Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...se pravi do 6h garant... Hvala! :palec: :8):

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Marsa, toliko nasvetov si že dobila......odleži, čim več tekočine in mogoče prepražene kamilice na pljuča.....(in kakšno dobro vilo, da ti prinese limone in skuha čaj xwizardx

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, toliko nasvetov si že dobila......odleži

res! xsrcx :palec:

odlezhi, ne, namest se pizdi tam v 'tem forumu'? x:px x;)x

mah sem ze spala, pa lezala, brala... tko tezko kar lezhim... :|||

Kok ste prijazni vsi, hvala! :vio: x:Xx

Bom sla kasnej morda zbrat vase nasvete v primerno temo (s citiranjem, se da tud v druge teme, a ste vedl?)... :palec: x^x

*

Aliana, oh thanx, ah kje, kolk si prijazna, saj mam sulfur pa vsega boga, saj bo ze kaj pomagal, saj se ponavad cajtam itak s tem, kar mam, pa vedno dela. x8Dx

Si pa res prijazna - pa se sama mas tud (se bolj zoprne) zdravstvene vijevaje. xsrcx

kok je lepo, ko je tolk prijaznega folka, pa pripravljenga pomagat. x^x x:Xx :palec:

pa da je Julijana iz knjiznice se konektala pa men letela nasvet dajat.... zlo lepo... xsrcx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:wOOt: kolk sem presenecena.

ena lunatka me je zdej obiskala.fajn punca,sem vesela,da sem jo spoznala,sploh pa sem bila res presenecena

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

..a je ze retro?? :eek: Jebela... sploh nism vedu... hvala za opozorilo... dobr, da si zajebu luknjo preden je ona tebe... :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

prava skorpija (vojska), pa na pravi dan (mrk, skorpje meeting x;)x) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

men bi tud kaj takšnega pasalo, pa nisem škorpija ;)

a sem že povedala, da je bila moja otroška želja biti v uniformi, sem se s tem razlogom vpisala najprej na srednjo šolo, pol se je pa želja malce spremenila, ne bi bla več navadna "policajka", so me na enem faksu zavrnili, ker sem baje zgrešila spol :) se vpišem na drugi faks, pa edina prijavljena na oddelek za notranje zadeve x:o)x pa so moje sanje dobilo drugo obliko - zamenjale so jih plenice x:Dx pa nedokončan faks... ena izmed mojih grešk v življenju(sigurno kriv ata Saturn ne jaz :xx!: tole se hecam na svoj račun - kriva priznam)

aja kaj sem že hotla, aja, ČESTITAM :palec:

<{POST_SNAPBACK}>xsmx Dons sm mela zdraviški pregled pa psiho teste. Vse je OK!!!

Ej, folk dobila sm službo Sred oktobra začnem :vtz: v vojski (kadrovska). Pol me pa še usposabljanja čakajo :switz:

Dons sm že pilote ogledovala x:px  x:px  x:px

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

:onfire: :hepko:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Čaw bav.

Marsa, jst ti bom dala najbolši nasvet....ignoriraj bolezen in prid dons na pijačko, pa boš kuj zdrava. x:Xx Jst sm se pa že veselila, da te bom spoznala, pa da me boš lohk še osebno kej ''okarala''. :xx!: :C: x;)x Kokrkol, same zdravilne misli ti bomo pošiljale...ni hudič, da now zalegl. x:Xx

Kaj to berem....vsi neki službe dobivate/oziroma ponudbe. Jst tud, jst tud...J, zmigi se in me poklič, da te nom ganjala po Lj. :vragec:

Alianca, ti tud upam, da si bolš. ? x:Xx

Mystica....te štekam. To je težko, tolažit, ko sam rabiš tolažbo. Kaj pa če bi to povedala? Pa skup žalujta, jokajta... x:Ix

Valkira. :palec: Kšnga pilota zame pršpari. x;)x

No, zdej grem pa v fotke našo lepotičko nalimat, da boste še vi mel kej od tega. x:px

Hello!

Kaksen dan. Spet kasljam.

Uzivala na fitnessu, jem ne, veliko pijem, vsaj to :palec:

Zdaj me po moje do cetrtka ne bo doma, bom kar v Lj, ker imam cudno predavanja...ja mal bom useen hodila :sori: :o|o:

Jutri grem na predavanje o custveni inteligenci :wOOt: :wOOt: Klik ce kdo hoce zraven se x;)x

Mysti x:Xx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

u, hudo, kje si tole našla, Michelle?

Po mojem je to najbolj koristna šola na svetu x;)x

a ti si že vpisana v to šolo?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ne nisem vpisana, samo jutri grem pac prvic pogledat na tako predavanje, pa se fajn tema je xyesx

Sporocim, ko pridem domov, kako je bilo x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ojla x;)x

Pikica.....čestike! :palec: Pa seveda vse dobro srečni mamici in mali nagajivki (kar ziher je, če je mal po teti.... xDDx )

Aliana :"hehe, kolk začne človek cenit trenutke, ko te nič ne boli" xyesx

Aakhut......hm, ma ko bog nakladaš x:o)x xcivx ........ajd, za vsak slučaj, če ne :detelca: :palec:

Valkira :palec: ...madonca, služba pa še piloti x:px ....heh, sm se spomnu kak je majkica na pilote šizla....sm skor končau na vojaški akademiji :OO!: :wOOt:

Marsa, pozdrav se..... :palec:

Sicer pa dogaja. V petek po dolgem času ornk zažural, sam višja sila x:o)x me je rešla, da nism zabluzu pozno v jutranje ure. V soboto bla na "festivalu stare trte" al tko nekak.......ej, kupil olje iz konoplje....med drugim priporočljivo tud za dermatološke težave, mam nek blem na roki, bemu, zdi se, da deluje zaenkrat. :palec: No, pa nekaj gudijev.......pražene bučnice x:px , čemaž, ena tak ful dobra zeliščna omaka, pr enem kmetu bučno olje, mmmmm x:px ...blo velik različnih izdelkov iz buč..........hih, pa na degustaciji vin, to blo tud nevarno xcivx x:Dx ......si kao plačal jurja, dobu kozarec pa 3 kupone, si lahko degustital 3 kozarčke, vrnu kozarc in dobu jurja nazaj......heh, sam se nekak niso glih vedno trudil kuponov jemat..... x:px x:px ......dobro blo :palec: ....prvič pil sladki laški rizling, pozno trgatev, presenetljivo ok.....no, pa še velik vin :vragec: x:Dx .....srečal prijatle, papcal bograč, ma prav fajn je blo, pa vreme :palec: No, nedeljo mal slabše, vsen bla na Kozjaku, pri Kobancih x:o)x , hm, je tam turistična kmetija "Pri starem kovaču" se mi zdi, da se imenuje......ima gojišče srnjadi ta kovač.......sicer se divjačini v hrani mal izogibam, morm pa reč, da če že gojimo živali tudi za zakol, je ta kmetija videt kot vzorna za bivanje divjadi........obkrožena z gozdom in zlo velika bivalna površina v naravnem okolju, v času življenja se tukaj živali ne mučijo x^x :palec:

No, tko, dans pa tko pondeljek.... :xx!: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Aja, Mich, Čustvena intelegenca :palec: , baje zlo dobra stvar, ma berem zlo zlo zlo počas eno zahtevno knjigo o ČI, bi blo prec bolš it na kako predavanje. x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pikica.....čestike!  :palec:  Pa seveda vse dobro srečni mamici in mali nagajivki (kar ziher je, če je mal po teti.... xDDx )

Tenks. Veš da jo bom naučila vseh zvijač, kar jih poznam. x;)x šibi slikce pogledat, da se mal raznežiš. x:)x

Michelle:ta predavanja "se berejo super :palec: "..žal mi je, da sem malo daleč....s časom bolj tako x^x ...boš poročala?

Mick...ti si pa kakor žajfnice...čez vikend se ti dogodi toliko :palec: , kot meni v desetih letih x:Dx :vragec: ...goooooo

Guest mačona

Marsek, en pobožek zate. x:((x xgoldfishx

Mystica xsrcx

Valkira, kongrečulejšns! :palec: Moja sestrična tudi dela v vojski, ampak ne vem, kaj je po horoskopu, predvidevam, da Levinja. Prvi teden je bilo zelo hudo, je bila na poskusni dobi in če takrat ne bi zdržala, bi lahko samo šla domov in adijo.

Sem bila danes jezna in nestrpna. Zbudim se ob šestih, ob sedmih bila na faksu, samo da bi se vpisala za lektorske vaje k profesorici, pri kateri sem bila tudi v 1. letniku, ker k nobeni drugi niti pod razno ne grem, ker so na faksu zato, da drugim grenijo življenje. Čakamo s sošolkami in vsi germanisti in anglisti v tistem bednem hodniku, tajnica nas ma za norca, v hodniku je slab zrak, folk se zaletava obme in popizdim in rečem: "Mater folk, daj nehajte, na živce mi greste!" :xx!: Ogaba, kok mi lahko folk gre na živce! :o|o: Vseeno mi je bilo, če me kdo sliši, ker to je res tumač, kako so rivalski in leseni obenem! :o|o: x:Ox No, na srečo smo ob desetih zvedeli, da bojo seznami jutri.

Imeli eno bedno predavanje pri še bolj bednem old school profesorju - Kozorog čisti, to se pa grem stavit!

Sem že preseljena.

Hm, jutri me je kar strah iti na LPP zrihtat karto, ker je danes bila vrsta dobesedno do Celovške in sem se kar obrnila in šla.

Za delat si moram najt.

<{POST_SNAPBACK}>xsmx Dons sm mela zdraviški pregled pa psiho teste. Vse je OK!!!

Ej, folk dobila sm službo Sred oktobra začnem :vtz: v vojski (kadrovska). Pol me pa še usposabljanja čakajo :switz:

Dons sm že pilote ogledovala x:px  x:px  x:px

v katerem sektorju si pa dobila oz. boš delala? glede na to da si si pilote ogledovala... x:Dx x:o)x btw :palec: x;)x

honor and respect

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...