Guest mačona 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Kdo mogoče ve, ali lahko grem na banko dvignit denar pred tretjo uro, ki mi je bil nakazan danes, pa se nakazilo še ne vidi na bankomatu? Moram zrihtati ene stvari in to danes! Če ne bom spet huda! :!!: Tale NLB ga nekaj serje zadnje čase. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>mam kup opravkov, pa se mi res ne da z avtom...ha... men se pa DA z avtom.... sam nic ne bo...Vcer me kapsi ustavil, napihala ( :xx!, vzel voznisko in prometno in da naj nekogga poklicem da me dam zategne... in jaz pa dajte, saj vidte da sem cist ok, ja da ne, da mi ne smejo pustit, clo da me lohk ONADVA ustavta spet...Pa si mislim, evo pa me dajta, ce sta taka caplja.Se usedem v avto in se odpeljem dam... ma nom puscala pri kinu siska avta na postaji, halo! pol sem ga pa dam na parkirisce peljala, pa tolk se mi je trapast zdel, da se mi ni dal it kar nazaj dam.Pa grem nazaj na celovsko, ustavim taxi, ki se je v minuti pojavil.dam sem sla ob 7:30 recimo - PESH!!!! z metelkove v sentvid.. (dobrih 6 km)... kao da bom sprot taxi ubodla, je bil pa totalen promet, nisem mogla niti gledat, a je taxi al ne...in mam kup opravkov dons, dva sem ze odpovedala..... jemljem kot dbest. prvic se mi je to zgodil, odkar vozim....bogve kaj bi bilo... bi zbila nekoga (si bi recimo sam nogo zlomil), pa bi imela komplikacije... tako da je ze prav.... sam sem pa tolk zmatrana in zblojena... aakhut rolal na metelkovi, je blo fajn (kar kul je rolal,,, ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Joj, sem se zdaj spomnil. Zadnjič 1x sem gledal na tv oddajo o ljubljanskem juhostlu, mislim, da v okviru metelkove nekako....v bivših zaporih al nekaj tazga......super Pa vsaka soba je drugačna, si folk kar hodi v sobe prosit, če si jo lahko ogleda. Res super stvar. Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Bast sprememba vidna Marsa take stvari kot je odvzem vozniške kar zahtevajo žur do jutranjih ur .... ko (če) mi bodo vzel vozniško bom kar party naredu Sem sicer pobegnu z Aakhutvega žura sam vidim, da se je zavleklo Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Mick Ta hostel je bil udoben še, ko je Janša not spal namesto centralne v vsaki sobi kamin me prav zanima kera je njegova spominska soba Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo mogoče ve, ali lahko grem na banko dvignit denar pred tretjo uro, ki mi je bil nakazan danes, pa se nakazilo še ne vidi na bankomatu? Moram zrihtati ene stvari in to danes! Če ne bom spet huda! :!!: Tale NLB ga nekaj serje zadnje čase. A ni med 13h in 15h zaprto? No, ona na Bavarcu je...verjetno pa niso vse ob istem času. Na bankomatu bo pa po sedmi uri. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick Ta hostel je bil udoben še, ko je Janša not spal namesto centralne v vsaki sobi kamin me prav zanima kera je njegova spominska soba No, kul Še dodatna reklama . Najprej spiš v zaporu kjer je bil zaprt premier države, ki si jo obiskal, pol pa še ti sobo dajo v kateri je bil..... Kak se že imenuje? Ma, po tistem kar sem videl po tv....odlična stvar Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Celica. Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Aha. Točno Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bast sprememba vidna Marsa take stvari kot je odvzem vozniške kar zahtevajo žur do jutranjih ur .... ko (če) mi bodo vzel vozniško bom kar party naredu Sem sicer pobegnu z Aakhutvega žura sam vidim, da se je zavleklo saj ni... sam za 24 ur...fak... 70 po celovski (kjer je 60 omejitev), napihala 06. :xx!:Blesav!Takoj ko sem iz avta stopila, nama je bilo s policajko obema vse prec jasno. zlo ji nisem bila vsec v glavnem... Tipcek je bil spravljivejsi, sam ni mel prava glasanja ob njej. in da mi 'svetujeta', da avto tam pustim. na avtobusni postaji??? da me lohk ONADVA se 1x ustavta... in da bom prespala na povsetovi, ce se to zgodi.pol me je pa ena zlehtnoba popadla, pa sem si misila, ajde caplji, ce ste pa taki caplji, pa da vidmo.se usedem v avto in se odpeljem. Nista me ustavila, pa sem sla mim. sam ves kaj je it PES dam , po tem, ko si bil vso noc na nogah in ves dan nisi nic jedel (zato sem pa tud napihala, pa ms pa vse, sam se mi ni dal... razlagat in vse to... sam tih sem bla... tud nisem odklonila alkotesta.... pac...)...davek.... res mislim da je cist prav tko... sem bila cist mirna... na nek nacin kar skor mal 'hvalezna'. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Mater kakšna gužva v službi , cele dneve non stop . No glede na to, da nam jih kar nekaj za delat manjka, jasno nisem uspela v službi dokončat neke zadeve, si jo bom odnesla domov .Saj to prvič, v zadnjem letu . No kaj čmo, bom še doma malo škljocala. Hvala bogu da je petek, pa kakršenkoli že. petkom se ne gleda v zobe . Mejte se Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 morgen... biu kr hec ucheri...dons zdej pa slana limonada... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 saj res, men bi tud pasala... sem unicena... fertik.... plavajoce lebdim tlele po stanovanju, noge premikam.... ne da stopam, hodim..... kolk sem zmatrana... zjutraj na celovski, ko sem hodila, bi se lohk tud na sredo sam ulegla... kar k tlom me je vleklo.... uhhh, se nikol nisem s tako tezavo prehodila t(aksn)e poti. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 dan kr neki je tole zame... čist druga sem kot včeraj. Tisoč misli se mi podi po glavi, spominov... sej to ni slabo, opažam, da mi večino ljudi konckoncev ostaja v lepem spominu, da imam kar razšiščene odnose (sam z neko soebico imam še nerazrešene stvari), razmišljam kaj dajem, ne tko, mah, a bi lahko sedajle recimo rekla - ok, naredila sem stvari, na katere sem ponosna... mah tud takšni dnevi morajo obstajat, da se malce poglobim vase...tami bila pohvaljena za predstavitev same sebe, premagala tremo, kul, predlani so mi predlagal avtogeni trening... sem mičkeno drugačno pot ubrala, pa očitno uspešno... Marsa, upam, da ne bo prevelika kazen (drugače pa so punce bolj ostre kot fantje, splošno znano) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 hehe....marsa mene chist zviznal....pojma nimam kwa ste mi za kadit zaspal zjutri pred vrati v jalla-jalla... ...pa me tko lepo sonchek zbudi....pol sva pa s terahom opravlala metelkovce...hehe pochen sm pa she kr... aja...to sm hotu recht....ucheri....vse kr je blo tujcev, jim je biu un moj minimal ful vshech...ke neki pjacho nosil pa tko....fleten obchutek ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 vat a dey.... energy... organizirana vstaja pri podravnatelju izgubim se na banki in se znajdem v kleti kupim darila za Miklavža....waw vat a day prodajalca skor kap, k mu razložim.... švabi pošljejo napačn paket...naj mi še kdo kaj o švabski pedantnosti, ga bom nekam na in to men nardijo...k znam reči sam Ih bin...pa ih habe kaine man mejte se... tu spet nekaj leti po zraku ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 a supermen Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 ko bi vsaj bil....žoga ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 boljsh zhoga kokr krozhniki... ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 boš sikal a.... na krožnikih je taka gobja juhca....pa štrukeljni , da bi jih še zlomk pojedu da b sirtaki plesala nije mi baš, tango z v zobeh pa ja ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> boš sikal a.... na krožnikih je taka gobja juhca....pa štrukeljni , da bi jih še zlomk pojedu blo gob-ic ponoch v vseh oblikah... br'tek... pa sej me mami...tistile shtrukli...de o tangu itaQ nebi govoru ..OM.. tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jaz sem tudi danes v službi bila speedy, obdelala sem celo Ljubljano, pa malo na brzino v pisarni, to itak z levo roko. Ker šefe še ni odgovoril na moje 3 predloge glede dela, oz. si še ni izbral kateri mu najbolj ustreza, sem se sedaj lotila novega hobija. Delanje nakita. Najprej sem naredila eno zase, pa eno za frendico, ki v nedeljo praznuje, pa še en prstan za povrh. Ja, ni kaj kdor je dober je dober. Pa še prav mi zna priti, če se šefko odloči za tretjo možnost. Sem pa tudi zmatrana, sploh moj hrbet. :xx!: Sedaj pa pride še ena frendica, da zalijeve moj RD. Prej ji ni zneslo. Šampanjec je že primerno ohlajen. Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. september 2005 Avtor Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Marsa v celici na povšetovi.. .sem bila. nekoc... z zura so me odvlekli in sem rekla prasci, sam z agresijo znate, so me s pendrekom po hrbtu pochili, v marico nashopal pa na povsetovo peljal, kjer sem morala podpisat da sem bila pijana :xx!: (nisem bla, na zhuru sem si ravno dala mejkap dol, da bom sla spat, oni drugi so pa razgrajal, kapsi prisli, se mene in tipa iz sobe zvlekli, jaz tecna, siknem, pol pa sam... kar sem povedala).... groza.... bljek... kok je blo svinjsko.. zeblo me je ful, a z ono deko (ki je kar sama hodila, tolk je bla svinjska ) se pa nisem hotla pokrit.prasci.ta policajka vceraj pa je bila majhna in debela (ampak nesamozavestno, taka nezadovoljna s sabo, debeluske so men cist simpaticne sicer lohk, ta je bla pa tecna, mam na sumu, da tud zarad tega, no saj je jasno, ce si ves nasichen... ), tako da je bilo prec jasno vse, cim sem iz avta stopila v oprijetih sixty kavbojkah. Tipcka bi se najbrz dal zmutit. sem bila cist prisebna in ok, v bistvu si nisem mislila, da bom napihala, ker sem spila en pir pa en snopc (v celem veceru, ustavil so me okol pol enih), sam res je, da nisem nic jedla, pa se menstruacijo mam. pa je verjetno tud to bil kak fact pri tem napihanju... (pa se blazno sem se potrudla. z vso mocjo pihnila v ono, joj kaj nisem vsaj enga chika prej pokadila, pa tko rada kadim, ko vozim... sam... mi ni pasal). saj jemljem kot ok... sem prav pomislila, da v bistvu kul, da ce je to, mi je bilo nekaj druzga prisparanega. jaz itak tko jemljem v lajfu (kaj pa cem ). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 a te še niso naučili kako se piha ...to morš pa nujno v tečaj jit... eni že znajo... . zdaj mrbit je pa to sreča v nesreči, pa ti je kaj drugega pršparanga ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 blo gob-ic ponoch v vseh oblikah... br'tek... pa sej me mami...tistile shtrukli...de o tangu itaQ nebi govoru ..OM.. Bodi trden mož jeklen ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts