lia 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 eh, kis je zarad verza.... drgač krompir strup ven vleče... rezina čebule pa razkuži....preizkušeno..deluje ne samo za pike komarja, tud kakšnih večjih krloti en model se je pa letos na morju z lavando šprical pet metrov okol njega ni blo nobenga komarja..ko je tip šel ..so bli pa vsi okol popikani ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Dobro tole Ker sem že gledala kaj naj hudiča z jabočnim kisom..mažem dedca ali sebe Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>en model se je pa letos na morju z lavando šprical pet metrov okol njega ni blo nobenga komarja..ja, sivka jim zgleda ne disi... jaz jih tud s sivko podim (k sosedom )... en lusten petek zelim vsem funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 no pa da vidimo kaj nas čaka danes... bi blo fletno spet koga iz preteklosti srečat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 gud moning ja sej ...sam ne s tako hitrostjo..bolj počas pa z andohtjo, da se kermu kej ne nardi ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 končnoooo, jaaaa...peteeeeekkkkk....obožujem petek ...dans pa u lj...ene stvari oddat v pregled, pol pa če bo vse po sreči, drug teden sfiniširat...jupiiiii. v soboto pa še mal bluza po mestu, pol pa nazaj. včeraj prišli nepričakovani obiski in smo se ukvarjali s čvekom in tekočimi substancami....pa je bila noč spet prekratka. in za krono stvarstva, sploh nisem mogla zaspat , pa zbujala sem se skoz in podobne bedarije....no ja, je že za nekaj dobro...česprav se mi ne sanja za kaj.....sam kje pa piše, da bi mogla čist vse vedet.... neko čudno vreme danes...oblaki...mogoče bo pa res dež..... mystica... ....za slikanje... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jutro Kok je bil pa lustkan vecer.. en fajn filmcek pogledala, pa buteljko rozeja spila, pa cvekala.. se zbudila v objemu, kok dolg ze to nisem.. pa prav pase, tko, neobvezno... grem na rolerje zdaj, pa do sluzbe... petek, ja morda se med vikendom uspem med knjige zavlect... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jutro včeraj letala po City Parku kot kura brez glave...zarad enih hlač, ki sem jih morala kupit za poroko ki je v soboto ...vsega sem bila že sita, slabo mi je bilo, nisem več vedela kaj naj naredim...če sem našla hlače, ki so mi bile všeč, potem je bil problem ker so bile predolge...seveda pa mi jih do danes ni nihče mogel skrajšati. Nisem hotla rjavih hlač ...no na koncu sem vseeno kupila rjave , prav dolge in luštne...čeravno se ne morem navadit na rjavo barvo...se počutim...tako ful bl staro...če me kdo razume No pa saj bo pomoje kul, ker mam zgornji del take bež barve , malo na zlato potegne pa bolj kot neka brušena svila...ne vem kako naj opišem...skratka rekelc, bolj tak eleganten,pod reklčkom pa top, spodaj pa balerinke zlate...potem pa zdraven uhane bolj velike viseče in prstan malo bol velik ...saj ko se lepo namažem še in vse...bo pomoje super...samo tako težko si zdaj vse skupaj predstavljam Danes pa letim spet nazaj v City P. ker so mi dali pri topu skrajšat naramnice, ki bi morale bit že včeraj fertik pa so en mal zasrali...Čist preveč naspidirano vse skupaj...pa še avto moram it oprat...kdaj nimam pojma...takoj ko uspem priti v Kranj. Jztri pa že ob 10h dopoldne začetek šrange in potem tako naprej do zgodnjih jutranjih ur v nedeljo .. No sej bom zmogla...samo parkrat morm udihnt Lep dan vsem skupaj Sončk http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>en model se je pa letos na morju z lavando šprical pet metrov okol njega ni blo nobenga komarja..ko je tip šel ..so bli pa vsi okol popikani Dobr jutrček! Danes smo tako šlafali, da sem komaj uspela prisopihati v službo do osme.... Zdaj pa imam, ko bom morala sedeti in pridkano delati do treh :xx!: Prav mi je, ko pa ne moram dvignit svoje riti takrat, ko me zbudi ura.... Grem kaj pametnega naredit, vi pa imejte lep in sončen dan (čeprav nekaj dež napovedujejo za danes ) p.s. Še proti pikom komarjev nekaj........Če se namažeš z limono te komarji definitivno ne pikajo.........še blizu ti ne pridejo Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jutrček Kul dan zaenkrat. Starši so mi kar v službo dostavli porcijo zelenjave in sadja . In ...za nek moj projekt sem kljub hudim nasprotovanjem nasprotnikov dobil popolno podporo. Prav tako za moje delo. Še je pravica na svetu. Ne vem kaj dogaja, da sm tolk "na udaru" zadnje čase na vseh frontah, me pa veseli, da nekako le prebredem vse ovire. In všeč mi je, da sem dobil podporo od ljudi, ki res nekaj pomenijo, so avtoritete, take in drugačne. In javljajo se mi tudi prijatelji , ki jih mal zapostavljam. Res sem vesel. Sem kar pod pritiskom in mi kar mal zmanjkuje pozitivne energije. No, pa še zaslužek se mi obeta boljši, bo prav prišlo, treba si flat kupit. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 No, pa še zaslužek se mi obeta boljši, bo prav prišlo, treba si flat kupit. Pa še men boš za faks zraven lohk dal. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 No, če študiraš npr. "finančne naložbe", zakaj pa ne? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 aha, točn to. No, kr prprav 480 jurjev. Pridem dons po gnar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Ok. Sam še to....kakšen profit lahko pričakujem od moje naložbe? Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Profit boš lahk reku temu, če ti bom že čez 2 leti sploh vrnla! A je zmenjen pol? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 No, če študiraš npr. "finančne naložbe", zakaj pa ne? pol pa vzem mene!!!!Naslov diplomske: Makroekonomski temelji izbora lastniških naložb... pa gremo investirat v Venezuelo... You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Pi(č)kica Hm, kot vidim ti naložbe ne grejo.......razen naložbe vate Samson ....pismo, Venezuelke so baje najlepše ženske na svetu Veliko uspeha ob pisanju diplome! Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Kaj to, a bo dez danes? nekaj se oblaci mam kup opravkov, pa se mi res ne da z avtom... WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pi(č)kica Hm, kot vidim ti naložbe ne grejo.......razen naložbe vate Ja, sam maš velik problem pri tejli naložbi. Ti ne dovolim, da si investitor. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 No, pa ostane gnar pr men. ....v sredo začnem z novim delom. Sicer to prinaša mnogo dodatnega učenja itd........ sam pa tudi dinamiko, raznovrstnost, denar......kul. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Kok si škrt. :xx!: Kle prjatlci nočš pomagat. Klinc pa tak prjatu! Good luck z novim delom! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ponoč smo plesal, tko k je aakhut godu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Grem zdej v trgovino, lekarno, domu, na kosilo, pomit posodo, počvekat s sestro, spokat, pod tuš in pičim. Cela norija. Lep vikend vam želim, pa pridni bodte, pa pridm prekontrolirat, če bojo kšne frke, da spet koga nazjam. hehe. Lov ju. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 uživaj.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Grem zdej v trgovino, lekarno, domu, na kosilo, pomit posodo, počvekat s sestro, spokat, pod tuš in pičim. Cela norija. Lep vikend vam želim, pa pridni bodte, pa pridm prekontrolirat, če bojo kšne frke, da spet koga nazjam. hehe. Lov ju. Ma lepo se jemaj, pa hitr prlet nazaj, ker te je cool brat. Malo ne škodi, ne!? Ciao!!! Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts