekla da si sestra. :palec:

Picasso

ves kok se sele sestri (x:o)x), men se je ze cist bledl po tistih 14 al kolkih urah... :blink:

saj bo, to je rutina! xupx

Picasso

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...