Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mene pa je tako ganilo, da sem se "morala" vključit ...Marsa...upam, da bo s tvojo roko vse OK ti mas ene par tko lepih lastnosti... si socutna.... to je tolk velik (zaobjema ze razumevanje, modrost, duha, custva, sprejemljivost) Z mojo roko je pa mal boljs, thanx! sem mal razmigala jo dons ( ) sem pa sicer... kot recemo temu, 'svoh'... mal me zebe pa trese, lebdec filing mam,. kot bi bla mal pijana (pa nisem, jasno ), tko mal... 'telecja', kot pravijo, omoticna mal...Rozhevinast in rdec nos, pa suho kozho pa mal vrocicno...ampak custveno, dusevno in tko... sem pa ok zlo...mam fajn dancek... tko pomirjeno se pocutim... morda ne zgledam, sem hecna vcas...pocutim se... nekak... zadovoljno, olajsano... si privoscim bit *bolna*, nekak... pa ene stvari so se mi skristalizirale... pa ne mislit da mislim kaksen forum al pa kaj tacga. Mislim v zvezi s sabo... mam rada take... trenutke... vpoglede, situacije.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 pocutim se... nekak... zadovoljno, olajsano... si privoscim bit *bolna*, nekak... pa ene stvari so se mi skristalizirale... pa ne mislit da mislim kaksen forum al pa kaj tacga. Mislim v zvezi s sabo... mam rada take... trenutke... vpoglede, situacije.... Prijetni občutki...kot bi stopila eno stopnico višje...in pogledala "navzdol"...iz drugačne perspektive... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 aha prav ono... pomirjeno... ne znam drugac opisat... radostno skor... kot bi zagledala morje blazotno siroko... pa globoko zavzdihnila... kar vedno, ko vidim morske prizore... ko mamo podobe raja... no men je to... obalca, a ne preozka, s kakimi gorami zadaj... ampak, palmice in sirno prostrano zelenomodro morje. Ni lepsega prizora zame, tu pa SEM (in to cista in totalna) riba... (v morju.... in ko glasbeno ustvarjam, plesem in taksno...npr. ko risem, sem pa ze drugacna... bolj agresivna, silovita, impulzivna... ).... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 kok ti privoščim Marsa , ful fajn filing ko se ti kaj izkristalizira.... jst sem pa v totalnem mrku....vse je postalo totalno zapleteno, težko, nerešljivo.... * bom kr prepustila naj vsemogočni poskrbi --- jebo ga bog Ilija , svašta....tak zblojeno signalizira odzgoraj, da ga živ krst ne zastop.... drgač pa tako čudno razpoloženje zgleda da bo dogajal to jesen na turbo, jst bi raj na štiri pogon..... * za vse ki iščejo nov dom, pa za vse ki jih dajejo bolečine * današnja sobota dan za pozabit....poraz na igrišču....bolečine v garderobah.....sluzenje nekih sluzavcev....napenjanje napenjačev.....izi čistka po brlogu..... zdaj pa ne vem...al naj pičim v lajf...al se naj fliknem v banjo ni da ni... ko v onem vicu, ženi rečem da grem k ljubici, ljubici da grem k ženi, jst pa delat ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 sploh ne vem, ker (od)stavek naj citiram, Lia! (*se mi navadno ne da 'seckat' komentarjev glih blazno)..vsak stavek, vsaka beseda, nosi eno duhovitost in sirsi, globlji pomen... drugac pa - 'mrk' (taksen in drugacen) je dober.... ko si v stiku z lastno dusho, to je pa najveckrat in najbolj tedaj, ko trpis, se ti slej ko prej skristalizirajo zadeve. do dna in sam se navzgor!!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 do dna in sam se navzgor!!! To si pa sama vedno mislim...ko si najbolj na tleh..je edina pot navzgor( včasih je fino, če ti kdo malo pomaga, pa čeprav z "brco v rit")... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 sami dobrodelneži ...no tak vidiš zakaj ne maram Karitasa , pa rdečga križa, pa razno raznih psiho strokovnjakov..... če si u podnu ti sam še brco dajo, da pole nikol več ne potrkaš na njihova vrata ampak raje sam ven splezaš * ajd držte se djevojke, nije nama lako ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 ..tista "brca v rit"...je zelo figurativna ... E, pa nije nam lako.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 hej kljub mrku (beri deprastemu filingu nekaj) sem se danes spokala ven ze zjutraj in bila do vecera zunaj... noge mi bodo odpadle, pocutim pa se mega fajn dopoldan sva sli na informativni dan, kjer dasa zacne studirat novembra (matr, kolk pa doooolge pocitnice, pa to ni res!)... sva sli kar mal cvikajoci, da bova kaj brezveznega nasli tam, ker je dostikrat, da je v katalogih vse ful lepo in fajn, potem pa najdes kaj bogega, brezveznega nekaj... ampak tale SAE, eeej ... ne mors verjet x!x ... kaksni kul prostori, kaksna oprema, sam gledas!... tamala je cist not padla popoldne na spancirju nasla shkratovo dezhelo... no vsaj meni nekam tko deluje funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>...pa razno raznih psiho strokovnjakov..... figurativna Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica ma nečakinjo nekje od pol 6 naprej. Tehta 2990, velika 49 cm. Hvala vsem za podporo, lepe želje, misli. Sestra se je matrala 17 ur, ker ni bla odprta, mela je pa na 2 min popadke in je bla ful boga, celo kisikovao masko so ji dal. Me je pa sama poklicala in je rekla, da je blo vse ok, sam, da jo je v narocje dobila. Jutr jo grem obiskat in če se bo le dal, jo fotknem in dam gor, da mi boste mal fovš. It's a beautiful day! Daj ji kontra, sestri mislim Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 Waw Mateja, pa res tako zgleda No, mi smo se pregovarjali - na morje ali ne na morje in na koncu nismo sli. Je bilo pa vseeno lusno. S sem se sla rolat, pa na izletek, 6 zelo aktivnih uric Na poti domov sem se ustavila in sla po prekmurske gibanice za domov. Sem se uspesno zadrzala Mysti, bom se jaz malce povprasala okoli glede kuzka ( ti prek OS sporocim novosti). Moras pazit, kam ga bos dala pa to, sej ves. Drugace je pa smrt dovolj dober razlog za to in te popolnoma razumem ( ne razumem tistih, ki se zivali navelicajo in jo dajo zato stran - preziram v bistvu ) Upam, da bo ratalo. Jutri me caka psihicna priprava na faks Bom spet sla na kak izletek pa velik meditiranja LP Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. oktober 2005 Prijavi Deli 1. oktober 2005 O, Mateja, kera fajn pokrajina... res zgleda magično (korenine močvirske ciprese?) Kolk obžalujem, da moram take lepe dneve kot je bil današnji prebiti v zakajenih kleteh kegljišč ... pa čeprav se nimam kaj pritoževati, sem sama to izbrala.Vsaj rezultat je bil pozitiven Mystica, tebi in psički od srca želim, da ji najdete topel dom lepo nedeljo vsem ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 Huuudoooo, mateja!!! schtraufenpacht! Cist magic!!! kel dobr, padem semle, vidim Matejine fotkice, padem v inbox, me caka OS ful dober od ene lunatke (), nekaksna cestitkica, ki se muzkica zraven spila... In mam ze usta na poteg. Dobr jutrcek vsem! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 dobr jutrchek tud od mene danes sem tko lepo spala,cudno zame,brez enega nocnega bujenja no,ocitno se tud meni lahko zgodi cist spanec pa lepo jutro se mi zdi,ceprav je bilo prej tko mal cudno vreme,se jaz pocutim energicno,pa se pol litra ledene kave sem si zdej v sluzbi zrihtala tko da DAN,mam te!moj si vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 V sluzbi si? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 ja,v sluzbi..petke svetke ,nedelje in praznike-hvala g.jankovicu in "zvestim "strankam vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 aja saj res, to sva pa ze 1x 'obdelali', zdajle se spomnim...aja tko...No saj zdaj bos menjala, pa bos mela net, pa nobene sobote pa nedele nous delala. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 eh,sem se zhe navadila sicer te nedelje pa to,sem zhe 5 let tle,sam vcasih se mi zdi tko neumno,da moram za fraj soboto vzet dopust,cist brezveze. :xx!: sobote so namrec vse delovne,pa vsaka druga nedelja.tko ,da nikamor ne mores cez vikend recimo,razen ce vzames dopust.komi cakam mal zavoda vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>sobote so namrec vse delovne,pa vsaka druga nedelja.tko ,da nikamor ne mores cez vikend recimo,razen ce vzames dopust. boga... svaka ti cast! (da si tolk vztrajna in pridna in ob vsem se skoz dobre volje). O, Boby, kul, saj teb zadnje cajte kar skoz! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 buaha,kolk sem dans nesramna vsako nedeljo bi me folk tle najrajs raztrgal...pa te uni bi fotokopiral bukvo,pa te uni bi da mu razlozhim funkcije aparata,pa te uni bi "milion" fotk mel razvitih v eni uri(k je fizicno nemogoce)..pa te uni bi peku cd..ufff..vsi bi kr neki,pa vsem se mudi.....in pazi zdej,vsi kao zadnji moment razvijajo neke fotke..."nujno rabim,re"-vsi kao nujno cimprej rabjo,pol pa fotke gor od nouga leta,bemu moja poslastica bojo danes uni k rabjo fotke za dokumente nujno mashina mi ne dela-buahahaha evo ti ga na-nujno!sam cakam jih zdej in se rezhim,ker se najdejo zmer eni in isti k rabjo vse "nujno".no,zdej bom pa nesramna in se vsem smejala,k rabjo nujno fotke za dokumente za jutri.jebiga,nisem jst kriva ,ce pridejo zadnji moment,pa sploh nikjer ne pise ,da delamo fotke za dokumente,pa she edini smo v kp ob nedeljah,ki jih delamo.ajde ,da vidmo zdej frajerje vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 dan, jutro, karkoli... pospravila, bila na kavici, danes peljemo taščo k mojimi na nedeljsko kosilo. jaz bi pa najraje se skrila nekam v naravi in samo Bila v tistem trenutku... tale mrk (v prvi hiši se mi dogaja) je vzbudil v meni ena razmišljanja (vsaj mislim da je krivec on;)) in ne nisem makaronasta, niti deprasta, ampak hm, mirna in resna (ne vem drugačnega opisa). Toliko dogaja v meni, da to ne moreš verjet in ne samo v meni... kakorkoli, grem naprej, kar bo bo...zaupam v najboljše - tokrat zame... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 zlobica, sam stekam, mas cist prav...Kot ono, ki so taksno zganjal, ko je blo treba za davcno oddat 31. marca, pa so se pizdili, ker posta ni hotla delat cez polnoc, toreej do 00:15 - 1. aprila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!idiotsko. :xx!: Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2005 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts