Skoči na vsebino

Vesoljni dnevnik LNF 19

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 5,1k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kakorkioli, je ze noc, ...

Lia,! x:o)x

ne da se mi po mivko, kompliciram rajs. :P ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Sestavljam zdajle urnik.. in ugotavljam, da bom spet mogla nekoga razocarat :sori: ker vse kaze, da bo varstvo slo po vodi.. mam vsa predavanja popoldne :sori: ma kok mi je to bedno, ze dve leti isto, glih navadmo se fajn s tamalimi en na druzga, pa tkole.. pa se mama bo ful razocarana :sori:

eh ja, grem jutr na faks, mogoce se bo dal pa kaj spricat...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>kakorkioli, je ze noc, ...

Lia,! x:o)x

ne da se mi po mivko, kompliciram rajs. :P ;)

ej Marska, a veš kwa je pa full hitra alternativa? a maš kej viksija doma? x:Dx v glavnem dej si ene 0,5 viskija v kozarc pa eno celo limono še notr stisn, pa to na EX po grlu! boš vidla, jutr boš cool! x;)x x:o)x

honor and respect

pa se pogret je mensezdi treba tistle viski.. so nam neki tazga na Skotskem v eni destilarni pripravli kot zdravilo proti prehladu x:)x

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>Uf, zdele sem iz joge xyiyax Smo mel jogo nidro dons, sm čist relax (k putrček - čist sproščena) :flowerface: . Joj kok obožujem to jogo xsrcx Nevem zakva sem tok gnila in jo ne izvajam vsak dan, če mi pa toook korist.

Ja pa mislim, da sem danes mal zasmrčala zraven.

OOOMMM

x:Dx x:Dx

Jaz tud na jogi na koncu ob sproščanju zasmrčal......mi je en reku, če neb ti tolk zasmrčal bi pa tud jaz zaspal.... xcivx x:Ix x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

hoj... nic ne vem, kaj dogaja... nekaj sem brzinsko preletela... videla sem od Pikice necakinjo :2src: xsrcx ... Aliana, fajn, da ne boli vec tolk, upam, da je najhuje za tabo xcrossfingx ... Marsa xwizardx xgoldfishx xupx ...

... kje je pa kej nasa Cosmica :inocent: ... kar nekaj nanjo mislim

... sicer pa dons en cuden dan xrolleyesx ... mal voden, pa mal 'dol tlach', dopoldan sem bla vsa zaspana in makaronasta, popoldne zaspala ko top :sleeping: , sem se imela na sumu, da bom nekej zbolela (spet)... grem kr pod tush pa ajat... prav sedlo bi mi enkrat po sto letih, da bi zaspala ob eni cloveski uri in kar spala celo noc...

... nocko xzzzx :sleeping:

Evo, Hot Toddy:

3 dele vode, 1 del viskija, velika žlica medu in ena limona.. v vroči vodi stopiš med, dodaš limono in na koncu viski, spiješ in se greš gret v posteljo x:)x (lahk pa še klinčke, cimet za okus..)

loesje

Spet nazaj -

<{POST_SNAPBACK}>help!

(ne da se mi iskat, nanov odpirat...)

ena je razlagala (mensezdi da Enja) v kopici mega super ultra receptov! xsrcx kamilce poprazhene...

Mogoče bo pa tudi jutri koristilo x^x : v posodo daš malo navadnega rastlinskega olja, segreješ, vsuješ posušene kamilice...jih prepražiš....in takoj streseš v laneno vrečko( če te ni pri roki x^x , lahko tudi v navadno kuhinjsko krpo).Otrokom sem take "zavitke" dajala na prsni koš, kadar so kašljali, hropli....

:o|o: podivjan.. tkole zgleda vecino casa...

mam glihkar spet luknce v zapestju od njegovih zob.. sam prime in tisci skup, pa usesa da nazaj, pa cist miren je.. sam drzi... sem razmisljala, da mu je to refleks.. tist kar bi z macko pocel med seksom... ko jo za vrat zagrabi..

loesje

Spet nazaj -

Poslušam Natalie Imbruglia - Torn

tk nekak mi gre ja mal sem "torn", zmeden ne vem kje se me glava drži, krneki današnji dan, oziroma včerajšni, je bil zagotovo en daljših dni, spal nisem nič, letal vsepovsod doživel vse živo, pa heh ajd

:) Videl sem Marion Jones :D prava gazelca :palec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ja, Jure, kr neki je današnji dan..... Kr iščem ene razloge za pizdit, pa vse mi je odveč pa zmatrana sem, pa še nočn šit pardon šiht, pa v penzjon bi šla kr zej koj, pa kva še....... ma :xx!:

K pridem zjutrej domov in k se vržm na postlo in k me nau ke do dveh in če se ne zbudim polna elana in volje, si grem res nabaut boksrsko vrečo :inocent:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Dobro jutro lunatkom, lahko jutro meni x:Dx kolk časa že nisem to napisal

Končno sem se privlekel iz temačne kleti :vragec: dokončal strop na malem flooru, me čaka še hodnik in velik floor :xx!: do otvoritve pa še 41 ur :o|o: pa samo še WC, šank, luči, DJ pulta, garderobo, ... je za zrihtat xrolleyesx sitnica x;)x

Grem kar :sleeping: kaj vem kdaj bom naslednjič :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

jutroooo...

:eek: ...onix, to pa je enga dela...uf....hudo

sicer pa....skoz bi sam spala, nobenga pametnega navdiha pa mam kar nekaj reči za nardit...skratka, tale mrk dal vetra....

no, mejte se....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jutro.

Včer biw bizi dej....sm šla šele mal čez polnoč spat, pol pa ob 7h vstat :xx!: . Zdej sm se zmenla, da ob 8h začnem delat, da lohk v drugi službi mal delj delam, kmam zudej faks ob 4h....no, sej ne vsak dan, ampak vseen. Ure treba štepat. Kredit za faks znese 43 jurjev na mesec. Glb. :o|o: Sej bo.

Dons pa računalnik spedenat. Mi bo kolega windowse gor naložu, pa kaj jst vem kaj še vse, pa Zumo de luxe. x:Dx :palec:

Bo spet bizi dej...pa kosiw mu morm narest...ma ful rd moje špagete s tuno, koruzo, kislo smetano in majonezo, pa še sirčk čez....kalorična bomba. x:px

Pol pa še tarok, če bo po sreč. Bom spet bl s tabelim zjutri gledala.

Lep dan vam želim. xsrcx

Aja, pozabla povedat, da mi je včer ena kolegica ponudla svoj ''star'' ekran, 17 inčni, pa še pol leta v garanciji, k je ona LCDja dobila. JUHU!!! Ta teden je prov krasn! Marsa, napoved ne drži. x;)x x:px

Guest mačona

Aliana, tumač, kakšna faca je tvoj maček! x:px x:Dx Ko se tako postavi na noge in košat rep. Pa oči :eek: - če bi mel v resnici take kot reflektorje.

Naš maček pa se JE spravil na našo mačko, a ni zadel luknjice, jo je kar v hrbet "natepaval". Ampak takrat je bil star leto in pol. Zadnje čase pa sta si z mačko postala kolega in celo spita skupaj na fotelju in ližeta drug drugemu tačke, ušesa. Vsasih pa maček podivja in jo vgrizne v vrta in ne spusti, kar miruje, tak kot tvoj maček. x:Dx

A ma dirke po hiši? x:px Kaj bi dala, da bi naš bil tak - včasih se je podil za žogico. :C: Zdaj pa nič več, ko je "odrasel". :o|o:

Guest mačona

Saj nisem mogla verjeti, a če je res. x:Dx

Meli smo tudi enega tako odštekanega mačka, ki je spal v nemogočih pozah in enkrat je celo naredil stojo - ja :eek: x:Dx in enkrat nekaj podobnega prevalu. :eek: :vio: Nismo ga nič dresirali, očitno se je v naši hiši počutil tako odštekano. x:Dx

:vragec:

morgen.... x:)x :o|o:

lihkar prskakljal od dohtarja...dobu she predzadnjo injekcijo....kok je lushtn k ne boli x:)x

bo pa zvecher tolk bl. :xx!: :o|o:

drgach pa dons itaq rintat u K4....ni mi druge xrolleyesx xrolleyesx

ampak ni :vragec: de neb poshtimal do jutr... :vio:

..OM.. :vio:

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

danes sem napisala 3 stran knjige,ki najbi jo pisala...tako sem jih napisala ze 10.....cez teden dni bom pozabla,da sploh kaj pisem...v takem ritmu bom zacela in koncala pisat knjige na 3 strani....jah no..drugace so moji dnevi zelo zahtevni....v visoko solo nism bila sprejeta zaradi napake uradnega lista RS in zdaj se lahko slikam...pa drugo leto...noro.....ufa :xx!:

Velicina ni v tem,

da nikoli ne pades,

temvec da se po padcu vedno

poberes.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...